2. Hafta

2. Hafta

Son dakika 2. hafta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2. hafta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2. hafta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2. Hafta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2. hafta gelişmeleri de dahil olmak üzere 43.312 2. hafta haberi bulunmuştur. Tüm 2. hafta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Görme kaybıyla karşı karşıya kaldı, hastaneye gitti! Doktorlar şaşkına uğradı
Görme kaybıyla karşı karşıya kaldı, hastaneye gitti! Doktorlar şaşkına uğradı Ankara'da sağ gözünde ağrı şikayetiyle 4 hastaneye başvuran ve teşhis konulamayan Perihan Toprak, Etlik Şehir Hastanesi'ndeki tetkiklerinde beyninde tümör olduğu belirlendi. Toprak, "Gözümde hafif bir ödem var. Doktorlarım onun da kısa sürede geçeceğini söyledi" dedi.
25.04.2024 Gündem
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati tehlikeyi atlattı. Doktorların ‘yaşaması imkansız’ olarak nitelendirdiği bebek, birkaç hafta sonra taburcu edilecek.
24.04.2024 Adana
Erik üreticisini fırtına vurdu! Satılma ihtimali yok
Erik üreticisini fırtına vurdu! Satılma ihtimali yok Denizli’nin önemli tarım ürünlerinden olan Papaz eriği üreticilerini fırtına vurdu. Hasada sayılı günler kala etkili olan şiddetli fırtına ve yağış nedeniyle erik rekoltesi ve kalitesinde büyük zarar oluştu.
23.04.2024 Ekonomi
14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı?
14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı? Yargı bu akşam var mı 14 Nisan, bugün Yargı dizisi yok mu? Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Yargı dizisi her hafta Pazar günü saat 20:00 'da Kanal D'de ekranlara geliyor.
14.04.2024 Magazin
TFF'den sızan hakem konuşmalarının ardından açıklama!
TFF'den sızan hakem konuşmalarının ardından açıklama! Türkiye Futbol Federasyonu sosyal medyaya sızan konuşmaların ardından açıklama yaptı.
26.03.2024 Süper Lig
Ali Üstay kimdir, nereli? Hayvan kaçakçılığı cezası nedir, kaçak hayvan müzesi ile dikkat çeken Ali Haydar Üstay ne iş yapıyor?
Ali Üstay kimdir, nereli? Hayvan kaçakçılığı cezası nedir, kaçak hayvan müzesi ile dikkat çeken Ali Haydar Üstay ne iş yapıyor? Ali Haydar Üstay kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İstanbul’da kaçakçılık polisi, kaçak hayvan müzesi açtığı belirlenen iş insanı Ali Haydar Üstay'ın iki farklı adresine operasyon düzenledi. Operasyonda şoke eden detaylar ortaya çıktı. Ali Haydar Üstay'ın Türkiye'deki son Anadolu kaplanını da Hakkari'de vurup öldürdüğü, derisini de sergilediği iddia edildi. Üstay'ın kutup ayısını avlamak için Kanada'da 2 ay kaldığı, çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldığı öğrenildi. Peki, Hayvan kaçakçılığı cezası nedir? Kaçak hayvan müzesi ile dikkat çeken Ali Haydar Üstay hakkında merak edilenler…
21.03.2024 Gündem
Avcının kaçak müzesi ortaya çıktı! Anadolu Kaplanı'nı vurdu
Avcının kaçak müzesi ortaya çıktı! Anadolu Kaplanı'nı vurdu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak hayvan müzesi açtığı belirlenen Ali Haydar Üstay'ın iki farklı adresine operasyon düzenledi. Operasyonda, 405 ayrı hayvana ait tahnit ele geçirildi. Öte yandan Üstay'ın Türkiye'deki son Anadolu kaplanını da Hakkari'de vurup öldürdüğü, derisini de sergilediği iddia edildi.
19.03.2024 Gündem
Arkadaşlarının 'İntihar etti' söylemişlerdi, gerçek sorguda ortaya çıktı
Arkadaşlarının 'İntihar etti' söylemişlerdi, gerçek sorguda ortaya çıktı Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde birlikte alkol alan 3 arkadaştan Sercan Baki D. (26), tabancayla Arda Bağuç'u (17) başından vurdu. Polise Bağuç'un intihar ettiğini söyleyen Sercan Baki D. ve arkadaşı Enes Emre K. (19), çelişkili ifadeler üzerine sorguya alındı. Enes Emre K. ifadesinde, arkadaşını Sercan Baki D.'nin öldürdüğünü söyledi.
18.03.2024 Gündem
Sarıyer'de 6 ay içinde ikinci çatışmada yine İsveç'te bulunan suç örgütü liderinin izi
Sarıyer'de 6 ay içinde ikinci çatışmada yine İsveç'te bulunan suç örgütü liderinin izi Sarıyer Maslak'ta bir kafeteryanın önünde çıkan silahlı çatışmada öldürülen Mazlum Ayrancı'nın babası saldırıyla ilgili İsveç'te yaşadığını belirttiği suç örgütünü liderini suçladı.
18.03.2024 Gündem
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
Ramazan Bayramı tatili 9 gün olsun çağrısı
Ramazan Bayramı tatili 9 gün olsun çağrısı Antalya'da turizmciler, 8 Nisan'ın da resmi tatil ilan edilip, böylece 2 hafta sonunun birleştirerek Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasına yönelik çağrı yaptı. Antalya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, "Ramazan Bayramı'nda da eğer önceden açıklanabilirse, tatil dönemi 1 gün uzatılırsa; toplam 9 gün tatil söz konusu olacak" dedi.
11.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Bizim yaptıklarımıza sahip çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Bizim yaptıklarımıza sahip çıkıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilen Bakırköy-Kirazlı Metro hattı bugün açıldı. Törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşlara hitap etti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren Erdoğan, "5 yıl bitti 5 yıl. İBB acaba kaç metro yaptı? Yalandan başka bir şey yok. Rahmetli Kadir Bey'in yaptıklarına sahip çıkıyor, bizim yaptıklarımıza sahip çıkıyor." dedi.
10.03.2024 Gündem
Bakırköy-Kirazlı metro hattı açılıyor! Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek
Bakırköy-Kirazlı metro hattı açılıyor! Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek İstanbul'un raylı sistem ağı genişlemeye devam ediyor. Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek olan Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın açılışı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek. CNN TÜRK'te konuşan Bakan Uraloğlu, "Çam ve Sakura Hastanesi ile İncirli arası 31 dakikaya düşecek." dedi.
10.03.2024 Gündem
Bakırköy-Kirazlı metro hattı yarın açılıyor
Bakırköy-Kirazlı metro hattı yarın açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 8,4 km uzunluğundaki Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nın açılışa hazır hale getirildiğini belirterek, “Sadece bu hattın hizmete açılması ile ülkemizin ekonomik kazancı 6,1 milyar dolar olacak. Projemizi hizmete açarak Bakanlığımızın İstanbul’a kazandırdığı raylı sistem hatlarının uzunluğunu 147,7 km’ye çıkarmış olacağız. Bakanlığımızın yapımı devam eden projeleri bittiğinde ise İstanbul’un raylı sistem uzunluğunun 394,2 kilometreye çıkacak” dedi.
9.03.2024 Ekonomi
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Beykozlulara hastane müjdesini verdi
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Beykozlulara hastane müjdesini verdi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Beykoz'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Esnafı ziyaret eden ve vatandaşlarla fotoğraf çektiren Bakan Koca esnaflarla ve Beykoz halkıyla sohbet etti. Bakan Dr. Fahrettin Koca Beykozlulara yaklaşık 800 yataklı şehir hastanesi konseptli yeni bir hastanenin de müjdesini verdi.
8.03.2024 Gündem
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı '8'inci Yargı Paketi' kabul edilerek yasalaştı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Kubilay Aka Fenerbahçe için marş yazdı!
Kubilay Aka Fenerbahçe için marş yazdı! 16 Şubat’ta vizyona giren “Zaferin Rengi” filminde Fenerbahçe’nin efsane kaptanı Galip Kulaksızoğlu’nu canlandıran Kubilay Aka, Fenerbahçe için marş yazdı.
27.02.2024 Magazin
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci sakatlandı
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci sakatlandı Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci sakatlandı. 28 yaşındaki oyuncunun adale sakatlığı nedeniyle 2 hafta sahalardan uzak kalacak.
24.02.2024 Fenerbahçe
Çalışma saatleri değişiyor mu? Bakan Işıkhan'dan milyonları ilgilendiren açıklama
Çalışma saatleri değişiyor mu? Bakan Işıkhan'dan milyonları ilgilendiren açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışma saatlerinin düşürülmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
24.02.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Tunç'tan Can Atalay açıklaması
Bakan Tunç'tan Can Atalay açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Tunç, Can Atalay kararına itirazlara ret kararları ile ilgili olarak, 'AYM'nin gerekçeli kararlarını görmek lazım. Gerekçeli karar henüz açıklanmadı. Terör suçları dokunulmazlık kapsamında değil. Anayasa'nın 83. maddesi açık.' dedi.
23.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüksek yargıda ihtilafı gidermek zorundayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüksek yargıda ihtilafı gidermek zorundayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hakimleri Kura Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yüksek yargı kurumları arasındaki tartışmalarda taraf değil, hakem olma rolümüzü hala muhafaza ediyoruz" dedi.
20.02.2024 Gündem
Beşiktaş'a müjdeli haber: Aboubakar geri döndü!
Beşiktaş'a müjdeli haber: Aboubakar geri döndü! Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Vincent Aboubakar, tedavi süreciyle beraber saha çalışmalarına başladı. Oyuncunun istekli hali, teknik ekibi memnun etti.
3.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Salih Uçan gerçekleri ortaya çıktı
Beşiktaş'ta Salih Uçan gerçekleri ortaya çıktı Beşiktaş'ta bu sezon maçlara birçok kez iğne veya yüksek ateşle çıkan Salih Uçan sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalacak.
2.02.2024 Beşiktaş
Fatih'te öldürülen 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın 2 hafta önceki paylaşımı ortaya çıktı! Bakan Yerlikaya katil zanlısının yakalandığını duyurdu
Fatih'te öldürülen 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın 2 hafta önceki paylaşımı ortaya çıktı! Bakan Yerlikaya katil zanlısının yakalandığını duyurdu Ssoyal medyada, ‘Diyarbakırlı Ramazan Hoca’ olarak tanınan ve dün İstanbul Fatih’te bıçaklanarak öldürülen Ramazan Pişkin’in 2 hafta önce paylaştığı görüntüde, tarikatlarla ilgili söylediği sözlerden dolayı iş yerine gelen bazı kişiler tarafından rahatsız edildiğini söylediği ortaya çıktı. Bakan Yerlikaya, Ramazan Hoca’nın katil zanlısının yakalandığını açıkladı. Şüphelinin Beyoğlu'nda oturduğu, 'Kasten yaralama', 'Tehdit', 'Mala zarar verme', 'Hırsızlık' suçlarından 9 kaydı olduğu öğrenildi.
1.02.2024 Gündem
Kelebeklerin Ömrü Ne Kadar? Kelebekler Kaç Gün Yaşar?
Kelebeklerin Ömrü Ne Kadar? Kelebekler Kaç Gün Yaşar? Halk arasında kelebeklerin ömrünün çok kısa olduğu bilinse de bu bilgi gerçeği yansıtmamaktadır. Bazı kelebek türlerinin yaşam süreleri diğer canlılara oranla oldukça kısadır. Bununla birlikte dünya genelinde bu zamana kadar tespit edilmiş yaklaşık 140 bin kelebek türü bulunmaktadır. Diğer pul kanatlılar ve böceklerde olduğu gibi kelebeklerin çeşitli türleri farklı özellikler taşımaktadır. Bu nedenle her kelebeğin ortalama yaşam süresi aynı değildir. 
30.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

2. Hafta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2. hafta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.