Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci sakatlandı

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci sakatlandı

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci sakatlandı. 28 yaşındaki oyuncunun adale sakatlığı nedeniyle 2 hafta sahalardan uzak kalacak.

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci sakatlandı

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında bu akşam Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, iki sakatlık haberiyle sarsıldı. Kritik mücadele öncesinde Osayi-Samuel'in sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldığı öğrenildi. Öte yandan son dönemin formda orta sahası İrfan Can Kahveci'nin de sakatlandığı bildirildi. İrfan Can'ın durumunun daha ciddi olduğu ve millî futbolcunun da Osayi-Samuel ile birlikte Kasımpaşa maçının kadrosundan çıkarıldığı aktarıldı.

İRFAN CAN 2 HAFTA YOK

Osayi-Samuel'in sakatlığına göre daha ciddi bir sakatlık yaşayan İrfan Can Kahveci'nin sahalardan 2 hafta uzak kalacağı aktarıldı. Millî futbolcunun arka adalesinde yırtık bulunduğu gelen bilgiler arasında. Öte yandan Fenerbahçe'de sakatlığını atlatıp takımla çalışmalara başlayan Fred'in de Kasımpaşa maçının kadrosunda yer almayacağı bildirildi. Sarı-lacivertli takımın teknik heyetinin, Brezilyalı defansif orta sahayı riske etmeyeceği kaydedildi.

5 OYUNCU KART SINIRINDA

Fenerbahçe'de sakatlıkların yanı sıra aynı zamanda 'sarı kart alarmı' da verilmiş durumda. Sarı-lacivertli takımda Cengiz Ünder, Alexander Djiku, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic ve Michy Batshuayi sarı kart sınırında bulunuyor.Bu isimlerden biri sarı kart görmesi durumunda gelecek hafta deplasmanda oynanacak Hatayspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

Haberin Devamı