15 Temmuz Gecesi

15 Temmuz Gecesi

Son dakika 15 Temmuz gecesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 15 Temmuz gecesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 15 Temmuz gecesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

15 Temmuz Gecesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 15 temmuz gecesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.411 15 temmuz gecesi haberi bulunmuştur. Tüm 15 temmuz gecesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te Ülkü Ocakları Buluşması’na katıldı.
9.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
3.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya mesaj! "Türkiye ihaneti kimsenin yanına bırakmaz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya mesaj! "Türkiye ihaneti kimsenin yanına bırakmaz" Cumhurbaşkanı Erdoğan MİT'in 97. kuruluş yıl dönümü programında açıklamalarda bulunarak, "Türkiye Cumhuriyeti belki yarına bırakır ama ihaneti kimsenin yanına bırakmaz. DEAŞ'ından FETÖ'süne kadar milletimizi hedef alan yapıya hayat hakkı tanımayacağız. Devletimizin nefesi sürekli teröristlerin ensesinde olacak." dedi.
10.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günleri etkinliğinde açıklamalarda bulundu. TBMM'den terörü kınayan bildiriye imza atmayan CHP ve DEM'e tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Teröristle aynı dili konuşan, terörist gibi muamele görmekten kaçamaz." dedi.
25.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Şehirlerimizi tekrar kazanacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Şehirlerimizi tekrar kazanacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde “Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı”nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kazanmak, hem de ezici bir oranla kazanmak dışında bir seçeneğimizin olmadığı seçimlere hazırlanıyoruz. Yeniden İstanbul mücadelenin parolalarından biri olacaktır." dedi.
30.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi: Hesaplara yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi: Hesaplara yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM grup toplantısında konuştu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, "Netanyahu adını tarihe şimdiden Gazze kasabı olarak yazdırdı." dedi. Öte yandan Erdoğan 'Çalışan tüm emeklilerimize tek seferlik ödemelerini yapacağız. Kararın yasalaşmasının ardından 4 milyon 689 bin emeklimizin hesabına yatıracağız' ifadelerini kullandı.
29.11.2023 Gündem
TBMM’de yeni yasama dönemi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Görevimiz yeni ve sivil bir anayasa
TBMM’de yeni yasama dönemi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Görevimiz yeni ve sivil bir anayasa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM 28. Dönem 2. Yasama Yılı Açılış Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulunarak, "TBMM'nin ilk başkanı, milli iradenin ilk kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle anıyorum. Hangi unvanla olursa olsun Türkiye'nin büyümesi, güçlenmesi için emek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.
1.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Örgüte katılım durma noktasına geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Örgüte katılım durma noktasına geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polis Meslek Yüksekokulları Mezuniyet Töreni’nde açıklamalarda bulundu. "Üstünden değil 7 yıl, 70 yıl da geçse 15 Temmuz'u unutmayacağımızı tüm dünyaya ilan ettik" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnsanlık böyle bir ihanet böyle bir alçaklık görmemiştir. Hal böyleyken, 15 Temmuz'a kontrollü darbe diyenleri milletimizin vicdanına havale ediyorum" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca bölücü terör örgütüne katılımın durma noktasına geldiğini belirterek, "Örgütü sadece sınırlarımız içerisinde değil, Irak ve Suriye sahasında da başını kaldıramaz hale getirdik" şeklinde konuştu.
26.07.2023 Gündem
Bakan Tunç: Darbe girişimiyle alakalı 122 bin 632 kişi hakkında mahkumiyet kararı verildi
Bakan Tunç: Darbe girişimiyle alakalı 122 bin 632 kişi hakkında mahkumiyet kararı verildi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye’yi başta FETÖ, PKK, DHKP-C terörün her türlüsünden arındırmak için mücadeleye devam edeceklerini belirterek, "Şu ana kadar 122 bin 632 kişi hakkında mahkumiyet kararı verildi. 67 bin 893 soruşturma devam ediyor. 26 bin 167 ilk derece mahkemesinde devam eden, ceza soruşturmaları var" dedi.
15.07.2023 Gündem
15 Temmuz gecesi darbecilerin CNN Türk'ü basma anı! Kameraman Şefi Ahmet Akpolat anlattı...
15 Temmuz gecesi darbecilerin CNN Türk'ü basma anı! Kameraman Şefi Ahmet Akpolat anlattı... 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe girişiminde darbecilerin CNN Türk'ü basma anını Kameraman Şefi Ahmet Akpolat anlattı CNN Türk Kameraman Şefi Ahmet Akpolat, 15 Temmuz'da CNN Türk İstanbul binasını basan darbeci askerlerle yaşadıklarını anlattı. Olayın her anında kamerayla kayıtta olan Akpolat, "Kendimin ve muhabir arkadaşımın güvenliği esas alırım ama görüntüde de iyi görüntüyü almak için de giderim. Pişman olmadım. Neden öyle bir şey yaptım demedim. Mesleki olarak arkadaşlarla çok konuşuruz ama benim için en önemli görüntü CNN Türk'e giriş anını kaydetmekti" dedi.
15.07.2023 Gündem
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, İstanbul Valiliği ve Üsküdar Belediyesi iş birliğinde düzenlenen "Türkiye Yüzyılının Kahramanları" programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz şehitlerin yaşadığına inanan ve şehitleriyle yaşayan bir milletiz. Bu toprakların üstünde olandan daha fazlası toprağın altında yatıyor. Onların canlarına kastedenleri unutmamak bizim görevimizdir. O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik." dedi.
15.07.2023 Gündem
15 Temmuz Şehitler Makamı'na ziyaretçi akını
15 Temmuz Şehitler Makamı'na ziyaretçi akını 15 Temmuz darbe girişiminin 7. yıldönümünde 15 Temmuz Şehitler Anıtı sabah saatlerinden itibaren ziyaretçi akınına uğradı. 34 vatandaşın şehit olduğu 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün Anadolu yakasında bulunan anıtta şehitler için dualar edildi, selalar okundu. Anıtı ziyaret eden vatandaşlardan Gülay Orhan "Onlarla gurur duyuyorum. O gece ben de şehit olmak isterdim" dedi.
15.07.2023 Gündem
Spor camiasından 15 Temmuz mesajları
Spor camiasından 15 Temmuz mesajları Spor federasyonları ve spor kulüpleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 7. yıl dönümünde mesaj yayımladı.
15.07.2023 Süper Lig
15 Temmuz sela ne zaman okunacak 2023, 15 Temmuz gecesi sela kaçta okunacak? Bu akşam sela okunacak mı?
15 Temmuz sela ne zaman okunacak 2023, 15 Temmuz gecesi sela kaçta okunacak? Bu akşam sela okunacak mı? 15 Temmuz sela saat kaçta okunuyor, 15 Temmuz gece sela ne zaman okunacak? 15 Temmuz sela saati için araştırmalar hızlandı. Bugün sela okunacak mı? sorusunun yanıtı da araştırılan konulardan biri oldu. Diyanet İşleri Başkanlığının 15 Temmuz etkinlikleri çerçevesinde Türkiye genelindeki tüm cami ve Kur'an kurslarında hatm-i şerifler okunarak, duaları 15 Temmuz'da icra edilecek.
15.07.2023 Gündem
15 Temmuz gecesi ölümü göze aldılar: Ayağındaki alçıayı çıkarıp tankların üstüne yürüdü
15 Temmuz gecesi ölümü göze aldılar: Ayağındaki alçıayı çıkarıp tankların üstüne yürüdü 15 Temmuz kahramanları o geceyi anlattı. 15 Temmuz'da darbecilere direnirken şehit düşen isimlerden biriydi 'Selim Cansız'... O gece, ayağındaki alçıyı çıkarıp, üç buçuk yaşındaki kızını öpüp darbecilerin üstüne yürüdü. En şiddetli çatışmaların yaşandığı adreslerden birinde, Genelkurmay Karargahı'nın önünde şehit düşerek ölümsüzleşti. İşte o gece ölümü göze alan kahramanların yaşadıkları...
15.07.2023 Gündem
15 Temmuz noterler açık mı 2023, noterler bugün çalışıyor mu? Noterler 15 Temmuz'da kapalı mı?
15 Temmuz noterler açık mı 2023, noterler bugün çalışıyor mu? Noterler 15 Temmuz'da kapalı mı? 15 Temmuz'da noterler açık mı, bugün noterler çalışıyor mu? 15 Temmuz 2023 noterlerin çalışma saatleri merak ediliyor. Noterlerin açık olup olmadığı 15 Temmuz ile birlikte gündeme geldi. Araba ya da ev alım satımı yapacaklar ya da tasdik işlemleri olanlar 15 Temmuz’da noterlerin çalışma durumunu sorguluyor. 2017 yılında TBMM resmi tatil olarak kabul edilen 15 Temmuz'da kamu kurumları tatil ediliyor. 15 Temmuz bu yıl cumartesi güne denk geliyor. Peki, 15 Temmuz'da noterler açık mı, çalışıyor mu?
15.07.2023 Gündem
FETÖ’nün CIA ile ilişkisinin izleri: Oturum izni alıp ABD'ye yerleşti
FETÖ’nün CIA ile ilişkisinin izleri: Oturum izni alıp ABD'ye yerleşti FETÖ, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) bağlantısıyla dikkat çekiyor. 1999’da ABD’ye kaçan Gülen, CIA ajanlarının da referansıyla oturma izni alarak Pensilvanya’ya yerleşti.
15.07.2023 Gündem
Bakanlardan 15 Temmuz mesajı: Unutmadık, unutturmayacağız
Bakanlardan 15 Temmuz mesajı: Unutmadık, unutturmayacağız 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bakanlar sosyal medya hesaplarından mesaj paylaştı.
15.07.2023 Gündem
Şehit babası Eker: "Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez"
Şehit babası Eker: "Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez" Muğla’nın Marmaris ilçesinde polis memuru olarak görev yaparken 15 Temmuz 2016 günü FETÖ’nün darbe girişimi sırasında şehit olan polis memuru Nedip Cengiz Eker için satın alıp, "Bu ev torunlarımın torunlarına kadar kalacak diyen" babası Nihat Eker o gece oğlu ile yaptığı son konuşmayı anlatırken, "Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez" dedi.
14.07.2023 Gündem
15 Temmuz gazisi: Darbecilere karşı vatanımı yine savunurum
15 Temmuz gazisi: Darbecilere karşı vatanımı yine savunurum İstanbul'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında durdurmak istediği tankın üstüne çıkan Halil Algan (52), buradaki askerlerin kurşunuyla ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılarak tedaviye alınan Algan, 45 gün yoğum bakımda kaldı. Kurşunun koltuk altından girerek omuriliğine verdiği zarar sonucu belden aşağısı felç olan Algan, yaşamını yatağa bağımlı olarak sürdürüyor. Yaşadıklarını anlatan Algan, “Şükürler olsun Allah'ıma hiç pişmanlık duymadım. Yine olsa, aynısını yaparım. Zaman geriye gitse diyelim, o tanka çıkar mıyım? Evet, yine çıkarım, yine darbecilere karşı vatanımı savunurum” dedi.
14.07.2023 Gündem
15 TEMMUZ ŞİİRLERİ: Kısa, 1-2-3-4 kıtalık en güzel duygusal 15 Temmuz ile ilgili şiirler
15 TEMMUZ ŞİİRLERİ: Kısa, 1-2-3-4 kıtalık en güzel duygusal 15 Temmuz ile ilgili şiirler 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Şiirleri, 15 Temmuz’un yıldönümünün 7. Yılda gündeme geldi. 15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en karanlık ve en uzun gecelerinden birini yaşadı. Türk Silahlı Kuvvetleri içine sızmış olan FETÖ (Fethullahçı Terör Örgütü) mensuplarının halka ait silahlarla halka karşı gerçekleştirdiği terörist eylemleri, Türk halkı engellemiş, cesareti ve inancıyla birlikte, sokaklara çıkarak demokrasiye sahip çıktı. Bu tarih sonrasında15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü olarak kabul edildi. Biz de bu tarihi ve şehitleri anan 15 Temmuz şiirleri bir araya getirdik. İşte 1-2-3-4 kıtalık en güzel duygusal 15 Temmuz ile ilgili şiirler…
14.07.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten AKPM’ye sert tepki
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten AKPM’ye sert tepki AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Bir İngiliz milletvekilinin hazırladığı ve Türkiye’nin darbecilerle meşru mücadelesini hedef gösteren bir raporun AKPM’de onaylanmasını kınıyoruz” dedi.
25.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

15 Temmuz Gecesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 15 temmuz gecesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.