15 Eylül

15 Eylül

Son dakika 15 Eylül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 15 Eylül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 15 Eylül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

15 Eylül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 15 eylül gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.146 15 eylül haberi bulunmuştur. Tüm 15 eylül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızıl İnek nedir, yeniden hortlayan Kızıl İnek Kehaneti ne anlama geliyor?
Kızıl İnek nedir, yeniden hortlayan Kızıl İnek Kehaneti ne anlama geliyor? Teksas eyaletinde bulunup İsrail'e getirilen ve antik bir kehaneti gerçekleştirmek iddiasıyla sosyal medyada büyük yankı uyandıran kızıl inekler yeniden gündeme geldi. Üçüncü Tapınak'ın inşasıyla ilgili 2 bin yıllık bir kehanetin gerçekleşmesine yönelik iddialar kızıl ineklerle birlikte sorgulanmaya başlandı. İneklerin yakın zamanda kurban edileceği ve bu durumun Mescid-i Aksa'nın kaderini etkileyebileceği öne sürülüyor. Peki, Kızıl İnek Kehaneti nedir?
12.04.2024 Yaşam
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı! TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan Ertuğrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024 Gündem
Sarıyer'de 6 ay içinde ikinci çatışmada yine İsveç'te bulunan suç örgütü liderinin izi
Sarıyer'de 6 ay içinde ikinci çatışmada yine İsveç'te bulunan suç örgütü liderinin izi Sarıyer Maslak'ta bir kafeteryanın önünde çıkan silahlı çatışmada öldürülen Mazlum Ayrancı'nın babası saldırıyla ilgili İsveç'te yaşadığını belirttiği suç örgütünü liderini suçladı.
18.03.2024 Gündem
Tarımsal Üretim Planlaması modelinin ilk uygulaması Adana’da yapıldı
Tarımsal Üretim Planlaması modelinin ilk uygulaması Adana’da yapıldı Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 2024 yılından itibaren hayata geçirilen Tarımsal Üretim Planlaması modelinin ilk uygulaması Adana’da yapıldı. 14 üretici, bir firma ile tatlı mısır üretimi konusunda sözleşme imzalayarak planlı üretimin bir parçası oldu.
28.02.2024 Adana
Komşusunu öldürüp kaza gibi gösterdi, evine taziyeye gitti sonra da tanık olarak ifade verdi
Komşusunu öldürüp kaza gibi gösterdi, evine taziyeye gitti sonra da tanık olarak ifade verdi Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 5 ay önce motosiklet kazasında ağır yaralandığı ihbarı sonrası olay yerinde hayatını kaybeden Şahin Demirten'in (65) komşuları tarafından sopayla darbedildiği belirlendi. Olayla ilgili aynı aileden 4 kişi gözaltına alınırken, ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf eden Cihan G.'nin (22) 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak kaza ihbarında bulunduğu, görgü tanığı olarak ifade verdiği ve şüphelilerin cinayeti kaza gibi göstermek için yola fren izi yaptıkları ortaya çıktı. Dün gözaltına alınan Cihan G. tutuklanırken, babası, annesi ve kız kardeşi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
16.02.2024 Gündem
Depremin birinci yılında 46 bin konut hak sahiplerine teslim ediliyor
Depremin birinci yılında 46 bin konut hak sahiplerine teslim ediliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nca yapılan açıklamada, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bölgenin eski güzel günlerine dönebilmesi için yoğun çaba sarf ediyor. Bakanlık, 11 şehirde 930 şantiyede, 110 bin 450 personelle gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. İnşası biten ve hak sahipliği belirlenen 46 bin konut teslim ediliyor. Mart ayının ortasına kadar ise 75 bin konutun hak sahiplerine teslimi planlanırken; depremin zarar verdiği illerin alt yapısı da Bakanlığın bağlı kuruluşu olan İLBANK tarafından verilecek hibeyle yenileniyor" denildi.
5.02.2024 Ekonomi
Titan'ın 'gizemli adalarının' sırrı çözülüyor
Titan'ın 'gizemli adalarının' sırrı çözülüyor Uzay aracı Cassini, Satürn'ün uydusu Titan'ın yüzeyinde gerçekleştirdiği radar taramalarından elde ettiği verileri geri gönderdiğinde karşılaşılan sonuçlar akıllara durgunluk vericiydi. Taramalar, devasa sıvı metan göl ya da denizlerini, bu devasa denizlerdeki dalgasızlığı ve adalar gibi coğrafi şekilleri ortaya çıkardı. Bilim insanlarından oluşan ekip, bunların atmosferde oluşan, göllerde toplanan ve etrafta dolaşan organik molekül damlacıkları olabileceğini düşünüyor.
10.01.2024 Bilim ve Teknoloji
ÖSYM 2024 yılı sınav takvimini açıkladı! İşte YKS, KPSS tarihleri
ÖSYM 2024 yılı sınav takvimini açıkladı! İşte YKS, KPSS tarihleri Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, 2024 yılında uygulancak olan sınavlara ilişkin "ÖSYM 2024 Yılı Sınav takvimini erişime açtı.
6.11.2023 Eğitim
2 liraya alıcı bulunamadı mayer limon ağaçta kaldı!
2 liraya alıcı bulunamadı mayer limon ağaçta kaldı! 2 liraya alıcı bulamayan mayer limonları ağaçta kaldı. Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, mayer limonda erkenci ve boylu olan ürünlerin ilk etapta ortalama 4 ile 5 TL arasında satıldığını fakat şu anda 2 liraya alıcı bulunamadığını söyledi.
28.09.2023 Ekonomi
Bakan Koca: Grip aşısı uygulaması başladı
Bakan Koca: Grip aşısı uygulaması başladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, grip aşısı uygulamasının başladığını söyledi. 65 yaş üzerine çağrıda bulunan Bakan Koca, aşının ücretsiz olduğunu ihmal edilmemesi gerektiğini vurguladı.
24.09.2023 Gündem
İstanbul Valiliği'nden 'Kuduz' paylaşımlarına yönelik açıklama
İstanbul Valiliği'nden 'Kuduz' paylaşımlarına yönelik açıklama İstanbul Valiliği tarafından geçtiğimiz günlerde sosyal medyada, 'Esenyurt'ta Kuduz Paniği' başlıklı paylaşımlar ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, başıboş köpeğin saldırısına uğrayan çocukta kuduz belirtilerinin görüldüğü yönünde paylaşımların gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.
21.09.2023 Gündem
Merkez Bankası'nın brüt rezervi 80 milyar doları aştı
Merkez Bankası'nın brüt rezervi 80 milyar doları aştı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın brüt rezervleri bu yıl ilk kez 80 milyar doları aştı.
21.09.2023 Ekonomi
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye olarak her zaman dediğimiz gibi Azerbaycanlı kardeşlerimizi haklı davalarında tüm imkanlarımızda yanındayız. Karabağ Azerbaycan toprağıdır. Bunun dışında bir statükonun dayatılmasını kabul etmiyoruz." denildi.
21.09.2023 Gündem
Hatsan ne zaman işlem görecek, Hatsan halka arz kaç lot verdi? Hatsan halka arz sonuçları: Hatsan halka arz ne zaman işlem görecek? Hatsan borsa işlem tarihi…
Hatsan ne zaman işlem görecek, Hatsan halka arz kaç lot verdi? Hatsan halka arz sonuçları: Hatsan halka arz ne zaman işlem görecek? Hatsan borsa işlem tarihi… Borsa İstanbul'da halka arzı tamamlanan şirketler arasında Hat-San Gemi İnşaa Bakım Onarım Deniz Nakliyat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 14 - 15 Eylül 2023 tarihleri arasında talep toplama sürecini tamamladı. Borsa İstanbul'da Hat-San Gemi halka arz olurken talep toplama işlemi ise sona erince ne zaman işlem göreceği ve kaç lot verdiği sorgulanmaya başlandı. Peki, Hatsan borsada ne zaman işlem görecek, Hatsan halka arz kaç lot verdi? İşte Hatsan ne zaman işlem görecek sorusunun yanıtı ile Hatsan halka arz sonuçları…
21.09.2023 Ekonomi
Reeder ne zaman işlem görecek, Reeder halka arz kaç lot verdi? Reeder halka arz sonuçları: Reeder ne zaman borsada işlem görecek?
Reeder ne zaman işlem görecek, Reeder halka arz kaç lot verdi? Reeder halka arz sonuçları: Reeder ne zaman borsada işlem görecek? Reeder halka arz sonuçları Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından açıklandı. Reeder hissenin halka arzının açıklanmasıyla talep toplama işlemleri 13-14-15 Eylül 2023 tarihleri arasında tamamlandı. Reeder Teknoloji San. ve Tic. A.Ş. sonuçları açıklanmasıyla da Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayacağı tarih sorgulanmaya başlandı. Peki, Reeder ne zaman işlem görecek ve Reeder halka arz kaç lot verdi? İşte, Reeder halka arz sonuçları ve BİST işlem tarihleri...
20.09.2023 Ekonomi
ÖSYM: Yurt dışından öğrenci kabul sınavı 12 Kasım'da yapılacak
ÖSYM: Yurt dışından öğrenci kabul sınavı 12 Kasım'da yapılacak Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 2023 Türkiye Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavı'nın (2023-TR-YÖS/2), 12 Kasım'da gerçekleştirileceğini duyurdu.
19.09.2023 Eğitim
BEDAŞ’tan Şişli’deki elektrik kesintisine ilişkin açıklama
BEDAŞ’tan Şişli’deki elektrik kesintisine ilişkin açıklama Şişli Fulya Mahallesi'nde Cuma akşam saatlerinde yeraltı elektrik kablolarında yaşanan elektrik arızası nedeniyle 7 binaya 4 gündür elektrik verilemediği yönündeki iddialar üzerine BEDAŞ’tan yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, arızanın gerçekleştiği alanda inşaat çalışmasına ait konteynerler bulunduğundan arızaya müdahalenin mümkün olmadığı belirtildi.
19.09.2023 Gündem
Reeder kaç lot verdi, Reeder borsada halka arz ne zaman işlem görecek? Reeder halka arz sonuçları: Reeder halka arz kaç lot verdi (kişi başı)?
Reeder kaç lot verdi, Reeder borsada halka arz ne zaman işlem görecek? Reeder halka arz sonuçları: Reeder halka arz kaç lot verdi (kişi başı)? Reeder halka arz sonuçları Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından açıklandı. Reeder hissenin halka arzının açıklanmasıyla talep toplama işlemleri 13-14-15 Eylül 2023 tarihleri arasında tamamlandı. Reeder Teknoloji San. ve Tic. A.Ş. sonuçları açıklanmasıyla da Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayacağı tarih sorgulanmaya başlandı. Peki, Reeder ne zaman işlem görecek ve Reeder halka arz kaç lot verdi? İşte, Reeder halka arz sonuçları ve BİST işlem tarihleri...
19.09.2023 Ekonomi
Daha önce bıçakladığı eşini tahliye olduktan sonra katletti! Bebeğinin yanında kanlar içinde bulundu...
Daha önce bıçakladığı eşini tahliye olduktan sonra katletti! Bebeğinin yanında kanlar içinde bulundu... Ümraniye'de Mehmet Dinç, konuşmak için gecekondunun penceresine çağırdığı dini nikahlı eşi Fatoş Çetin'i bıçaklayarak öldürdü. Genç kadının cesedi, yanında bebeği ile birlikte sabah ailesi tarafından kanlar içinde bulunurken, Çetin'in yaklaşık 4 ay önce de Mehmet Dinç tarafından bıçaklandığı belirtildi.
19.09.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 31 hedef vuruldu
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 31 hedef vuruldu MSB'den yapılan açıklamada, "Irak'ın kuzeyindeki Gara'da 13-15 Eylül'de icra edilen hava harekatında sorumlu düzeyde teröristlerin de içerisinde bulunduğu mağara ve depolardan oluşan 31 hedef imha edildi" denildi.
16.09.2023 Gündem
Yalı Çapkını mı kazandı, Kızılcık Şerbeti mi? 15 Eylül Cuma akşamı reytinglerde kim birinci oldu?
Yalı Çapkını mı kazandı, Kızılcık Şerbeti mi? 15 Eylül Cuma akşamı reytinglerde kim birinci oldu? Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizileri arasında rekabet yeniden başladı. 15 Eylül Cuma günü her iki dizide yeni bölümleriyle ekrana geldi. Bir yandan Ferit ve Seyran'ın düğünü sosyal medyaya damga vururken diğer yandan Doğa ve Fatih arasında yaşanan bebek mücadelesi konuşuldu. Peki 15 Eylül Cuma reytinglerde kim birinci oldu?
15.09.2023 Televizyon
Star Tv canlı Yalı Çapkını son bölüm izle! Yalı Çapkını 37. bölüm full tek parça izle linki
Star Tv canlı Yalı Çapkını son bölüm izle! Yalı Çapkını 37. bölüm full tek parça izle linki Star Tv canlı Yalı Çapkını son bölüm izle! Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Binnur Kaya'nın yer aldığı Yalı Çapkını 2. sezon başlıyor. 15 Eylül 2023 Cuma akşamı yeni bölümüyle seyirciyle buluşacak Yalı Çapkını'nda Kaya ve Nükhet de ilk kez görülecek. Ferit ve Seyran düğünüyle başlayacak hikaye. İşte Yalı Çapkını 37. bölüm full tek parça izle linki...
15.09.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti hangi kanalda? 15 Eylül Kızılcık Şerbeti ikinci sezon saat kaçta başlıyor?
Kızılcık Şerbeti hangi kanalda? 15 Eylül Kızılcık Şerbeti ikinci sezon saat kaçta başlıyor? Kızılcık Şerbeti hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya gibi yıldızların yer aldığı dizinin ikinci sezonu 15 Eylül 2023 Cuma akşamı başlıyor. Peki Kızılcık Şerbeti saat kaçta başlıyor? Detayları haberimizde araştırdık.
15.09.2023 Televizyon
15 Eylül On Numara çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! On Numara sonuç sorgulama nasıl yapılır?
15 Eylül On Numara çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! On Numara sonuç sorgulama nasıl yapılır? Bu akşam On Numara'da büyük heyecan yaşanıyor. 15 Eylül 2023 On Numara çekilişi aynı anda canlı takip ediliyor. Birkaç dakika sürecek heyecan sonrasında kazandıran numaralar belli olacak. Ardından talihlilerin sorgulama işlemleri başlayacak. Peki On Numara sonuç sorgulama nasıl yapılır?
15.09.2023 Ekonomi
CHP Genel Başkan adayı Örsan Öymen kimdir, kaç yaşında, nereli? Örsan Öymen’in babası kimdir, Prof. Dr. Örsan K. Öymen Altan Öymen akraba mı?
CHP Genel Başkan adayı Örsan Öymen kimdir, kaç yaşında, nereli? Örsan Öymen’in babası kimdir, Prof. Dr. Örsan K. Öymen Altan Öymen akraba mı? Eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen'in yeğeni Prof. Dr. Örsan K. Öymen’in genel başkanlık yarışında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na rakip olacağı belirtildi. Peki, Örsan Öymen kimdir, CHP adayı mı? Örsan K. Öymen kaç yaşında, nereli, kimin oğlu, Örsan Öymen’in babası kimdir?
15.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

15 Eylül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 15 eylül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.