15 Bin Öğretmen Ataması

15 Bin Öğretmen Ataması

Son dakika 15 bin öğretmen ataması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 15 bin öğretmen ataması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 15 bin öğretmen ataması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

15 Bin Öğretmen Ataması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 15 bin öğretmen ataması gelişmeleri de dahil olmak üzere 235 15 bin öğretmen ataması haberi bulunmuştur. Tüm 15 bin öğretmen ataması haberleri aşağıda listelenmiştir.
20 bin öğretmen ataması branş dağılımı belli mi, öğretmen atama kontenjanları yayınlandı mı? 20 bin öğretmenin branşlara göre dağılımı açıklandı mı?
20 bin öğretmen ataması branş dağılımı belli mi, öğretmen atama kontenjanları yayınlandı mı? 20 bin öğretmenin branşlara göre dağılımı açıklandı mı? Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 20 bin öğretmen atama sürecine ilişkin takvimin yayımlandığını bildirerek ön başvuruların 18-26 Temmuz tarihinde, atamaların ise 1 Eylül'de yapılacağını açıkladı. Peki, 20 bin öğretmen ataması branş dağılımı belli mi? Öğretmen atama kontenjanları yayınlandı mı? 20 bin öğretmenin branşlara göre dağılımı açıklandı mı?
29.06.2022 Memur
MEB harekete geçti! Flaş karar, tamamen değişiyor, zorunlu olacak, öğretmenler ve...
MEB harekete geçti! Flaş karar, tamamen değişiyor, zorunlu olacak, öğretmenler ve... MEB resmen harekete geçti. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan son dakika açıklaması. Detaylar belli oldu. Tamamen değişiyor. Yüzde 120 artıyor. Öğretmenleri yakından ilgilendiriyor. Öğretmenlik Meslek Kanunu Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi. Yeni düzenlemeyle öğretmenlik, kariyer temelli meslek grupları arasına giriyor. Öğretmenlere 4 farklı kadro ihdas edilecek, ilave özlük ve mali haklar verilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Mili Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Türkiye eğitim tarihinde öğretmenlerin ilk kez müstakil bir meslek kanununa kavuştuğunu belirterek "Ülkemiz, öğretmenliği bir meslek kanunu çerçevesinde kariyer yolu olarak tanımlayan ülkeler arasına girmiş oluyor. Tüm bunlar birlikte değerlendirildiğinde gerçekten bir dönüm noktasıdır" dedi. İşte 12 başlıkta öğretmenlere yeni düzenlemeyle getirilen haklar ve detayları...
6.02.2022 Eğitim
2022 öğretmen atama kontenjanları, taban puanları ve 15 bin öğretmen ataması branş dağılımı!
2022 öğretmen atama kontenjanları, taban puanları ve 15 bin öğretmen ataması branş dağılımı! 15 bin öğretmen ataması branş dağılımı ile 2022 sözleşmeli öğretmen atamaları kontenjanları aramaları yoğunlaştı. 15 bin sözleşmeli öğretmen atama sonuçları kurası 31 Ocak bugün yapıldı. Öğretmen adayı atama sonuçlarını sorgulanırken, kontenjan ve branş dağılımı hakkında yapılan aramaları da yoğunlaştırdı. 15 bin öğretmen atamalarında en çok atama İstanbul'a yapıldı. İşte 2022 öğretmen atama kadro, branş dağılımı ve kontenjanlar...
1.02.2022 Memur
15 bin öğretmen ataması taban puanları ve kontenjanları! 2022 En düşük sözleşmeli öğretmenlik atama taban puanları kaç?
15 bin öğretmen ataması taban puanları ve kontenjanları! 2022 En düşük sözleşmeli öğretmenlik atama taban puanları kaç? 15 bin öğretmen atamasında oluşan taban puanlar belli oldu. İngilizce'de en düşük KPSS puanı 75,70; İlköğretim Matematik'e 78,54; Matematik'te 78,52; Özel Eğitim'de 68,37; Rehberlikte 82,02; Sınıf öğretmenliğinde 77,36; Din Kültüründe 79,56; Okul Öncesinde 79,66 oldu. İşte 15 bin öğretmen ataması taban puanları ve 15 bin öğretmen ataması kontenjanları…
1.02.2022 Memur
15 bin öğretmen ataması gerçekleşti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yüz yüze eğitim mesajı
15 bin öğretmen ataması gerçekleşti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yüz yüze eğitim mesajı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 15 Bin Öğretmen Atama Töreni, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. Törende konuşan Erdoğan, "Eğitim-öğretim senemizin ikinci dönemini de kesintisiz bir şekilde tamamlayacağımıza inancım sonsuz." ifadelerini kullandı.
31.01.2022 Gündem
30 dakikalık yol 5 dakikaya inecek! Yapımı tamamlandı, açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak
30 dakikalık yol 5 dakikaya inecek! Yapımı tamamlandı, açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak Zonguldak'tan Kilimli ilçesine yaklaşık 30 dakikada gidilebilen yolu 5 dakikaya düşürecek olan Prof Dr. Teoman Duralı Tünelleri'nin yapımı tamamlandı. Çevre düzenlemesi yapılan projenin açılışı ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 5 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Öte yandan ekipler sahil yolunda dolgu çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
31.01.2022 Ekonomi
Atama sonuçları 2022! pbs.meb.gov.tr sonuç sorgulama ekranı ile e devlet atama sonucu öğrenme linki!
Atama sonuçları 2022! pbs.meb.gov.tr sonuç sorgulama ekranı ile e devlet atama sonucu öğrenme linki! Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan değerlendirme sonrası 15 bin öğretmen ataması Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in katılımıyla canlı yayında başlayan sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları, çekilen kura sonrası e-devlet üzerinden görüntülenebilecek. İşte pbs.meb.gov.tr sonuç sorgulama ekranı ile e devlet atama sonucu öğrenme linki!
31.01.2022 Çalışma Hayatı
Atanan öğretmenler ne zaman göreve başlayacak 2022? Ataması yeni yapılan 15 bin öğretmenin göreve başlayacağı tarih!
Atanan öğretmenler ne zaman göreve başlayacak 2022? Ataması yeni yapılan 15 bin öğretmenin göreve başlayacağı tarih! Öğretmenler ne zaman göreve başlayacak? 15 bin sözleşmeli öğretmen ataması yapıldı. 21-26 Ocak 2022 tarihleri arasında tercihlerin yapıldığı 15 bin sözleşmeli öğretmen atamasının sonuçları bugün gerçekleşti. Sonuçlar e-Devlet üzerinden açıklanacak. Peki, atanan öğretmenler ne zaman göreve başlayacak 2022?
31.01.2022 Memur
Aybüke öğretmen kimdir? Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın nasıl öldü?
Aybüke öğretmen kimdir? Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın nasıl öldü? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 bin öğretmen atamasında Aybüke öğretmeni andı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim Aybüke'lerimiz oldu. Onlar şehadete yürüdüler. Necmettin öğretmenlerimiz oldu. Onlar şehadete yürüdüler. Bu mesleğin bu yanı da var. Herkese nasip olmaz. İnanıyorum ki Aybüke öğretmen, Necmettin öğretmen bu şerefle ebedi alemde cennetle müjdelenen kişiler arasında yerlerini aldılar. Kalbi kıpır kıpır çarpan o güzel yüzlü çocuklar artık sizlere emanet." dedi. Peki, Aybüke öğretmen kimdir? Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın nasıl öldü? Aybüke öğretmene ne oldu? İşte Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın hakkında merak edilenler...
31.01.2022 Gündem
15 bin öğretmen ataması gerçekleşti! Genç öğretmenler büyük mutluluk yaşadı
15 bin öğretmen ataması gerçekleşti! Genç öğretmenler büyük mutluluk yaşadı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 15 Bin Öğretmen Atama Töreni, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. Törende konuşan Erdoğan'ın açıklamalarının ardından 15 bin öğretmen ataması gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın butona basmasıyla kura çekimi gerçekleşirken, ekranda görev yerini gören genç öğretmenler, büyük mutluluk yaşadı.
31.01.2022 Gündem
Yüz yüze eğitim devam edecek mi? Okullar eğitime devam edecek mi? Tatil uzatılacak mı?
Yüz yüze eğitim devam edecek mi? Okullar eğitime devam edecek mi? Tatil uzatılacak mı? 15 bin öğretmenin ataması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı atama töreniyle birlikte yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada pandemi döneminde hükümet olarak eğitimde yaptıkları çalışmaları anlattı. 2021-2022 yılının ilk dönemini salgına rağmen başarılı şekilde tamamladıklarını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüz yüze eğitim ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, Yüz yüze eğitim devam edecek mi? Okullar eğitime devam edecek mi? Tatil uzatılacak mı? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları!
31.01.2022 Eğitim
15 bin öğretmen ataması! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Öğretmen maaşlarını en çok iyileştiren ülke Türkiye'dir
15 bin öğretmen ataması! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Öğretmen maaşlarını en çok iyileştiren ülke Türkiye'dir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de 15 bin öğretmenin atama töreninde konuştu. Erdoğan, "Öğretmenlerimizin mali ve özlük haklarının iyileştirilmesinde de önemli mesafe kaydettik. Avrupa'da son 19 yılda öğretmen maaşlarını en çok iyileştiren ülke Türkiye'dir." dedi
31.01.2022 Siyaset
E-devlet atama sonucu sorgulama! Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları saat kaçta açıklanacak? MEB atama sonuçları 2022…
E-devlet atama sonucu sorgulama! Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları saat kaçta açıklanacak? MEB atama sonuçları 2022… Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları, 26 Ocak'ta son bulan atama tercihlerini yapan öğretmen adayları tarafından sorgulanıyor. 15 bin öğretmen ataması töreni merakla bekleniyor. Heyecanlı öğretmen adayları “Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları açıklandı mı, tercih sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?” sorularını ardı sıra soruyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek sözleşmeli öğretmen atama sonuçları saat kaçta açıklanacak, sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları ne zaman belli olacak? İşte MEB sözleşmeli öğretmen ataması sonuçları…
31.01.2022 Memur
15 bin öğretmen ataması töreni saat kaçta? Sözleşmeli öğretmenlik ataması nasıl olur, sözleşmeli öğretmen atama sonuçları saat kaçta açıklanacak?
15 bin öğretmen ataması töreni saat kaçta? Sözleşmeli öğretmenlik ataması nasıl olur, sözleşmeli öğretmen atama sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları için sona gelindi. Sözleşmeli öğretmen atamaları için atama tercihleri 26 Ocak'ta sona erdi. Binlerce öğretmen adayı heyecanlı bir şekilde atama sonuçlarını bekliyor. Peki, sözleşmeli öğretmenlik atamam sonuçları saat kaçta açıklanacak? 15 bin öğretmen ataması sonuçları açıklandı mı? İşte 15 bin öğretmen ataması sonuçları hakkındaki detaylar…
31.01.2022 Çalışma Hayatı
Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları saat kaçta açıklanacak? MEB 15 bin öğretmen ataması sonuçları e devlet ile nasıl sorgulanır?
Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları saat kaçta açıklanacak? MEB 15 bin öğretmen ataması sonuçları e devlet ile nasıl sorgulanır? Sözleşmeli öğretmen tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Sözleşmeli öğretmen tercih sonuçları aramaları arttı. Sözleşmeli öğretmen atama tercihleri 26 Ocak'ta sona erdi. Sözleşmeli öğretmenlik atama tercih sonuçlarının belli olmasına az bir süre kaldı. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları açıklandı mı, saat açıklanacak? İşte MEB e devlet sözleşmeli öğretmen atama sonuçları sorgulama
31.01.2022 Çalışma Hayatı
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığı atama takvimi...
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığı atama takvimi... Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak 15 bin öğretmen ataması için beklenen gün geldi. Öğretmen atamaları, 31 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenecek törenle yapılacak. Bakan Özer’in daha önce yaptığı duyurulara göre, eksik kadro ile branşlar değerlendirildi ve atanacak 15 bin öğretmenin 7 bin 500’ünün atamasının İstanbul’a yapılmasına karar verildi. Atama sonuçları e-Devlet üzerinden sorgulanabilecek.
30.01.2022 Eğitim
15 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Sözleşmeli öğretmen atama takvimi!
15 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Sözleşmeli öğretmen atama takvimi! 15 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? 15 bin öğretmen atamasında, 'tarih' belli oldu. 15 bin sözleşmeli öğretmen atamasında tercih başvuruları 26 Ocak'tan sona ermişti.
28.01.2022 Çalışma Hayatı
MEB resmen duyurdu! Yarı yıl tatiline günler kala Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı
MEB resmen duyurdu! Yarı yıl tatiline günler kala Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı MEB son dakika olarak duyurdu. Flaş kararın detayları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından resmen açıklandı. Yarı yıl tatiline iki haftadan daha kısa bir süre kala netleşti. Milyonlarca öğrenci ve veli merakla bekliyordu. Yüz yüze eğitim ile ilgili son açıklama Bakan Özer'den geldi. Yüz yüze eğitim sürecek mi? Bakan Özer, Bahçelievler Anadolu Lisesi açılış töreninde yaptığı konuşmada yüz yüze eğitim ve okullardaki son durum ile ilgili bilgileri paylaştı. Özer daha önce yaptığı açıklamalarda olduğu gibi yüz yüze eğitim sürecinin devam edeceğinin altını çizdi. Öğretmen atamaları ile ilgili de konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 31 Ocak'ta ataması yapılacak olan 15 bin öğretmenin yüzde 50'sinin, yani 7 bin 500'ünün İstanbul'da görev alacağını söyledi. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı özel okul ücretleriyle ilgili harekete geçti. Buna göre, özel okullarda yapılacak zam oranı yüzde 36.73'ü geçemeyecek.
12.01.2022 Eğitim
15 bin öğretmen atama takvimi ve öğretmen ataması branş dağılımı belli mi? Öğretmen ataması son durum!
15 bin öğretmen atama takvimi ve öğretmen ataması branş dağılımı belli mi? Öğretmen ataması son durum! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mesleki Eğitim Merkezleri Açılışı'nda yaptığı konuşmada "İnşallah bu ay sonunda 15 bin öğretmen ataması daha yapıyoruz." İfadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından 15 bin öğretmen atama takvimi ile 15 bin öğretmen ataması branş dağılımı hakkındaki aramalar arttı. İşte öğretmen ataması son durum…
10.01.2022 Memur
Öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı? Gözler sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları için MEB açıklamasında ve e-devlet sayfasında!
Öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı? Gözler sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları için MEB açıklamasında ve e-devlet sayfasında! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı, öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? sorularının yanıtı yoğun bir şekilde aranıyor. Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonuçları, MEB tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda belli olacak. 15 bin öğretmen ataması için düzenlenen sözlü sınav sonrası sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları araştırması başladı. e-Devlet ekranı üzerinden sorgulanabilecek sonuçlar e devlet kullanıcı adı ve şifresiyle öğrenilebilecek. Peki, sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanır? Öğretmenlik mülakat sonuçları saat kaçta açıklanacak?
27.12.2021 Memur
15 bin öğretmen ataması yapılacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
15 bin öğretmen ataması yapılacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 15 öğretmen alımı müjdesi! Ak Parti'nin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğretmen atamaları ile ilgili bilgi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son olarak 15 bin yeni öğretmen ataması ile ilgili süreç devam ediyor. Atamada ağırlığı 7500 yeni öğretmen ile İstanbul'a vereceğiz." dedi. Peki, 15 bin öğretmen ataması ne zaman? 15.000 öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu mu? İşte detaylar...
27.12.2021 Personel Alımı
15 bin öğretmen ataması ne zaman? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan öğretmen ataması müjdesi!
15 bin öğretmen ataması ne zaman? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan öğretmen ataması müjdesi! Milyonlarca öğretmen adayının beklediği müjde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan geldi. TBMM Genel Kurulunda, Cumhurbaşkanlığı ile bağlı ve ilgili kuruluşların 2022 yılı bütçelerini sunan Oktay, 2022'de yapılacak öğretmen alımını duyurdu. Oktay, "15 bin öğretmen ataması daha gerçekleştirilecek." dedi. Peki, 15 bin öğretmen ataması ne zaman? İşte detaylar...
15.12.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika gelişmesi! MEB harekete geçti, yeni kararı Bakan Özer duyurdu
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika gelişmesi! MEB harekete geçti, yeni kararı Bakan Özer duyurdu Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve MEB resmen duyurdu. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika açıklaması Bakan Özer'den geldi. Okullarda yapılacak değişikliğin detayları paylaşıldı. İlkokul, ortaokul ve liselerde uygulanacak. Koronavirüs salgını sonrası yüz yüze eğitim başladı. Ancak okullarda pek çok etkinlik hala yapılmıyor. Bakan Özer etkinliklerin kontrollü bir şekilde yapılmaya başlayacağını duyurdu. KPSS'ye giren adayları da çok yakından ilgilendiren değerlendirmelerde bulunan Milli Eğitim Bakanı Özer, puan uzatmanın söz konusu olmayacağını ifade etti.
17.11.2021 Eğitim
Öğretmen atama başvuru ekranı: Atama ön başvuru ve sınav merkez tercihi nasıl yapılır? 15 bin öğretmen atama başvurularında son gün!
Öğretmen atama başvuru ekranı: Atama ön başvuru ve sınav merkez tercihi nasıl yapılır? 15 bin öğretmen atama başvurularında son gün! Öğretmen atama başvurularında son gün geldi. 15 bin sözleşmeli öğretmen ataması için ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihlerinin son gününde adayların araştırmaları hızlandı. Öğretmen atama başvurusu nasıl yapılır, sorusuna yanıt arıyor. İşte öğretmen atama başvuru ekranı…
8.10.2021 Çalışma Hayatı
ilkatama.meb.gov.tr e devlet ön başvuru ekranı: 15 bin öğretmen ek atama ön başvurusu nasıl yapılır? Öğretmen atamaları 2021!
ilkatama.meb.gov.tr e devlet ön başvuru ekranı: 15 bin öğretmen ek atama ön başvurusu nasıl yapılır? Öğretmen atamaları 2021! Öğretmenlerin beklediği ek atama başvuru ekranı açıldı. Adaylar 5 Ekim’e kadar işlemlerini tamamlamak üzere sisteme e-devlet kullanıcı adı ve şifrelerini kullanarak giriş yapabilecek. Peki, 15 bin Öğretmen ek atama başvurusu nasıl yapılır? İşte ilkatama.meb.gov.tr e devlet ön başvuru ekranı…
27.09.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

15 Bin Öğretmen Ataması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 15 bin öğretmen ataması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.