Gazete Vatan Logo

Atama sonuçları 2022! pbs.meb.gov.tr sonuç sorgulama ekranı ile e devlet atama sonucu öğrenme linki!

Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan değerlendirme sonrası 15 bin öğretmen ataması Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in katılımıyla canlı yayında başlayan sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları, çekilen kura sonrası e-devlet üzerinden görüntülenebilecek. İşte pbs.meb.gov.tr sonuç sorgulama ekranı ile e devlet atama sonucu öğrenme linki!

Atama sonuçları 2022! pbs.meb.gov.tr sonuç sorgulama ekranı ile e devlet atama sonucu öğrenme linki!

Atama sonuçları 2022 sorgulaması başladı. 15 bin Öğretmen ataması Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende açıklandı. Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları, çekilen kura sonrası e-devlet üzerinden görüntülenebilecek. İşte sözleşmeli öğretmenlik atama tercih sonuçları sorgulama ekranı…

MEB sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları

Cumhurbaşkanı Erdoğan öğretmen ataması için butona bastı ve atamalar bilgisayar ortamında gerçekleşti.

Adaylar sonuçları e-Devlet'te yer alan 'Sözleşmeli Öğretmenlik Atama Sonucu Sorgulama' adresinden öğrenebilecek.

Atama sonucunuza https://pbs.meb.gov.tr/sonucveya https://www.turkiye.gov.tr/milli-egitim-sozlesmeli-ogretmenlik-atama-sonucu-sorgulama adresinden kişisel e-Devlet şifrenizi kullanarak erişebilirsiniz.

2020 ve 2021 KPSS puanları ile başvuru yapan adayları tercih işlemlerini 21-26 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirmişti.