Gazete Vatan Logo

Öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı? Gözler sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları için MEB açıklamasında ve e-devlet sayfasında!

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı, öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? sorularının yanıtı yoğun bir şekilde aranıyor. Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonuçları, MEB tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda belli olacak. 15 bin öğretmen ataması için düzenlenen sözlü sınav sonrası sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları araştırması başladı. e-Devlet ekranı üzerinden sorgulanabilecek sonuçlar e devlet kullanıcı adı ve şifresiyle öğrenilebilecek. Peki, sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanır? Öğretmenlik mülakat sonuçları saat kaçta açıklanacak?

Öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı? Gözler sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları için MEB açıklamasında ve e-devlet sayfasında!

Öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı? Milli Eğitim Bakanlığı duyuru sayfası sık sık ziyaret ediliyor. MEB tarafından yayımlanan takvime göre, sonuçlar bugün açıklanacak. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? e-devlet sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları sorgulama ekranı…

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT SONUCU NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınladığı atama takvimine göre sözlü sınav sonuçları 27 Aralık 2021'de ilan edilecek. Sınav sonuçlarının açıklanacağı saat ise net değil. Konuyla ilgili açıklama "https://personel.meb.gov.tr/" internet sitesi üzerinden ve MEB'in sosyal medya hesaplarından yapılacak.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT SONUCU SORGULAMA!

Sözlü sınav sonuçları e-devlet sistemi üzerinden yayımlanacak. Sonuçlar da kişisel e-devlet kullanıcı adı ve şifreleriyle öğrenebilecek. Sözlü sınavda 60 ve üzerinde puan alan adaylar, en fazla 40 (kırk) eğitim kurumun elektronik ortamda tercih edebilecektir.

Haberin Devamı

E DEVLET SÖZLÜ SINAV SONUÇ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ