11. Sınıf

11. Sınıf

Son dakika 11. sınıf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 11. sınıf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 11. sınıf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

11. Sınıf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 11. sınıf gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.431 11. sınıf haberi bulunmuştur. Tüm 11. sınıf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursluluk sınavında kaç soru var? Bursluluk sınavını kazanmak için kaç puan gerekir?
Bursluluk sınavında kaç soru var? Bursluluk sınavını kazanmak için kaç puan gerekir? Bursluluk sınavı 21 Nisan Pazar Günü yapılacak. İOKBS için öğrenciler hazırlıklarına devam ederken bursluluk sınavını kazanmak için kaç puan gerekiyor, sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Bursluluk sınavında kaç soru var? Bursluluk sınavını kazanmak için kaç puan gerekir?
17.04.2024 Yaşam
Bursululuk sınavı ne zaman 2024? İOKBS giriş yerleri sorgulama 2024: Giriş belgesi nasıl alınır MEB 2024?
Bursululuk sınavı ne zaman 2024? İOKBS giriş yerleri sorgulama 2024: Giriş belgesi nasıl alınır MEB 2024? Bursluluk sınavı giriş belgesi sorgulama 2024 için sorgulamalar yoğunlaştı. Bursluluk sınavı giriş belgesi nasıl ve nereden alınır 2024? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik düzenlenen bursluluk sınavı giriş belgesinin nasıl ve nereden alınacağına dair araştırmalar arttı. 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin katılacağı sınava başvurular, 1 Mart tarihinde sona erdi. Sınava başvuruda bulunan adaylar, giriş belgesi için araştırma yapıyor. Peki, 2024 MEB Bursluluk sınavı giriş belgesi yayınlandı mı? İOKBS Bursluluk sınavı giriş belgesi nasıl alınır 2024? Meb.gov.tr üzerinden bursluluk sınavı nereden alınır? İşte bursluluk sınavı giriş belgesi alma ile ilgili detaylar…
16.04.2024 Yaşam
TikTok'ta akım olan 'ölüm çelmesi' genç kızın hayatını kararttı
TikTok'ta akım olan 'ölüm çelmesi' genç kızın hayatını kararttı Antalya’da yaklaşık 9 yıldır basketbol ve ragbi sporuyla başarıdan başarıya imza atan 17 yaşındaki Nilsu, milli takım hayalleri kurarken iki arkadaşının yaptığı ve son 4 yıldır TikTok’ta akım olan ‘çelme takma’ şakasının kurbanı oldu. Omurgasında kırık oluşması sonucu 1 ay oyunca çelik korseyle yatağa mahkum kalan genç kız, 3-4 aylık süre sonra antrenmanlara başlayabilecek.
10.01.2024 Gündem
11. Sınıf Matematik Konuları Nelerdir? 2023/2024 11. Sınıf Matematik Meb Müfredatı Ve Tüm Konular
11. Sınıf Matematik Konuları Nelerdir? 2023/2024 11. Sınıf Matematik Meb Müfredatı Ve Tüm Konular Trigonometri ve analitik geometri ile birlikte denklemler ya da eşitsizlikler gibi konular bu dönem içerisinde öğrencilere sunulur. Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı kapsamında 11. sınıf matematik konuları, gelecek adına da önemli yer taşınmaktadır. Başta üniversite sınavı olmak üzere pek çok alanda kullanılacak ağır konulardır.
24.12.2023 Eğitim
Lise öğrencilerinin araştırma sonucu: Aileler erkek çocuklara karşı daha toleranslı
Lise öğrencilerinin araştırma sonucu: Aileler erkek çocuklara karşı daha toleranslı Erzurum’da lise öğrencileri tarafından proje yarışması çerçevesinde yapılan bir araştırmada, ailelerin erkek çocuklara karşı daha toleranslı olduğu sonucu ortaya çıktı.
24.12.2023 Gündem
Liselerde 100. yıl coşkusu! Öğrenciler Atatürk’ün imzasını çizdiler
Liselerde 100. yıl coşkusu! Öğrenciler Atatürk’ün imzasını çizdiler Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla okullarda çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ederken Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileri, ‘Cumhuriyetin 100. Yılı ve Atatürk İmzalı’, Biz Atatürk Gençleriyiz marşı koreografi oluşturdular. O anlar dron ile kaydedildi.
27.10.2023 Gündem
Atatürk'e hakaret eden liseli için istenen ceza belli oldu!
Atatürk'e hakaret eden liseli için istenen ceza belli oldu! İstanbul'da, Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafına yönelik tepki çeken hareketlerde bulunan ve tutuklanan lise öğrencisi A.E.S. hakkında 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçundan 3 yıla kadar hapis cezası istendi.
28.09.2023 Gündem
(meb.gov.tr bursluluk sınavı 2023 sonuçları) Bursluluk sınavı sonuçları 2023 sorgulama | Bursluluk sınavı sonuçları açıklandı mı? Bursluluk sınavı 2023 sonuçları…
(meb.gov.tr bursluluk sınavı 2023 sonuçları) Bursluluk sınavı sonuçları 2023 sorgulama | Bursluluk sınavı sonuçları açıklandı mı? Bursluluk sınavı 2023 sonuçları… Bursluluk sınav sonuçları açıklandı mı? Bursluluk sınavı sonuçları 2023 sorgulama süreci başladı. Eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrenciler bursluluk sınavı araştırmasına girmişti. 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri için Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyordu. Beklenen açıklama geldi. İşte meb.gov.tr bursluluk sınavı 2023 sonuçları…
22.09.2023 Eğitim
MEB harekete geçti! Sınava girecek öğrencilere müjde
MEB harekete geçti! Sınava girecek öğrencilere müjde Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, mesleki ve teknik Anadolu liselerinin son sınıfında Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanmak isteyen öğrencilere yönelik gelecek eğitim-öğretim yılından itibaren başlatılacak Akademik Destek Programı'nın hazırlıklarını tamamladıkları bildirdi.
26.05.2023 Eğitim
Altın gençler ödüle doymuyor
Altın gençler ödüle doymuyor Demirören Medya’nın sponsorluğunu üstlendiği Golden Horn Robotics Team başarıdan başarıya koşuyor. Farklı okullardan 18 teknoloji meraklısı öğrencinin oluşturduğu Golden Horn Robotics takımı, New York’tan yepyeni ödüllerle döndü.
11.04.2023 Bilim ve Teknoloji
'Son videom' diye çekti, enkazdan sağ çıktı: Çok pişman olduğum şeyler var
'Son videom' diye çekti, enkazdan sağ çıktı: Çok pişman olduğum şeyler var Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremde enkazın altında kalan Adıyamanlı genç, molozların arasında kendi videosunu çekti.
15.02.2023 Yaşam
2022 Bursluluk sınavı ne zaman açıklanacak? MEB e-okul bursluluk sınavı 2022 sonuç ekranı!
2022 Bursluluk sınavı ne zaman açıklanacak? MEB e-okul bursluluk sınavı 2022 sonuç ekranı! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin katıldığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) için gözler sonuçlara çevrildi. Bursululuk sınavı takvimine göre sonuçların açıklanacağı tarihi MEB duyurmuştu. Peki, 2022 Bursluluk sınavı ne zaman açıklanacak? Bursluluk sınavı sonuçları nereden öğrenilir? İşte detaylar…
21.09.2022 Eğitim
2022 İOKBS sınav yerleri açıklandı mı? Bursluluk sınavı ne zaman?
2022 İOKBS sınav yerleri açıklandı mı? Bursluluk sınavı ne zaman? İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) için geri sayım başladı. az bir zaman kala sınav yerleri araştırmaları hızlandı. İOKBS bursluluk sınavı yerleri, "www.meb.gov.tr" internet adresinden erişime açılacak. Peki, İOKBS sınav yerleri açıklandı mı, bursluluk sınavı ne zaman açıklanacak?
27.08.2022 Eğitim
MEB bursluluk sınavı (İOKBS) ne zaman başlıyor ve bitiyor? Bursluluk sınavı MEB takvimi, başvuru şartları ve giriş yerleri…
MEB bursluluk sınavı (İOKBS) ne zaman başlıyor ve bitiyor? Bursluluk sınavı MEB takvimi, başvuru şartları ve giriş yerleri… Bursluluk sınavı ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrenciler için her sene düzenlenen bursluluk sınavı için heyecan dorukta. Sınavda tüm sınıf seviyelerine dörder seçenekli 100 soru sorulacak ve sınav süresi ise 120 dakika olacak. İOKBS ders dağılımları ve soru sayılarında geçen yıla göre herhangi bir farklılık olmayacak. Peki, İOKBS ne zaman başlıyor ve bitiyor? Bursluluk sınavı MEB takvimi, başvuru şartları ve giriş yerleri…
17.08.2022 Eğitim
663 TL karşılıksız olarak veriliyor! Destek ödemesi 12 ay boyunca sürüyor
663 TL karşılıksız olarak veriliyor! Destek ödemesi 12 ay boyunca sürüyor Öğrencilere büyük müjde! Geri ödemesiz her ay 663 TL banka hesaplarına yatırılıyor. Temmuz zammı ile birlikte zam geldi. İhtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim giderlerini karşılayabilmesi için Milli Eğitim Bakanlığı her yıl bursluluk sınavı olarak da bilinen İOKBS sınavlarını organize ediyor. Bu eğitim döneminde burs ücreti 470 TL iken, Temmuz ayında yapılan zamla birlikte aylık 663 TL’ye yükseldi.
15.07.2022 Eğitim
Lise öğrencisi, karne günü evinin penceresinden düşerek öldü! Anne ve babasının feryatları yürek yaktı
Lise öğrencisi, karne günü evinin penceresinden düşerek öldü! Anne ve babasının feryatları yürek yaktı Samsun'da karne günü evlerinin 4. katındaki pencereden yere düşen lise öğrencisi olay yerinde hayatını kaybetti. Acı haberi olarak olay yerine gelen öğretmen olan baba ile bankacı annenin feryatları yürekleri dağladı.
17.06.2022 Yaşam
Lise öğrencilerinden su israfına karşı ‘akıllı çeşme’ projesi
Lise öğrencilerinden su israfına karşı ‘akıllı çeşme’ projesi Erzurum’da lise öğrencileri su israfına karşı ‘akıllı çeşme’ projesi tasarladı. Projeyle çeşmeden fazla akan suyun önüne geçmek için akma süresi ayarlanabilir aparat geliştirildi.
10.06.2022 Bilim ve Teknoloji
İdil Aybala Esmer kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi okul, Robert mi? Kim Milyoner Olmak İster? Aybala ne kadar kazandı, kaç TL?
İdil Aybala Esmer kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi okul, Robert mi? Kim Milyoner Olmak İster? Aybala ne kadar kazandı, kaç TL? Kim Milyoner Olmak İster Aybala Esmer kimdir, ne kadar kazandı, kaç TL? Sorularının ardı arkası kesilmedi. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına damga vuran 18 yaşındaki lise öğrencisi İdil Aybala Esmer hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, İdil Aybala Esmer kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi okul, Rober Koleji mi?
30.05.2022 Televizyon
EGM tayin sonuçları açıklandı! Emniyet’te 35 bin 874 personelin atamaları tamamlandı!
EGM tayin sonuçları açıklandı! Emniyet’te 35 bin 874 personelin atamaları tamamlandı! Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) duyurdu! 35 bin 874 personelin atamaları tamamlandı! EGM tayin sonuçları ile ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada, “Emniyet Genel Müdürlüğünce 2022 yılı Genel Atama çalışmaları çerçevesinde, Başkomiser, Komiser, Komiser Yardımcısı, Kıdemli Başpolis Memuru, Başpolis Memuru ve Polis Memuru rütbelerindeki toplam (35.874) personelin atama ve yer değiştirme işlemleri gerçekleştirilmiştir.” denildi. Peki, EGM tayin sonuçları nasıl öğrenilir? İşte detaylar…
27.05.2022 Memur
Lise öğrencisi saatte 200 kilometre hıza çıkabilen yarış dronu yaptı
Lise öğrencisi saatte 200 kilometre hıza çıkabilen yarış dronu yaptı Kocaeli’de 17 yaşındaki lise öğrencisi Yunus Emre Filiz, saatte 200 kilometre hıza ulaşabilen yarış dronu yaptı.
10.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Robot tasarlayan Samsunlu lise öğrencileri Amerika'da dünya şampiyonasında yarışacak
Robot tasarlayan Samsunlu lise öğrencileri Amerika'da dünya şampiyonasında yarışacak Dünyanın en prestijli robotik turnuvası olan "FRC First Robotic Competition" İstanbul Turnuvası’nda Türkiye şampiyonu olan Samsunlu lise öğrencileri, Amerika’nın Houston şehrinde 450’den fazla takımın katılacağı FRC Dünya Şampiyonası'nda yarışmaya hak kazandı.
4.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika kararı! Bakan Özer duyurdu, 7,8, 11 ve 12. sınıf  öğrencileri...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika kararı! Bakan Özer duyurdu, 7,8, 11 ve 12. sınıf öğrencileri... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Flaş gelişme Bakan Özer tarafından kamuoyu ile paylaşıldı. Milyonlarca öğrenciyi çok yakından ilgilendiriyor. 7,8, 11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor. MEB yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika gelişmesini duyurdu. 6 Ağustos'tan sonrası için geçerli. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bakanlık görevini devraldığı 6 Ağustos'ta yaptığı, önceliğinin okulları yüz yüze eğitime hazır hale getirmek olduğuna yönelik açıklamasını hatırlatarak, o günden sonra yüz yüze eğitime geçiş için 180 günlük çalışma yürüttüklerini ifade etti. Öte yandan MEB tarafından uzaktan eğitim sürecinin telafisi için de önemli adımlar atılıyor. Bu kapsamda öğrenme kayıplarının tespiti için 7,8, 11 ve 12. sınıf düzeylerinden toplam 4 milyon 565 bin 916 öğrenciye kazanım değerlendirme uygulaması yapıldı. Ayrıca eğitimde fırsat eşitliğinin artırılması adına 59 anaokulu ve 6 bin 950 yeni ana sınıfı eğitime başladı. 5 yaş grubunda okullaşma oranı180 günde yüzde 78'den yüzde 90'a ulaştı. Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi" ile de 2 ayda 81 ilde 16 bin 361 yeni kütüphane inşa edildi. Kitap sayısı 28 milyondan 50 milyona ulaştı.
20.02.2022 Eğitim
2.dönem lise nakil başvuruları ne zaman, başladı mı? Nakiller ne zaman açılacak? MEB nakil işlemleri tarihleri merak ediliyor!
2.dönem lise nakil başvuruları ne zaman, başladı mı? Nakiller ne zaman açılacak? MEB nakil işlemleri tarihleri merak ediliyor! 2. dönem lise nakil işlemleri ne zaman 2022, MEB nakil işlemleri nasıl yapılır? 2. dönem nakil tarihleri 2022 sorgulaması başladı. Okuduğu okulu ya da bölümünü değiştirmek isteyenler 2. Dönemim başlamasına az bir süre kala lise nakil başvurularının başlayıp başlamadığını, nakil işlemlerinin ne zaman açılacağını sorguluyor. Peki, 2. dönem nakil başvuruları ne zaman? MEB nakil işlemleri ne zaman açılacak 2022, nasıl yapılır?
3.02.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti, 9,10,11 ve 12'nci sınıf öğrencileri...
MEB resmen duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti, 9,10,11 ve 12'nci sınıf öğrencileri... MEB'den son dakika açıklaması! Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Değişiklik yapıldı ve yasal düzenleme hayata geçirildi. Aralık ayı itibarı ile değişiklik uygulanmaya başladı. 9,10,11 ve 12'nci sınıf öğrencilerini kapsıyor. Mesleki Eğitim Kanunu’nda yapılan yeni düzenleme ile mesleki eğitim merkezine kayıt yaptıran bir öğrenci, okurken aylık yaklaşık 1.275 lira ücret alıyor. Üç yılın sonunda kalfa olanların ücreti 2.125 liraya yükseliyor. Bu ücretlerin tamamı devlet tarafından ödeniyor. Ayrıca tüm öğrenciler, iş kazaları ve meslek hastalıklarına karşı da sigortalanıyor. Mesleki eğitim merkezleri, nitelikli iş gücü ihtiyacı çerçevesinde öğrencilerin; ilgi, istek, yetenek ve kişilik özelliklerinin ortaya çıkarılması, başarılı ve mutlu olabilecekleri bir mesleği seçmeleri için meslekler hakkında bilgilendirilmeleri, eğitim sistemi ile çalışma hayatı arasındaki ilişkinin güçlendirilmesi açısından büyük önem taşıyor. Mesleki eğitime ilgili her geçen gün artıyor.
30.01.2022 Eğitim
MEB yarıyıl tatiline günler kala resmen duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması, iki hafta...
MEB yarıyıl tatiline günler kala resmen duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması, iki hafta... Yarıyıl tatili için geri sayım başladı. Milli Eğitim Bakanlığı günler kala resmen duyurdu. MEB milyonlarca öğrenci için harekete geçti. Yüz yüze eğitim süreci ve yarıyıl tatili ile ilgili flaş karar! Sömestr tatiline günler kala Milli Eğitim Bakanı Mahmur Özer, öğrenci, öğretmen ve velileri çok yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı. İki haftalık yarıyıl tatili ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Özer, "İnanıyorum ki öğretmenlerimiz öğrencilerimize ödev vermeyecekler, 2 hafta hem öğrencilerimiz hem öğretmenlerimiz dinlenecekler" diye konuştu. Uzmanlardan da Bakan Özer'in açıklamalarını destekleyen uyarılar geldi. Öğrencilerin tatil sürecini dinlenerek ve eğlenerek geçirmelerinin önemi vurgulandı. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uzaktan eğitim sürecinde ortaya çıkan öğrenme kaybının telafisi için başlatılan çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik ücretsiz destekleme ve yetiştirme kurs hizmeti sunan MEB, 81 ilde ilk kez bu kursların verimliliğine yönelik izleme ve değerlendirme sınavı uyguladı.
18.01.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

11. Sınıf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 11. sınıf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.