KYK bursu ne zaman açıklanır? KYK burs başvuruları ne zaman bitecek? KYK burs başvurusu ve detaylar...
KYK bursu ne zaman açıklanır? KYK burs başvuruları ne zaman bitecek? KYK burs başvurusu ve detaylar... Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs başvuruları 5 Kasım'da başladı. Başvurular devam ederken başvurularını tamamlayanların gözü de KYK sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi. Peki, KYK e-Devlet burs başvurusu nasıl yapılır? KYK bursu ne zaman açıklanır? KYK burs başvurusu ve detaylar...
7.11.2021 Eğitim
Evde bakım yardımı aylıkları ile ilgili kritik detay! Tek tek açıklandı
Evde bakım yardımı aylıkları ile ilgili kritik detay! Tek tek açıklandı Evde bakım yardımı ilgili yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Yönetmeliğin değişmesiyle birlikte birçok kişinin maaşı kesildi. Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, konuyla ilgili dikkat çeken detayları aktararak maaşların neden kesildiğiyle ilgili bilgi verdi.
6.11.2023 Ekonomi
KYK burs başvurusu ne zaman bitiyor? KYK bursu ne kadar, şartları nelerdir?  ✏️ KYK burs ve kredi başvurusu
KYK burs başvurusu ne zaman bitiyor? KYK bursu ne kadar, şartları nelerdir? ✏️ KYK burs ve kredi başvurusu KYK burs ve öğrenim kredisi başvuruları başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada KYK burs ve öğrenim kredisi başvurularının başladığını, başvuruların da e-Devlet ekranı üzerinden alındığını bildirdi. Peki, KYK burs başvurusu nasıl yapılır? İşte KYK burs başvuru ekranı...
12.10.2023 Eğitim
Kredi alan biri burs başvurusu yapabilir mi? KYK kredi alan kişi tekrar burs başvurusu yapabilir mi 2023?
Kredi alan biri burs başvurusu yapabilir mi? KYK kredi alan kişi tekrar burs başvurusu yapabilir mi 2023? Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs başvuruları başladı. Gençlik ve Spor Bakanı açıklamasının ardından burs başvurusunda bulunacak öğrencilerin burslarla ilgili açıklamaları da arttı. Peki, Kredi alan biri burs başvurusu yapabilir mi? KYK kredi alan kişi tekrar burs başvurusu yapabilir mi?
12.10.2023 Eğitim
KYK burs başvurusu ne zaman, GSB burs başvuruları ne zaman açıklanacak? Üniversite KYK bursu ne kadar 2023?
KYK burs başvurusu ne zaman, GSB burs başvuruları ne zaman açıklanacak? Üniversite KYK bursu ne kadar 2023? Burs başvurusu ne zaman, burs başvuruları KYK başladı mı? sorularının yanıtı Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) 2023-2024 öğretim yılı yurt başvuru sonuçları açıklanınca merak ediliyor. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'ne yapılan yurt başvurularının sonucu 13 Eylül'de açıklandı. Yurt çıkan öğrenciler ilk ay yurt ücreti ve depozito ücretini yatırmalıdır. Daha sonra E devlet sistemi üzerinden yurt taahhütname onayını son tarih 16 Eylül 23.00'a kadar almalıdır. Yurt sonuçlarının açıklanmasıyla burs başvurularına yönelik araştırmalar hızlandı. Peki, Burs başvuruları ne zaman, KYK burs başvurusu nasıl yapılır? KYK burs başvuruları başladı mı? İşte Burs başvuruları KYK 2023…
15.09.2023 Eğitim
Zeytinburnu Belediyesi burs başvurusu 2023 nasıl yapılır? Zeytinburnu Belediyesi başarı bursu şartları nelerdir? Üniversitelilere 5 Bin TL başarı ödülü
Zeytinburnu Belediyesi burs başvurusu 2023 nasıl yapılır? Zeytinburnu Belediyesi başarı bursu şartları nelerdir? Üniversitelilere 5 Bin TL başarı ödülü Üniversite sınavında başarılı olan gençlere 5 bin TL başarı ödülü verilecek. Zeytinburnu Belediyesi, 2023 Yükseköğretim Kurumlar Sınavı’nda (YKS) başarılı olan öğrencilere 5 bin TL nakit ‘Başarı Ödülü’ verecek. Söz konusu duyurunun ardından “Zeytinburnu Belediyesi burs başvurusu 2023 nasıl yapılır? Zeytinburnu Belediyesi başarı bursu şartları nelerdir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
29.08.2023 Eğitim
Evde bakım yardımı aylıkları kesiliyor! Sebepleri tek tek açıklandı kritik detay
Evde bakım yardımı aylıkları kesiliyor! Sebepleri tek tek açıklandı kritik detay Evde bakım yardımı ilgili yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Yönetmeliğin değişmesiyle birlikte birçok kişinin maaşı kesildi. Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, konuyla ilgili dikkat çeken detayları aktararak maaşların neden kesildiğiyle ilgili bilgi verdi.
29.08.2023 Ekonomi
Üniversite öğrencilerine burs tuzağı! Ağlarına böyle düşürüyorlar
Üniversite öğrencilerine burs tuzağı! Ağlarına böyle düşürüyorlar Üniversite öğrencilerinin can suyu haline gelen burslar dolandırıcıların radarına girdi. Gençleri aylık 4.500 TL’ye varan burs vaadiyle kandıran dolandırıcıların yanı sıra kız öğrencileri ağına düşürmeye çalışanlar da var.
10.08.2023 Yaşam
Öğrencilere 'burs' tuzağı! Kara para aklama suçundan hapse bile girebilirsiniz
Öğrencilere 'burs' tuzağı! Kara para aklama suçundan hapse bile girebilirsiniz Dolandırıcılık yöntemlerine her geçen gün yenileri ekleniyor. Bu kez de öğrenciler hedefte, dikkat çeken uyarı geldi. Burs ile öğrencileri tuzağa düşürüyorlar, kara paracıların akıllara durgunluk veren oyunu ortaya çıktı. Öğrenciler, web sitelerine girerek burs başvurularına başladılar. Bir hafta sonra ‘bu dernek tarafından burs çıkmıştır, tarafımıza ulaşarak formları doldurunuz’ gibi mesajlar aldılar. Hayatları karartan süreç ise bundan sonra başladı.
5.01.2023 Yaşam
KYK burs başvurusu uzatıldı! KYK burs başvurusunu yapamayanlara ek süre! KYK burs başvuruları ne zaman, saat kaçta sona erecek? Başvuru nasıl yapılır?
KYK burs başvurusu uzatıldı! KYK burs başvurusunu yapamayanlara ek süre! KYK burs başvuruları ne zaman, saat kaçta sona erecek? Başvuru nasıl yapılır? Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs başvuruları 17 Kasım’da sona ermişti. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından KYK burs başvurusunu kaçıranlara ek süre verildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu KYK burs başvuru sürecinin uzatıldığını duyurdu. Peki, KYK burs başvuruları ne zaman, saat kaçta sona erecek? KYK burs başvurusu nasıl yapılır? İşte KYK burs geç başvuru süreci bitiş tarihi ve saati…
25.11.2022 Eğitim
KYK kredi borcu sorgulama|KYK yapılandırma nasıl yapılır? KYK ödemesi nereden yapılır? KYK faiz silme başvurusu nereden, nasıl yapılır?
KYK kredi borcu sorgulama|KYK yapılandırma nasıl yapılır? KYK ödemesi nereden yapılır? KYK faiz silme başvurusu nereden, nasıl yapılır? Kredi Yurtlar Kurumu’ndan (KYK) öğrenim kredisi alan öğrencilerin borçları silindi. Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan KYK borçlarının faizlerinin silinmesi ile ilgili yeni düzenlemenin çıkmasının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, KYK borçluları ile ilgili süreci başlattıklarını duyurdu. Peki, KYK yapılandırma nasıl yapılır? KYK ödemesi nereden yapılır? KYK faiz silme başvurusu nereden, nasıl yapılır? İşte KYK borç sorgulama e-Devlet ekranı!
25.11.2022 Eğitim
KYK bursu ve kredisi geri ödemeli mi, geri ödemesiz mi? 2022-2023 KYK burs ve kredi başvuru tarihleri!
KYK bursu ve kredisi geri ödemeli mi, geri ödemesiz mi? 2022-2023 KYK burs ve kredi başvuru tarihleri! KYK burs ve kredi başvuruları başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu, 2022-2023 KYK burs ve kredi başvurularının başladığını duyurmasının ardından öğrenciler KYK bursu geri ödemeli mi, KYK kredisi geri ödemesiz mi? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, KYK bursu ve kredisi geri ödemeli mi, kimler alabilir?
16.11.2022 Eğitim
KYK burs ödemeleri ne zaman başlıyor? KYK burs ve kredileri ne zaman yatacak, ilk ödeme tarihi belli mi, hangi ay?
KYK burs ödemeleri ne zaman başlıyor? KYK burs ve kredileri ne zaman yatacak, ilk ödeme tarihi belli mi, hangi ay? KYK burs ve kredileri ne zaman yatacak, KYK burs ödemeleri ne zaman? KYK burs ve kredi ödemeleri her ay belirlenen tarihler arasında yapılıyor. KYK’dan ilk kez burs ve kredi alacak öğrenciler ise ödeme tarihlerini sorgulamaya başladı. Peki, KYK bursu ilk ödeme ne zaman başlıyor, burs ve krediler ne zaman yatacak?
16.11.2022 Eğitim
KYK burs ve kredi başvuruları 2022! KYK burs başvuruları ne zaman bitecek? KYK burs başvurusu ne zaman açıklanır?
KYK burs ve kredi başvuruları 2022! KYK burs başvuruları ne zaman bitecek? KYK burs başvurusu ne zaman açıklanır? 2022 KYK burs ve kredi başvuruları başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2022-2023 eğitim öğretim yılı için burs ve kredi başvurularının başladığını sosyal medya hesabından duyurdu. Üniversite öğrencileri burs başvurularını gerçekleştirirken, başvurusunu tamamlayanların gözü sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. Peki, KYK başvuru başvurusu nasıl yapılır? KYK burs başvuruları ne zaman bitecek? KYK burs başvurusu ne zaman açıklanır? İşte detaylar…
16.11.2022 Eğitim
KYK burs başvuruları nasıl yapılır? KYK burs başvuru şartları ne? 2022-23 e-Devlet KYK burs ve kredi başvuru ekranı
KYK burs başvuruları nasıl yapılır? KYK burs başvuru şartları ne? 2022-23 e-Devlet KYK burs ve kredi başvuru ekranı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs başvuruları başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu duyurdu! Üniversite öğrencileri e-Devlet üzerinden KYK burs başvurularını gerçekleştirebilecek. Peki, KYK burs başvuruları nasıl yapılır? KYK burs başvuru şartları ne? 2022-23 e-Devlet KYK burs ve kredi başvuru ekranı
15.11.2022 Eğitim
E-devlet KYK burs başvurusu ne zaman? 2022-2023 KYK burs başvuru tarihleri belli mi, burs başvuruları nasıl yapılır?
E-devlet KYK burs başvurusu ne zaman? 2022-2023 KYK burs başvuru tarihleri belli mi, burs başvuruları nasıl yapılır? KYK burs başvurusu geçen yıl kasım ayında yapılınca, kasım ayına girişle birlikte KYK burs başvuruları için yapılan aramalar da arttı. Peki, KYK burs başvurusu başladı mı, ne zaman yapılacak? Gözler e-Devlet başvuru ekranına çevrildi.
10.11.2022 Eğitim
KYK burs başvurusu ne zaman, KYK burs başvuruları başladı mı? 2022-2023 e-Devlet burs başvuru ekranı erişime açıldı mı?
KYK burs başvurusu ne zaman, KYK burs başvuruları başladı mı? 2022-2023 e-Devlet burs başvuru ekranı erişime açıldı mı? KYK burs başvuruları ne zaman, KYK burs başvurusu başladı mı? KYK burs ve kredi başvuruları için gözler Gençlik ve Spor Bakanlığına çevrildi. Binlerce Üniversite öğrencinin merakla beklediği KYK burs ve kredi başvuru tarihleri henüz açıklanmadı. Peki KYK burs ve kredi başvuruları ne zaman alınacak?
31.10.2022 Eğitim
KYK burs başvuruları ne zaman? KYK burs başvuru tarihi belli oldu mu? Gözler Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda!
KYK burs başvuruları ne zaman? KYK burs başvuru tarihi belli oldu mu? Gözler Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda! Yüz binlerce üniversite öğrencisinin gözü kulağı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) burs başvurularında! Üniversite öğrencileri KYK burs başvuru tarihlerini araştırırken Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan yapılan açıklamalar da yakından takip ediliyor. Peki, KYK burs başvuruları ne zaman? KYK burs başvuru tarihi belli oldu mu? KYK burs başvurusu nasıl yapılır? İşte KYK burs/kredi başvuru sürecine ilişkin merak edilenler…
4.10.2022 Eğitim
İBB burs başvuru tarihleri! İstanbulsenin burs başvurusu nasıl yapılır, İBB burs başvurusu ne zaman bitiyor?
İBB burs başvuru tarihleri! İstanbulsenin burs başvurusu nasıl yapılır, İBB burs başvurusu ne zaman bitiyor? İBB burs başvurusu ne zaman bitiyor? İBB burs başvuru tarihleri ve başvuruların nasıl yapılacağı burs almak isteyen üniversite öğrencileri tarafından sorgulanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından üniversite öğrencilerine verilen İBB burs işlemleri devam ediyor. Peki, İstanbulsenin burs başvurusu nasıl yapılır, İBB burs başvurusu ne zaman bitiyor? İşte İBB burs son başvuru tarihi…
3.10.2022 Eğitim
Tarım Kredi burs başvurusu nasıl yapılır, şartları ne? Tarım Kredi bursu ne kadar? İşte TAREKSAV burs miktarı ve başvuru bilgileri!
Tarım Kredi burs başvurusu nasıl yapılır, şartları ne? Tarım Kredi bursu ne kadar? İşte TAREKSAV burs miktarı ve başvuru bilgileri! Tarım Kredi Kooperatifleri Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı (TAREKSAV) 2022-2023 Eğitim Döneminde burs başvuru sürecini başlattı. Üniversitelerin lisans bölümü okuyan veya lisans bölümüne yeni kaydını yaptırmış öğrencilere TAREKSAV tarafından karşılıksız burs verilecek. Peki, Tarım Kredi burs başvurusu nasıl yapılır, şartları ne? Tarım Kredi bursu ne kadar? İşte TAREKSAV burs miktarı ve başvuru bilgileri!
2.10.2022 Eğitim
KYK ek tercih yurt başvuruları 2022 ne zaman, KYK yurt ek başvuruları var mı?
KYK ek tercih yurt başvuruları 2022 ne zaman, KYK yurt ek başvuruları var mı? KYK yurt ek başvuruları ne zaman? KYK ek tercih yurt başvuruları aramalar arttı. KYK yurt tercih sonuçları açıklandıktan sonra kayıtlarını yapan öğrenciler yurtlara yerleşti. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde sayıları belli boş kontenjanları belli olunca KYK ek yurt başvurusu var mı, nasıl yapılır? 2022 KYK ek tercih yurt başvuruları hakkında merak edilenler…
29.09.2022 Eğitim
Üniversite burs başvuruları başlıyor! İBB burs başvurusu ne zaman? İBB bursu ne kadar, başvuru şartları ne? İBB öğrenci burs başvuru tarihleri!
Üniversite burs başvuruları başlıyor! İBB burs başvurusu ne zaman? İBB bursu ne kadar, başvuru şartları ne? İBB öğrenci burs başvuru tarihleri! İBB burs başvuruları başlıyor. Gözler başvuruların alınacağı tarihe çevrilirken 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı İBB bursları için başvuru şartları da öğrencilerin gündeminde yer alıyor. Peki, İBB burs başvurusu ne zaman başlıyor? İBB bursu ne kadar, başvuru şartları ne? İBB öğrenci burs başvuru tarihleri!
22.09.2022 Eğitim
İBB burs başvurusu ne zaman? İBB burs başvuru şartları ne? İBB ne kadar burs verecek?
İBB burs başvurusu ne zaman? İBB burs başvuru şartları ne? İBB ne kadar burs verecek? İBB burs başvurusu için gözler yapılacak açıklamaya çevrildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere verilen “İBB Genç Üniversiteli Eğitim Yardımı” başvurularına kısa bir süre kaldı. Öğrenciler, burs başvurularının ne zaman başlayacağını merak ederken, başvuru şartlarını da araştırıyor. Peki, İBB burs başvurusu ne zaman? İBB burs başvuru şartları ne? İBB ne kadar burs verecek? İşte İBB burs başvuru belgeleri ve aranan şartlar!
19.09.2022 Eğitim
Vakıflar Bölge Müdürlüğü (VGM) burs başvuruları ne zaman? VGM burs başvuruları nereden, nasıl yapılır? İşte VGM burs şartları
Vakıflar Bölge Müdürlüğü (VGM) burs başvuruları ne zaman? VGM burs başvuruları nereden, nasıl yapılır? İşte VGM burs şartları Üniversite ve yurt kayıtlarının tamamlanmasının ardından Vakıflar Genel Müdürlüğünce (VGM) verilen yükseköğrenim burs başvurularının ne zaman başlayacağı merak ediliyor. VGM burs başvuruları, müdürlüğün internet sitesinden başvuru formu doldurulması suretiyle yapılıyor. Üniversitelerin açılmasına kısa bir süre kala, VGM burs başvuruları için şartlar araştırılıyor. Peki, Vakıflar Bölge Müdürlüğü (VGM) burs başvuruları ne zaman? VGM burs başvuruları nereden, nasıl yapılır? VGM burs şartları ne? İşte detaylar…
17.09.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tunç Soyer'e sert tepki: Haddini bilmez, ahlaksız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tunç Soyer'e sert tepki: Haddini bilmez, ahlaksız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Yeni Yurtlar Kampüsü'nde, 105 Yeni GSB Yurt Binası Resmi Açılış Töreni'ne önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Ermenistan-Azerbaycan çatışmasına dair açıklamada bulunarak, "Bu tutum kabul edilemez, Ermenistan için sonuçları olacaktır. Tüm dünya Azerbaycan'ın yanında olduğumuzu bilmeli.' ifadelerini kullandı. Yurt ücretleriyle ilgili öğrencilere müjde veren Erdoğan, " Yurt ücretlerinde herhangi bir artışa gidilmemiştir." dedi. Tunç Soyer'e de tepki gösteren Erdoğan, "Be ahlaksız. İzmir'i selden, pis kokulardan, lağımlardan kurtaramıyorsun. Acaba diktiğin ne var sen onu söyle sen. Osmanlıya laf edecek hadsizliği nasıl yapıyorsun." diye konuştu.
14.09.2022 Siyaset