Gazete Vatan Logo

Çakmaklı: Hatamı anladım!

Serpil Çakmaklı, Ece Erken'in o açıklamalarını eleştirdi

Çakmaklı: Hatamı anladım!

Serpil Çakmaklı 2. sayfaya konuk oldu. Ece Erken'in programında botok konusunda Serpil Çakmallı'yı örnek göstermesi olay olmuştu. Çakmaklı bu konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Ünlü yıldız programı izlemediğini bir arkadaşından duyduğunu belirterek ilginç açıklamalar yaptı: "6 yıl önce maalesef üzülerek bir bayan arkadaşımla beraber tavsiye edilen bir estetikçinin yolunu tuttum ve dudağıma bir takım maddeler enjekte ettirdim.



Ertesi gün Med Yapım'ın yapmış olduğu "Ünlüler Çiftliği" için yola çıktım. İnanılmaz kötü bir vaziyetteydim. Olan olmuştu ve çok büyük bir hata yaptığımı anladım. Pişmandım ve kendimi herkesten önce kendim eleştirdim. Bu düşüncelerle savaşırken sevenlerimin ve basından arkadaşlarımın tepkileriyle karşılaştım. Haklılardı, Allah vergisi bir güzelliğin varken neden gereksinim duydu da farklı bir görüme büründü' diyorlardı…



'ESTETİĞE KARŞI DEĞİLİM!'

Doğru söze ne denebilirdi ki… Estetiğe asla karşı değilim. Bir sürü kaza geçirmiş ve ruhsal çöküntü yaşayan insan var. Onlara elbette yapılması gerekir.

Estetik adı üzerinde eklemek ya da değiştirmek; doğallığını bozmadan ama… Bana yapılan ise benim güzelliğimi son derece etkiledi ve sevenlerim beni o dudaklarla asla görmek istemediler.

O sırada aile dostum ve Plastik Cerrah uzmanı Dr. Fikret Çelik Avrupa da yaşadığından ve bana da hiç kimse ameliyatla konulan maddenin alınabileceğini söylemediğinden uzun süre bu dudakla yaşamaya başladım daha sonra doktorum Fikret Çelik yurt dışından döndüğünde televizyondan gördüm ve bana "Sana çok kızdım, bir sürü hastam senin ve bir sürü beğendiği kişilerin resimleriyle gelirken sen nasıl böyle bir şey yapabildin anlamadım?" dedi…
O da tepkiliydi 'doğal güzelliğini bozdun' diyerek; "hemen ameliyatla alacağız" deyince çok şaşırdım dünyalar benim oldu!… Bundan 8 ay önce de ameliyat oldum bunu sevenlerimle paylaştım.

Onları düşündüğümden ve kendimi de beğenmediğimden ameliyat oldum, son zamanlarda sürekli katıldığım davetlerde sık sık basından ve sanatçı arkadaşlarımdan aldığım eleştiriler çok güzeldi…. "Nihayet eski haline geldin, süpersin" diye tepkiler aldım… Okan Bayülgen'i çok seviyorum kendisi de beni çok sevdiğini ve beni öyle görmek istemediği için söylediğini düşünüyorum. Okan'ın programına katıldığım zamandan bu yana yıllar geçti ve son ameliyattan sonra görmedi ona kızmıyorum özelikle de "Nicole Kıdman Serpil Çakmaklı'ya benziyor" demesi Hollywood yıldızlarının da müdahaleler yaptırdığını açıkca belli etmiştir.



'ECE'YE NE OLUYOR?'

Bütün dünya yaptırıyor hatta erkekler bile estetikçiler de botoks, estetik saç ekimi ve benzeri işlemler yaptırıyor. 6 sene önceye kadar dünyadan bi haberdim benim büyüklerim senelerdir her şeyi yaptırıyolar bende onları takip ediyordum. Öncü ben asla olmamama rağmen beni diline dolayanlar da oldu…. Beni artık bıraksınlar zaten saklamadan defalarca katıldığım tv programlarında doktorumun adını o kadar açıkladım, saklamadım ayrıca Ece Erken, "Okan'ın kopyası mı o" diyebilir… Ece'ye ne oluyor densiz densiz konuşuyor? Bilmiş bilmiş ve alaycı edayla konuşuyor… Sen kendine bak!.. Daha öncesinde bir programına katıldım yüzü sivilcelerle doluydu, bakıma ihtiyacı var, bir an önce yüzünde ki sivilceleri halletsin bu konuda gerekirse ben yardımcı olurum. Hem estetikle değil merak etmesin!

'SEDA SAYAN ÇOK HAKLI'

Bir de bayan programcı olacak… Seda Sayan çok haklı "her zaman bir kadının düşmanı yine kadındır" Okan'dan duydu yaa laf ebeliği yapacak… Hemen o da söyleyecek ya… Ama yanlış yapıyor. Eleştiri doğru yapıldığında anlam teşkil eder. Ben her şeyin farkındayım güzelliğiminde, artık susmak yok, konuşana cevap veririm!

'HATAMI ANLADIM ÇARESİNE BAKTIM!'

Hatamı gördüm anladım ve çaresine baktım, ben estetikle yaratılmadım tam tersi benim gibi bir tane daha var mı güzelken kendi görüntüsünü bozan? Ama artık yok öyle eski Serpil yeniden hayranlarının arasına geri döndü…
Yakın zamanda beni sevenlerim tekrardan ekranlarda fazlasıyla görecekler… Şu an elimde iki senaryo var okuyorum. Almanya ve İsviçre de konserlerim var. Önüme bakıyorum, söylenenlere değil! Okan'cığımın yanına yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum. Beni görmesi lazım artık. Beni değil başka isimleri konuşucağından eminim artık. Okan'ın deyimiyle "Ördek dudak" gibi dolaşmıyorum! Haksız da değil ben yaşadım gördüm, biliyorum Demet Şener'le ilgili de söylemiş. Bence Demet Şener çok güzel bir bayan o da benim gibi doğal güzelken bana olduğu gibi ona da yakışmadı!
Çünkü zaten çok güzeldi bir an önce ameliyat olsa eski güzel görüntüsü geri gelecektir… Bunlar güzel eleştirler, estetiği bizden mi yoksa biz Demet ve başkaları başka öncü büyüklerimizden mi biliyoruz?

'BEN ANADAN GÜZELİM!'

Tencere dibin kara seninki benden kara ata sözü çok doğru söylenmiş… Kıskanmalaı için tabi ki çok sebep var bir anneyim ama genç kızlara taş çıkartırım! Bakımlıyım, kendimi ve hayranlarımı seviyorum ve saygı duyuyorum.
Ajda pekkan'ı çok taktir ediyorum. Sanatcı duruşu, kişiliği insanlarla polemiğe girmemesi bir o kadar da bakımlı olması örnek teşkil ediyor. Kısaca estetik doğru yapılır ve doğallığınızı bozmuyorsa sorun yok. Facebook'dan bazı hanımlar doktorum Fikret Çelik'i sordular. O kadar çok ameliyat olmak isteyen var ki asla dünya bir araya gelse dudağıma enjekte yaptırmam kendi dudaklarımla mutluyum, o bir özentiydi geldi geçti.Estetikle yeniden yaratılanları konuşun bence ben yanlış bir örneğim ben anadan güzelim sonradan değil bu da herkese kapak olsun…"

Haberin Devamı