Yalı Çapkını 33. bölüm 2. fragmanı: Ferit Seyran aşka geldi, Asuman ve Fuat trafik kazası geçiriyor!
Yalı Çapkını 33 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ferit Seyran'ı iki kez öpüyor. Halis Ağa Orhan'a, "Oğlunun mezarına toprak atarken mi öğrenceksin babalığı" diyerek Fuat'ın ölümünün işaretini verdi. Tarık ise takipte... "Ferit'le Seyran sağolsun gerisine iş kazası" diyerek dizide bir kişinin vedasını doğruladı.

Yalı Çapkını 33. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları yayınlanan ve her bölümü heyecanla takip edilen dizinin yeni bölüm fragmanında Seyran, Ferit, Abidin ve Suna ormanda çadır kuruyor.

Öyle ki Suna, "Biz bile yerimizi bilmiyorsak bir başkası bizi nasıl bulsun" diyor. Ancak Fuat ve Asuman'ın onları takip etmesi kaosun da başlangıcı oluyor.

Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanında düğünden iki kızı kaçırılan Kazım, Saffet Ağa'dan hesap soruyor.

"Ağa biz sana güvendik, bu alnımızdaki lekeyi nasıl temizleyeceğiz" dedi.

Saffet Ağa ise Tarık'ı kaçak aşıkların peşine taktı. "İtibarrımızı geri alana kadar bütün geceler bize haram" diyerek olacakların işaretini verdi.

HALİS AĞA İŞARETİ VERDİ!
Halis Ağa, Orhan'a babalık dersi verdi. "Oğlunun mezarına toprak atarken mi öğrenceksin babalığı..." Orhan ise bu kez yakalandı.

İfakat ile olan ilişkisi uzun süredir geri planda kalan Orhan bu kez yakayı ele verdi. Gülgün, İfakat ve Orhan'ı birbirlerine sarılırken bastı.

ÇOK SEVİYORUM SENİ ANTEP FISTIĞI!
Ferit Korhan ve Seyran arasında aşk itirafları geldi.

Saklandıkları ormanda battaniyenin altına giren ikiliden Seyran, "Korkuyosun değil mi sende, ben yanındayım" dedi.

Ferit ise, "Çok seviyorum seni antep fıstığı" diyerek aşka geldi.

YALI ÇAPKINI'NDA KİM ÖLDÜ?
Yalı Çapkını 33. bölümde silahlar patladı.

Ancak Tarık'ın silahının kime doğrulduğu konusu şu an gizemini koruyor.

Sosyal medyada yer alan birçok yoruma göre Ferit ve Seyran'ı ziyarete giden Fuat ve Asuman'ın trafik kazası geçiriyor.

Halis Ağa'nın Orhan'a söylediği sözler, Ferit ve Seyran'ın hastaneye koşturmaları bu iddiayı doğruluyor.

Ancak Fuat ve Suna arasındaki yarım kalmış hikayenin Yalı Çapkını ikinci sezonunda izleyicinin karşısına çıkması muhtemel.

Bu yüzden Fuat yerine Asuman'ın ölümü bekleniyor.

Yalı Çapkını 33. bölüm Star Tv'de.