Seyran

Seyran

Son dakika Seyran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seyran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seyran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seyran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seyran gelişmeleri de dahil olmak üzere 405 seyran haberi bulunmuştur. Tüm seyran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! Kim galip olacak?
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! Kim galip olacak? Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan 8’inci bölümünde, Umut’un Harun Yakar ve Kadri Palaz’ı köşeye sıkıştırdığı anlar izleyici ile buluşacak.
24.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ta ortalık karıştı! Umut köşeye sıkıştı... 'Katil babanın katil oğlu'
Taş Kağıt Makas'ta ortalık karıştı! Umut köşeye sıkıştı... 'Katil babanın katil oğlu' Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” izleyici ile buluştu. Dizinin ekrana gelen 7. bölümü izleyenleri ekrana kilitledi.
18.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor Kanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ile ekrana dönen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, hayat verdiği “Rüya Emirkıran” karakteri ve dizideki rol arkadaşı “Umut” ile ilgili ilk kez konuştu. Geyik, “İkisi arasındaki ilişkiyi çok yüzeyde görüyorum. Çünkü Rüya, bir hukukçu olarak Umut’u beğeniyor ve iletişim halindeler. Ama henüz çok iç gıdıklayacak bir yerde değiller.” dedi.
16.04.2024 Magazin
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni bölümüne ünlü isim Ece Sükan konuk oluyor.
15.04.2024 Magazin
Bu akşam Yalı Çapkını yeni bölümü var mı, 12 Nisan Yalı Çapkını bugün yayınlanacak mı?
Bu akşam Yalı Çapkını yeni bölümü var mı, 12 Nisan Yalı Çapkını bugün yayınlanacak mı? Yalı Çapkı'nın 66. Bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Bayram nedeniyle birçok dizinin ekran macerasına ara verilince, Yalı Çapkını yeni bölüm bu akşam var mı? Yalı Çapkını 66. bölümü ne zaman yayımlanacak? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
12.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde Eylem Tok ve oğlunun hikayesi gündem olacak
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde Eylem Tok ve oğlunun hikayesi gündem olacak Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yeni bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Türkiye’nin yakından takip ettiği yazar Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikâyesinin konu edildiği bölümde olaylar hız kesmeyecek.
3.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas dizisi gündem oldu! O sahne Eylem Tok'un oğlunu akıllara getirdi
Taş Kağıt Makas dizisi gündem oldu! O sahne Eylem Tok'un oğlunu akıllara getirdi Taş Kağıt Makas'ın yeni bölüm tanıtımındaki sahne tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği yazar Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikâyesine benzetildi. Söz konusu tanıtım kısa sürede dikkatleri üzerine çekerken; sosyal medyanın da gündemine oturdu.
2.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas’ın Rıza Baba’sı Bülent Seyran’dan samimi açıklamalar: Rıza ona iyi davranan insanları hatırlıyor
Taş Kağıt Makas’ın Rıza Baba’sı Bülent Seyran’dan samimi açıklamalar: Rıza ona iyi davranan insanları hatırlıyor Her çarşamba yeni bölümleri ile ekrana gelen “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinin sevilen oyuncularından Bülent Seyran, sunuculuğunu Beste Sarıpınar’ın yaptığı “Ünlü Sohbetleri” isimli YouTube kanalına konuk oldu. Başarılı oyuncu Taş Kağıt Makas dizisi, canlandırdığı Alzheimer hastası Rıza Tanrıkulu karakteri ve kariyeri hakkında çok özel açıklamalarda bulundu.
1.04.2024 Magazin
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Rizeliler ile iftar programında bir araya geldi.
28.03.2024 Gündem
“Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” yeni bölümüyle ekrana geliyor…
“Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” yeni bölümüyle ekrana geliyor… Kanal D’nin MF Yapım imzalı dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu bu akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor.
27.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ta gündem oldu: Bu dünyada babasını kaybetmiş bir çocuktan daha güçlü hiç kimse olamaz
Taş Kağıt Makas'ta gündem oldu: Bu dünyada babasını kaybetmiş bir çocuktan daha güçlü hiç kimse olamaz “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” Alzheimer hastası babasını cezaevinden kurtarmaya çalışan Umut’un (Ekin Koç) hikayesini izleyici ile buluştururken; babaların çocuklarıyla kurdukları ilişkiler ile de konuşuluyor. “Bu dünyada hiç kimse babası ölmüş bir çocuk kadar kuvvetli olamaz” cümlesi ile gündem olan dizi babanın çocuğunun hayatındaki rolünü bir kez daha gözler önüne serdi.
26.03.2024 Magazin
Rahat uyumak yok artık! Taş Kağıt Makas’ta dengeler değişti
Rahat uyumak yok artık! Taş Kağıt Makas’ta dengeler değişti Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” 3. Bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi.
14.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ta gözyaşları sel olup akacak! Harun Yakar, Sarı Bit'i yakacak mı?
Taş Kağıt Makas'ta gözyaşları sel olup akacak! Harun Yakar, Sarı Bit'i yakacak mı? Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, üçüncü bölümüyle ekrana gelecek. 22 yaşındaki konservatuvar öğrencisi Büşra Korkmaz’ın öldürülmesine ilişkin davanın ikinci duruşmasında ünlü Avukat Harun Yakar’a hayat veren Ozan Güven’in, “Sarı Bit” diye hitap ettiği Fecir Emirkıran’ın (Burak Yörük) cinayeti itiraf ettiği gizli çekim videoyu mahkemeye delil olarak sunup sunmayacağı merak konusu oldu.
13.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ın Umut'u Ekin Koç neden hiç değişmiyor?
Taş Kağıt Makas'ın Umut'u Ekin Koç neden hiç değişmiyor? Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda “Umut” karakterine hayat veren oyuncu Ekin Koç’un yıllar geçse de hiç değişmeyen yüzü, ‘vampir’ benzetmesi yapılarak sosyal medyada gündeme oldu.
12.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik oldu
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik oldu Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosu genişliyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken diziye, dördüncü bölümünden itibaren güzel oyuncu Yüsra Geyik dahil olacak.
11.03.2024 Magazin
Burak Yörük “Fecir” ile köşeyi döndü!
Burak Yörük “Fecir” ile köşeyi döndü! Her çarşamba akşamı yayınlanan Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, hikayesi ile olduğu kadar karakterleri ile de dikkat çekiyor. Çok zengin bir müteahhidin sosyopat oğlu Fecir Emirkıran’a hayat veren ünlü oyuncu Burak Yörük, “İlk bölümden sonra rolümle ilgili kötü yorumlar bekledim aslında ama herkes çok iyi yorumlar yaptı. Bu tip köşeli bir karakterle takdir toplayabilmek tabi ki çok gurur ve onur verici bir şey” dedi.
5.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas dizisiyle gündeme geldi: Alzheimer olan biri hapse girer mi?
Taş Kağıt Makas dizisiyle gündeme geldi: Alzheimer olan biri hapse girer mi? “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinin ilk bölümünde Alzheimer hastası Rıza’nın, yakın arkadaşının 22 yaşındaki kızını öldürmekle suçlanıp, olaya dair hiçbir şeyi hatırlamaması üzerine cezaevine konulması, “Alzheimer hastalığının cezai ehliyeti var mıdır?” sorusunu gündeme getirdi.
4.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ta o kızı kim öldürdü? Cinayetin gizemi ortaya çıkacak mı?
Taş Kağıt Makas'ta o kızı kim öldürdü? Cinayetin gizemi ortaya çıkacak mı? Kanal D’nin yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ilk bölümü ile ekrana geldi. Dizi, sürükleyici hikayesi ile izleyicinin dikkatini çekerken; 22 yaşındaki Büşra Korkmaz cinayetini kimin işlediği ise merak uyandırdı. Umut ve babası Rıza’nın adalet haykırışlarının ekrana geldiği sahneler ise tüm Türkiye’yi gözyaşlarına boğdu.
29.02.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas uyarlama mı, hangi diziden uyarlama? Remember War Of The Son konusu nedir?
Taş Kağıt Makas uyarlama mı, hangi diziden uyarlama? Remember War Of The Son konusu nedir? Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas oyuncuları ve konusu izleyenlerin dikkatin çekti. Başrollerinde Ozan Güven, Ekin Koç ve Burak Yörük gibi isimlerin yer aldığı “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinin yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan oturuyor. Peki, Taş Kağıt Makas dizisi uyarlama mı, Taş Kağıt Makas hangi diziden uyarlama? Remember War Of The Son konusu nedir?
28.02.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas’ın Umut’u Ekin Koç, yeni dizi için konuştu
Taş Kağıt Makas’ın Umut’u Ekin Koç, yeni dizi için konuştu Gökdelenlerin dibindeki gecekondu mahallesi ile plazalar arasında sıkışıp kalan hayatların konu edildiği Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda unutkan bir baba ile sıra dışı bir hafıza yeteneğine sahip oğlunun tezatlığı da gündeme gelecek.
26.02.2024 Magazin
Bu dizi çok konuşulacak! Taş Kağıt Makas: Hayatın oyunu için geri sayım başladı
Bu dizi çok konuşulacak! Taş Kağıt Makas: Hayatın oyunu için geri sayım başladı Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, 28 Şubat Çarşamba akşamı ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak.
25.02.2024 Magazin
Kazım Ağa öldü mü, Yalı Çapkını Kazım diziden ayrılıyor mu? Diren Polatoğulları kimdir?
Kazım Ağa öldü mü, Yalı Çapkını Kazım diziden ayrılıyor mu? Diren Polatoğulları kimdir? Yalı Çapkını'nın 55. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizisi "Yalı Çapkını"nın yeni tanıtımda; Kazım'ın başına gelenler herkesi üzerken Seyran'ın ablasına "Kazım Şanlı'nın kızları olma vakti geldi" demesi ve Orhan'ın oğlu Ferit'ten yardım istemesi dikkat çekti.  Polatoğlulları'nın son bölümde mafya çeteleri tarafından saldırıya maruz kaldı ve vuruldu. Kazım Ağa'nın saldırıdan sonra hayatta kalıp kalmayacağı, diziden ayrılıp ayrılmadığı Peki, Yalı Çapkını Kazım öldü mü? Kazım Ağa diziden ayrılıyor mu, Diren Polatoğulları Yalı Çapkını’ndan ayrıldı mı, Kazım Ağa öldü mü?
20.01.2024 Magazin
Hamile dönmüştü, babası şimdi ortaya çıktı! Yalı Çapkını dizisinde Pelin'in bebeğinin babası o detayda saklı
Hamile dönmüştü, babası şimdi ortaya çıktı! Yalı Çapkını dizisinde Pelin'in bebeğinin babası o detayda saklı Her bölümü olaylı, her sahnesi kafa karıştırıcı Yalı Çapkını dizisinde iddialar her gün bir başka şekliyle ortaya çıkıyor. Cuma günlerinin rakipsiz yapımı, bir süredir düşen reytinglerden şikayeçiydi. Pelin'in hamile olarak dönmesi Seyran ve Ferit ilişkisine bombayı koymuştu. Ancak akıllarda bebeğin babasının kim olduğu da kalmıştı. Londra'dan karnı burnunda dönen Pelin'in bebeğinin babasına görünce yok artık demek mümkün. İşte Yalı Çapkını'ndaki bomba detay...
15.12.2023 Televizyon
Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi dizi çifti kim oldu?
Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi dizi çifti kim oldu? 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi dizi çifti ödülü sahibini buluyor. Son dönemin en çok konuşulan çiftleri arasında yer alan ve ödülün en büyük adayı olan iki isim sürprize yer vermedi. Adaylar arasında Yalı Çapkını dizisinin Seyran ve Ferit'inin yanısıra geçtiğimiz yılın kazanan çifti Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu da vardı.
3.12.2023 Televizyon
Beklenen final geldi! Yalı Çapkını dizisinde kıyamet Kaya ve Suna'nın nişanında kopuyor!
Beklenen final geldi! Yalı Çapkını dizisinde kıyamet Kaya ve Suna'nın nişanında kopuyor! Cuma akşamlarının rekortmen dizisi Yalı Çapkını'nda beklenen final geldi. Pelin'in dayısı Seyran'ı boşayıp Pelin'le evlenmesi için Ferit'i tehdit etti. Kıyamet ise Kaya ve Suna'nın nişanında kopuyor.
9.11.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Seyran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seyran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.