Yalı Çapkını Yeni Bölüm Fragmanı

Yalı Çapkını Yeni Bölüm Fragmanı

Son dakika yalı çapkını yeni bölüm fragmanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yalı çapkını yeni bölüm fragmanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yalı çapkını yeni bölüm fragmanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yalı Çapkını Yeni Bölüm Fragmanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yalı çapkını yeni bölüm fragmanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 yalı çapkını yeni bölüm fragmanı haberi bulunmuştur. Tüm yalı çapkını yeni bölüm fragmanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalı Çapkını'nda beklenen son yazıldı! Kaya Seyran'dan tokadı yedi, eyvallahsız Halis Nükhet'in peşinden koştu!
Yalı Çapkını'nda beklenen son yazıldı! Kaya Seyran'dan tokadı yedi, eyvallahsız Halis Nükhet'in peşinden koştu! Yalı Çapkını 45 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kaya, Seyran'dan tokadı yedi. "Ben bu çatı altında daha fazla kalamam" diyerek evi terk eden Nükhet'in peşinden hiçbir şeye eyvallahı olmayan Halis Ağa koştu.
7.11.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 44. bölüm 2. fragmanı: Seyran ve Suna kardeşliği bitti, Halis Ağa Nükhet'i kovuyor!
Yalı Çapkını 44. bölüm 2. fragmanı: Seyran ve Suna kardeşliği bitti, Halis Ağa Nükhet'i kovuyor! Yalı Çapkını 44 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kaya, Suna'ya evlenme teklifi etti. Kardeşinin gölgesinde kalmaya artık tahammül edemeyen Suna'nın Seyran ile olan kardeşliğini bitirdiği görüldü. Öte yandan Halis Ağa, Nükhet'in planlarından haberdar oldu.
2.11.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 44. bölüm fragmanı: Nükhet İfakat'in fişini çekti, Ferit Sultan'ı Seyran'a itiraf etti!
Yalı Çapkını 44. bölüm fragmanı: Nükhet İfakat'in fişini çekti, Ferit Sultan'ı Seyran'a itiraf etti! Yalı Çapkını 44 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Sultan'ı odasına gönderenin İfakat olduğunu söyleyen Ferit, Seyran'dan af diledi. Nükhet, İfakat'in fişini çekmek için planlarına devam etti. Öte yandan Kaya, Suna ile evlenmek istediğini ilk kez dile getirdi.
30.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 43. bölüm fragmanı: Seyran da hamile.. Kazım Sultan'a itiraf ettirdi, Suna'yı yakaladı!
Yalı Çapkını 43. bölüm fragmanı: Seyran da hamile.. Kazım Sultan'a itiraf ettirdi, Suna'yı yakaladı! Yalı Çapkını 43 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kazım yalıyı birbirine kattı. Sultan'a Ferit ile birlikte olduğunu itiraf ettin Kazım, Kaya ve Suna'yı öpüşürken yakaladı. İfakat'ın geçtiğimiz sezon Fuat/Suna planı bu sezon Kaya/Suna olarak devam etti. Halis Ağa'nın İfakat'i saçlarından tutup, "Bu ne kepazeliktir böyle" dediği anlarda Nükhet görülmeye değerdi.
27.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 42. bölüm 3. fragmanı: Pelo geri döndü, Nükhet'in içinden canavar çıktı! Sultan itiraf ediyor...
Yalı Çapkını 42. bölüm 3. fragmanı: Pelo geri döndü, Nükhet'in içinden canavar çıktı! Sultan itiraf ediyor... Yalı Çapkını 42 bölüm 3 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Pelin ve Zerrin'in Korhanlar yalısına geri döndüğü görüldü. Nükhet'in içinden canavar çıktığı sahneler seyirciyi şoka sokarken, Sultan ve Ferit ilişkisini önceden bilen İfakat herkesi şaşırttı.
20.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 42. bölüm 2. fragmanı: Seyran Sultan'ı hapla yakaladı, Ferit Kazım'a parmağı salladı!
Yalı Çapkını 42. bölüm 2. fragmanı: Seyran Sultan'ı hapla yakaladı, Ferit Kazım'a parmağı salladı! Yalı Çapkını 42 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Seyran, Sultan'ı hapı koyarken yakaladı. Ferit, Kazım'a parmağını salladı: "Kayıt yaptırmış, saçmalamış ha!" diyen Kazım'a, "Ne olmuş, ben yaptırdım kaydını. Var mı bir itirazın" diyerek savundu. Öte yandan Nükhet'in Kazım'ı bastığı da düşünüldü.
16.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 42. bölüm fragmanı: Ferit, Kazım'ın Seyran'a yaptığını Nükhet'ten öğrendi! Kaya kuzeninin karısına aşık oluyor
Yalı Çapkını 42. bölüm fragmanı: Ferit, Kazım'ın Seyran'a yaptığını Nükhet'ten öğrendi! Kaya kuzeninin karısına aşık oluyor Yalı Çapkını 42 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında üniversiteye Kaya ile kayıt olmaya giden Seyran, Ferit'e yakalandı. "Ne güzel oldu böyle değil mi? Ben sana sürpriz yapayım derken asıl sürprizi sen yapmış oldun bana" diyerek Seyran'ı iğneledi.
13.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 41. bölüm 2. fragmanı: Seyran Nükhet'le, İfakat Kaya ile ittifak kurdu... Okul kaydında şok karşılaşma!
Yalı Çapkını 41. bölüm 2. fragmanı: Seyran Nükhet'le, İfakat Kaya ile ittifak kurdu... Okul kaydında şok karşılaşma! Yalı Çapkını 41 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Halis Ağa Seyran'a, "Niyetin okumaksa ben seni destekliyorum" diyerk okul kaydı için cevaz verdi. İfakat'ın Kaya'ya, "Eğer Seyran o okula gitmezse hiçbirimiz için iyi olmaz" dedi.
10.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 41. bölüm fragmanı: Ferit bebek istedi, Seyran ters köşe yaptı! Kazım Nükhet'in sırrını ifşa ediyor!
Yalı Çapkını 41. bölüm fragmanı: Ferit bebek istedi, Seyran ters köşe yaptı! Kazım Nükhet'in sırrını ifşa ediyor! Yalı Çapkını 41 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kazım, Nükhet'i yalıya geliş nedenini ifşa ile tehdit etti. Öte yandan Ferit, Kaya'ya son uyarısını yaptı. "Karım hakkında hiçbir karar alamazsın, O beni karım!"
8.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 40. bölüm 2. fragmanı: İfakat'in Seyran planını Sultan itiraf etti! Kaya Seyran'ı okula yazdırıyor
Yalı Çapkını 40. bölüm 2. fragmanı: İfakat'in Seyran planını Sultan itiraf etti! Kaya Seyran'ı okula yazdırıyor Yalı Çapkını 40 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Seyran okula başlama kararı aldı. Bu karar da ise Ferit'in hiç hoşlanmadığı Kaya oldu. Öte yanan Seyran'a gizlice ilaç verdirdiği Sultan'ı tokatlayan İfakat, planlarını yeniden kurdu.
4.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 40. bölüm fragmanı: Kaya ve Suna aşka geliyor, Sultan Halis'e itiraf ediyor!
Yalı Çapkını 40. bölüm fragmanı: Kaya ve Suna aşka geliyor, Sultan Halis'e itiraf ediyor! Yalı Çapkını 40 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Binnur Kaya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Halis Ağa, Kaya'ı Marmaris'teki mağazaya gönderiyor. Kızı Nükhet, "Seyran, Ferit de gitsin, Suna ve Asuman da gitsin" diyerek planın ilk kısmını tamamlıyorlar. Öte yandan son bölümde kızı Dicle'yi Orhan'la yakalayan Sultan'dan itiraf geliyor.
29.09.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 39. bölüm 2. fragmanı: Halis ağa Hattuç'a, Kazım yalıya kavuşuyor! Ferit'ten son hamle geldi
Yalı Çapkını 39. bölüm 2. fragmanı: Halis ağa Hattuç'a, Kazım yalıya kavuşuyor! Ferit'ten son hamle geldi Yalı Çapkını 39. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ferit kendi işini kurmak isteyince Halis Ağa cevabını verdi: "Bu evde yaşamıyorsan hak yok" Buna karşılık Ferit, Kazım ve Hattuç dahil herkesi yalıya taşımaya karar verdi.
25.09.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 39. bölüm fragmanı: Ferit yalıyı terk etti, Suna ve Kaya aşkı geliyor!
Yalı Çapkını 39. bölüm fragmanı: Ferit yalıyı terk etti, Suna ve Kaya aşkı geliyor! Yalı Çapkını 39 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Taro Emir Tekin'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ferit yalıyı terk etti. Halis Ağa, "Kaya'ya yaptıklarının affı yok, Ferit yaptıklarının bedelini ödeyecek" diye haykırdı. "Benim senden tek bir istediğim var, kardeşimi ve kocasını rahat bırakman" diyen Suna ve Kaya arasında yeni bir aşk kapıda. İşte Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı...
23.09.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 38. bölüm 2. fragmanı: Seyran Kaya'nın ayağına gitti, Ferit tokatladı!
Yalı Çapkını 38. bölüm 2. fragmanı: Seyran Kaya'nın ayağına gitti, Ferit tokatladı! Yalı Çapkını 38 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star TV'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Taro Emir Tekin'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Seyran, Kaya ile konuştu. Kaya, "Karını göndermek yerine gelip benimle konuşsan" dedi, Ferit çıldırdı. Öte yandan Kazım, "Gerçek, hakiki torun bu" diyerek Ferit'i gösterdi.
18.09.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 38. bölüm fragmanı: Nükhet'in intikamı geliyor!
Yalı Çapkını 38. bölüm fragmanı: Nükhet'in intikamı geliyor! Yalı Çapkını 38 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ferit, Halis Ağa'nın torunu Kaya'yı evde istemedğini gösterdi. "Nasıl olur da abimin yerine oturur?" Öte yandan Nükhet, Halis Ağa ile konuşmasında intikam için geldiğini söyledi.
17.09.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 36. bölüm fragmanı (Sezon finali): Ferit Tarık'ı vuruyor!
Yalı Çapkını 36. bölüm fragmanı (Sezon finali): Ferit Tarık'ı vuruyor! Yalı Çapkını 36 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramzan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Seyran ve Ferit Antep'e dönüyor. Abidin'in de artık kendisinden vazgeçtiği Ferit babası Orhan'a resti havaalanında çekti. "Sen daha oğlunu tanımamışsın, ben Seyran'dan ayrılmayacağım" diyen Ferit'i dedesi Halis Ağa hapsediyor. Ancak Yalı Çapkını sezon finalinde Ferit, Tarık'ı vuruyor.
5.06.2023 Televizyon
Gülgün Anne hamleyi yapıyor! Yalı Çapkını'nda her şey doğru çıktı! Ferit Pelin'le evleniyor, Seyran da Tarık'la!
Gülgün Anne hamleyi yapıyor! Yalı Çapkını'nda her şey doğru çıktı! Ferit Pelin'le evleniyor, Seyran da Tarık'la! Yalı Çapkını 35 bölüm 2 fragman yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kazım Seyran'ı Tarık'a vererek nikah için yeşil ışığı yaktı. Seyran artık Tarık'ın müstakbel eşi. Esme'nin Kazım'ı dövdüğü sahne izleyicinin tepkisini dindirmek için olsa da Pelin'in intiharı tüm şüpheleri doğru çıkardı.
1.06.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 35. bölüm fragmanı: Halis Ağa işareti verdi! Ferit'e sıkılan kurşun Hattuç Hala'yı öldürüyor!
Yalı Çapkını 35. bölüm fragmanı: Halis Ağa işareti verdi! Ferit'e sıkılan kurşun Hattuç Hala'yı öldürüyor! Yalı Çapkını 35 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Tarık, "Namus meselesi başka mesele! Babası olarak temizlemek senin boynunun borcu" diyerek silahı Kazım'a uzattı. Öte yandan Halis Ağa'nın kırmızı boncukları dağıtmasıyla Hattuç Hala'nın ölümü neredeyse kesinleşti.
31.05.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 34. bölüm 2. fragmanı: Tarık Ferit'i doğum gününde vuruyor! Ancak vurulan hamile Seyran olacak!
Yalı Çapkını 34. bölüm 2. fragmanı: Tarık Ferit'i doğum gününde vuruyor! Ancak vurulan hamile Seyran olacak! Yalı Çapkını 34 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Fuat'ın cenazesinde Ferit ve Tarık kapışıyor. Halis Ağa Seyran'ı yalıda görünce, "Hala bu kızın yanındasın, yazıklar olsun sana" diyerek rest çekmeye devam etti. Ferit, abisinin mezarı başındayken eline bir not geldi: "Senin de sayılı günün kaldı"
25.05.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 33. bölüm 2. fragmanı: Ferit Seyran aşka geldi, Asuman ve Fuat trafik kazası geçiriyor!
Yalı Çapkını 33. bölüm 2. fragmanı: Ferit Seyran aşka geldi, Asuman ve Fuat trafik kazası geçiriyor! Yalı Çapkını 33 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ferit Seyran'ı iki kez öpüyor. Halis Ağa Orhan'a, "Oğlunun mezarına toprak atarken mi öğrenceksin babalığı" diyerek Fuat'ın ölümünün işaretini verdi. Tarık ise takipte... "Ferit'le Seyran sağolsun gerisine iş kazası" diyerek dizide bir kişinin vedasını doğruladı.
18.05.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 33. bölümü fragmanı: Tarık Fuat'ı vurdu, Seyran ve Ferit hastaneye koştu!
Yalı Çapkını 33. bölümü fragmanı: Tarık Fuat'ı vurdu, Seyran ve Ferit hastaneye koştu! Yalı Çapkını 33 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Fuat vuruldu. Saffet Ağa, Korhan Ailesini eve hapsederek Halis Ağa'ya, "Ben buraya gelinlerimi almaya geldim. Onların alana kadar bu evden kimse çıkmayacak" dedi. Seyran, Ferit, Abidin ve Suna'nın düğünden kaçması sonrası Pelin ve Zerrin adeta çılgına döndü.
18.05.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 32. bölüm 3. fragmanı: Ferit Seyran'ı kaçırıyor, Orhan'ın babalık sırrı ortaya çıkıyor!
Yalı Çapkını 32. bölüm 3. fragmanı: Ferit Seyran'ı kaçırıyor, Orhan'ın babalık sırrı ortaya çıkıyor! Yalı Çapkını 32 bölüm 3 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ferit garson kılığına girip Suna'nın düğününe sızdı. Halis Ağa'nın, "Kadın peşinden gidemezsin, sakın sözümden çıkma çocuk" tehdidine Orhan karşı çıktı. Ferit ilk kez Orhan'a "Teşekkür ederim babam olduğun için" dedi.
15.05.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 32. bölüm 2. fragmanı: Abidin Saffet'i vuruyor, Ferit Seyran'ı kaçırıyor!
Yalı Çapkını 32. bölüm 2. fragmanı: Abidin Saffet'i vuruyor, Ferit Seyran'ı kaçırıyor! Yalı Çapkını 32 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Saffet ve Suna düğününü basan Ferit'le Abidin bekleneni intikamı alıyor. Halis Ağa'nın, "Seyran iyi olsa ne fark eder, bundan sonrası yok" diyerek boşanmanın işaretini son kez verdi.
11.05.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 32. bölüm fragmanı: Boşanma yok! Halis Ferit'i odaya kapattı, kilidi Hattuç Hala açıyor!
Yalı Çapkını 32. bölüm fragmanı: Boşanma yok! Halis Ferit'i odaya kapattı, kilidi Hattuç Hala açıyor! Yalı Çapkını 32 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Seyran duruşma esnasında bayıldı. Ferit'in kucağında "Yardım edin, ambulans çağırın" çığlığı yer aldı. Tarık'ın el sallayarak yolladığı Ferit'i Halis Ağa eve kapattı.
9.05.2023 Televizyon
Seyran bayıldı, Hattuç fenalaştı! Yalı Çapkını dizisinde boşanma mahkemesinin sonucu ifşa oldu!
Seyran bayıldı, Hattuç fenalaştı! Yalı Çapkını dizisinde boşanma mahkemesinin sonucu ifşa oldu! Yalı Çapkını dizisinde mahkeme kararı belli oluyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Şerif Sezer'in yer aldığı dizinin yeni bölümünde Seyran ve Ferit'in boşanma duruşmasında ipler kopuyor. Haftalardır merak edilen boşanma duruşmasında Seyran bayılıyor. Ferit'in boşanmayı kabul ettiği anlardan sonra meydana gelen bayılma sonrasında Hattuç hala da fenalaştı.
8.05.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Yalı Çapkını Yeni Bölüm Fragmanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yalı çapkını yeni bölüm fragmanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.