Yalı Çapkını Dizisi

Yalı Çapkını Dizisi

Son dakika yalı çapkını dizisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yalı çapkını dizisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yalı çapkını dizisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yalı Çapkını Dizisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yalı çapkını dizisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 yalı çapkını dizisi haberi bulunmuştur. Tüm yalı çapkını dizisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu akşam Yalı Çapkını yeni bölümü var mı, 12 Nisan Yalı Çapkını bugün yayınlanacak mı?
Bu akşam Yalı Çapkını yeni bölümü var mı, 12 Nisan Yalı Çapkını bugün yayınlanacak mı? Yalı Çapkı'nın 66. Bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Bayram nedeniyle birçok dizinin ekran macerasına ara verilince, Yalı Çapkını yeni bölüm bu akşam var mı? Yalı Çapkını 66. bölümü ne zaman yayımlanacak? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
12.04.2024 Magazin
Yalı Çapkını'nın eski senaristinden manidar paylaşım: "Benden başka savaşan kimse yoktu!"
Yalı Çapkını'nın eski senaristinden manidar paylaşım: "Benden başka savaşan kimse yoktu!" Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisi ikinci sezonunda senaryoda yaşanan değişiklikle gündeme gelmeye devam ediyor. Seyran ve Ferit hikayesine yaşanan değişim, Pelin ve annesinin geri dönüşü seyircinin tepki gösterdiği konuların başında gelirken, Kaya ve Suna arasındaki aşka da eleştiriler dinmek bilmiyor. Bugün sosyal medyada Yalı Çapkını'nın eski senaristi Mehmet Barış Günger'in yaptığı paylaşım çok konuşulanlar arasına girdi.
27.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını'nda Filenin Sultanları sahnesi tepki çekti! Aldatmak var, kadına şiddet var...
Yalı Çapkını'nda Filenin Sultanları sahnesi tepki çekti! Aldatmak var, kadına şiddet var... Yalı Çapkını dizisinde Filenin Sultanları sahnesi tepki çekti. Star Tv'de yayınlan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir'in rol aldığı dizinin bu akşamki bölümünde Seyran, Suna ve Asuman'ın A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın formalarını giyerek kutlama yapması sosyal medyada tepki çekti. İşte o sahneye gelen bazı yorumlar...
26.10.2023 Televizyon
İki yeni bölüm iki gün üst üste! Yalı Çapkını dizisi bir ilki başardı! Ancak nedeni başka çıktı
İki yeni bölüm iki gün üst üste! Yalı Çapkını dizisi bir ilki başardı! Ancak nedeni başka çıktı Cuma akşamları yayınlanan rekortmen dizi Yalı Çapkını dizisinden şaşırtan bir karar geldi. Geçtiğimiz hafta milli yas nedeniyle ertelenen yeni bölüm sonrası bu hafta iki yeni bölüm iki gün üst üste ekrana gelecek. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin 42. bölümü Perşembe, 43'üncü bölümü Cuma günü yayınlanacak. Ancak bu kararın arkasında bambaşka bir neden çıktı.
23.10.2023 Televizyon
İbrahim Tatlıses'ten Yalı Çapkını dizisi mesajı: Aferin sana Ferit!
İbrahim Tatlıses'ten Yalı Çapkını dizisi mesajı: Aferin sana Ferit! İbrahim Tatlıses, Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisi hakkında paylaşınm yaptı. İmprator lakaplı sanatçı, Seyran ve Ferit'i desteklediğini söylerken ekibi de kutladı.
6.10.2023 Televizyon
İfakat'le öpüştü, sevgilisi O çıktı! Yalı Çapkını'nda evlatlık Orhan'ın sırrı ortaya çıktı
İfakat'le öpüştü, sevgilisi O çıktı! Yalı Çapkını'nda evlatlık Orhan'ın sırrı ortaya çıktı Yalı Çapkını 38. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Taro Emir Tekin'in yer aldığı dizi ikinci sezona Halis Ağa'nın kızı Nükhet'i ve torunu Kaya'ı yalıya davetiyle başladı. Gelişiyle aranan kaos ortamının oluştuğu dizide Orhan'ın da sırrı ortaya çıktı.
19.09.2023 Televizyon
Yalı Çapkını Kaya'yı kim oynuyor? Taro Emir Tekin kimdir, kaç yaşında? Taro Emir Tekin kimin oğlu?
Yalı Çapkını Kaya'yı kim oynuyor? Taro Emir Tekin kimdir, kaç yaşında? Taro Emir Tekin kimin oğlu? Yalı Çapkını Kaya karakteri diziye dahil oldu. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı Yalı Çapkını'na Kaya karakteriyle Taro Emir Tekin katıldı. Halis Ağa'nın Londra'da yaşayan torunu Kaya'yı canlandıran başarılı oyuncu bu akşam yayınlanacak yeni bölümle seyircinin karşısına çıkacak. Peki Taro Emir Tekin kimin oğlu? Taro Emir Tekin hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar..
15.09.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 37. bölüm fragmanı: Seyran İfakat'i dumura uğrattı, Ferit dedesinin planını bozuyor
Yalı Çapkını 37. bölüm fragmanı: Seyran İfakat'i dumura uğrattı, Ferit dedesinin planını bozuyor Yalı Çapkını 37 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Binnur Kaya'nın yer aldığı dizi ikinci sezona başlıyor. Yeni sezonun ilk bölümünde Seyran, Halis Ağa'ya başkaldırdı. Hastanede "Defolup git burdan" diyeren Halis Ağa'ya, "Hiçbir yere gitmeyeceğim" diyen Seyran, İfakat'i de dumura uğrattı. Öte yandan Nükhet ve Tekin karakterleri ilk kez göründü.
12.09.2023 Televizyon
Yalı Çapkını dizisinde ünlü oyuncu veda etti, Seyran ve Ferit baş başa kaldı!
Yalı Çapkını dizisinde ünlü oyuncu veda etti, Seyran ve Ferit baş başa kaldı! Yalı Çapkını dizisinde esas hikaye yeni sezonda başlıyor. Geçtiğimiz sezona damga vuran OGM Pictures yapımı Yalı Çapkını dizisinde flaş bir ayrılık haberi geldi. Baran Bölükbaşı'nın ayrılığı sonrası yaşanan son gelişme izleyenleri sevindirdi.
10.08.2023 Televizyon
Biri Nükhet olacak, biri Pelin'in sevgilisi! Yalı Çapkını dizisine iki bomba isim geliyor!
Biri Nükhet olacak, biri Pelin'in sevgilisi! Yalı Çapkını dizisine iki bomba isim geliyor! Yalı Çapkını dizisinde hikaye değişti. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin ikinci sezonu için geri sayım devam ediyor. Baran Bölükbaşı'nın oynadığı Tarık karakterinin diziye vedasıyla birlikte Halis Ağa'nın yurt dışındaki kızı Nükhet ve torunu Korhanlar Konağı'na dönüyor.
2.08.2023 Televizyon
Yeni sezonun ilk bölümünde ikisi de ölüyor! Yalı Çapkını 2. sezonu bomba gibi başlıyor!
Yeni sezonun ilk bölümünde ikisi de ölüyor! Yalı Çapkını 2. sezonu bomba gibi başlıyor! Yalı Çapkını dizisi 2. sezon hazırlıkları devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizide ekip 15 Ağustos'ta sete çıkıyor. Ancak gelen son haber Yalı Çapkını izleyicisini şoka soktu. İddiaya göre yeni sezonun ilk bölümünde iki oyuncu birde ölüp diziye veda ediyor.
1.08.2023 Televizyon
Büyü bozuldu, Ferit ölüyor! Yalı Çapkını 2. sezonda şok şenaryo! Seyran ve Tarık evliliği gümbür gümbür geliyor
Büyü bozuldu, Ferit ölüyor! Yalı Çapkını 2. sezonda şok şenaryo! Seyran ve Tarık evliliği gümbür gümbür geliyor Yalı Çapkını Ferit öldü mü sorusunun yanıtı henüz belli değil. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin sezon finali Ferit'in vurulmasıyla bitti. Yeni sezon beklentileri arasında Ferit ve Seyran evliliği olsa da akıllara zarar 3 farklı senaryo konuşuluyor. Peki Yalı Çapkını 2. sezonda neler olacak? İşte detaylar...
11.06.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 2. sezon için tarih verildi! Seyran ve Ferit'in hikayesinde ikinci kısım ne zaman başlayacak?
Yalı Çapkını 2. sezon için tarih verildi! Seyran ve Ferit'in hikayesinde ikinci kısım ne zaman başlayacak? Yalı Çapkını sezon finali için gün sayıyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizi 36. bölümüyle yaz tatiline girecek. Seyran ve Ferit'in hikayesinin anlatıldığı dizinin yeni sezon tarihi de şimdiden araştırılmaya başlandı. Peki Yalı Çapkını 2. sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar...
8.06.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 36. bölüm fragmanı (Sezon finali): Ferit Tarık'ı vuruyor!
Yalı Çapkını 36. bölüm fragmanı (Sezon finali): Ferit Tarık'ı vuruyor! Yalı Çapkını 36 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramzan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Seyran ve Ferit Antep'e dönüyor. Abidin'in de artık kendisinden vazgeçtiği Ferit babası Orhan'a resti havaalanında çekti. "Sen daha oğlunu tanımamışsın, ben Seyran'dan ayrılmayacağım" diyen Ferit'i dedesi Halis Ağa hapsediyor. Ancak Yalı Çapkını sezon finalinde Ferit, Tarık'ı vuruyor.
5.06.2023 Televizyon
Gülgün Anne hamleyi yapıyor! Yalı Çapkını'nda her şey doğru çıktı! Ferit Pelin'le evleniyor, Seyran da Tarık'la!
Gülgün Anne hamleyi yapıyor! Yalı Çapkını'nda her şey doğru çıktı! Ferit Pelin'le evleniyor, Seyran da Tarık'la! Yalı Çapkını 35 bölüm 2 fragman yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kazım Seyran'ı Tarık'a vererek nikah için yeşil ışığı yaktı. Seyran artık Tarık'ın müstakbel eşi. Esme'nin Kazım'ı dövdüğü sahne izleyicinin tepkisini dindirmek için olsa da Pelin'in intiharı tüm şüpheleri doğru çıkardı.
1.06.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 35. bölüm fragmanı: Halis Ağa işareti verdi! Ferit'e sıkılan kurşun Hattuç Hala'yı öldürüyor!
Yalı Çapkını 35. bölüm fragmanı: Halis Ağa işareti verdi! Ferit'e sıkılan kurşun Hattuç Hala'yı öldürüyor! Yalı Çapkını 35 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Tarık, "Namus meselesi başka mesele! Babası olarak temizlemek senin boynunun borcu" diyerek silahı Kazım'a uzattı. Öte yandan Halis Ağa'nın kırmızı boncukları dağıtmasıyla Hattuç Hala'nın ölümü neredeyse kesinleşti.
31.05.2023 Televizyon
Ferit'in abisi öldü, Seyran'ın ablası zorla evlendi! Yalı Çapkını dizisinde bu sahnenin ne yeri ne zamanı!
Ferit'in abisi öldü, Seyran'ın ablası zorla evlendi! Yalı Çapkını dizisinde bu sahnenin ne yeri ne zamanı! Yalı Çapkını dizisi 34 bölümüyle ekrana geldi. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin son bölümünde Seyran ve Ferit'in sevişme sahneleri tepki çekti. Yalı Çapkını internet özel versiyonunda izleyicinin gördüğü sevişme sahnelerinin hikayeyi baltaladığını düşünenler paylaşımlarda bulundu.
26.05.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 34. bölüm 2. fragmanı: Tarık Ferit'i doğum gününde vuruyor! Ancak vurulan hamile Seyran olacak!
Yalı Çapkını 34. bölüm 2. fragmanı: Tarık Ferit'i doğum gününde vuruyor! Ancak vurulan hamile Seyran olacak! Yalı Çapkını 34 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Fuat'ın cenazesinde Ferit ve Tarık kapışıyor. Halis Ağa Seyran'ı yalıda görünce, "Hala bu kızın yanındasın, yazıklar olsun sana" diyerek rest çekmeye devam etti. Ferit, abisinin mezarı başındayken eline bir not geldi: "Senin de sayılı günün kaldı"
25.05.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 34. bölüm fragmanı: Yalıya dönen Seyran Pelin'e haddini bildirdi! Ferit Tarık'ın peşine düşüyor!
Yalı Çapkını 34. bölüm fragmanı: Yalıya dönen Seyran Pelin'e haddini bildirdi! Ferit Tarık'ın peşine düşüyor! Yalı Çapkını 34 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlan ve başrollerinde Afra Sarçaoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer dizinin yeni bölüm fragmanında Seyran, Pelin'e haddini bildirdi. "Ferit'in abisinin ölümüne sebepn olan bir kızı asla kabul etmeyeceklerini anla istersen" diyen Pelin'e, "Ben o hatayı bir kere yaptım" diyrek rest çekti. Gülgün ise yalıya dönen Seyran'a, "Kızım" diyerek sarıldı.
23.05.2023 Televizyon
Yalı Çapkını bu akşam var mı? 23 Mayıs Yalı Çapkını bugün var mı?
Yalı Çapkını bu akşam var mı? 23 Mayıs Yalı Çapkını bugün var mı? Yalı Çapkını bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta ertelenen bölümüyle Salı akşamı ekrana gelen dizinin yeni bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı araştırılmaya başlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'u yer aldığı Yalı Çapkını bugün var mı? İşte detaylar...
23.05.2023 Gündem
Yalı Çapkını'nda Halis Ağa'nın yurt dışındaki torunu belli oldu! Nükhet'in oğlunu o isim oynayacak!
Yalı Çapkını'nda Halis Ağa'nın yurt dışındaki torunu belli oldu! Nükhet'in oğlunu o isim oynayacak! Yalı Çapkını dizisinde merak son buldu. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizide Halis Ağa'nın yurt dışındakini torununu oynayacak isim belli oldu. Nükhet'in oğlunu oyuncu Oktay Ekinci canlandıracak. Peki Oktay Ekinci kimdir? Oktay Ekinci hangi dizilerde oynadı?
22.05.2023 Televizyon
Fuat'tan sonra O da ölüyor! Yalı Çapkını dizisinde Halis Ağa affetti, Seyran yalıya dönüyor!
Fuat'tan sonra O da ölüyor! Yalı Çapkını dizisinde Halis Ağa affetti, Seyran yalıya dönüyor! Yalı Çapkını dizisinde bir ölüm daha gerçekleşiyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin son bölümünde Fuat'ın ölümü herkesi şoke etti. Korhan Ailesi'ni darmaduman eden ölüm sonrası bir veda haberi daha geldi. Öte yandan Halis Ağa, Fuat'ın cenazasinde fenalaşan Ferit'i teselli etmek için Seyran'ı affederek yalıya davet ediyor.
22.05.2023 Televizyon
Asuman ve Fuat nasıl evlendi, hikayesi nedir? Yalı Çapkını dizisinde Fuat ve Asuman neden öldü?
Asuman ve Fuat nasıl evlendi, hikayesi nedir? Yalı Çapkını dizisinde Fuat ve Asuman neden öldü? Yalı Çapkını 33 bölüm bu akşam ekrana geliyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizide Fuat ve Asuman'ın öleceği neredeyse kesinleşti. Ferit ve Abidin'in Suna'yla Seyran'ı kaçırdığı yeni bölümde Fuat ve Asuman'ın kaza geçirerecek diziye veda edeceği konuşuluyor. Ancak ikilinin hikayesini merak edenler "Yalı Çapkını Fuat ve Asuman'ın hikayesi nedir, nasıl tanıştılar?", "Fuat ve Asuman neden öldü?" sorularına yanıt aramaya başladı.
19.05.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 33. bölüm 2. fragmanı: Ferit Seyran aşka geldi, Asuman ve Fuat trafik kazası geçiriyor!
Yalı Çapkını 33. bölüm 2. fragmanı: Ferit Seyran aşka geldi, Asuman ve Fuat trafik kazası geçiriyor! Yalı Çapkını 33 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ferit Seyran'ı iki kez öpüyor. Halis Ağa Orhan'a, "Oğlunun mezarına toprak atarken mi öğrenceksin babalığı" diyerek Fuat'ın ölümünün işaretini verdi. Tarık ise takipte... "Ferit'le Seyran sağolsun gerisine iş kazası" diyerek dizide bir kişinin vedasını doğruladı.
18.05.2023 Televizyon
Yalı Çapkını ve Aile dizisi reyting yarışında kazanan kim oldu?
Yalı Çapkını ve Aile dizisi reyting yarışında kazanan kim oldu? Yalı Çapkını ve Aile dizileri Salı akşamı ilk kez karşı karşıya geldi. Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını, ertelenen bölümüyle Salı günü ekrana geldi. Aile dizisi ise Salı akşamları aldığı reytinglerle gündeme geliyordu. Peki iki dizinin reyting yarışında kazanan kim oldu?
16.05.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Yalı Çapkını Dizisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yalı çapkını dizisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.