Ferit

Ferit

Son dakika ferit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ferit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ferit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ferit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ferit gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.996 ferit haberi bulunmuştur. Tüm ferit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu akşam Yalı Çapkını yeni bölümü var mı, 12 Nisan Yalı Çapkını bugün yayınlanacak mı?
Bu akşam Yalı Çapkını yeni bölümü var mı, 12 Nisan Yalı Çapkını bugün yayınlanacak mı? Yalı Çapkı'nın 66. Bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Bayram nedeniyle birçok dizinin ekran macerasına ara verilince, Yalı Çapkını yeni bölüm bu akşam var mı? Yalı Çapkını 66. bölümü ne zaman yayımlanacak? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
12.04.2024 Magazin
Şanlıurfa'da sürpriz seçim sonuçları: 31 Mart 2024 Şanlıurfa yerel seçim sonuçlarına göre kim önde?
Şanlıurfa'da sürpriz seçim sonuçları: 31 Mart 2024 Şanlıurfa yerel seçim sonuçlarına göre kim önde? Şanlıurfa seçim sonuçları gelmeye devam ediyor. 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Türkiye sandık başına gitti. Milyonlarca seçmen oy kullandı. Şanlıurfa'da il ve ilçe seçim sonuçları da takip edilen illerin başında geldi. Yeniden Refah Partisi'nin Şanlıurfa'da aldığı oy oranı da araştırılmaya başlandı. İşte 2024 Şanlıurfa seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Depremde 82 kişiye mezar olan binanın müteahhitti ve mühendisi için flaş karar
Depremde 82 kişiye mezar olan binanın müteahhitti ve mühendisi için flaş karar Adana'da 82 kişinin öldüğü İhsan Bayram Sitesi’nin C bloğunun yıkılmasına ilişkin açılan davanın üçüncü duruşmasında tutuklu müteahhit ve inşaat mühendisi serbest bırakılmasını isterken, mahkeme heyeti tutukluluk hallerinin devamına karar verip duruşmayı erteledi.
1.03.2024 Adana
Kazım Ağa öldü mü, Yalı Çapkını Kazım diziden ayrılıyor mu? Diren Polatoğulları kimdir?
Kazım Ağa öldü mü, Yalı Çapkını Kazım diziden ayrılıyor mu? Diren Polatoğulları kimdir? Yalı Çapkını'nın 55. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizisi "Yalı Çapkını"nın yeni tanıtımda; Kazım'ın başına gelenler herkesi üzerken Seyran'ın ablasına "Kazım Şanlı'nın kızları olma vakti geldi" demesi ve Orhan'ın oğlu Ferit'ten yardım istemesi dikkat çekti.  Polatoğlulları'nın son bölümde mafya çeteleri tarafından saldırıya maruz kaldı ve vuruldu. Kazım Ağa'nın saldırıdan sonra hayatta kalıp kalmayacağı, diziden ayrılıp ayrılmadığı Peki, Yalı Çapkını Kazım öldü mü? Kazım Ağa diziden ayrılıyor mu, Diren Polatoğulları Yalı Çapkını’ndan ayrıldı mı, Kazım Ağa öldü mü?
20.01.2024 Magazin
Hamile dönmüştü, babası şimdi ortaya çıktı! Yalı Çapkını dizisinde Pelin'in bebeğinin babası o detayda saklı
Hamile dönmüştü, babası şimdi ortaya çıktı! Yalı Çapkını dizisinde Pelin'in bebeğinin babası o detayda saklı Her bölümü olaylı, her sahnesi kafa karıştırıcı Yalı Çapkını dizisinde iddialar her gün bir başka şekliyle ortaya çıkıyor. Cuma günlerinin rakipsiz yapımı, bir süredir düşen reytinglerden şikayeçiydi. Pelin'in hamile olarak dönmesi Seyran ve Ferit ilişkisine bombayı koymuştu. Ancak akıllarda bebeğin babasının kim olduğu da kalmıştı. Londra'dan karnı burnunda dönen Pelin'in bebeğinin babasına görünce yok artık demek mümkün. İşte Yalı Çapkını'ndaki bomba detay...
15.12.2023 Televizyon
Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi dizi çifti kim oldu?
Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi dizi çifti kim oldu? 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi dizi çifti ödülü sahibini buluyor. Son dönemin en çok konuşulan çiftleri arasında yer alan ve ödülün en büyük adayı olan iki isim sürprize yer vermedi. Adaylar arasında Yalı Çapkını dizisinin Seyran ve Ferit'inin yanısıra geçtiğimiz yılın kazanan çifti Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu da vardı.
3.12.2023 Televizyon
Beklenen final geldi! Yalı Çapkını dizisinde kıyamet Kaya ve Suna'nın nişanında kopuyor!
Beklenen final geldi! Yalı Çapkını dizisinde kıyamet Kaya ve Suna'nın nişanında kopuyor! Cuma akşamlarının rekortmen dizisi Yalı Çapkını'nda beklenen final geldi. Pelin'in dayısı Seyran'ı boşayıp Pelin'le evlenmesi için Ferit'i tehdit etti. Kıyamet ise Kaya ve Suna'nın nişanında kopuyor.
9.11.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 44. bölüm fragmanı: Nükhet İfakat'in fişini çekti, Ferit Sultan'ı Seyran'a itiraf etti!
Yalı Çapkını 44. bölüm fragmanı: Nükhet İfakat'in fişini çekti, Ferit Sultan'ı Seyran'a itiraf etti! Yalı Çapkını 44 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Sultan'ı odasına gönderenin İfakat olduğunu söyleyen Ferit, Seyran'dan af diledi. Nükhet, İfakat'in fişini çekmek için planlarına devam etti. Öte yandan Kaya, Suna ile evlenmek istediğini ilk kez dile getirdi.
30.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını'nın eski senaristinden manidar paylaşım: "Benden başka savaşan kimse yoktu!"
Yalı Çapkını'nın eski senaristinden manidar paylaşım: "Benden başka savaşan kimse yoktu!" Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisi ikinci sezonunda senaryoda yaşanan değişiklikle gündeme gelmeye devam ediyor. Seyran ve Ferit hikayesine yaşanan değişim, Pelin ve annesinin geri dönüşü seyircinin tepki gösterdiği konuların başında gelirken, Kaya ve Suna arasındaki aşka da eleştiriler dinmek bilmiyor. Bugün sosyal medyada Yalı Çapkını'nın eski senaristi Mehmet Barış Günger'in yaptığı paylaşım çok konuşulanlar arasına girdi.
27.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 43. bölüm fragmanı: Seyran da hamile.. Kazım Sultan'a itiraf ettirdi, Suna'yı yakaladı!
Yalı Çapkını 43. bölüm fragmanı: Seyran da hamile.. Kazım Sultan'a itiraf ettirdi, Suna'yı yakaladı! Yalı Çapkını 43 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kazım yalıyı birbirine kattı. Sultan'a Ferit ile birlikte olduğunu itiraf ettin Kazım, Kaya ve Suna'yı öpüşürken yakaladı. İfakat'ın geçtiğimiz sezon Fuat/Suna planı bu sezon Kaya/Suna olarak devam etti. Halis Ağa'nın İfakat'i saçlarından tutup, "Bu ne kepazeliktir böyle" dediği anlarda Nükhet görülmeye değerdi.
27.10.2023 Televizyon
Sultan'ın oğlu Orhan'danmış! Yalı Çapkını dizisinde sır ortaya çıktı, Ferit gerçeği öğrendi!
Sultan'ın oğlu Orhan'danmış! Yalı Çapkını dizisinde sır ortaya çıktı, Ferit gerçeği öğrendi! Cuma akşamlarının rekortmen dizisi Yalı Çapkını bu hafta iki yeni bölümle ekrana geliyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizide Sultan'ın oğlunun Ferit'ten olduğu tahmini yerini sürpriz bir ifşaya bıraktı. Dicle'yle olan ilişkisi halihazırda tepki toplayan Orhan ile ilgili bir gerçek daha ortaya çıktı.
26.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 42. bölüm 3. fragmanı: Pelo geri döndü, Nükhet'in içinden canavar çıktı! Sultan itiraf ediyor...
Yalı Çapkını 42. bölüm 3. fragmanı: Pelo geri döndü, Nükhet'in içinden canavar çıktı! Sultan itiraf ediyor... Yalı Çapkını 42 bölüm 3 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Pelin ve Zerrin'in Korhanlar yalısına geri döndüğü görüldü. Nükhet'in içinden canavar çıktığı sahneler seyirciyi şoka sokarken, Sultan ve Ferit ilişkisini önceden bilen İfakat herkesi şaşırttı.
20.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 42. bölüm 2. fragmanı: Seyran Sultan'ı hapla yakaladı, Ferit Kazım'a parmağı salladı!
Yalı Çapkını 42. bölüm 2. fragmanı: Seyran Sultan'ı hapla yakaladı, Ferit Kazım'a parmağı salladı! Yalı Çapkını 42 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Seyran, Sultan'ı hapı koyarken yakaladı. Ferit, Kazım'a parmağını salladı: "Kayıt yaptırmış, saçmalamış ha!" diyen Kazım'a, "Ne olmuş, ben yaptırdım kaydını. Var mı bir itirazın" diyerek savundu. Öte yandan Nükhet'in Kazım'ı bastığı da düşünüldü.
16.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 42. bölüm fragmanı: Ferit, Kazım'ın Seyran'a yaptığını Nükhet'ten öğrendi! Kaya kuzeninin karısına aşık oluyor
Yalı Çapkını 42. bölüm fragmanı: Ferit, Kazım'ın Seyran'a yaptığını Nükhet'ten öğrendi! Kaya kuzeninin karısına aşık oluyor Yalı Çapkını 42 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında üniversiteye Kaya ile kayıt olmaya giden Seyran, Ferit'e yakalandı. "Ne güzel oldu böyle değil mi? Ben sana sürpriz yapayım derken asıl sürprizi sen yapmış oldun bana" diyerek Seyran'ı iğneledi.
13.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını Marmaris'te hangi otelde çekildi? Yalı Çapkını hangi otelde çekildi?
Yalı Çapkını Marmaris'te hangi otelde çekildi? Yalı Çapkını hangi otelde çekildi? Yalı Çapkını Marmaris'te hangi otelde çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin ikinci sezonunda Korhan Ailesi'nin Marmaris'te bir otelde açacağı mağaza dikkat çekti. Asuman, Seyran, Ferit, Kaya ve Suna'nın gittiği otel hangisi? Yalı Çapkını hangi otelde çekildi? İşte detaylar...
13.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 41. bölüm 2. fragmanı: Seyran Nükhet'le, İfakat Kaya ile ittifak kurdu... Okul kaydında şok karşılaşma!
Yalı Çapkını 41. bölüm 2. fragmanı: Seyran Nükhet'le, İfakat Kaya ile ittifak kurdu... Okul kaydında şok karşılaşma! Yalı Çapkını 41 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Halis Ağa Seyran'a, "Niyetin okumaksa ben seni destekliyorum" diyerk okul kaydı için cevaz verdi. İfakat'ın Kaya'ya, "Eğer Seyran o okula gitmezse hiçbirimiz için iyi olmaz" dedi.
10.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 41. bölüm fragmanı: Ferit bebek istedi, Seyran ters köşe yaptı! Kazım Nükhet'in sırrını ifşa ediyor!
Yalı Çapkını 41. bölüm fragmanı: Ferit bebek istedi, Seyran ters köşe yaptı! Kazım Nükhet'in sırrını ifşa ediyor! Yalı Çapkını 41 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kazım, Nükhet'i yalıya geliş nedenini ifşa ile tehdit etti. Öte yandan Ferit, Kaya'ya son uyarısını yaptı. "Karım hakkında hiçbir karar alamazsın, O beni karım!"
8.10.2023 Televizyon
İbrahim Tatlıses'ten Yalı Çapkını dizisi mesajı: Aferin sana Ferit!
İbrahim Tatlıses'ten Yalı Çapkını dizisi mesajı: Aferin sana Ferit! İbrahim Tatlıses, Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisi hakkında paylaşınm yaptı. İmprator lakaplı sanatçı, Seyran ve Ferit'i desteklediğini söylerken ekibi de kutladı.
6.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 40. bölüm internet özel sahnesinde alev alan anlar! Seyran ve Ferit öpüşmeyi öğrendi!
Yalı Çapkını 40. bölüm internet özel sahnesinde alev alan anlar! Seyran ve Ferit öpüşmeyi öğrendi! Yalı Çapkını 40 bölüm internet özel sahnesi Seyran ve Ferit'in öpüştüğü anlara yer verdi. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin internet özel sahnesi sosyal medyaya damga vurdu.
6.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 40. bölüm 2. fragmanı: İfakat'in Seyran planını Sultan itiraf etti! Kaya Seyran'ı okula yazdırıyor
Yalı Çapkını 40. bölüm 2. fragmanı: İfakat'in Seyran planını Sultan itiraf etti! Kaya Seyran'ı okula yazdırıyor Yalı Çapkını 40 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Seyran okula başlama kararı aldı. Bu karar da ise Ferit'in hiç hoşlanmadığı Kaya oldu. Öte yanan Seyran'a gizlice ilaç verdirdiği Sultan'ı tokatlayan İfakat, planlarını yeniden kurdu.
4.10.2023 Televizyon
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde!
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde! Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı', dün akşam 65'inci bölümüyle ekranlara geldi. İzleyiciyi ekrana kilitleyen 'Yargı', bir kez daha pazar akşamının galibi oldu.
2.10.2023 Televizyon
Sezen Aksu Seyran ve Ferit için şarkı besteledi! Yalı Çapkını'nın şarkısını Mert Ramazan Demir söyleyecek
Sezen Aksu Seyran ve Ferit için şarkı besteledi! Yalı Çapkını'nın şarkısını Mert Ramazan Demir söyleyecek Cuma akşamlarının rekortmen dizisi Yalı Çapkını ikinci sezon bölümleriyle de ilgi çekmeye devam ediyor. Seyran ve Ferit'in hikayesinin anlatıldığı dizi hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Minik Serçe lakaplı sanatçı Sezen Aksu'nun Mert Ramazan Demir'i instagram'dan takip etmesi sonrası çıkan haber seyirciyi heyecanlandırdı.
1.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 40. bölüm fragmanı: Kaya ve Suna aşka geliyor, Sultan Halis'e itiraf ediyor!
Yalı Çapkını 40. bölüm fragmanı: Kaya ve Suna aşka geliyor, Sultan Halis'e itiraf ediyor! Yalı Çapkını 40 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Binnur Kaya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Halis Ağa, Kaya'ı Marmaris'teki mağazaya gönderiyor. Kızı Nükhet, "Seyran, Ferit de gitsin, Suna ve Asuman da gitsin" diyerek planın ilk kısmını tamamlıyorlar. Öte yandan son bölümde kızı Dicle'yi Orhan'la yakalayan Sultan'dan itiraf geliyor.
29.09.2023 Televizyon
2023 Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türkiye’den tek aday dizi “Yargı” oldu
2023 Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türkiye’den tek aday dizi “Yargı” oldu Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı, uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi.
27.09.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 39. bölüm 2. fragmanı: Halis ağa Hattuç'a, Kazım yalıya kavuşuyor! Ferit'ten son hamle geldi
Yalı Çapkını 39. bölüm 2. fragmanı: Halis ağa Hattuç'a, Kazım yalıya kavuşuyor! Ferit'ten son hamle geldi Yalı Çapkını 39. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ferit kendi işini kurmak isteyince Halis Ağa cevabını verdi: "Bu evde yaşamıyorsan hak yok" Buna karşılık Ferit, Kazım ve Hattuç dahil herkesi yalıya taşımaya karar verdi.
25.09.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Ferit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ferit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.