.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katıldığı Cumhur İttifakı'nın Yenikapı'daki "Büyük İstanbul Mitingi" gerçekleştirildi.

"Sağduyunun Birlikteliği" sloganıyla Yenikapı Miting Alanı'nda gerçekleştirilen mitingde, Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak konuşma yaptı.

Alanda dört ayrı giriş noktasında 130 metal dedektörlü kapı ve 18 bin metre bariyer de yer alırken, meydanın farklı yerlerine, vatandaşın istifade etmesi için içme suyu bırakıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, sahneye çıkarak alanı dolduran vatandaşları selamladı.

Yenikapı'daki Büyük İstanbul Mitingi'nin güvenliği için 7 bin 300 polis görev aldı. İşte tarihi mitingden kareler...















Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, sahneye çıkarak alanı dolduran vatandaşları selamladı.










































