Yenikapı Mitingi

Yenikapı Mitingi

Son dakika Yenikapı mitingi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yenikapı mitingi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yenikapı mitingi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yenikapı Mitingi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yenikapı mitingi gelişmeleri de dahil olmak üzere 212 yenikapı mitingi haberi bulunmuştur. Tüm yenikapı mitingi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ağrı'ya istihdam müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ağrı'ya istihdam müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan Ağrı'da halka hitap etti. Gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Uluslararası bir marka, Nike, buraya geliyor, fabrikayı kuruyor ve 5 bin istihdam sağlayacak." dedi.
25.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dövizde spekülasyon yapanlara sert sözler: Bedelini ağır ödersiniz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dövizde spekülasyon yapanlara sert sözler: Bedelini ağır ödersiniz! Cumhur İttifakı'nın İstanbul mitingi Yenikapı'da gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı Büyük İstanbul mitingine 1 milyon 600 bin kişinin katıldığını açıkladı. İstanbul'un potansiyeline değer katmak için 6 katrilyon maliyeti olan Tuzla Biyoteknoloji Vadisi'ni kurulacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada 20 bin kişiye istihdam sağlanacağının müjdesini verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ey finans sektörünün içinde olanlar... 'Piyasadan dövizleri toplayın, döviz yükselecek' gibi provokatif eylemlere giriyorsanız bunun bedelini ağır ödersiniz. Bunun bedelini çok ağır ödeyeceksiniz. Bu tür eylemlerin içerisine sesleniyorum. Hepinizin kimliğini, neler yaptığını biliyorum. Seçim sonrası bunun faturasını size ağır keseceğim. Bu milleti sömüreyeceksiniz" ifadelerine yer verdi.
24.03.2019 Siyaset
Bakan Albayrak: Belediyeyi yönetecek insanın yerli ve milli olması lazım
Bakan Albayrak: Belediyeyi yönetecek insanın yerli ve milli olması lazım Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Belediyecilik önemli. Belediyeyi alacak insan, yönetecek insan yerli ve milli olması lazım. Terör örgütleriyle iş tutmaması lazım” dedi.
20.03.2019 Siyaset
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Bir dönem sona erdi
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Bir dönem sona erdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da Genişletilmiş İl Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı, bugünkü toplantıda 14 belediye başkan adayını daha açıkladı. Erdoğan, "Eski tarz kampanya yöntemleri şehirlerimizi kirletiyor. Seçim propagandalarında artık afişlere gerek yok. Çevreye ve insana saygılı bir kampanya yürüteceğiz. Görüntü ve gürültü kirliliği oluşturan propaganda yöntemlerini terk ediyoruz." ifadelerini kullandı.
6.12.2018 Siyaset
Tansu Çiller: Doğruları söylememden rahatsız olanlar olabilir
Tansu Çiller: Doğruları söylememden rahatsız olanlar olabilir Eski Başbakan Tansu Çiller, başbakanlığı dönemine yönelik eleştiriler hakkında konuştu. Çiller, "Yaptığım her şey doğruydu demiyorum. Çok gençtik, çok idealisttik, birçok şeyi kısa zaman içinde yapmak isterken karşımda çok geniş bir cephe buldum. Çok yoğun yıpratma kampanyaları ile karşı karşıya kaldım" dedi
19.06.2018 Siyaset
Oyunun kazananı Kayseri
Oyunun kazananı Kayseri Yenikapı mitingi, lig yarışının son haftası ve Fenerbahçe’nin Final Four mücadelesi aynı haftaya denk gelince seyyar satıcılar bayram etti. İstanbul’un dört bir köşesini tutan 2 bin Kayserili bayrakçı sadece dün 300 bin bayrak sattı. Özellikle Galatasaraylı taraftarlar gün boyu evlerini ve arabalarını bayraklarla süslerken bugün de sarı lacivertli taraftarların şampiyonluk coşkusuyla sokakları renklendirmesi bekleniyor. Satıcıların Fenerbahçeliler’den de umudu büyük
19.05.2018 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs nöbetinde sıra bize geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs nöbetinde sıra bize geldi İsrail’in Gazze’de yaptığı katliama karşı dün binlerce kişi, Yenikapı’da tek yürek oldu. Mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “1.7 milyar Müslüman olarak Kudüs nöbetini devralma sırası bize gelmiştir. Dünyadaki tüm Müslümanları yeniden ayağa kalkmaya davet ediyoruz. Tüm ülkeleri Filistin’e yardım kampanyasına davet ediyorum” dedi
18.05.2018 Gündem
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Gazze'de insanlık suçu işlenmiştir
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Gazze'de insanlık suçu işlenmiştir MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Gazze'de insanlık suçu işlenmiştir. İsrail'i ve zulmünü lanetliyorum, ABD'yi ve hunhar politikalarını kınıyorum." dedi.
18.05.2018 Siyaset
Başbakan Yıldırım: Bu şiddetin adı soykırımdır
Başbakan Yıldırım: Bu şiddetin adı soykırımdır BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Yenikapı Miting alanında düzenlenen "Zulme Lanet Kudüs'e Destek" mitinginde konuştu.
18.05.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk yorum: Cevapsız kalması olmazdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk yorum: Cevapsız kalması olmazdı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin harekatında etkisiz hale getirilen terörist sayısının 4 bin 200 olduğunu açıkladı. Erdoğan terörle mücadelenin sürdüğünü de dikkat çekerek, "Yurt dışından 80 tane FETÖ’yü aldık geldik. Almaya devam. Onlar kaçacak biz kovalayacağız" dedi. Erdoğan, ABD'nin Suriye'ye yaptığı oeprasyon için ise şu cümleyi kullandı: Yapılan operasyonu doğru buluyoruz.
14.04.2018 Siyaset
‘Yenikapı ruhu incindi’
‘Yenikapı ruhu incindi’ Başbakan Yıldırım, “Zırh gibi duran Yenikapı ruhunu kaybedenler var, uyum sağlayamayanlar var” dedi, ekledi: Akıncı Üssü davasına şehitlerimizin, milletimizin, devletimizin hakkını aramak için müdahil olduk...
7.08.2017 Siyaset
Son dakika! İstanbul'da büyük gün! Erdoğan'dan flaş açıklamalar
Son dakika! İstanbul'da büyük gün! Erdoğan'dan flaş açıklamalar Yenikapı'da gerçekleşen Büyük İstanbul Mitingi için vatandaşlar çeşitli güzergahlardan miting alanına akın etti. Miting "Evet Platformu" tarafından organize edildi ve Yenikapı Etkinlik Alanı'nda saat 16.00'da başladı. Kürsüye çıkan Erdoğan, "16 Nisan'da rekor oy gelirse Kılıçdaroğlu koltuğunda oturamaz" dedi. İşte Yenikapı'dan son dakika gelişmeleri...
29.09.2021 Gündem
Başkanlık sistemine giden yolda dikkat çeken ayrıntı
Başkanlık sistemine giden yolda dikkat çeken ayrıntı Devlet Bahçeli'nin "başkan" ifadesine karşı çıktığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletildi. Erdoğan'a "Başkan her yerde var; tabip, esnaf odaları başkanı... Ama Cumhurbaşkanı bir tane” tezi sunuldu. Hakkari ve Şırnak hakkındaki o kararın da Hükümet ile Bahçeli'nin arasındaki ilişkilerin düzelmesine ve bugünkü tablonun ortaya çıkmasına neden olduğu öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Tatlıses, FETÖ'den tutuklanan görevlilerden şikayetçi oldu
Tatlıses, FETÖ'den tutuklanan görevlilerden şikayetçi oldu "FETÖ'den tutuklanan emniyet görevlileri vurulmama göz yumdu" diyen Tatlıses, dönemin emniyet ve yargı görevlileri hakkında suç duyurusunda bulundu...
29.09.2021 Gündem
Son ankette yüzde 63 destek!
Son ankette yüzde 63 destek! MAK araştırma şirketinin anketi, halkın başkanlık sistemine verdiği desteği bir kez daha gösterdi. Katılımcıların yüzde 63’ü 'Türk Tipi Başkanlık Sisteminin' halkoylamasına sunulması halinde 'Evet' oyu vereceğini belirtti. Katılımcıların yüzde 49'u da seçimde AK Parti'yi destekleyeceğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Turan: CHP, FETÖ ayarlarına dönüyor
Turan: CHP, FETÖ ayarlarına dönüyor AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP’nin olağanüstü hal konusundaki açıklamaları ve kanun hükmünde kararnameleri Anayasa Mahkemesi’ne taşımasına sert tepki gösterdi
23.09.2016 Magazin
Sıla sahneye çıkıyor!
Sıla sahneye çıkıyor! Yenikapı Mitingi için "Şov" deyince başta istanbul, Ankara, Bursa olmak üzere farklı illerde vereceği tüm konserler iptal 3 Eylül'deki i konserini bekleyen Sıla, Antik ' Tiyatro sürpriz bir kararla bakıma alınınca yine hayal kırıklığına uğramıştı...
12.09.2016 Magazin
Ünlü anketçi açıkladı: Son 1 ayda destek yüzde yüz arttı
Ünlü anketçi açıkladı: Son 1 ayda destek yüzde yüz arttı Türkiye, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından hareketli bir döneme girdi. Kurumların içindeki FETÖ'cülere yönelik soruşturmalar sürerken, siyasilerin Yenikapı ruhunu yakalaması, terörle etkin mücadele ve son olarak da Suriye'deki Fırat Kalkanı harekâtı...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan: Operasyonlar sürecek
Erdoğan: Operasyonlar sürecek Cumhurbaşkanı Erdoğan 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Erdoğan mesajında 'Operasyonlarımız, DAİŞ, PKK ve onun Suriye kolu YPG gibi terör örgütleri vatandaşlarımız için bir tehdit olmaktan çıkarılana kadar devam edecektir.' dedi.
29.09.2021 Gündem
AK Parti 15 yaşında
AK Parti 15 yaşında AK Parti 15. kuruluş yıldönümünü bugün kutladı. Kutlama, 15 Temmuz Şehitleri'nin anısına genel merkez önünde sade bir törenle yapıldı. Törende Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz konuşma yaptı.
29.09.2021 Gündem
Darbe sonrası Türkiye en çok polise güveniyor
Darbe sonrası Türkiye en çok polise güveniyor A&G Araştırma Başkanı Adil Gür, 30 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında, Türkiye genelinde 42 ilde toplam 3 bin 13 kişiyle yapılan güven anketi sonuçlarını açıkladı. Türkiye’de en güvenilir kurum yüzde 84,8 ile polis teşkilatı oldu.
29.09.2021 Gündem
İbrahim Tatlıses'ten nikah diyeti!
İbrahim Tatlıses'ten nikah diyeti! Asistanı Damla Çakıcı ile evlilik hazırlığı içindeki İbrahim Tatlıses “7 kilo verdim” dedi. Ünlü türkücü, “Her şey aşktan mı?” sorusuna ise "Evet" diyerek kahkahayla yanıt verdi.
13.08.2016 Magazin
Erdoğan: Yaparsa Türkler yapar
Erdoğan: Yaparsa Türkler yapar 15 Temmuz darbe girişiminin zamanlaması, yakın dönemde yaşanan birçok olayı da “kuşkulu” kılıyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yenikapı Mitingi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yenikapı mitingi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.