Ziyaret

Ziyaret

Son dakika ziyaret haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ziyaret ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ziyaret haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ziyaret

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ziyaret gelişmeleri de dahil olmak üzere 37.775 ziyaret haberi bulunmuştur. Tüm ziyaret haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gaziantep'te depremzede kadınlar devlet desteğiyle çilek bahçesi kurdu
Gaziantep'te depremzede kadınlar devlet desteğiyle çilek bahçesi kurduGaziantep'in İslahiye ilçesinde bulunan Huzurlu Yaylası'ndaki köylerinde devlet desteğiyle çilek bahçesi kuran depremzede kadınlar, hem üretiyor hem de afetin etkisinden uzaklaşmaya çalışıyor.
26.07.2024Gaziantep
Bursa'da kedi dayağı: Besledikleri kediyi öldüren baba- oğul tarafından darp edildi!
Bursa'da kedi dayağı: Besledikleri kediyi öldüren baba- oğul tarafından darp edildi!Bursa'nın İnegöl ilçesinde Serpil B. (57) ile kızı Cansu Y. (30), besledikleri kediyi otomobil ile ezdikleri gerekçesiyle tartıştıkları komşuları Ali A. (56) ve Yurdanur G. (30) tarafından darbedildi. Anne ile kızı yaralanırken, baba ve kız gözaltına alındı.
25.07.2024Gündem
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durduruldu
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durdurulduMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Ege’nin güneyinde Türk deniz yetki alanına girmeye çalışan bir İtalyan gemisiyle ilgili gerginlik yaşandığına ilişkin haberlerle ilgili açıklama geldi.
25.07.2024Gündem
ABD Kongresi'nde Rashida Tlaib'den tek kişilik dev protesto
ABD Kongresi'nde Rashida Tlaib'den tek kişilik dev protestoABD Kongresinin önemli isimlerinden Senatör Bernie Sanders ile eski Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, Kongre'ye hitap eden İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya sert sözlerle tepki gösterdi. Tlaib'in, Netanyahu'nun konuşması boyunca elinde tuttuğu "savaş suçlusu" yazan küçük bir pankart da zaman zaman kameralara yansıdı ve sosyal medyada büyük destek topladı.
24.07.2024Dünya
ABD Kongresi'nde utanç veren görüntüler! İsrail Başbakanı Netanyahu dakikalarca alkışlandı
ABD Kongresi'nde utanç veren görüntüler! İsrail Başbakanı Netanyahu dakikalarca alkışlandıİsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, Washington DC'de ABD Kongresinde konuştu. Konuşması öncesi Kongre'de ayakta alkışlanan Netanyahu'nun, ABD Kongresinde yapacağı konuşma öncesinde çok sayıda Filistin destekçisi tarafından protesto edildi. Göstericiler, Başbakan Netanyahu ve savaş karşıtı pankart ve dövizler taşıdı.
24.07.2024Dünya
Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi'ne yılın ilk 7 ayında ziyaretçi akını oldu! İşte rakamlar
Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi'ne yılın ilk 7 ayında ziyaretçi akını oldu! İşte rakamlarDünyanın en büyük mozaik müzelerinden biri olan Zeugma Mozaik Müzesi, yılın ilk 7 ayında 242 bin ziyaretçi ağırladı.
24.07.2024Gaziantep
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacak
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Yakılan köyleri, öldürülen çocukları, Kıbrıslı kardeşlerimizin dramlarını asla unutamayız. Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkünün de karnı tok. Duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk." dedi. Erdoğan, "Enflasyonda en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir şekilde düşecektir." ifadelerini kullandı. Başıboş köpek sorunuyla ilgili konuşan Erdoğan, " Kimse bize hayvanlar konusunda merhamet dersi vermesin, sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz" mesajını verdi. Erdoğan, borcu olan CHP'li belediyeler hakkında şu ifadeleri kullandı: Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
24.07.2024Gündem
"5 Ağustos Pozantı Kongresi Futbol Turnuvası" başladı: Açılış vuruşunu milli futbolcu Hasan Şaş yaptı
"5 Ağustos Pozantı Kongresi Futbol Turnuvası" başladı: Açılış vuruşunu milli futbolcu Hasan Şaş yaptıAdana'nın Pozantı ilçesinde geleneksel hale getirilen 5 Ağustos Pozantı Kongresi Futbol Turnuvası başladı. Turnuvanın açılış vuruşunu ise milli futbolcu Hasan Şaş yaptı.
23.07.2024Adana
Ayasofya Kebir Cami-i Şerifi 4 yılda 25 milyon kişi ziyaret etti
Ayasofya Kebir Cami-i Şerifi 4 yılda 25 milyon kişi ziyaret ettiYerli ve yabancı turistler için çekim alanı olan Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi, ibadete açılmasının üzerinden geçen 4 yılda yaklaşık 25 milyon ziyaretçiyi ağırladı. İstanbul Müftü Yardımcısı Ahmet Aktürkoğlu, 'Herkesin ilgisini çeken önemli tarihi mekanlardan bir tanesi. Ayasofya Camisi sezona göre, günlük ortalama 50 bin civarında ziyaret sayısına ulaşılıyor.' dedi.
23.07.2024Gündem
Adana Seyhan Belediyesi Halkoyunu ekibinden çifte başarı
Adana Seyhan Belediyesi Halkoyunu ekibinden çifte başarıTürkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun 16-17 Temmuz tarihleri arasında Kilis’te düzenlediği kulüpler arası bölge şampiyonasında minikler ve yıldızlar kategorilerinde birinci olan Seyhan Belediyespor Kulübü Halk Oyunları ekibi, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’i ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür edip, şampiyonluk kupalarını armağan ettiler.
21.07.2024Adana
Adana Seyhan Belediyesi halkoyunu ekibinden çifte başarı
Adana Seyhan Belediyesi halkoyunu ekibinden çifte başarıTürkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun 16-17 Temmuz tarihleri arasında Kilis’te düzenlediği kulüpler arası bölge şampiyonasında minikler ve yıldızlar kategorilerinde birinci olan Seyhan Belediyespor Kulübü Halk Oyunları ekibi, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’i ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür edip, şampiyonluk kupalarını armağan ettiler.
21.07.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 50. yıl mesajları: İki devletli çözüm vizyonu çok kıymetlidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 50. yıl mesajları: İki devletli çözüm vizyonu çok kıymetlidirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. yıldönümü törenlerinde Lefkoşa’dan dünyaya seslendi ve Kıbrıs sorununda iki devletli çözümde kararlı olduklarını belirterek “Aynı suda iki defa yıkanılmaz, Kıbrıs’ta federasyonun mümkün olmadığına inanıyoruz” dedi.
21.07.2024Gündem
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan terör açıklaması: Terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz.
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan terör açıklaması: Terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz.İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Trabzon'da terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz. Tüm Türkiye'de ve tüm şehirlerimizde de şehitlerimizin kanını yerde bırakmıyoruz ve kararlıyız. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadelemize devam ediyoruz. Eren Bülbül evladımız gibi başka hiçbir vatan evladımızı daha teröre kurban vermek istemiyoruz" dedi.
20.07.2024Gündem
Adana sıcağına doğal serinlik: Obruk Şelalesi
Adana sıcağına doğal serinlik: Obruk ŞelalesiSaimbeyli Obruk Şelalesi, ilçenin mutlaka görülmesi gereken doğal güzelliklerindendir...
20.07.2024Adana
KKTC'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Kıbrıs bizim göz bebeğimizdir canımızdan bir parçadır
KKTC'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Kıbrıs bizim göz bebeğimizdir canımızdan bir parçadırCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlamalarında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias'ın açıklamalarına sert tepki göstererek, "Geçenlerde Yunanistan Savunma Bakanı yine akla ziyan açıklamalar yaptı. Sayın Miçotakis’le bir araya geldik ve kendilerine, ‘Ayın 20’sinde biz Kuzey Kıbrıs’tayız, duydum ki sen de güneydesin, herhalde Dendias gibi bize sataşma yapmazsın’ dedim. Böyle bir şey düşünmediğini söyledi" dedi.
20.07.2024Gündem
Serel Yereli babasının mezarını ziyaret etti! Paylaştığı pozlar tepki çekti
Serel Yereli babasının mezarını ziyaret etti! Paylaştığı pozlar tepki çektiInstagram sayfasından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan Serel Yereli, sevgilisi Oğul Avcı ile birlikte babası Serdar Yereli'nin mezarını ziyaret etti. Ziyaret anlarını "Kocam, babamla tanıştı" mesajıyla” paylaşan isim sosyal medyada büyük bir tepki aldı.
20.07.2024Magazin
Seyhan Belediyesi sokak hayvanlarının bakımı için arazi arayışında
Seyhan Belediyesi sokak hayvanlarının bakımı için arazi arayışındaSeyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HAYKONFED) Başkanı Nesrin Çıtırık ve yöneticiler ile bir araya geldi. Başkan Tekin, Seyhan'a Hayvan Bakım Evi kazandırmak için arazi arayışlarının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.
19.07.2024Adana
Tatar Höyük: Tarihin izleri
Tatar Höyük: Tarihin izleriAdana'nın Ceyhan ilçesinde bulunan Tatar Höyük, Türkiye'nin önemli arkeolojik alanlarından biridir. Höyük, çeşitli dönemlere ait kalıntıları barındıran çok katmanlı bir yerleşim yeridir. Arkeolojik kazılar, Neolitik Çağ’dan Roma Dönemi’ne kadar geniş bir zaman dilimini kapsayan eserleri ortaya çıkarmıştır.
19.07.2024 Adana
Yılan Kalesi: Tarih ve efsanelerle dolu bir ziyaret
Yılan Kalesi: Tarih ve efsanelerle dolu bir ziyaretYılan Kalesi, Adana'nın Ceyhan ilçesinde, Adana'nın doğusunda yer alan tarihi bir kaledir. Ortaçağ'da Bizanslılar tarafından inşa edilen kale, stratejik konumu ve görkemli yapısıyla dikkat çeker. Yılan Kalesi, 12. yüzyılda Haçlı Seferleri sırasında önemli bir savunma noktası olmuştur.
19.07.2024Adana
Adana'daki tiyatrolar: Sanatın kalbi
Adana'daki tiyatrolar: Sanatın kalbiAdana, zengin kültürel yaşamı ve sanatsal etkinlikleriyle dikkat çeker...
19.07.2024Adana
En düşük emekli aylığının artırılmasını içeren vergi paketi komisyonda
En düşük emekli aylığının artırılmasını içeren vergi paketi komisyondaEn düşük emekli aylığının 10 bin liradan 12 bin 500 liraya çıkarılmasını öngören 'Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı.
18.07.2024Ekonomi
Kazan Gölü Şelalesi: Doğanın Sessiz Cenneti
Kazan Gölü Şelalesi: Doğanın Sessiz CennetiKazan Gölü Şelalesi, Adana'nın Karaisalı ilçesinde yer alan muhteşem bir doğa harikasıdır. Şelale, Kazan Gölü'nden dökülen suların oluşturduğu etkileyici manzarasıyla doğa severlerin ilgisini çeker. Yeşillikler içinde serinlemek ve doğayla baş başa kalmak isteyenler için ideal bir yerdir.
19.07.2024Adana
Adana'daki Sağlık Kuruluşları: Devlet ve Özel Hastaneler
Adana'daki Sağlık Kuruluşları: Devlet ve Özel HastanelerAdana, Türkiye'nin önemli sağlık merkezlerinden biri olarak, hem devlet hem de özel sektör tarafından sağlanan geniş kapsamlı sağlık hizmetleri ile dikkat çekmektedir...
19.07.2024Adana
Tatar Höyük: Tarihin izleri
Tatar Höyük: Tarihin izleriAdana'nın Ceyhan ilçesinde bulunan Tatar Höyük, Türkiye'nin önemli arkeolojik alanlarından biridir. Höyük, çeşitli dönemlere ait kalıntıları barındıran çok katmanlı bir yerleşim yeridir. Arkeolojik kazılar, Neolitik Çağ’dan Roma Dönemi’ne kadar geniş bir zaman dilimini kapsayan eserleri ortaya çıkarmıştır.
18.07.2024Adana
Adana Otobüs Durakları: Şehir İçi Ulaşım Rehberi
Adana Otobüs Durakları: Şehir İçi Ulaşım RehberiAdana, geniş ve kapsamlı bir otobüs ağı ile şehir içi ulaşımı oldukça rahat ve erişilebilir hale getirmektedir...
19.07.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Ziyaret ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ziyaret haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.