Kartepe

Kartepe

Son dakika kartepe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kartepe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kartepe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kartepe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kartepe gelişmeleri de dahil olmak üzere 573 kartepe haberi bulunmuştur. Tüm kartepe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu!
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu! Adana’da sokak ortasında öldürülen gencin motosikletiyle babaannesini ziyarete gittiği sırada iki kişinin bir iş yerine silahlı saldırı düzenlemesi sonucu gelen maganda kurşunuyla hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
16.04.2024 Adana
Süleyman Atlı kimdir? Snowboard gösterisi yapan Süleyman Atlı kaç yaşında, nereli?
Süleyman Atlı kimdir? Snowboard gösterisi yapan Süleyman Atlı kaç yaşında, nereli? Süleyman Atlı, Kars'ta Doğu Ekspresi'nin üzerinden snowboardla atlayarak dikkat çeken bir performans sergiledi. Bu cesur atlayış, Kars Valiliği'nin davetiyle gerçekleşti ve sosyal medyada büyük ilgi gördü. Peki, Süleyman Atlı kimdir, kaç yaşında, nereli?  
21.03.2024 Gündem
Bebek arabasından firar etti, emniyeti peşine takarak pazarı karıştırdı
Bebek arabasından firar etti, emniyeti peşine takarak pazarı karıştırdı Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 2 yaşındaki afacan, annesi semt pazarında alışveriş yaptığı sırada bebek arabasından çıkarak kayıplara karıştı. Her yerde aranan, hatta camiden kayıp anonsu verilen bebek, kendisini bulan polisleri de peşinden koşturdu. Kızına kavuşan anne ise mutluluk gözyaşı döktü.
20.03.2024 Gündem
9 Ocak kayak merkezlerinde hava durumu: Uludağ, Kartepe, Palandöken kayak merkezlerinde kar kalınlığı ne kadar?
9 Ocak kayak merkezlerinde hava durumu: Uludağ, Kartepe, Palandöken kayak merkezlerinde kar kalınlığı ne kadar? Türkiye genelinde devam eden kar yağışları kayak merkezlerinde de etkili olmaya devam ediyor. Özellikle Uludağ, Palandöken ve Kartepe'de kar kalınlığı ciddi oranda arttı. Okullarda sömestr tatilinin de yaklaşmasıyla kış tatili planlayanlar kayak merkezlerindeki kar kalınlığını ve hava durumunu araştırmaya başladı. İşte Türkiye'de kayak merkezlerinde son hava durumu raporu....
9.01.2024 Gündem
Patrondan skandal hareket! Bakanlık harekete geçti
Patrondan skandal hareket! Bakanlık harekete geçti Kocaeli'de işçisinin yemeğini ve servisini kesmesiyle gündeme gelen Tezcan Galvaniz fabrikasında patron, bir işçinin elindeki kağıtları suratına fırlattı. Patronun işçiye hakaret de ettiği ileri sürülürken, yaşananlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olayla ilgili soruşturma başlattı.
2.01.2024 Gündem
Lastikçilerde '25 Kasım kış lastiği' yoğunluğu
Lastikçilerde '25 Kasım kış lastiği' yoğunluğu İstanbul'da ticari araçlarda 1 Aralık-1 Nisan tarihleri arasında uygulanan kış lastiği zorunluluğu İstanbul Valiliği tarafından alınan kararla 25 Kasım'a çekildi. Meteorolojik verilere dayanılarak alındığı bildirilen karar sonrasında oto lastikçilerinde yoğunluk oluştu. 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda otobüs şoförlerinin kış lastiğine geçiş için sıra beklediği görüldü.
22.11.2023 Gündem
İş insanını öldürüp cesedini asitle yok ettiler! Çiftlik evindeki dehşetin detayları ortaya çıktı
İş insanını öldürüp cesedini asitle yok ettiler! Çiftlik evindeki dehşetin detayları ortaya çıktı Lise arkadaşını görmeye giden iş insanı bir daha geri dönemedi. Kocaeli'de 4 gün önce kaybolan ve polisin yaptığı çalışmada öldürüldüğü belirlenen halı fabrikası sahibi Nurhan Ör (55) cinayetiyle ilgili lise arkadaşı I.E.’nin (55) de olduğu 7 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin, Nurhan Ör'ü öldürmeyi önceden planladığı ve cesedi yok etmek için asit, tulum, temizlik malzemesi gibi ürünleri temin ederek hazırlık yaptıkları tespit edildi.
11.11.2023 Gündem
Emekli hakimin yıllardır sakladığı sır! ‘Onlar benim için çok özel’
Emekli hakimin yıllardır sakladığı sır! ‘Onlar benim için çok özel’ Kocaeli'de yaşayan emekli hakim Yaşar Bedir'in, her biri birbirinden değerli altın uçlu dolma kalem koleksiyonu bulunuyor. İmzasını bile sır gibi sakladığı mürekkep ile atan Yaşar Bedir'in, koleksiyonunda yer alan isme ithafen yapılmış özel dolma kalemler ise adeta göz kamaştırıyor.
3.08.2023 Yaşam
15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihçesi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a
15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihçesi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a 15 Temmuz darbe girişiminin ardından hazırlanan iddianameler, ortaya çıkan belge ve görüntüler, darbe girişimine nasıl hazırlanıldığını ve FETÖ’nün darbe çarkını nasıl çevirdiğini de gözler önüne serdi.
15.07.2023 Gündem
Görülmemiş olay! 150 yıllık çınar ortadan kayboldu
Görülmemiş olay! 150 yıllık çınar ortadan kayboldu Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir vatandaşın tarlasındaki yaklaşık 150 yıllık iki çınar ağacı çalındı. Gördüğü manzara karşısında şaşkına dönen vatandaş şikayetçi oldu.
31.05.2023 Yaşam
Ayrılmak isteyen kız arkadaşını sokak ortasında vurdu
Ayrılmak isteyen kız arkadaşını sokak ortasında vurdu Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde U.Ö., kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı Ö.Y.'yi (23) sokak ortasında tabanca ile vurarak yaraladı.
28.05.2023 Gündem
TEM'de servis minibüsü şarampole yuvarlandı: 14 kişi yaralandı
TEM'de servis minibüsü şarampole yuvarlandı: 14 kişi yaralandı Kocaeli'nin Kartepe ilçesi TEM Otoyolu geçişinde düğüne gidenleri taşıyan minibüs şarampole devrildi. Kazada, 14 kişi yaralandı.
23.04.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: PKK'sından FETÖ'süne tüm terör örgütleriyle anlaştılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: PKK'sından FETÖ'süne tüm terör örgütleriyle anlaştılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Şehir Hastanesi'nin açılışında "Bugün Kocaeli Şehir Hastanemiz Allah’a hamdolsun 1218 yatağıyla, deprem izolatörlü modern inşaatıyla, her türlü imkana sahip birimleriyle gerçekten şu an bakıyorum iftihar ediyorum. Rabbime hamdolsun, bize böyle bir hastaneyi Kocaeli’ye de yapmayı nasip etti. Ben şimdi buradan sesleniyorum, ülkemizin parası olanlarına. Artık hastalarınızı Cleveland’a göndermeyin. İşte Cleveland burada" dedi.
15.04.2023 Gündem
Eşi affetsin diye bakın ne yaptı: Ezel 35. bölüm 24. dakika 44. saniye
Eşi affetsin diye bakın ne yaptı: Ezel 35. bölüm 24. dakika 44. saniye Kocaeli’de kendisini eşine affettirmek isteyen bir vatandaş inanılmaz bir yönteme başvurdu. Kartepe ilçesindeki bir yol kenarını pankartlarla dolduran vatandaş, her bir pankarttaki yazıda eşini çok sevdiğini, hata yaptığını ve af beklediğini yazdı.
30.03.2023 Yaşam
Düğün alışverişi için çıktıkları yolda faciayı yaşadılar: 2 ölü, 1 yaralı
Düğün alışverişi için çıktıkları yolda faciayı yaşadılar: 2 ölü, 1 yaralı Kocaeli Kartepe ilçesi TEM Otoyolu’nda sürücüsünün patlayan lastiğini değiştirmek için emniyet şeridine çektiği araca arkadan gelen tır çarptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
18.02.2023 Yaşam
Haluk Levent seyircilerden tam not aldı!
Haluk Levent seyircilerden tam not aldı! Kocaeli'nin önemli turizm merkezlerinden Kartepe, bu yıl ikincisi düzenlenen festivalde Haluk Levent sahne aldı. Festivalde Haluk Levent ve Eypio gibi ünlü isimler sahne aldı. Yoğun kar yağışı altında, eksi 10 derecede gerçekleşen konserde Haluk Levent, sahneye çağırdığı seyyar satıcının tüm ürünlerini alarak seyircilere dağıttı.
5.02.2023 Magazin
107 kilo eroinin bulunduğu tırda yakalanan sanık: "Sırf otobüse para vermemek için tıra bindim, cezaevine girdim"
107 kilo eroinin bulunduğu tırda yakalanan sanık: "Sırf otobüse para vermemek için tıra bindim, cezaevine girdim" Hakkari’den İstanbul’a 107 kilo uyuşturucu sevkiyatı yaptıkları esnada Kocaeli Narkotik ekiplerine yakalanan ve cezaevine gönderilen baba ile oğullarının da aralarında bulunduğu 4 sanığın yargılanmasına devam edildi. Suçlamaları kabul etmeyen tutuklu sanık M.M.K., "Kuzenlerim İstanbul’a gidecekti ben ise çalışmak için Kocaeli’ye gelecektim. Sırf otobüse para vermemek için kuzenim İ.K.’nin arabasına bindim ve başıma bu olay geldi. Suçum olmadığı halde uzun süredir tutukluyum" dedi.
24.01.2023 Gündem
Sağlık çalışanları için konut projesi! 13 blok 502 daireden oluşacak
Sağlık çalışanları için konut projesi! 13 blok 502 daireden oluşacak Kocaeli’de sağlık çalışanları için hayata geçirilen Sağlık Kent Konutları’nda çalışmalar devam ediyor. Pandemi döneminde özveriyle çalışarak salgın sürecinin atlatılmasında büyük rol oynayan sağlık personeli, evlerine kavuşacakları günü iple çekiyor.   
22.01.2023 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den enflasyon mesajı
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den enflasyon mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Kocaeli İş Dünyası Buluşması toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
20.01.2023 Ekonomi
Kocaeli'de turistleri taşıyan minibüs devrildi: 7 yaralı
Kocaeli'de turistleri taşıyan minibüs devrildi: 7 yaralı Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, Kuveyt uyruklu turistleri taşıyan tur minibüsünün devrilmesi sonucu 7 kişi hafif yaralandı.
17.01.2023 Yaşam
Sesler kavga zannedildi, gerçek bambaşka çıktı! 2 kişi hastaneye kaldırıldı
Sesler kavga zannedildi, gerçek bambaşka çıktı! 2 kişi hastaneye kaldırıldı Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde iki katlı binadan gürültü geldiğini duyan vatandaşlar, kavga olduğunu düşünerek ihbarda bulundu. Ekipler belirtilen adrese geldi, olay bambaşka çıktı.
12.01.2023 Yaşam
227 Afgan göçmen, ülkelerine gönderildi
227 Afgan göçmen, ülkelerine gönderildi Kocaeli ve çevre illerde yakalanan Afganistan uyruklu 227 kaçak göçmen, bugün ülkelerine gönderildi.
10.01.2023 Gündem
Yılbaşında hava nasıl olacak? Prof. Dr. Orhan Şen: İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum
Yılbaşında hava nasıl olacak? Prof. Dr. Orhan Şen: İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum Yılbaşına kısa bir süre kala 'Türkiye genelinde yılbaşında hava nasıl olacak?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Türkiye'de yılbaşında beklenen hava durumunu değerlendiren CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen dikkat çeken ifadeler kullandı. Prof. Dr. Şen, "Uzun yıllardır bakarım kar yağacak mı diye, böyle bir şeyle ilk defa karşılaşıyorum. Türkiye'nin hiçbir yerinde kar yok" dedi.
30.12.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı yılbaşı için alarma geçti
İçişleri Bakanlığı yılbaşı için alarma geçti İçişleri Bakanlığı, yılbaşı gecesinin huzur ve güven içinde geçirilmesi için yarın başlayacak denetimlerin 1 Ocak'ta sona ereceğini ve 3 gün boyunca toplam 490 bin 435 personelin görev yapacağını duyurdu.
30.12.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı Yılbaşı tedbirlerini açıkladı
İçişleri Bakanlığı Yılbaşı tedbirlerini açıkladı İçişleri Bakanlığı, vatandaşların yılbaşı gecesini huzur ve güven ortamında geçirebilmelerini sağlamak amacıyla 81 İl Valiliğine “Yılbaşı Tedbirleri” konulu genelge gönderdi.
29.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kartepe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kartepe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.