Zırhlı Araç

Zırhlı Araç

Son dakika zırhlı araç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zırhlı araç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zırhlı araç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zırhlı Araç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zırhlı araç gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.385 zırhlı araç haberi bulunmuştur. Tüm zırhlı araç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hava savunma sistemi nasıl çalışıyor? Hava savunma sistemi olan ülkeler hangileri, Türkiye’de var mı?
Hava savunma sistemi nasıl çalışıyor? Hava savunma sistemi olan ülkeler hangileri, Türkiye’de var mı? İran, İsrail'e yaklaşık 290 füze ve kamikaze İHA ile saldırdı. İsrail'in hava savunma sistemleri çoğu saldırıyı önledi. Bu gelişmenin ardından Hava Savunma Sisteminin nasıl çalıştığı, hangi ülkelerde olduğu ve Türkiye’de olup olmadığına yönelik araştırmalar arttı.
14.04.2024 Gündem
Para taşıyan zırhlı araç devrildi
Para taşıyan zırhlı araç devrildi Bolu’nun Mudurnu ilçesinde zırhlı para nakil aracı gizli buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi.
21.12.2023 Gündem
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı Türkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
11.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Mardin'de 'Kahramanlar' operasyonu: 1'i kırmızı kategoride, iki terörist etkisiz hale getirildi
Mardin'de 'Kahramanlar' operasyonu: 1'i kırmızı kategoride, iki terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin'in Dargeçit ilçesi Alayurt kırsalında gerçekleştirilen Kahramanlar-32 Operasyonu'nda 1'i kırmızı kategoride olmak üzere 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
4.12.2023 Gündem
MSB: Son bir haftada 49 terörist etkisiz hâle getirildi
MSB: Son bir haftada 49 terörist etkisiz hâle getirildi Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son bir haftada 49 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi. Aktürk, "Böylece etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1 Ocak’tan itibaren 1976’ya, 24 Temmuz 2015’ten itibaren ise 39 bin 319’a ulaştı" dedi.
30.11.2023 Gündem
Gazze'de sivil katliamı! İsrail askerleri pusu kuran Hamas üyeleriyle çatıştı
Gazze'de sivil katliamı! İsrail askerleri pusu kuran Hamas üyeleriyle çatıştı ABD ve Batı'nın koşul desteklediği İsrail'in Gazze katliamı devam ediyor. ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, İsrail'e ABD askeri gönderme tartışmalarına son noktayı koydu. İsrail güçleri Suriye ve Lübnan'daki hedefleri vurdu. İsrail askerlerinin Gazze'ye düzenlediği baskın ise kameralara yakalandı. İsrail'den kalkan bir uçağın Dağıstan'a indiğini öğrenen insanlar ellerindeki Filistin bayraklarıyla havalimanına akın etti. Filistin Kızılayı, Gazze’de 14 bin kişinin sığındığı Al-Quds hastanesinin çevresinin bombalandığını duyurdu. İsrail Dışişleri Bakanlığı, Hamas’ın 7 Ekim’de düzenlediği saldırıda kaçırılan 23 yaşındaki İsrail-Alman vatandaşı Shani Louk’un hayatını kaybettiğini doğruladı.
30.10.2023 Dünya
Zırhlı araç tarlaya devrildi; 3 asker yaralandı
Zırhlı araç tarlaya devrildi; 3 asker yaralandı Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde lastiği patlayan zırhlı askeri aracın tarlaya devrildiği kazada, 3 asker yaralandı.
29.10.2023 Yaşam
Hamas'ın İsrail planı ortaya çıktı! Resmen itiraf etti: Tehlike yüksek
Hamas'ın İsrail planı ortaya çıktı! Resmen itiraf etti: Tehlike yüksek İsrail, dünyayı şoke eden hastane katliamının ardından da Gazze Şeridi’ni vurmaya devam ederken iki haftada ölü sayısı 3 bin 785’e yükseldi. Filistinlilerin açıklamalarına göre bombardımanlarda hayatını kaybedenlerden 1524’ü çocuk, 1000’i kadın, 120’si de yaşlı. İsrail güçleri bu kez Gazze'de içinde sivillerin olduğu bir kiliseyi hedef aldı. Gazze'ye kara harekatı için son hazırlıklarını yapan İsrail'den yeni bir hamle geldi. İsrail ordusuna ait pek çok zırhlı araç Batı Şeria'daki Ramallah'a giriş yaptı İsrail ordusu Gazze'de bulunan El Ömeri Camii'sini vurdu. İsrail güçleri yine gaz atarak namaz kılanlara müdahalede bulundu. İsrail polisinin acımasız müdahalesi dakika dakika CNN Türk yayınına yansıdı. Öte yandan İsrail'in tam ablukaya aldığı Gazze Şeridi'ni bombalamaya başlaması ve Lübnan sınırında Hizbullah'la çatışmaya girmesi ile beraber işgal altındaki Batı Şeria'daki çatışmalar da arttı. Bu durum, bölgenin daha geniş bir savaşta üçüncü bir cephe haline gelebileceği endişelerini artırdı. İşte detaylar...
20.10.2023 Dünya
Rusya'dan Karabağ açıklaması: Ermeni güçler silahlarını teslim etti
Rusya'dan Karabağ açıklaması: Ermeni güçler silahlarını teslim etti Rusya Savunma Bakanlığı, Karabağ'daki Ermeni ayrılıkçıların 6 zırhlı araç ve 800'den fazla silahı teslim ettiğini açıkladı.
22.09.2023 Dünya
İsrail güçleri içinde Filistinlilerin bulunduğu araca kurşun yağdırdı: 3 ölü
İsrail güçleri içinde Filistinlilerin bulunduğu araca kurşun yağdırdı: 3 ölü İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Batı Şeria'da içerisinde 3 Filistinlinin bulunduğu araca kurşun yağdırdı. Araçta bulunan 3 Filistinli hayatını kaybetti.
6.08.2023 Dünya
Kaza şehidi polis memuru, son yolculuğuna uğurlandı
Kaza şehidi polis memuru, son yolculuğuna uğurlandı Şanlıurfa’da zırhlı aracın devrildiği kazada şehit olan polis memuru Ramazan Kütük'ün (31) cenazesi, Hatay'da toprağa verildi.
2.08.2023 Gündem
Şanlıurfa’da zırhlı polis aracı devrildi: 1 şehit
Şanlıurfa’da zırhlı polis aracı devrildi: 1 şehit Şanlıurfa’da, zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada polis memuru Ramazan Kütük (31), şehit oldu.
1.08.2023 Gündem
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yeni gücü Alpar görücüye çıktı
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yeni gücü Alpar görücüye çıktı Otokar, Türkiye'nin ilk ağır sınıf paletli insansız zırhlı aracı olan ALPAR'ı tanıttı. Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç, "ALPAR ile teknolojik yenilikleri takip ederek, Türk savunma sanayimize yönelik yenilikçi bir çözüm sunmaktan gurur duyuyoruz. ALPAR’da kullanılan tüm çevre algılama ve karar verme algoritmaları yerli imkanlarla geliştirildi" dedi.
13.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Rusya'da Wagner krizi! Moskova belediye başkanı 'evde kalın' çağrısı yaparak pazartesi gününü tatil ilan etti
Rusya'da Wagner krizi! Moskova belediye başkanı 'evde kalın' çağrısı yaparak pazartesi gününü tatil ilan etti Wagner Rusya'yı sarstı. Moskova Belediye Başkanı Sergei Sobyanin, Moskova sakinlerinin terörle mücadele operasyonu ilan edilmesi sebebiyle mümkün olduğunca şehir etrafında gezilerden kaçınmaları gerektiğini söyledi ve durumun 'zor' olduğunu açıkladı. Öte yandan şehirde pazartesi günü tatil ilan edildi.
24.06.2023 Dünya
Borsa İstanbul'da yükseliş sürer mi? Uzman isim CNN TÜRK'e yorumladı
Borsa İstanbul'da yükseliş sürer mi? Uzman isim CNN TÜRK'e yorumladı Seçimlerin ardından haftanın ikinci işlem gününde Borsa İstanbul’daki yükseliş devam etti. BIST 100'de gün içinde bankacılık endeksi liderliğinde görülen pozitif tablo, kapanışta da sürdü ve BIST 100 günü yüzde 3.8 yükselişle 4.951 puandan tamamladı. Dün son 1 ayın zirvesini gören endekste 3 günlük artış yüzde 12'ye ulaştı. Peki, Borsa İstanbul'da yükseliş sürer mi? Uludağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, CNN TÜRK canlı yayınında yorumladı.
31.05.2023 Ekonomi
Şehit polisin adı verilen zırhlı araç evine getirildi; ailesi duygulandı
Şehit polisin adı verilen zırhlı araç evine getirildi; ailesi duygulandı Şırnak'ta, 2015 yılında, PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan polis memuru Şahin Altmış'ın adı, kızı Zeynep Altmış'ın (22), 'babasının adının yaşatılması' isteğiyle bir zırhlı araca verildi. 'Şehit Şahin Altmış' adlı aracın siren sesini duyup balkona koşan ailesi, duygulandı. Zeynep Altmış, "Babamın adını taşıyan aracın gelmesi, bir anlamda görevine devam ediyor olması, beni çok duygulandırdı" dedi.
31.05.2023 Gündem
Siirt'te zırhlı polis aracı ile kamyonet çarpıştı; 5'i polis, 6 yaralı
Siirt'te zırhlı polis aracı ile kamyonet çarpıştı; 5'i polis, 6 yaralı  Siirt'te zırhlı polis aracı ile kamyonetin çarpıştığı kazada, 5'i polis, 6 kişi, yaralandı.
23.05.2023 Yaşam
Hakkari- Van yolunda askeri araç devrildi: 3 yaralı
Hakkari- Van yolunda askeri araç devrildi: 3 yaralı Hakkari'de yağış nedeniyle kayganlaşan yolda zırhlı aracın aracın devrilmesiyle meydana gelen kazada, 3 asker yaralandı.
12.05.2023 Gündem
İsmail Demir: TCG Anadolu müthiş bir güç aktarma platformu oldu, devrim niteliğinde
İsmail Demir: TCG Anadolu müthiş bir güç aktarma platformu oldu, devrim niteliğinde Dünyada bir ilk ve Türkiye'nin ilk uçak gemisi olan TCG Anadolu bugün Deniz Kuvvetleri envanterine giriyor. CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e konuşan Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, geminin müthiş bir güç aktarma platformu olduğunu söyledi. Demir "Ambargo koymak isteyenler olabilir, kabiliyetlerin üstüne konması devrim niteliğinde. İyi bir yürüyüşümüz var, koşmamız gerekiyor. İnşallah dediğim gibi istediğiniz değişiklikleri yapabilmek önemli" dedi.
10.04.2023 Ekonomi
Türkiye başardı! Altay tankı ilk kez görücüye çıktı, işte teslim tarihi
Türkiye başardı! Altay tankı ilk kez görücüye çıktı, işte teslim tarihi Yeni Altay tankı, ilk kez görücüye çıktı. Yerli mühendis grubu ve işçileri ile geliştirilen, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) envanterine girmesi için üretilen ALTAY Tankı, basın mensuplarına tanıtıldı. Altay Ana Muharebe Tankı’nın TSK’ya teslim edileceğini tarih açıklandı. İşte detaylar...
23.03.2023 Ekonomi
Taksim'de 8 Mart önlemleri alındı
Taksim'de 8 Mart önlemleri alındı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yapılması planlanan yürüyüş öncesi Taksim Meydanı ve çevresinde güvenlik önlemleri alındı. İstanbul Valiliğinin aldığı karar uyarınca Taksim ve Şişhane Metro istasyonları ile Taksim-Kabataş füniküler hattı saat 14.00 itibarıyla kapatıldı. Demir bariyerlerle çevrelenen Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ne çıkan ara sokaklar ise saat 16.00 sonrası kapatılacak.
8.03.2023 Gündem
ABD, Ukrayna’ya 31 adet M1 Abrams tankı gönderecek
ABD, Ukrayna’ya 31 adet M1 Abrams tankı gönderecek ABD Başkanı Joe Biden, ABD’nin Ukrayna’ya 31 adet M1 Abrams tankı göndereceğini duyurarak, “Bu, Rusya için bir saldırı tehdidi değil. Rus birlikleri Rusya'ya ait oldukları yere dönerse, bu savaş bugün bitecek. Rusya'ya yönelik herhangi bir saldırı tehdidimiz yok. Hepimizin istediği bu savaşın bitmesi” dedi.
25.01.2023 Dünya
Rusya, Ukrayna'ya ait İHA üretim tesislerini vurdu
Rusya, Ukrayna'ya ait İHA üretim tesislerini vurdu Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Ukrayna'ya ait insansız hava aracı (İHA) üretim tesislerini vurduklarını duyurdu.
1.01.2023 Dünya
Taksimetre zammıyla plaka fiyatları ile kira bedeli de arttı
Taksimetre zammıyla plaka fiyatları ile kira bedeli de arttı UKOME toplantısında taksimetre ücretlerine gelen zamla taksi plakaları da zamlandı. Yılbaşında 3 milyon 250 bin lira olan taksi plakaları son yükselişin ardından ortalama 6 milyon 350 bin liraya çıkarken kira bedeli ise aylık 16 bin liraya dayandı. 
29.12.2022 Yaşam
Iğdır'da lastiği patlayan zırhlı araç devrildi: 12 asker yaralı
Iğdır'da lastiği patlayan zırhlı araç devrildi: 12 asker yaralı Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesinde, lastiği patlayan zırhlı aracın yol kenarındaki araziye devrilmesi sonucu 12 asker, hafif yaralandı.
29.12.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Zırhlı Araç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zırhlı araç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.