Uluslararası İlişkiler

Uluslararası İlişkiler

Son dakika Uluslararası İlişkiler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Uluslararası İlişkiler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Uluslararası İlişkiler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uluslararası İlişkiler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uluslararası ilişkiler gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.922 uluslararası ilişkiler haberi bulunmuştur. Tüm uluslararası ilişkiler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı!
Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Şarkıcı Kalben Sağdıç, Beyoğlu'nda yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı. Operasyonda 15 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
8.05.2024 Magazin
Turkcell’in yeni yönetim kurulu belli oldu
Turkcell’in yeni yönetim kurulu belli oldu Olağan Genel Kurulu tamamlanan Turkcell’de yeni yönetim kurulu belirlendi. Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı görevine devam ederken, yönetim kuruluna Arda Ermut, Prof. Dr. Mehmet Naci İnci ve Prof. Dr. İdris Sarısoy atandı.
2.05.2024 Ekonomi
Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: Bayram sonunu işaret etti
Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: Bayram sonunu işaret etti Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasanın Türkiye için elzem olduğunu belirterek, “Bütün partilerin yeni anayasaya ilişkin hazırlıklar yapmalarını bekliyorum. Seçimden sonraki dönemde yeni anayasa meselesini başta grubu bulunan siyasi partilerle görüşerek takip edeceğim" dedi.
26.03.2024 Gündem
İran, 50 milyon dolar değerindeki ABD’ye ait petrole el koydu
İran, 50 milyon dolar değerindeki ABD’ye ait petrole el koydu İran, geçtiğimiz yıl el koyduğu ABD’li şirket tarafından işletilen "Advantage Sweet" adlı petrol tankerinde bulunan en az 50 milyon dolar değerindeki petrole mahkeme kararıyla el koydu.
6.03.2024 Dünya
TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri Yarışması için başvurular devam ediyor
TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri Yarışması için başvurular devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında Türkiye Bilimler Akademisi yürütücülüğünde düzenlenen TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri için başvurular 15 Mart tarihine kadar devam ediyor.
4.03.2024 Yaşam
Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Sedat Önal oldu
Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Sedat Önal oldu Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği görevi Büyükelçi Sedat Önal'a, New York'taki BM Daimi Temsilciliği görevi de Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız'a verildi.
21.02.2024 Gündem
AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı Duhan Kalkan kimdir? Duhan Kalkan kaç yaşında, ne mezunu?
AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı Duhan Kalkan kimdir? Duhan Kalkan kaç yaşında, ne mezunu? AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı belli oldu. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde AK Parti'nin Çankara Belediye Başkan adayı Duhan Kalkan kimdir? Duhan Kalkan kaç yaşında?
24.01.2024 Gündem
İlknur Kovaç Bayraktar kimdir? AK Parti Bayrampaşa Belediye başkan adayı kim, kaç yaşında, nereli?
İlknur Kovaç Bayraktar kimdir? AK Parti Bayrampaşa Belediye başkan adayı kim, kaç yaşında, nereli? İlknur Kovaç Bayraktar Ak Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı oldu. Hayatı, kariyeri ve siyasi geçmişi sorgulanmaya başlandı. 1979 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Kovaç, lisans eğitimini Maltepe Üniversitesi Hukuk bölümünde, yüksek lisans eğitimini ise Uygulamalı Ticaret Hukuku alanında tamamladı. Meslek hayatına avukat olarak başlayan siyasi isim, 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Bayrampaşa İlçe Teşkilatı'nda aktif olarak görev almaya başladı. Peki, AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı İlknur Kovaç kimdir, kaç, yaşında, nereli?
20.01.2024 Gündem
İsrail’in soykırım duruşması, internetten canlı olarak yayınlanacak
İsrail’in soykırım duruşması, internetten canlı olarak yayınlanacak Güney Afrika’nın İsrail aleyhine Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) açtığı ‘soykırım’ başvurusunda yer alan İsrail'e karşı 'geçici önlemler alınması' konusu, 11-12 Ocak tarihlerinde halka açık ve web üzerinden canlı yayın duruşmalarında görüşülecek.
4.01.2024 Dünya
Çarpıcı araştırma dünyada ses getirdi! 'Google ve Meta haber içeriklerinin değerini olduğundan düşük gösteriyor'
Çarpıcı araştırma dünyada ses getirdi! 'Google ve Meta haber içeriklerinin değerini olduğundan düşük gösteriyor' Google'ın Kanada'daki yayıncılara yıllık 73,5 milyon dolar ödeme yapmayı kabul etmesinin yankıları sürüyor. Bu gelişme benzer yasaların hayata geçirilmesinin beklendiği pek çok ülkede heyecan yaratırken, ABD'de yapılan bir araştırma haberden elde edilen gelirin eşit paylaşılması gerektiğine ve yayıncıların hak ettiği ödemelerin çok daha yüksek olduğuna işaret etti. İşte ayrıntılar...
28.12.2023 Gündem
Nil Anka kimdir? Nil Anka Ümmü Gülsüm mü, ‘Nil Anka mı deyim’ olayı nedir, neden gündem oldu?
Nil Anka kimdir? Nil Anka Ümmü Gülsüm mü, ‘Nil Anka mı deyim’ olayı nedir, neden gündem oldu? Sosyal medyada bir anda gündeme gelen "Nil Anka-Ümmügülsüm" olayı, kullanıcılar tarafından merak konusu oldu. Peki, Nil Anka gerçekte kimdir, Ümmügülsüm olayı nedir? ‘Nil Anka mı deyim’ sözü nereden geliyor, neden gündem oldu.
22.12.2023 Gündem
Hasan Arat: Rica ettim, Serdar Adalı da kabul etti
Hasan Arat: Rica ettim, Serdar Adalı da kabul etti Beşiktaş'ın 35. başkanı seçilen Hasan Arat, mazbata töreninde açıklamalarda bulundu. Yönetim kurulundaki isimlerin görev dağılımını açıklayan Arat, başkanlık yarışındaki rakibi Adalı ile arasında geçen diyaloğu da anlattı.
5.12.2023 Beşiktaş
Yıllardır kanserle mücadele eden fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti
Yıllardır kanserle mücadele eden fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti Dördüncü evre kolon kanseriyle mücadele eden sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak, yaşama veda etti. Ünlü ismin eşi ve kızının babası Savaş Parlak, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
13.11.2023 Magazin
Cohen Yanarocak kimdir, nereli, kaç yaşında? Hay Eytan Cohen Yanarocak hakkında merak edilenler…
Cohen Yanarocak kimdir, nereli, kaç yaşında? Hay Eytan Cohen Yanarocak hakkında merak edilenler… Tel-Aviv Üniversitesi öğretim üyesi Cohen Yanarocak katıldığı bir yayınca "Bizim çocuğumuzu kesip biçeni biz kesip biçmeyelim mi?" deyince yayından alındı. Söz konusu olay sonrası Cohen Yanarocak’ın kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Cohen Yanarocak kimdir, nereli, kaç yaşında?
13.10.2023 Gündem
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM açıkladı: KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi sınav sonuçları açıklanma tarihi
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM açıkladı: KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi sınav sonuçları açıklanma tarihi Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy KPSS sonuçlarının ne zaman açıklanacağını duyurdu. Peki, KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?
29.07.2023 Eğitim
KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu
KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu Kamuda işe girmek isteyen lisans mezunu adaylar, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) heyecanı yaşadı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, "25 Ağustos civarlarında, ağustosun sonuna doğru sınav sonuçlarını ilan edeceğiz" dedi.
29.07.2023 Gündem
KPSS alan bilgisi sınavı kaç dakika, kaç saat? KPSS alan sınavı saat kaçta bitiyor, alan sınavı kaç soru?
KPSS alan bilgisi sınavı kaç dakika, kaç saat? KPSS alan sınavı saat kaçta bitiyor, alan sınavı kaç soru? KPSS Alan sınavı saat kaçta başlıyor, KPSS alan sınavı kaç dakika, kaç soru? 2023 KPSS Alan Bilgisi sınavı bugün düzenleniyor. 3 oturumdan oluşan sınava yönelik araştırmalar hızlandı. Peki, KPSS Alan sınavı saat kaçta bitiyor, alan sınavı kaç soru?
29.07.2023 Eğitim
Salih Mutlu Şen kimdir? Yeni Mısır Büyükelçisi kim, 10 yıl sonra Mısır'a atanan Salih Mutlu Şen hangi görevlerde yer aldı? Salih Mutlu Şen’in biyografisi…
Salih Mutlu Şen kimdir? Yeni Mısır Büyükelçisi kim, 10 yıl sonra Mısır'a atanan Salih Mutlu Şen hangi görevlerde yer aldı? Salih Mutlu Şen’in biyografisi… Büyükelçi atamalarına ilişkin karar, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. Mısır Arap Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Salih Mutlu Şen atandı. Salih Mutlu Şen kimdir? Yeni Mısır büyükelçisi Salih Mutlu Şen’in biyografisi…
22.07.2023 Gündem
2 yıllık ve 4 yıllık AÇIK ÖĞRETİM taban puanları 2023 >>  Açıköğretim AÖF-ATA AÖF-AUZEF taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları
2 yıllık ve 4 yıllık AÇIK ÖĞRETİM taban puanları 2023 >> Açıköğretim AÖF-ATA AÖF-AUZEF taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları AÖF taban puanları ve başarı sıralamaları, YKS sonuçlarının ÖSYM tarafından açıklanmasının ardından gündeme geldi. Açıköğretim taban puanları da bu kapsamda merak ediliyor. Eğitimine açıktan devam etmek isteyenler İktisat ve İşletme Fakültesi de olmak üzere birçok bölümün olduğu Açıköğretim Fakültesinin taban puanlarını sorguluyor. ATA AÖF, AUZEF ve AÖF’te eğitim alma planın yapanlar gözlerini AÖF taban puanları, başları sıralaması ve kontenjanlara çevirdi. İşte TYT AYT AÖF Açıköğretim AÖF taban puanları…
21.07.2023 Eğitim
KPSS A GRUBU GİRİŞ BELGESİ SORGULA 2023 | KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi sınav giriş belgesi sorgulama ekranı 2023 ile KPSS A grubu sınav giriş yeri öğrenme…
KPSS A GRUBU GİRİŞ BELGESİ SORGULA 2023 | KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi sınav giriş belgesi sorgulama ekranı 2023 ile KPSS A grubu sınav giriş yeri öğrenme… Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), Kamu Personel Seçme Sınavı (2023-KPSS) A Grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi oturumları sınava giriş belgeleri erişime açıldı. İşte KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi sınav giriş belgesi sorgulama ekranı 2023 ile KPSS A grubu sınav giriş yeri öğrenme…
19.07.2023 Eğitim
Akşener'in A Takımı belli oldu! İYİ Parti'de başkanlık divanı belirlendi
Akşener'in A Takımı belli oldu! İYİ Parti'de başkanlık divanı belirlendi İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, partinin A Takımı'nın belli olduğunu bildirdi. İYİ Parti'de kurultay sonrası belirlenen yeni Başkanlık Divanı'nda Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Genel Sekreter Ayfer Yılmaz, Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu oldu.
4.07.2023 Gündem
Duyanlar inanamıyor! 73 yaşında 7’nci yüksek lisansına geçti
Duyanlar inanamıyor! 73 yaşında 7’nci yüksek lisansına geçti Adana’da yaşayan 73 yaşındaki İnşaat Mühendisi Resul Duran, bir lisans, 6 yüksek lisans bitirdi. Şu anda Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde 7’nci yüksek lisans eğitimini sürdüren Duran, eğitim hayatıyla herkese örnek oluyor.
19.06.2023 Yaşam
Yeni MİT Başkanı İbrahim Kalın'ın makam odasından ilk fotoğraf
Yeni MİT Başkanı İbrahim Kalın'ın makam odasından ilk fotoğraf Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na atanan İbrahim Kalın'ın makam odasından ilk fotoğraf paylaşıldı. MİT'in internet sitesindeki 'MİT Başkanı' bölümü de güncellendi.
10.06.2023 Gündem
Davut Gül kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni İstanbul Valisi hangi görevlerde yer aldı, evli mi, çocuğu var mı? İşte biyografisi!
Davut Gül kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni İstanbul Valisi hangi görevlerde yer aldı, evli mi, çocuğu var mı? İşte biyografisi! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanı olarak atanmasının ardından Yerlikaya’nın yerine gelen isim Gaziantep Valisi Davut Gül oldu. Peki, Davut Gül kimdir, Yeni İstanbul Valisi nereli, kaç yaşında?
7.06.2023 Gündem
Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı? Yeni Gaziantep Valisi açıklandı mı?
Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı? Yeni Gaziantep Valisi açıklandı mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu yeni Kabine'yi açıkladı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanı olarak atanmasının ardından, yerine Erdoğan Gaziantep Valisi Davut Gül’ü atadı. Gül’ün atanması sonrası Gaziantep Valiliğine kimin atandığı merak konusu oldu. Peki, Yeni Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı?
6.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uluslararası İlişkiler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uluslararası ilişkiler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.