Zincirleme Trafik Kazası

Zincirleme Trafik Kazası

Son dakika zincirleme trafik kazası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zincirleme trafik kazası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zincirleme trafik kazası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zincirleme Trafik Kazası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zincirleme trafik kazası gelişmeleri de dahil olmak üzere 327 zincirleme trafik kazası haberi bulunmuştur. Tüm zincirleme trafik kazası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zincirleme kaza TEM’de Ankara yönü ulaşımın kapanmasına neden oldu
Zincirleme kaza TEM’de Ankara yönü ulaşımın kapanmasına neden oldu TEM Otoyolu Kocaeli’nin Dilovası ilçesi geçişinde yolcu otobüsü, TIR ve hafif ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazası sebebiyle yolun Ankara istikameti trafiğe kapandı. Kazada yaralananlar için olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.
7.03.2024 Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 59 kişi yaralandı. Olay yerinde açıklamalarda bulunan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz korkunç detayı açıkladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili 3 Cumhuriyet Savcısı'nın görevlendirildiğini söyledi. Kazaya karışan 6 aracın sürücüsü gözaltına alındı. Dehşet anlarını anlatan kazazede Hasan Horasan, "Çok sis vardı. Görüntü yoktu. 2-3 metre görüş alanımız yoktu. O kadar sisliydi" dedi.
28.12.2023 Gündem
Sis zincirleme kazayı beraberinde getirdi! Çok sayıda yaralı var
Sis zincirleme kazayı beraberinde getirdi! Çok sayıda yaralı var Ağrı’da yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin düşmesinden kaynaklı olarak meydana gelen zincirleme kazada 19 kişi yaralandı.
5.12.2023 Gündem
Tartıştığı karısını saçından sürükleyerek boş arazide katletti! Katil kocandan şok eden sözler
Tartıştığı karısını saçından sürükleyerek boş arazide katletti! Katil kocandan şok eden sözler Yaşı küçük olduğu için ailesinin izniyle Ahmet Emre Irmak ile evlenen 18 yaşındaki karısı Elif Irmak kocası tarafından katledildi. Denizli'de yaşanan olayda, karısı Elif Irmak'ı 'gaipten sesler duyduğu için öldürdüğünü' iddia eden ve hakkında müebbet hapis cezası talep edilen katil kocanın, akıl ve ruh sağlığı yönünden incelenmesine karar verildi.
29.09.2023 Gündem
Bakan Fidan'dan önemli açıklama: Bazıları kasıtlı Azerbaycan düşmanlığı yapıyordu
Bakan Fidan'dan önemli açıklama: Bazıları kasıtlı Azerbaycan düşmanlığı yapıyordu Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York'taki görüşmede Azerbaycan'ın kendi egemenliğini sağlama konusunda attığı adımları anlattıklarını belirterek, "New York'taki görüşmelerimize denk gelen Karabağ'da Azerbaycanlı kardeşlerimizin yürüttüğü kendi egemenliklerini alma yönünde atılan büyük bir adım olan antiterör operasyonuydu. Operasyonun ilk günü olduğu için uluslararası toplum nezdinde ne kadar büyük bir alanı kapsadığı, ne kadar süreceği, hedefinin ne olduğu konularında çok ciddi soru işaretleri vardı. Bazılarının kasıtlı endişeleri vardı. Bazıları kasıtlı Azerbaycan düşmanlığı yapıyordu" dedi.
29.09.2023 Gündem
Mardin’de zincirleme trafik kazası: 6 yaralı! Feci kaza
Mardin’de zincirleme trafik kazası: 6 yaralı! Feci kaza Mardin’in Nusaybin ilçesinde 2 aracın çarpıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
29.09.2023 Yaşam
Kemal Kılıçdaroğlu kaza mı yaptı? Kemal Kılıçdaroğlu’nun sağlık durumu nasıl, konvoyunda kaza mı oldu?
Kemal Kılıçdaroğlu kaza mı yaptı? Kemal Kılıçdaroğlu’nun sağlık durumu nasıl, konvoyunda kaza mı oldu? Erzincan-Tunceli Kavşağı'nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyunda 7 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Gazetecilerin bulunduğu minibüsün de karıştığı kazada 2'si gazeteci olmak üzere 4 kişi yaralandı. 
5.08.2023 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki tepki çeken “taksi kuyruğu” görüntülerine taksicilerden açıklama
Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki tepki çeken “taksi kuyruğu” görüntülerine taksicilerden açıklama Sabiha Gökçen Havalimanı'nda taksilerin yetersiz olduğu ve yolcuların taksi kuyruğu beklediği iddiaları üzerine havalimanının taksi esnafından açıklama geldi. Açıklama yapan SAWKOOP Yönetim Kurulu Üyesi Namık Kemal Ertan, “Dün gece gelen bir vatandaşımız video çekerek 2 saat taksi kuyruğunda beklediğini belirtmiş ve bunu sosyal medyada paylaşmış. Bu bir bilgi kirliliğidir. Biz kendimize ait kamera kayıtlarında bu arkadaşın takibini yaptık, 26 dakika sırada bekliyor. 2 saat gibi fevkalade, kimsenin kabul edemeyeceği bir süre söz konusu değil" dedi.
18.07.2023 Gündem
Bursa’da zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı
Bursa’da zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı Bursa'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
16.06.2023 Gündem
Zincirleme kazada 7 kişi can verdi! Feci kaza sonrası görülmemiş bir olay yaşandı
Zincirleme kazada 7 kişi can verdi! Feci kaza sonrası görülmemiş bir olay yaşandı Adana'nın Pozantı ilçesinde otoyolda 13 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk bilgilere göre 7 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı. Zincirleme trafik kazası sonrasında hayatını kaybedenlerden birinin yakını olduğu iddia edilen bir şahıs ambulans kaçırdı.
11.05.2023 Gündem
Beylikdüzü D-100 karayolunda zincirleme kaza!
Beylikdüzü D-100 karayolunda zincirleme kaza! D-100 karayolu Beylikdüzü mevkii Topkapı istikametinde İETT otobüsünün de aralarında bulunduğu 9 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.
21.02.2023 Yaşam
Bolu'da zincirleme trafik kazası: İstanbul yönü ulaşıma kapandı
Bolu'da zincirleme trafik kazası: İstanbul yönü ulaşıma kapandı Bolu'da kar yağışının etkili olduğu TEM yolunda 3 otomobil, 2 TIR ve 1 yolcu otobüsünün karıştığı zincirleme kazada 5 kişi yaralandı; İstanbul yönü ulaşıma kapandı.
3.02.2023 Gündem
FSM Köprüsü’nde zincirleme kaza! Yaralılar var
FSM Köprüsü’nde zincirleme kaza! Yaralılar var Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde zincirleme trafik kazası meydana geldi. 4 aracın karıştığı kazada bir otomobilde yangın çıktı. Kazada 3 kişi yaralandı.
27.12.2022 Yaşam
Bayrampaşa TEM bağlantı yolunda aynı noktada 2  zincirleme kaza: 2 yaralı
Bayrampaşa TEM bağlantı yolunda aynı noktada 2 zincirleme kaza: 2 yaralı Bayrampaşa Tem Bağlantı yolunda bir motosiklet ile 5 otomobilin karıştığı iki farklı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle, Aksaray istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.
2.12.2022 Yaşam
İstanbul'da 15 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası yaşandı, çok sayıda yaralı var
İstanbul'da 15 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası yaşandı, çok sayıda yaralı var Şişli Mecidiyeköy'de D-100 Karayolu üzerinde çok sayıda araç zincirleme kaza yaptı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada çok sayıda yaralının olduğu ve ekiplerin müdahalesinin sürdüğü bildirildi.
22.11.2022 Gündem
Erdek'te tır ile kamyon çarpıştı, 1 tır ise tarlaya uçtu
Erdek'te tır ile kamyon çarpıştı, 1 tır ise tarlaya uçtu Balıkesir'in Erdek ilçesinde sağanak yağışta kayganlaşan yolda 1 tır tarlaya uçtu. Aynı yerden bir süre sonra başka tır ile kamyon çarpıştı, 1 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle Bandırma-Erdek yolu yaklaşık 2 saat trafiğe kapatıldı.
18.11.2022 Gündem
D-650’yi kilitleyen zincirleme kaza: 1 yaralı
D-650’yi kilitleyen zincirleme kaza: 1 yaralı Sakarya’nın Geyve ilçesi D-650 Kara Yolu’nda otomobil, kamyon ve iki tırın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Bir süre trafiğe kapanan güzergah, araçların yoldan kaldırılması ile birlikte ulaşıma tekrar açıldı.
4.11.2022 Yaşam
Sancaktepe TEM'de zincirleme kaza; 8 yaralı
Sancaktepe TEM'de zincirleme kaza; 8 yaralı Sancaktepe TEM Otoyolu'nda taksi ve 2 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı.
25.09.2022 Yaşam
Pendik’te D-100'de zincirleme kaza: 2 yaralı
Pendik’te D-100'de zincirleme kaza: 2 yaralı Pendik, D-100 Karayolu’nda yolcu otobüsü, hafriyat kamyonu ve bir otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralı otobüs şoförü ve muavin olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
20.09.2022 Yaşam
Yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda 4 araç birbirine girdi
Yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda 4 araç birbirine girdi Şişli’de yağan yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada ölen ya da yaralan olmazken, ufak çaplı maddi hasarlar meydana geldi.
8.08.2022 Gündem
Mevsimlik fındık işçilerini taşıyan minibüs takla attı! Çok sayıda yaralı var...
Mevsimlik fındık işçilerini taşıyan minibüs takla attı! Çok sayıda yaralı var... Ordu’nun Ünye ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında toplam 16 kişi yaralandı.
8.08.2022 Gündem
İstanbul'da zincirleme trafik kazası! 7 araç birbirine girdi çok sayıda yaralı var...
İstanbul'da zincirleme trafik kazası! 7 araç birbirine girdi çok sayıda yaralı var... Eyüpsultan'da yağmurun da etkisi ile Hasdal Kemerburgaz yolunda 6 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Bir yolcu otobüsünün de karıştığı kazada, ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı.
8.08.2022 Gündem
Sarıyer'de zincirleme trafik kazası!
Sarıyer'de zincirleme trafik kazası! Sarıyer Kuzey Marmara Otoyolu Ankara istikametinde zincirleme trafik kazası meydana geldi. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerinde yaralılara müdahale ediyor.
31.07.2022 Yaşam
Balıkesir'de zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 8 yaralı
Balıkesir'de zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 8 yaralı Simav-Balıkesir karayolu Ahmetli köyü mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.
19.07.2022 Yaşam
Konya'da zincirleme trafik kazası: 3 yaralı
Konya'da zincirleme trafik kazası: 3 yaralı Konya'nın Kulu ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
15.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Zincirleme Trafik Kazası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zincirleme trafik kazası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.