Zincir Market

Zincir Market

Son dakika zincir market haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zincir market ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zincir market haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zincir Market

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zincir market gelişmeleri de dahil olmak üzere 323 zincir market haberi bulunmuştur. Tüm zincir market haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fiyatı 6 ayda 3'e katlandı! Fahiş artışı bitirecek hamle geliyor
Fiyatı 6 ayda 3'e katlandı! Fahiş artışı bitirecek hamle geliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde fahiş fiyatla mücadele kapsamında kendisine sorulan bir soru üzerine, “Gerekli tedbirler için ilgili Bakanlıklarımız şu anda çalışmalarını yapıyor. Ambalajların üzerine fiyatlarının yazılması konusu da düşünülebilir” dedi. Peki ambalaj fiyatı uygulaması temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde fahiş fiyatı bitirir mi? Marketler ambalajda yazan fiyatın üzerinde satış yapabilecek mi? İşte detaylar...
26.04.2024 Ekonomi
Fırsatçılara geçit yok! Bakanlık fahiş fiyata karşı harekete geçti
Fırsatçılara geçit yok! Bakanlık fahiş fiyata karşı harekete geçti Fahiş fiyatla mücadele için ambalaj üzerine tavsiye fiyat yazılması planlanıyor. Çalışmaya göre, üretici-perakendeci ve toptancı ürünün fiyatını belirleyecek. Ürün o fiyattan rafa gelecek. Böylece her hafta çeşitli bahanelerle etiket değişimi yapılamayacak
24.04.2024 Ekonomi
5-9 Mart BİM aktüel katalog 2024 yayınlandı! Ramazan'da sahurluk, iftarlık ne ararsan indirimde!
5-9 Mart BİM aktüel katalog 2024 yayınlandı! Ramazan'da sahurluk, iftarlık ne ararsan indirimde! BİM aktüel 5-9 Mart katalog 2024 yayınlandı. Ramazan'a kısa bir süre kala zincir market BİM iftarlık ve sahurluklarını indirimli fiyatlarla raflara dizdi. Teknolojik ürünlerin yanısıra beyaz eşyada da kampanya fırsatları tüketiciye sunuldu. Alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği "BİM aktüel 5-9 Mart katalog 2024 neler var?", "5-9 Mart BİM aktüel katalogda indirimli ürünler neler?" işte detaylar...
4.03.2024 Ekonomi
Market fiyatları katlandı! ‘Etiket mesaisi’ hızlandı, bir günde 80 TL fark oluştu
Market fiyatları katlandı! ‘Etiket mesaisi’ hızlandı, bir günde 80 TL fark oluştu Aralık ayı itibarıyla marketlerde etiket değişimleri hızlandı. Bazı temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde fiyat artışları dikkat çekiyor. Marketlerde 220 TL’ye satılan bir ürünün fiyatı 300 liraya çıktı. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, ‘İhbar alır almaz yazar kasalarda fiyatları değiştiriyorlar’ diyerek stokçuları ortaya çıkaracak formülü açıkladı.
14.02.2024 Ekonomi
ŞOK'a kesenize uygun bakım ürünleri geliyor: 27-30 Ocak 2024 ŞOK aktüel ürünler katalogu yayınlandı!
ŞOK'a kesenize uygun bakım ürünleri geliyor: 27-30 Ocak 2024 ŞOK aktüel ürünler katalogu yayınlandı! Türkiye'de en çok tercih edilen zincir market ŞOK, yeni yılla birlikte yaptığı indirimleri bir kez daha start verdi. Cazip indirim seçenekleri neredeyse her üründe görülmye devam ediyor. Bütçe dostu ürünlerle her aileye uygun kampanyaların yer aldığı yeni ŞOK aktüel katalog yayınlandı. Otomobil kozmetik ürünlerinin yeni haftada raflarda indirimli olarak yer aldığı ŞOK 27-30 Ocak 2024 aktül katalogunda neler var?
27.01.2024 Ekonomi
BİM 26-29 Aralık aktüel katalog: Fırın tepsisi, Tost tavası, Krep  tava var! Yılın son katalogunda sürpriz kampanya!
BİM 26-29 Aralık aktüel katalog: Fırın tepsisi, Tost tavası, Krep tava var! Yılın son katalogunda sürpriz kampanya! BİM 26-29 Aralık aktüel katalog 2023 yayınlandı. Salı ve Cuma günleri ucuz alışveriş yapmak isteyen müşterilerine katalog veren ve indirimli ürünlerini yayınlayan zincir market BİM güncel katalogda fırın tepsisi, krep tava kablosuz yüzey temizleyiciye raflarda yerini verdi. LG 55 İnç 4K Smart TV 20.499 TL, Dijitsu 58 İnç UHD Smart Led TV 10.999 TL, Kumtel 5.5 L Yağsız Air Fryer 1.599 TL, Fakir Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Atria 2.499 TL, Kablosuz Yüzey Temizleyici Mop Paspas 1.399 TL'ye satışta aldı.
24.12.2023 Ekonomi
Fahiş fiyatlar ile ilgili harekete geçildi! Zincir marketlerde denetim başladı
Fahiş fiyatlar ile ilgili harekete geçildi! Zincir marketlerde denetim başladı Antalya'da zincir marketlere yılbaşı öncesi yapılan şok denetimde fiyatlar tek tek denetlendi. Vatandaşın özellikle şikayetçi olduğu sebze ve meyve reyonundaki karekodla hem ürünün üretim yeri hem de halden çıkış fiyatları incelendi.
19.12.2023 Ekonomi
Büyük indirim! Onlarca firma harekete geçti, 81 ilde başladı
Büyük indirim! Onlarca firma harekete geçti, 81 ilde başladı Bugüne kadar gıda, aksesuar, ambalaj, arsa, konut, rezidans, beyaz eşya, mobilya, bisiklet, eğitim, ev tekstili ve eşyaları, hırdavat, hizmet, inşaat, dekorasyon, kırtasiye, temizlik ve kozmetik ürünleri, otel, oyuncak, spor malzemeleri, teknoloji, tekstil, yapı malzemeleri sektörlerinden 932 firma on binlerce mağazası ile indirim kampanyasına katıldı.
3.12.2023 Ekonomi
Zincir marketler pazar günü kapanıyor mu? İlk adım atıldı, işte detaylar...
Zincir marketler pazar günü kapanıyor mu? İlk adım atıldı, işte detaylar... İstanbul'da zincir marketlerin üyesi olduğu İTO Perakende Meslek Komitesi'nde yapılan oylama 'zincir marketlerin pazar günü kapalı olması' yönünde oylama yapıldı. Zincir marketlerin pazar günü kapatılması uzun zamandır tartışılan başlıklar arasında yer alıyor. İstanbul Ticaret Odası Perakende Meslek Komitesi son çalıştayında da küçük esnafa nefes aldıracak konuyu masaya yatırdı. Komite üyeleri pazar günleri zincir marketlerin kapatılması yönünde mutabık kaldı. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TESK) da söz konusu uygulamanın devreye alınmasını küçük esnafa destek olması açısından destekliyor. Peki marketler pazar günü kapatılacak mı? Süreç artık yasalaşacak mı? TESK Başkanı Bendevi Palandöken dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.11.2023 Ekonomi
Zincir marketler pazar günü kapanıyor mu? Dikkat çeken gelişme
Zincir marketler pazar günü kapanıyor mu? Dikkat çeken gelişme İstanbul'da zincir marketlerin üyesi olduğu İTO Perakende Meslek Komitesi'nde yapılan oylama 'zincir marketlerin pazar günü kapalı olması' yönünde oylama yapıldı. Zincir marketlerin pazar günü kapanması mümkün mü? İşte detaylar...
23.11.2023 Ekonomi
ŞOK 8 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı! ŞOK'ta tost makinesi 559 TL'ye düştü! Dev indirim var!
ŞOK 8 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı! ŞOK'ta tost makinesi 559 TL'ye düştü! Dev indirim var! ŞOK 8 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı. ŞOK tost makinesi fiyatları düştü. Her hafta güncel indirimli ürünler katalogunu tüketicilerle paylaşan zincir market ŞOK bu kez kampanyalarında sürpriz yaptı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği 8 Kasım ŞOK aktüel katalog haberimizde.
6.11.2023 Ekonomi
Büyük indirim bugün başlıyor! Yüzlerce ürünün fiyatı yarı yarıya düşüyor
Büyük indirim bugün başlıyor! Yüzlerce ürünün fiyatı yarı yarıya düşüyor Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken kampanya! Zincir marketlerde 1000 üründe yüzde 50 indirim yapılıyor. Ayrıca Tarım Kredi Kooperatif marketleri de yüzde 50'ye varan indirime gidiyor. İndirim kampanyası bugün başlıyor.
16.10.2023 Ekonomi
İndirim furyası başladı! Yüzde 50 fiyat avantajı sağlanıyor
İndirim furyası başladı! Yüzde 50 fiyat avantajı sağlanıyor Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken kampanya! Zincir marketlerde 1000 üründe yüzde 50 indirim yapılıyor. Peki bu kararın ardından diğer zincir marketlerde harekete geçer mi? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu tek tek anlattı.
12.10.2023 Ekonomi
Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle açıkladı! 10,4 milyar TL ceza kesildi
Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle açıkladı! 10,4 milyar TL ceza kesildi Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle son dönemdeki çalışmalara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
11.10.2023 Ekonomi
İndirim furyası başladı! 1000 üründe yüzde 50 fiyat avantajı sağlanıyor
İndirim furyası başladı! 1000 üründe yüzde 50 fiyat avantajı sağlanıyor Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken kampanya! Zincir marketlerde 1000 üründe yüzde 50 indirim yapılıyor. Peki bu kararın ardından diğer zincir marketlerde harekete geçer mi? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu tek tek anlattı.
10.10.2023 Ekonomi
Market fiyatlarında büyük indirim kampanyası! 1000 üründe yüzde 50 indirim!
Market fiyatlarında büyük indirim kampanyası! 1000 üründe yüzde 50 indirim! Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken kampanya! Zincir marketlerde 1000 üründe yüzde 50 indirim yapılıyor. Peki bu kararın ardından diğer zincir marketlerde harekete geçer mi? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu tek tek anlattı.
5.10.2023 Ekonomi
Markette müşterinin etek altı görüntüsü çekti! Taciz anları kamerada...
Markette müşterinin etek altı görüntüsü çekti! Taciz anları kamerada... Taciz olayı Bursa'da yaşandı. Zincir market şubesinde çalışan R.S. (23), müşteri olarak gelen Y.G.'nin (48) etek altı görüntüsünü çektiği suçlamasıyla gözaltına alındı. Taciz anı, marketin güvenlik kamerasına yansıdı.
21.09.2023 Yaşam
'Hamsinin fiyatının yükselmesi için denize açılmadılar' iddiası hali karıştırdı! Masraf kurtarmıyor dediler
'Hamsinin fiyatının yükselmesi için denize açılmadılar' iddiası hali karıştırdı! Masraf kurtarmıyor dediler İstanbul Gürpınar Balık Hali'nde gece balıkçılar ve hale balık almaya gelen esnaf arasında hamside fiyat gerginliği yaşandı. Tekneciler, pazarcıların fazla kar marjıyla balıkları pahalıya sattıkları gerekçesiyle denize açılmayınca, hale de balık gelmedi. Balık almak için hale gelenler ise hamsi bulamadı. Esnaf, teknecileri halka pahalı balık satılmasını istedikleriyle suçlarken, tekneciler ise masrafların kurtarmadığından dert yandı.
19.09.2023 Yaşam
Fön makinesi yerine kalas, çekirdek paketinin içinden yılan kafası! İşte 2023'ün en ilginç şikayetleri...
Fön makinesi yerine kalas, çekirdek paketinin içinden yılan kafası! İşte 2023'ün en ilginç şikayetleri... 2023'ün en ilginç şikayetleri belirlendi. 2023'ün ilk yarısında iletilen şikayetler derlenip hazırlanan raporun detaylarını paylaşıldı. Buna göre, 6 ayda gelen 247 bin 946 şikayetten öne çıkanlar şöyle: "Bilinen bir zincir mağazadan tuzlu çekirdek aldım. İçinden yılan kafası çıktı ve yedik afiyetle birazını. Yazıklar olsun." "1 adet fön makinesi sipariş verdim ve gelen kargoyu ben olmadığım için arkadaş teslim aldı ve gelen kargodan fön makinesi yerine kalas odun çıktı." "Hamam böcekleri ölsün ve benim rüyama girmesin lütfen. Çok şikayetçiyim bu durumdan ama elimden bir şey gelmiyor. Kim bu hamam böcekleri ve dev saman balyalarını hazırlayıp rüyama gönderiyorsa Allah onun belasını versin.”
9.08.2023 Gündem
ŞOK 24-25 Temmuz aktüel katalog 2023 yayınlandı! ŞOK bu hafta sürpriz teklifi yaptı! İndirimli ürün dolu...
ŞOK 24-25 Temmuz aktüel katalog 2023 yayınlandı! ŞOK bu hafta sürpriz teklifi yaptı! İndirimli ürün dolu... ŞOK 24-25 Temmuz aktüel katalog 2023 yayınlandı. Tatile çıkacaklar için sürpriz indirimli ürünlere yer veren zincir market aynı zamanda ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği katalogu yayınlandı. Fırsatlarla dolu pek çok üründe fiyatlar düştü. Anne bebek yatağı, bebek yastığı gibi ürünlerde fiyatlar düşerken mutfak ürünleri de kampanyaya girdi. İşte 24-25 Temmuz ŞOK aktüel katalog 2023...
23.07.2023 Ekonomi
“Senenin Yıldızları” 15’inci kez ödüllendirildi
“Senenin Yıldızları” 15’inci kez ödüllendirildi Yıldız Holding şirketlerinin projelerinin yarıştığı “Senenin Yıldızları Ödül Töreni” bu sene 15’inci yılını kutladı. Yarışmaya 10 farklı kategoride 236 proje başvurusu gerçekleşti. Bu projeler arasından kazananlar Holding’in 75 bin çalışanı ve ana jürinin oylamasıyla seçildi.
17.07.2023 Ekonomi
Zincir marketlerin iptal davalarına mahkemeden ret
Zincir marketlerin iptal davalarına mahkemeden ret Rekabet Kurulu'nun haklarında verdiği idari para cezasının yürütmesinin durdurulması ve iptali istemiyle 5 zincir market ile 1 tedarikçi firmanın açtığı davalarda ret kararı çıktı.
25.04.2023 Ekonomi
Zincir marketlere ‘mesafe’ kısıtlaması geliyor! Küçük esnafa nefes aldıracak uygulama
Zincir marketlere ‘mesafe’ kısıtlaması geliyor! Küçük esnafa nefes aldıracak uygulama Rekabet Kurumu, zincir market açılışları için mesafe uyarısında bulundu. Açıklamada, belirlenecek bir mesafe çapında aynı ekonomik bütünlük içerisinde yer alan perakendecilerin ikinci bir şube açmalarının yasaklanabileceği belirtildi. Küçük esnafın neredeyse yok olduğunu dile getiren TÜKONFED Başkan Vekili Güllü, düzenlemenin hayata geçmesinin yerel işletmelerin rekabetine büyük oranda katkıda bulunacağını söyledi.
6.04.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den sabit fiyat açıklaması: Daha da genişleyecek
Bakan Nebati'den sabit fiyat açıklaması: Daha da genişleyecek Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, vatandaşların haksız fiyat artışları karşısındaki bilinçli duruşunun enflasyonla mücadelede tamamlayıcı bir rol oynadığını belirtti. Bakan Nebati, zincir marketlerin 'sabit fiyat' uygulaması ile ilgili “Perakende sektörü destek veriyor, verecek. Daha da genişleyecek. Önemli olan buradaki şey, enflasyonla ilgili beklentiler kırılınca, son yaptığımız şeylerle beklentiler oldukça düşmüş” dedi.
10.01.2023 Ekonomi
Bakan Nebati iş dünyasına seslendi: Elinizi taşın altına koyun
Bakan Nebati iş dünyasına seslendi: Elinizi taşın altına koyun MÜSİAD Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı'nda konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyonla mücadelenin çok boyutlu ve topyekûn yapılması gereken bir mücadele olduğunun farkındayız. Fiyat sabitlemesi yapan ve çok sayıda üründe indirimlere giden işletmelerimizi yürekten tebrik ediyorum. Dün itibarıyla, bu çağrılarımıza Türkiye çapında faaliyet gösteren bazı zincir marketlerimizin karşılık verdiğini büyük bir memnuniyetle öğrendik. Buradan, tüm işletmelerimize benzer uygulamaları hayata geçirmeleri için de çağrıda bulunuyorum. Enflasyon hepimizin ortak sorunu. İşsizliğe ve küçülmeye sebep olmadan bu sorunu beraberce aşacağız. Sizler de gelin elinizi taşın altına koyun" dedi.
5.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Zincir Market ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zincir market haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.