Z.K.

Z.K.

Son dakika z.k. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan z.k. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını z.k. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Z.K.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan z.k. gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.126 z.k. haberi bulunmuştur. Tüm z.k. haberleri aşağıda listelenmiştir.
1 milyon 100 bin TL karşılığında 4 milyon 200 TL! Tefecilerin planını polis bozu
1 milyon 100 bin TL karşılığında 4 milyon 200 TL! Tefecilerin planını polis bozu İstanbul’da tefecilik yapan bir şebeke, 1 milyon 100 bin lira borç para verdikleri Z.K.Ç. isimli bir kadından 4 milyon 200 bin lira para aldı. Aldıkları parayla yetinmeyen tefeciler, kadına ait 30 milyon lira değerinde 2 daire, 1 dükkan ve 1 arsaya da el koydu. Şüpheliler bununla da kalmayıp 20 milyon lira isteyince Z.K.Ç., polise giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine düzenlenen operasyonda tefecilik yaptıkları tespit edilen 6 kişi gözaltına alındı.
29.03.2024 Gündem
Tartıştığı eşini cadde ortasında bıçakladı; çevredekiler saldırdı
Tartıştığı eşini cadde ortasında bıçakladı; çevredekiler saldırdı Van'da Z.Ş., tartıştığı eşi tarafından cadde ortasında bıçaklandı. Z.Ş. hastaneye kaldırılırken, çevredekilerin saldırdığı şüpheli polis ekiplerince kurtarılıp, gözaltına alındı.
11.03.2024 Gündem
Fuhuş operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı
Fuhuş operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı Sakarya’nın Karasu ilçesinde eğlence mekanlarına 300 polisin katılımı ile düzenlenen fuhuş operasyonunda 61 yabancı uyruklu kadın ile 6 organizatör gözaltına alındı. 6 organizatörden 5'i tutuklanırken, 61 kadından 4'ünde HIV virüsüne rastlandı. Kadınların sınır dışı edilmesi için çalışma başlatıldı.
30.11.2023 Gündem
5 kızına cinsel istismarla suçlanan babaya 160 yıl hapis istemi! İğrenç olay
5 kızına cinsel istismarla suçlanan babaya 160 yıl hapis istemi! İğrenç olay Erzurum'da yaşları 6 ile 16 arasında değişen 5 kızına yıllarca cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Ş.K. (43) hakkında 160 yıl hapis cezası istendi.
17.11.2023 Gündem
Kız çocuğuna istismarda bulunduğu öne sürülen muhtar, görevden alındı
Kız çocuğuna istismarda bulunduğu öne sürülen muhtar, görevden alındı Şanlıurfa'da 2 yıl boyunca Z.K. (14) isimli kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen mahalle muhtarı Nihat Y. (69), görevinden alındı.
3.11.2023 Yaşam
Sevgili çiftin kavgası kanlı bitti: Kadın, sevgilisini bıçaklayarak öldürdü
Sevgili çiftin kavgası kanlı bitti: Kadın, sevgilisini bıçaklayarak öldürdü Uşak’ta henüz bilinmeyen bir sebepten kavga eden 2 sevgiliden kadın, sevgilisini bıçaklayarak öldürdü.
30.03.2023 Yaşam
Tacize sessiz kalmayın! 'İki gün içerisinde sonuçlanıyor'
Tacize sessiz kalmayın! 'İki gün içerisinde sonuçlanıyor' Cinsel tacize uğrayan çocuklar yaşadıklarını anlamlandıramıyor. Bu noktada yetişkin bireylerin davranışları büyük önem taşıyor. Bir çocuğun cinsel tacize mağruz kalması durumunda, bunun farkında olan kişilerin mutlaka şikayetçi olması gerekiyor. Savcılık çocuğa yönelik cinsel istismarı gördüğü halde şikayetçi olmayan kişiler hakkında ‘suçu bildirmeme’ suçundan soruşturma başlatıyor.
11.01.2023 Gündem
Kocaeli'de iğrenç olay! Biri erkek 4 çocuğunu istismar etti
Kocaeli'de iğrenç olay! Biri erkek 4 çocuğunu istismar etti Kocaeli'de 3'ü kız 4 çocuğuna istismar uyguladığı iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada dinlenen sanığın kardeşi, "Kardeşime iftira atılmaktadır. Böyle bir olayın yaşandığına inanmıyorum" dedi. Mağdur çocukların teyzesinin ise ifadesi dikkat çekti.
15.12.2022 Yaşam
Otomobil tıra arkadan çarptı: 3'ü ağır 4 yaralı
Otomobil tıra arkadan çarptı: 3'ü ağır 4 yaralı Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde otomobil tıra arkadan çarptı. Kazada 3'ü ağır 4 kişinin yaralandı.
8.12.2022 Gündem
11 yaşındayken komşusunun istismarına uğradığını iddia etti! 'Beni ormanlık alana götürdü'
11 yaşındayken komşusunun istismarına uğradığını iddia etti! 'Beni ormanlık alana götürdü' Kocaeli'de adamın, komşusunun kızına 11 yaşındayken defalarca cinsel istimarada bulunduğu iddia edildi. Genç kız 17 yaşına geldiğinde komşusundan şikayetçi oldu. Sanığın yargılanmasına başlandı. R.G. isimli genç kız, 11 yaşında olanları tam anlayamadığını, kendisini bisikletle alıp ormanlık alana götürdüğünü ve dokunduğunu anlattı. Duruşmada genç kızın ifadesi dinlendiği sırada öfkelenen baba sanığa yumruk attı. İşte detaylar...
18.11.2022 Yaşam
Düğünden 25 gün sonra her şey kabusa döndü!
Düğünden 25 gün sonra her şey kabusa döndü! İstanbul'da mobilyaları parçalayıp, evden kaçtığı öne sürülen A.T., 25 günlük eşi Ömer T.'nin şiddet uyguladığını belirterek, "Balayından geldikten sonra sürekli tartışmalar yaşıyorduk. Şiddet de uyguladı" dedi. Şiddet yüzünden sağ kulağının duymadığını ve rapor aldığını belirten A.T., "Psikolojim çok bozuldu, sinir krizi geçirdim. Kendime zarar vermemek için, çevreme, koltuklara zarar verdim. Hastaneden darp raporu aldım, polise gittim, 6 aylık bir uzaklaştırma kararı aldırdık" diye konuştu.
4.11.2022 Yaşam
Husumetli iki grubun kavgasında pompalı tüfek konuştu!
Husumetli iki grubun kavgasında pompalı tüfek konuştu! Denizli’de aralarında daha öncesine dayanan tartışma oldu öğrenilen iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1’i ağır 5 kişi yaralandı.
30.10.2022 Yaşam
Antalya’da tur otobüsü yolcu otobüsüne çarptı! Çok sayıda yaralı var...
Antalya’da tur otobüsü yolcu otobüsüne çarptı! Çok sayıda yaralı var... Antalya’da tur otobüsü yolcu almak için duran otobüse arkadan çarptı. Kazada 2’si ağır 25 kişi yaralandı.
20.08.2022 Gündem
96 göçmenin yakalandığı operasyonda 2 organizatör tutuklandı
96 göçmenin yakalandığı operasyonda 2 organizatör tutuklandı Muğla'nın Datça ilçesinde, göçmen kaçakçılığı yaptığı belirlenen 2 organizatör çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
19.06.2022 Yaşam
Arabaları durdurup soyuyorlardı! Kendi dilleri bile var
Arabaları durdurup soyuyorlardı! Kendi dilleri bile var Mersin'in Tarsus ilçesinde otoyol üzerinde çeşitli bahanelerle araçları durdurarak yağma, hırsızlık, yaralama suçu işledikleri tespit edilen 34 şüpheli yakalandı, 25'i tutuklandı. Şüphelilerin dinlemeye takılmamak için kendi aralarında şifreli konuştukları belirlendi.
16.04.2022 Yaşam
Mersin'de terör operasyonu! HDP ilçe eş başkanının kızı da gözaltında
Mersin'de terör operasyonu! HDP ilçe eş başkanının kızı da gözaltında Mersin'de, PKK/KCK kamplarında eğitim aldığı ve Yunanistan üzerinden Türkiye’ye kaçak girdiği saptanan Z.K. ile yer temin eden 3 şüpheli yakalandı. Teröriste yardım ettiği iddiasıyla gözaltına alınanlardan birinin, HDP ilçe eş başkanının kızı Ş.K. olduğu belirtildi.
21.01.2022 Gündem
Göçmen kaçakçılığına darbe: 17 gözaltı
Göçmen kaçakçılığına darbe: 17 gözaltı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu koordinesinde yapılan planlı operasyon neticesinde göçmen kaçakçılığı suçları soruşturma kapsamında şüpheli konumunda bulunan 20 zanlıdan 17’si yakalanarak gözaltına alındı.
20.01.2022 Gündem
İstismarda cezaevine girmişti! 7 yıl sonra aklandı
İstismarda cezaevine girmişti! 7 yıl sonra aklandı İzmir'in Karabağlar ilçesinde Z.K. (56), o dönem 9 yaşında olan kızı M.K.'ye cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuksuz yargılandığı davada, 2014 yılında, 5 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Dosyanın taşındığı Yargıtay 9'uncu Ceza Dairesi, yerel mahkemenin kararını bozdu. Yeniden yargılanan Z.K. 7 yıl sonra beraat etti.
10.01.2022 Yaşam
Askeri yasak bölgede yakalanan PKK şüphelisi tutuklandı
Askeri yasak bölgede yakalanan PKK şüphelisi tutuklandı Edirne'nin Meriç ilçesinde, yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmek isterken askeri yasak bölgede yakalanarak, gözaltına alınan terör örgütü PKK şüphelisi Z.K., tutuklandı.
6.01.2022 Gündem
Kadınları fuhşa sürüklüyorlardı! 5'i kadın, 10 kişiye gözaltı
Kadınları fuhşa sürüklüyorlardı! 5'i kadın, 10 kişiye gözaltı Kayseri’de maddi durumu kötü olan kadınları fuhşa sürükledikleri belirlenen 5'i kadın, 10 kişi, gözaltına alındı.
22.12.2021 Gündem
Çanakkale'de korkunç cinayet! İş insanı ile eşini öldürmüştü: Sebebi belli oldu
Çanakkale'de korkunç cinayet! İş insanı ile eşini öldürmüştü: Sebebi belli oldu Çanakkale'de, iş insanı Süha Sümer (62) ile eşi Nilgün Akman Sümer'i (60) evlerinde bıçaklayarak, öldürdüğü iddiasıyla pizzacı dükkanı çalışanı Turgut Y. (36) dahil 4 şüpheli, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Turgut Y.'nin, polisteki ifadesinde, cinayeti kira konusundaki anlaşmazlık nedeniyle işlediğini söylediği öğrenildi. Turgut Y.'nin, Sümer ve Özay ailelerinin mal sahibi olduğu dükkanda eskiden kiracı olarak bulunduğu öne sürüldü. 
15.11.2021 Gündem
'Aşkım eve gel' diye çağırıp öldürdü! Yasak aşk detayı
'Aşkım eve gel' diye çağırıp öldürdü! Yasak aşk detayı Kırşehir'in Akpınar ilçesinde eşini bıçakla öldüren tutuklu sanığın yargılanmasına başlandı. Cinayet ile ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı. Cinayet zanlısı eşini kıskançlık sebebiyle öldürdüğü söyledi.
1.11.2021 Yaşam
Liseli Boran'ı öldüren okul arkadaşı tutuklandı
Liseli Boran'ı öldüren okul arkadaşı tutuklandı Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, okul arkadaşı Boran Sönmez'i (16) göğsünden bıçaklayarak öldüren lise öğrencisi Z.K. polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.
20.10.2021 Yaşam
Aydın'da 16 yaşındaki genç, bıçaklanarak öldürüldü
Aydın'da 16 yaşındaki genç, bıçaklanarak öldürüldü Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, tartıştığı kişi tarafından bıçaklanan 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti.
18.10.2021 Gündem
Yunanistan'a kaçma hazırlığındaki 5 FETÖ şüphelisi yakalandı
Yunanistan'a kaçma hazırlığındaki 5 FETÖ şüphelisi yakalandı Tekirdağ'da Yunanistan'a kaçmaya hazırlanan ve haklarında yakalama kararı olan 5 FETÖ şüphelisi, polis ekiplerince durdurulan araçta yakalandı.
1.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Z.K. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki z.k. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.