Yurt Dışı Oyları

Yurt Dışı Oyları

Son dakika Yurt dışı oyları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yurt dışı oyları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yurt dışı oyları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yurt Dışı Oyları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yurt dışı oyları gelişmeleri de dahil olmak üzere 90 yurt dışı oyları haberi bulunmuştur. Tüm yurt dışı oyları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yurtdışı oyları sayılmaya başlandı! İşte son durum
Yurtdışı oyları sayılmaya başlandı! İşte son durum 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur oylama sonuçları belli olmaya başladı. Yurt dışında kullanılarak Ankara'ya getirilen 1 milyon 902 bin 417 oyun sayımına başlandı, işte ilk sonuçlar.
28.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2. tur için mesajı verdi: Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2. tur için mesajı verdi: Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında açıklamalarda bulundu. Muhalefetin seçim gecesi 'kazandık' açıklamasına tepki gösteren Erdoğan, "Bal gibi önde olduğumuzu biliyorlardı. Kendi seçmenlerini aldatmaktan utanmıyorlar" dedi. Erdoğan, "Tüm seçmenleri sandıklara birinci turda olduğu gibi gitmesi en büyük tavsiyemdir. Atılacak başlık da onların bu sandıkları önemsemesiyle 'Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa.'" diye konuştu.
16.05.2023 Gündem
Yurtdışı oyları sayıldı mı, 2023 yurt dışı oy sayımı ne zaman bitecek? Seçim sonuçlarına yurt dışı oyları eklendi mi, yurtdışı oylarında kim önde?
Yurtdışı oyları sayıldı mı, 2023 yurt dışı oy sayımı ne zaman bitecek? Seçim sonuçlarına yurt dışı oyları eklendi mi, yurtdışı oylarında kim önde? Türkiye'ye getirilen ve Ankara ATO Congresium'da saklanan yurt dışı oy pusulalarında son durum merak ediliyor. Anadolu Ajansı'nın verilerine göre saat 07.00 itibarıyla sandıkların yüzde 71,2'si açıldı. Peki, Yurtdışı oyları sayıldı mı, yurtdışı oy sayımı bitti mi, sandıklara yurtdışı oyları eklendi mi?
15.05.2023 Gündem
Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı: Alsın kırk haramilerini gitsin
Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı: Alsın kırk haramilerini gitsin 14 Mayıs 2023 Seçim sonuçlarını eski Devlet Bakanı ve CHP'li Mehmet Sevigen'in CNN TÜRK'te değerlendirdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim sürecini yanlış yönettiğini belirten Sevigen, "Kılıçdaroğlu bugün istifa etmeli" dedi.
15.05.2023 Gündem
Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı! Tatil öncesi mutlaka yaptırın
Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı! Tatil öncesi mutlaka yaptırın Havaların sıcaklamasıyla ve tatil sezonuna yaklaşılmasıyla birlikte bazı vatandaşlar kendi araçlarıyla çıkacağı uzun yolculuklar için hazırlıklara başladı. Eskişehirli sanayi ustaları, uzun yolculuk öncesinde araçların mutlaka detaylı biçimde teknik kontrolden geçmesinin ve gerekli bakımların yaptırılmasının önemine dikkat çekti. Değişmesi gereken parça, mevsime uygun olmayan lastik ve bakıma ihtiyaç duyan motorun vatandaşları yolda bırakabileceği belirtilirken, güvenli ve sorunsuz bir şekilde yolculuk yapılması için araç bakımının şart olduğu aktarıldı. Aracın bakım zamanı gelmemişse bile uzun yola çıkmadan önce yağ, fren, balata, triger kayış setleri, suyla alakalı radyatör ve devir daim bakımlarının yapılmasının gerekli olduğu dile getirildi.
15.05.2023 Otomobil
Yurt dışı oylarında son durum! İşte açılan sandık sayısı
Yurt dışı oylarında son durum! İşte açılan sandık sayısı 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim sonuçları belli olmaya başladı. Yurt dışında kullanılarak Ankara'ya getirilen 1 milyon 817 bin oyun sayımına başlandı, işte ilk sonuçlar...
15.05.2023 Gündem
Seçim ikinci tura kalırsa yurt dışında oy kullanılacak mı? 2'inci tur seçimde yurt dışı oyları olacak mı?
Seçim ikinci tura kalırsa yurt dışında oy kullanılacak mı? 2'inci tur seçimde yurt dışı oyları olacak mı? Seçim ikinci tura kalırsa yurt dışında oy kullanılacak mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçim sonuçlarına göre seçim ikinci tura kalabilir. Yurt dışı oyların da eklenmesiyle birlikte çıkan sonuca göre 28 Mayıs 2023'te ikinci tur Cumhurbaşkanı seçimi düzenlenebilir. Peki seçim ikinci tura kalırsa yurt dışı oyları olacak mı?
14.05.2023 Gündem
Yurt dışı seçim sonuçları 2023! 14 Mayıs 2023 (Hollanda, Azerbaycan, Almanya, Fransa, ABD) Yurt dışı Cumhurbaşkanı oy sayıları
Yurt dışı seçim sonuçları 2023! 14 Mayıs 2023 (Hollanda, Azerbaycan, Almanya, Fransa, ABD) Yurt dışı Cumhurbaşkanı oy sayıları Yurt dışı seçim sonuçları 2023 açıklandı. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçim sonuçlarını en çok etkileyen yurt dışı oyları olabilir. Dünyanın dört bir yanında Türk vatandaşlarının kullandığı oylar genel seçim sonuçlarına yansıdı. Azerbaycan, Hollanda, Fransa, ABD, Almanya seçim sonuçları da belli oldu. Peki Yurt dışı ülkelerde Cumhurbaşkanı oy sayıları kaç oldu?
14.05.2023 Gündem
İşte yurt dışı seçim sonuçları: İlk veriler geldi
İşte yurt dışı seçim sonuçları: İlk veriler geldi Türkiye'de seçmen yeni cumhurbaşkanı ve parlamentonun yeni üyelerini belirlemek üzere sandığa gitti YSK'nın seçim yasağını kaldırmasının ardından Yurt dışından ilk sonuçlar gelmeye başladı.
14.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı 2023 seçim sonuçları! Yurt dışı oyları belirleyici olacak
Cumhurbaşkanlığı 2023 seçim sonuçları! Yurt dışı oyları belirleyici olacak Türkiye bugün sandık başına gitti. 81 il, 973 ilçede oy kullanma işlemi saat 17.00 itibariyle sona erdi, Sayım işleminin başlamasının ardından ilk sonuçlar gelmeye başladı. Tüm Türkiye gözünü gelecek seçim sonuçlarına dikti. İşte Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve Oğan'ın son oy oranı...
15.05.2023 Gündem
Son dakika: AK Parti'nin kongre tarihi belli oldu
Son dakika: AK Parti'nin kongre tarihi belli oldu AK Parti 6. Olağan Kongresi'nin 18 Ağustos Cumartesi günü yapılacağı bildirildi.
29.06.2018 Siyaset
Yurt dışı oyları sayılınca vekilliği kaybetti
Yurt dışı oyları sayılınca vekilliği kaybetti Yurt dışında kullanılan oyların partilere dağıtılmasıyla Kahramanamraş'ta dün İYİ Parti'nin kazandığı milletvekilliği bugün CHP'nin oldu.
25.06.2018 Siyaset
Oy verme işlemi Türkiye genelinde başladı
Oy verme işlemi Türkiye genelinde başladı Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci dönem Milletvekili Genel Seçimi için Türkiye genelinde oy verme işlemi başladı.
24.06.2018 Siyaset
Türkiye yarın sandık başına gidiyor
Türkiye yarın sandık başına gidiyor Türkiye, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi için yarın sandık başına gidiyor. Yurt içinde toplam 56 milyon 322 bin 632 seçmen, 180 bin 65 sandıkta oy kullanacak.
23.06.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gurbetçilere videolu çağrı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gurbetçilere videolu çağrı Yarın sandık başına gidecek olan gurbetçilere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan mesaj geldi.
6.06.2018 Siyaset
Gurbetçiler yarın sandık başına gidiyor
Gurbetçiler yarın sandık başına gidiyor Yurt dışında yaşayan 3 milyondan fazla Türk seçmen, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri için yarın sandık başına gidiyor. Yurt dışındaki seçmenler, 19 Haziran'a kadar oylarını kullanabilecek.
6.06.2018 Siyaset
Yurt dışı oylarına üst düzey koruma
Yurt dışı oylarına üst düzey koruma Yurt dışında kullanılan oylar, tüm aşamalarda üst düzeyde korunarak 24 Haziran'dan önce Türkiye'ye ulaştırılacak. Oy pusulaları ve kullanılan oylar, 5 kişilik Sandık Saklama ve Ulaştırma Komisyonu'nun sorumluluğunda olacak - Oy pusulaları ve oylar, misyonlarda 5 ayrı kilidi bulunan özel odalarda tutulacak - Yurt dışı seçmenin yüzde 85'inin bulunduğu Avrupa'daki oyların büyük kısmı THY'ye ait 3 uçakla yurda getirilecek. Uzak mesafeki oylar ise diplomatik kurye eşliğinde yolcu koltuklarında taşınacak.
6.06.2018 Siyaset
Yurt dışındaki mühürsüz oylar da geçerli sayıldı
Yurt dışındaki mühürsüz oylar da geçerli sayıldı Yurt Dışı Seçim Kurulu, YSK'nın verdiği karar kapsamında mühürsüz oyları geçerli saydı.
18.04.2017 Siyaset
Gurbet elden ‘Evet’ geldi
Gurbet elden ‘Evet’ geldi Referandum sürecinde gerilim yaşanan Avrupa ülkelerinde yaşayan Türk seçmenlerin tercihi ‘Evet’ oldu. Almanya’dan yüzde 63, Hollanda’dan yüzde 70 ‘Evet’ oyu geldi
29.09.2021 Gündem
İşte yurt dışında kullanılan oyların rengi!
İşte yurt dışında kullanılan oyların rengi! Anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması için yurt dışında kullanılan oyların sayımı Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium Fuar ve Kongre Merkezinde yapıldı. İşte sonuçlar...
29.09.2021 Gündem
Tüm sandıklar kapandı! Oy sayma işlemi başladı
Tüm sandıklar kapandı! Oy sayma işlemi başladı Doğu'da saat 16:00 itibarıyla oy verme işlemi sona erdi. Batı illerinde de sandıklar kapandı. Oy sayım işlemlerine başlandı. İlk sonuçlar gelmeye başladı. Yasaklar kalkar kalmaz sonuçları açıklayacağız.
29.09.2021 Gündem
Oy verme işlemi başladı...
Oy verme işlemi başladı... Doğu ve Güneydoğu ile Doğu Karadeniz’deki 32 ilde oy verme işlemi 07.00'den itibaren başladı.
16.04.2017 Siyaset
Yurt dışı oyları Türkiye'ye geliyor
Yurt dışı oyları Türkiye'ye geliyor 16 Nisan referandumu öncesi yurt dışında kullanılan oylar Türkiye'ye getiriliyor
12.04.2017 Siyaset
Çok çarpıcı anket haberi: Diğerlerinden farklı, sadece bir ülkede ...
Çok çarpıcı anket haberi: Diğerlerinden farklı, sadece bir ülkede ... Yurt dışında oy kullanma süreci sona erdi. Türkiye'de pazar günü vatandaş sandık başına gidecek. Gelen son anket yurt dışı oylarıyla alakalı. Yurt dışı sandıkları yüzde 3 etki yapacak.
29.09.2021 Gündem
Referanduma sayılı günler kala 3 büyükşehir anketi
Referanduma sayılı günler kala 3 büyükşehir anketi ORC Araştırma şirketi, İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaptığı anket çalışmasıyla seçmenlerin nabzını tuttu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yurt Dışı Oyları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yurt dışı oyları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.