Yunan Bakan

Yunan Bakan

Son dakika Yunan bakan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yunan bakan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yunan bakan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yunan Bakan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yunan bakan gelişmeleri de dahil olmak üzere 653 yunan bakan haberi bulunmuştur. Tüm yunan bakan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunanistan Dışişleri Bakanı Gerapetritis Türkiye'ye geliyor
Yunanistan Dışişleri Bakanı Gerapetritis Türkiye'ye geliyor Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgo Gerapetritis, 5 Eylül'de Türkiye'ye gelecek. Yunan bakan ziyareti kapsamında Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşecek.
27.08.2023 Gündem
Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! Başmüzakereciden acı itiraf, İsveç'e soğuk duş
Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! Başmüzakereciden acı itiraf, İsveç'e soğuk duş NATO için Türkiye'nin onayını bekleyen İsveç, Türkiye'nin onayını alabilmek girişimlerini sıkılaştırdı. Ankara'daki kritik toplantı sonrası İsveçli Başmüzakereci Oscar Stenström'ün açıklamaları Stockholm'de soğuk duş etkisi yarattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri ise dünyada birinci manşet oldu.
15.06.2023 Dünya
Eski Yunan Bakan Dendias 'Asla unutmayacağım' diyerek açıkladı: Erdoğan izin verdiği için minnettarım
Eski Yunan Bakan Dendias 'Asla unutmayacağım' diyerek açıkladı: Erdoğan izin verdiği için minnettarım Yunanistan'ın eski Dışişleri Bakanı Nikos Dendias ülkenin en büyük gazetelerinden biri olan Kathimerini'ye konuştu. Görev süresi boyunca unutamadığı olaylardan bahseden Dendias, 29 Haziran 2022'de Madrid'deki NATO zirvesinde yaşanan olayların perde arkasını anlattı.
12.06.2023 Dünya
Bayraktar TB2'lerden öykündüler! Tıpatıp aynısını yaptılar
Bayraktar TB2'lerden öykündüler! Tıpatıp aynısını yaptılar Türkiye'nin insansız hava araçlarına karşı çare arayan Yunanistan, İsrail'den Spike-NLOS füze sistemi satın aldı. Bir pistte havalanan drone görüntüsü ise, fazlasıyla tanıdık.
2.04.2023 Dünya
Yunanistan'da facia! Başbakan Miçotakis acı gerçeği açıkladı
Yunanistan'da facia! Başbakan Miçotakis acı gerçeği açıkladı Yunanistan’ın Larisa kentinde dün ülke tarihindeki en büyük tren kazası meydana geldi. 352 kişinin bulunduğu yolcu treni ile yük treni kafa kafaya çarpıştı. Kazada 43 kişi hayatını kaybederken, Başbakan Miçotakis kazanın nedenini açıkladı.
2.03.2023 Dünya
Yunan bakandan deprem bölgesine ziyaret! Çavuşoğlu: İyi komşuluk böyle günlerde belli olur
Yunan bakandan deprem bölgesine ziyaret! Çavuşoğlu: İyi komşuluk böyle günlerde belli olur Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias bugün deprem bölgesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunan bakan ile kameralar karşısına geçti ve Yunanistan'a Türkiye'ye verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
12.02.2023 Gündem
Bakan Nebati'den, Türkiye'yi hedef alan Yunan bakana tepki
Bakan Nebati'den, Türkiye'yi hedef alan Yunan bakana tepki Suudi Arabistan'da devam eden 6'ncı Gelecek Yatırım Girişimi Konferansı'nın bugünkü oturumunda konudan uzaklaşarak ikili meseleler üzerinden Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan açıklamalar yapan Yunanistan Kalkınma ve Yatırım Bakanı Adonis Georgiadis'e, Hazine Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından tepki gösterildi.
26.10.2022 Ekonomi
Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias'ın Kiev'de korku dolu anları!
Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias'ın Kiev'de korku dolu anları! Ukrayna'ya giden Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias'ın ziyareti paniğe sahne oldu. Yunan bakanın Kiev'de bulunduğu sırada sirenler çaldı. Yunan basını o an yaşanılanları sayfalarına taşıdı.
19.10.2022 Dünya
İçişleri Bakanlığından Yunanistan’ın göçmen iddialarına sert tepki
İçişleri Bakanlığından Yunanistan’ın göçmen iddialarına sert tepki İçişleri Bakanlığı, “Yunan hükümeti kendisine cinayeti yakıştırdığı gibi yalanı ve iftirayı da yakıştırmaktan imtina etmemiştir. 2020 yılından bu yana 46 bin 840’ı Ege Denizinde, 14 bin 897’si Yunanistan kara sınırında olmak üzere toplam 61 bin 737 göçmen geri itmeye maruz kalmıştır. Yunanistan’ı, ölümlerle sonuçlanan göç politikasından vazgeçmeye davet ediyoruz” açıklamasını yaptı.
17.10.2022 Gündem
Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in Türkiye planını kendi ülkesi deşifre etti! İşte o plan
Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in Türkiye planını kendi ülkesi deşifre etti! İşte o plan Son dakika haberleri. Türkiye - Yunanistan geriliminde son gelişmeler. Türkiye ile Yunanistan arasındaki krizde yeni boyut. Ege'de, Doğu Akdeniz'de ve Kıbrıs'ta gergin bir yaz yaşanabileceği iddiasını dile getirmeyi sürdüren Yunan basını Başbakan Miçotakis'in planını açıkladı. Yunan basını, krizin çözümü için ABD ve Almanya’nın da devreye girdiğini yazdı.
20.06.2022 Dünya
Yunan bakana 'üstçavuş' cevap verdi
Yunan bakana 'üstçavuş' cevap verdi Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından, Yunanistan Göç ve İltica Bakanı Notis Mitarakis’in Türkiye’den itilen göçmenleri kurtardıklarına dair iddialar üzerine 'üstçavuş' düzeyinde cevap verildi.
20.06.2022 Gündem
Yunan bakandan skandal Türkiye açıklaması!
Yunan bakandan skandal Türkiye açıklaması! Ankara-Atina hattında tansiyon Yunanistan cephesinden gelen açıklama ile arttı. Ülke basınına konuşan Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Türkiye'ye suçlayan skandal açıklamalara imza attı.
19.06.2022 Dünya
Yunan Bakan Yardımcısı'ndan provokatif ziyaretler! Türkiye kıyılarına...
Yunan Bakan Yardımcısı'ndan provokatif ziyaretler! Türkiye kıyılarına... Yunanistan Savunma Bakan Yardımcısı Nicholas Hardalias'ın birkaç gündür Gayri Askeri Statüdeki Adalar ile Türkiye kıyılarına yakın adalara yaptığı ziyaretler tepki çekiyor. 
13.02.2022 Dünya
Türkiye'den Yunanistan'a sert tepki!
Türkiye'den Yunanistan'a sert tepki! Türkiye'den son dakika Yunanistan açıklaması! Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias’ın Türkiye'yi hedef alan ithamlarına yazılı olarak yanıt verdi. Bilgiç, "Bu kışkırtıcı söylem ne iyi komşuluk ilişkileriyle ne de Yunanistan ile yeniden başlattığımız İstişari Görüşmelerin ruhuyla bağdaşmaktadır. Dendias'ın bu hezeyanları, Yunanistan'ın ülkemiz ile dürüst ve anlamlı bir diyalog ile ikili meselelerini çözmek ve ilişkilerini geliştirmek yerine, üçüncü taraflardan medet umarak ve Türkiye karşıtı suni ittifaklar yaratarak gerginliği tercih ettiğinin yeni bir kanıtıdır." ifadelerini kullandı.
4.01.2022 Siyaset
10 büyükelçi ile ilgili Türkiye'den flaş açıklama!
10 büyükelçi ile ilgili Türkiye'den flaş açıklama! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 10 büyükelçi olayı ile ilgili detayları anlattı. Bakan Çavuşoğlu, "Cumhurbaşkanımızın Eskişehir konuşmasında sonra bir panik başladı. Ne olacak diye bize soranlar oldu. Biz Cumhurbaşkanımızın talimatı sonrası gerekli hazırlıklarımızı yaptık, kabineye sunacaktık." ifadelerini kullandı.
28.10.2021 Siyaset
Yunan Bakan Mitarakis'ten, AB'ye Türkiye'ye verdiği sözleri tutma çağrısı
Yunan Bakan Mitarakis'ten, AB'ye Türkiye'ye verdiği sözleri tutma çağrısı Yunanistan Göç ve İltica Bakanı Notis Mitarakis, Avrupa Birliği'nden (AB), Türkiye'ye vize serbestisi ve Gümrük Birliğinin güncellenmesi ile ilgili verdiği sözleri tutmasını istedi.
4.10.2021 Dünya
Türkiye'den Yunanistan'a sert tepki!
Türkiye'den Yunanistan'a sert tepki! Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, yaptığı açıklamada "Yunanistan'ın tahriklerden ve kışkırtıcı adımlardan, provokasyondan vazgeçmesi lazım." dedi.
20.06.2021 Siyaset
AB ile Yunanistan arasında Türkiye sınırındaki 'ses topu' anlaşmazlığı
AB ile Yunanistan arasında Türkiye sınırındaki 'ses topu' anlaşmazlığı Avrupa Birliği (AB), Yunanistan'ın göçmenleri engellemek için Türkiye sınırına yerleştirdiği sağır edici seviyede ses çıkaran ses topunu "tuhaf bir yöntem" değerlendirmesiyle eleştirdi, Yunanistan ise uygulamayı savundu.
9.06.2021 Dünya
MHP lideri Bahçeli'den flaş Merkez Bankası açıklaması!
MHP lideri Bahçeli'den flaş Merkez Bankası açıklaması! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grup toplantısında konuşarak, "128 milyar nerede sorusu, ihanetin ve melanetin maskesi olarak kullanılmaktadır. Hazine ve Maliye Bakanı, Merkez Bankası böyle bir şey yok diyor. Veriler de bunları doğruluyor. Aradığınız para devletin kasasında." ifadelerini kullandı.
20.04.2021 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu açıkladı: Haddini aştı gerekli cevabı verdim
Bakan Çavuşoğlu açıkladı: Haddini aştı gerekli cevabı verdim Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Çavuşoğlu, dün Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias'ın basın toplantısındaki skandal sözleriyle ilgili soruya ilişkin "Biz nezaket içinde, gerginliği azaltma konusundaki düşüncelerimizi de dile getirdik. Ama basın toplantısının belli bir noktasından sonra sayın Dendias gerçek dışı ithamlarla ülkemi suçlamaya başladı. Bu neyi gösteriyor? 'Ben bu kavgayı devam ettirmek istiyorum' demektir. Bu maksimalist anlayışı, sözde Sevilla haritası gibi anlayışlara kendilerini de inandılarsa zaten bir yerer varmamızın anlamı yok. Biz bu Sevilla haritasını paçavraya çevirdik. Bunların geçerli olmadığını gösterdik." ifadelerini kullandı.
16.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunan bakan açıklaması! 'Haddini bildirdi'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunan bakan açıklaması! 'Haddini bildirdi' Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazının ardından açıklama yaparak, "Dışişleri Bakanımız Dendias'ın tutumu karşısında ona haddini bildirdi, daha yumuşak da olamazdı" ifadelerini kullandı.
16.04.2021 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu, Yunan bakana dersini bu sözlerle verdi
Bakan Çavuşoğlu, Yunan bakana dersini bu sözlerle verdi Türkiye ile Yunanistan arasında kritik toplantı sona erdi. Toplantı sonrası Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Yunan mevkidaşı Nikos Dendias ile ortak basın toplantısı gerçekleştirdi. Bakan Çavuşoğlu'nun sıcak mesajlarının ardından Dendias'ın skandal açıklamaları sonrası gerginlik oluştu. Yunan Bakan'ın "Eğer Türkiye bizim egemenlik haklarımızı ihlal etmeye devam ederse önlem ihtimalleri tekrar gündeme gelecektir" sözlerine Bakan Çavuşoğlu şöyle yanıt verdi: "Ben konuşmamda Yunanistan'ı itham edici bir söylemde bulunmadım ama ilk görüşmesinin daha pozitif bir atmosferde geçmesini umuyordum. Ama kabul edilemez ithamlarda bulundu. Türkiye'nin Yunanistan'ın egemenlik haklarını ihlal ettiğini söyledi. Bunu kabul etmemiz mümkün değil."
15.04.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan, Yunanistan Göç Bakanı Mitarachi'ye yalanlama
İçişleri Bakanlığı'ndan, Yunanistan Göç Bakanı Mitarachi'ye yalanlama İçişleri Bakanlığı Sözcüsü ve Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Yunanistan Göç Bakanı Notis Mitarachi'nin kasıtlı ve yanlış bilgilerle suçlarını örtmeye çalıştığını belirtti.
3.12.2020 Siyaset
Yunan-Rum ikilisi Doğu Akdeniz'de AB'yi öne sürüyor
Yunan-Rum ikilisi Doğu Akdeniz'de AB'yi öne sürüyor Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY), Doğu Akdeniz'deki gelişmelerin Avrupa Birliği (AB) ile Türkiye'nin gelecekteki ilişkisine yön vereceğini iddia etti.
18.08.2020 Dünya
Ayasofya Yunanistan'ı çıldırttı! 'Bizans'ın ikinci çöküşü...'
Ayasofya Yunanistan'ı çıldırttı! 'Bizans'ın ikinci çöküşü...' Türkiye'nin tarihi bir kararla Ayasofya'yı camiye çevirmesinin Yunanistan'da yarattığı deprem sürüyor. Atina yönetimi Ankara'ya karşı yaptırım ararken, tarihçi Ahrweiler kararı Bizans İmparatorluğu'nun ikinci kez çöküşü olarak niteliyor.
19.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yunan Bakan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yunan bakan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.