Bakan

Bakan

Son dakika bakan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan gelişmeleri de dahil olmak üzere 57.266 bakan haberi bulunmuştur. Tüm bakan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kacır: Çelik Kubbe için düğmeye bastık
Bakan Kacır: Çelik Kubbe için düğmeye bastıkSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, SAHA EXPO 2024 Uluslararası Savunma Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı açılış törenine katıldı.
22.10.2024Gündem
Yeni doğan çetesi nasıl tespit edildi? Bakan Memişoğlu: '26 Nisan 2024'te yenidoğan çetesi çökertildi'
Yeni doğan çetesi nasıl tespit edildi? Bakan Memişoğlu: '26 Nisan 2024'te yenidoğan çetesi çökertildi'Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk oldu. gündemdeki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Memişoğlu, yenidoğan çetesi hakkında açıklama da yaptı
22.10.2024Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye'de yat limanında yüzde 194 artış!
Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye'de yat limanında yüzde 194 artış!Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2002'de 8 bin 500 olan Türkiye'nin yat limanı kapasitesini yatırımlarla yüzde 194 artırarak 25 bin 38'e çıkardıklarını açıkladı.
22.10.2024Ekonomi
Bakan Şimşek G20 ve Dünya Bankası toplantılarına katılacak
Bakan Şimşek G20 ve Dünya Bankası toplantılarına katılacakHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD temasları kapsamında G20 ve Dünya Bankası toplantılarına katılacak, ABD Hazine Bakanı Janet Yellen ve Pakistan Maliye Bakanı Muhammed Aurangzeb'in de aralarında olduğu çok sayıda isimle ikili görüşme yapacak.
22.10.2024Ekonomi
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar’dan günde 51 bin varile yakın petrol üretiyoruz
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar’dan günde 51 bin varile yakın petrol üretiyoruzEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Beşiktaş Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirilen ‘Enerji Dönüşümü-Yenilenebilir Enerji 2035 Lansmanına katıldı. Bakan Bayraktar, “Geldiğimiz noktada Türkiye artık gidilemeyen bölgelerde, doğalgaz, petrol arayan ve üreten bir ülke haline geldi. Türkiye petrollerinin günlük petrol üretimi sadece 36 bin varildi. Bugün sadece Gabar’dan 51 bin varile yakın günde petrol üretiyoruz. Bu rakamı inşallah 100 bin varil sadece Gabar bölgesine taşıyacağız" dedi.
21.10.2024Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Türkiye'nin yat limanı kapasitesi yüzde 194 arttı
Bakan Uraloğlu: Türkiye'nin yat limanı kapasitesi yüzde 194 arttıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2002'de 8 bin 500 olan Türkiye'nin yat limanı kapasitesini yatırımlarla yüzde 194 artırarak 25 bin 38'e çıkardıklarını bildirdi.
21.10.2024Gündem
FETÖ elebaşının ölümü sonrası Bakan Tunç'tan açıklama: Mücadele tüm unsur ve uzantılarıyla sürecek
FETÖ elebaşının ölümü sonrası Bakan Tunç'tan açıklama: Mücadele tüm unsur ve uzantılarıyla sürecekAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Ülkemiz aleyhine esaslı bir milli güvenlik sorunu olarak devam eden bu örgütle mücadele FETÖ elebaşı ile sınırlı olmayıp, tüm unsur ve uzantılarıyla sürecektir." ifadelerini kullandı.
21.10.2024Gündem
İkiz şehitlerin babası: Fetullah Gülen, cehennem ateşinde cayır cayır yansın
İkiz şehitlerin babası: Fetullah Gülen, cehennem ateşinde cayır cayır yansın Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı'ndaki bombalı saldırıda şehit olan polis memuru ikizler Ahmet ve Mehmet Oruç'un babası, Fetullah Gülen’in ölümüyle ilgili, “Cezasını burada çekmediği için üzülüyoruz ama inşallah cezasını ahirette çekecek. Cehennem ateşinde cayır cayır yansın. Tek temennimiz” dedi.
21.10.2024Gündem
Bakan Tekin: Bütün sınıflarında ‘akıllı tahta’ olan tek ülke şu anda biziz
Bakan Tekin: Bütün sınıflarında ‘akıllı tahta’ olan tek ülke şu anda bizizMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ankara’da düzenlenen ‘MEBİ Bireysel Öğrenme Platformu Tanıtım Programı’na katıldı. Bakan Tekin, yapay zeka destekli MEBİ platformunun, üniversiteye hazırlanan lise öğrencilerine destek olacağını kaydederek, “Birleşmiş Milletler'in (BM) raporlarına göre dünyada bütün sınıflarında ‘akıllı tahta’ olan dünyada tek ülke şu anda biziz” dedi.
21.10.2024Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: FETÖ’ye yönelik 178 bin 406 operasyon gerçekleştirildi
Bakan Yerlikaya açıkladı: FETÖ’ye yönelik 178 bin 406 operasyon gerçekleştirildiİçişleri Bakanı Yerlikaya, "15 Temmuz 2016’dan bugüne kadar İçişleri Bakanlığımızca FETÖ’ye yönelik; 178 bin 406 operasyon gerçekleştirildi" dedi.
21.10.2024Gündem
Bakan Vedat Işıkhan: Alçak örgütün devletimize verdiği zararları unutmayacağız
Bakan Vedat Işıkhan: Alçak örgütün devletimize verdiği zararları unutmayacağızÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AA Editör Masası'nda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Vedat Işıkhan yaptığı açıklamada FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümü, Yenidoğan Çetesi ve emeklilik hakkında değerlendirmelerde bulundu. Asgari ücret hakkında gelen soruya cevap veren Işıkhan, yaşam standardı ve ekonomik istikrar vurgusu yaptı.
21.10.2024Gündem
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan FETÖ elebaşı Gülen'in ölümüyle ilgili açıklama: Mücadelemiz sürecek
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan FETÖ elebaşı Gülen'in ölümüyle ilgili açıklama: Mücadelemiz sürecekDışişleri Bakanı Hakan Fidan, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü sonrası açıklamalarda bulundu. Teröristbaşı Gülen'in ölümünün istihbarat kaynaklarının tarafından da doğrulandığını belirten Bakan Fidan, 'Bu ölüm haberi bizi hiçbir zaman rehavete, gevşemeye itmeyecek. Bu örgüt, milletimizin tarihinde türüne ender rastlanan bir tehdit odağı olmuştur.' ifadelerini kullandı.
21.10.2024Gündem
Maliye enflasyon düzeltmesine yönelik geniş kapsamlı denetim başlattı
Maliye enflasyon düzeltmesine yönelik geniş kapsamlı denetim başlattıHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyon düzeltmesi yapan mükelleflerin, bilançoları üzerinde yapılan analizlerde riskli olduğu değerlendirilenlerin izaha davet edileceğini bildirdi.
21.10.2024Ekonomi
Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan özel hastane açıklaması: Denetimler her zamankinden daha sıkı sürecek
Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan özel hastane açıklaması: Denetimler her zamankinden daha sıkı sürecekSağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, yenidoğan çetesi skandalının ardından sosyal medyada alınacak tedbirleri duyurdu. Bakan Memişoğlu "Denetimlerimiz her zamankinden daha sıkı bir şekilde gece-gündüz yapılmaya devam edilecektir" dedi.
20.10.2024Gündem
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ukraynalı mevkidaşı ile bir araya gelecek
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ukraynalı mevkidaşı ile bir araya gelecekAnkara'nın yoğun diplomasi trafiği devam ediyor. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan yarın Ankara'da Ukraynalı mevkidaşı Andriy Sibiha ile bir araya gelecek.
20.10.2024Gündem
Erdoğan'dan 'Yenidoğan çetesi' talimatı! Adalet Bakanı Tunç açıkladı
Erdoğan'dan 'Yenidoğan çetesi' talimatı! Adalet Bakanı Tunç açıkladıCumhurbaşkanı Erdoğan, dün Dolmabahçe'de Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nu kabul etti. Görüşmeye ilişkin Bakan Tunç açıklama yaptı.
20.10.2024Gündem
Bakan Kacır'dan asgari ücret açıklaması: Yıl sonu itibarıyla gerçekleşen enflasyon dikkate alınacak
Bakan Kacır'dan asgari ücret açıklaması: Yıl sonu itibarıyla gerçekleşen enflasyon dikkate alınacakSanayicilere verilen kredilerle ilgili bilgi veren Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, milyonların beklediği asgari ücret görüşmelerine ilişkin "Biz hiçbir zaman toplumun hiçbir kesimin alım gücünün enflasyona ezdirilmesine rıza göstermedik. Asgari ücrette geçmiş yıllar boyunca bu hassasiyetle davranıldı. Halihazırda düzey de böyle belirlendi. Yıl sonu itibarıyla gerçekleşen enflasyon dikkate alınacak hem de bir enflasyon öngörümüz var bu dikkate alınacak" dedi.
20.10.2024Gündem
4 milyar liralık kayıt dışı saat ticareti ortaya çıktı! Bakan Şimşek: Mücadelemizi kesintisiz sürdürüyoruz
4 milyar liralık kayıt dışı saat ticareti ortaya çıktı! Bakan Şimşek: Mücadelemizi kesintisiz sürdürüyoruzHazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu (VDK), kayıt dışı saat ticaretiyle uğraşan mükellefleri tek tek tespit ederek, 2023-2024 döneminde 4 milyar liralık kayıt dışı ticareti ortaya çıkardı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Vergide adalet ve etkinlik sözü verdik, bu söz doğrultusunda kayıt dışı ekonomiyle mücadelemizi kesintisiz sürdürüyoruz. Vergi kayıp ve kaçağına sebebiyet vererek haksız kazanç sağlayanların ve haksız rekabet oluşturanların takipçisiyiz" dedi.
20.10.2024Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Türkiye'deki İHA sayısı 68 bin 647, İHA pilotu sayısı 1 milyon 536 bine ulaştı
Bakan Uraloğlu: Türkiye'deki İHA sayısı 68 bin 647, İHA pilotu sayısı 1 milyon 536 bine ulaştıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılı Eylül ayı itibarıyla Türkiye'deki İnsansız Hava Aracı (İHA) sayısının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 12,5 artarak 68 bin 647'ye, pilot sayısının ise yüzde 6,6 artarak 1 milyon 536 bin 993'e ulaştığını bildirdi.
20.10.2024Gündem
Yurt genelinde 2,8 milyon araç denetlendi
Yurt genelinde 2,8 milyon araç denetlendiTrafik kural ihlallerinin ve kazaların önlenmesi hedefine yönelik denetimler aralıksız devam ediyor.
20.10.2024Gündem
Yenidoğan çetesi böyle çökertildi! Bakan Memişoğlu CNN TÜRK'te açıkladı
Yenidoğan çetesi böyle çökertildi! Bakan Memişoğlu CNN TÜRK'te açıkladıSağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, CNN Türk'te Göksu Öngören Özgür'e "Yendioğan çetesi"nin nasıl çökertildiğine ilişkin tüm detayları anlattı. "Çok gizli çalıştık, hastanelere bebek nakli yaptırmamaya çalıştık. Savcılarımız çok büyük mesai harcılar" diyen Bakan Memişoğlu, "Bir tane CİMER başvurusu ile bir çeteyi çökerttik, biz Sağlık Bakanlığı olarak her türlü denetimimizi yapıyoruz. Vatandaşlarımıza şunu söylemek istiyorum. Bir şikayet geldiğinde denetliyoruz. İnsanlarımız şüphelenmesin, başka vaka var mıdır diye? Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız" ifadelerini kullandı.
19.10.2024Gündem
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Devletimizin nefesi dün olduğu gibi bugün de tüm suçluların ensesindedir
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Devletimizin nefesi dün olduğu gibi bugün de tüm suçluların ensesindedirİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Biz terörle, organize suç örgütleriyle, zehir tacirleriyle, siber zorbalarla, huzurumuza ve güvenliğimize kasteden kim varsa hepsiyle mücadele etmeye devam edeceğiz. Devletimizin nefesi dün olduğu gibi bugün de tüm suçluların ensesindedir. Bundan da taviz verilmeyecektir” dedi.
19.10.2024Gündem
Bakan Yumaklı: Kaçak ava giden avlanır
Bakan Yumaklı: Kaçak ava giden avlanırTarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Gümüşhane'de kaçak avcılık yapan şüphelilerin, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü (DKMP) ekipleri tarafından tespit edilip, cezai işlem uygulandığını belirterek, "Kaçak ava giden avlanır" dedi.
19.10.2024Gündem
Bakan Kacır: TEKNOFEST'ler bir devrimdir
Bakan Kacır: TEKNOFEST'ler bir devrimdirSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin savunma sanayinde yazdığı başarılarının benzerlerini sanayi ve teknolojinin tüm alanlarında yazacağını belirtti.
19.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amerikası, Avrupası, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi adeta oyuncak olmuş durumda
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amerikası, Avrupası, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi adeta oyuncak olmuş durumdaCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle Şişli’de düzenlenen Muhtarlar Buluşması’na katıldı. Burada konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gazze’de yaklaşık 2 milyon, Lübnan’da 1 milyondan fazla insan evini, barkını, yıllardır yaşadığı toprakları terk etmek zorunda bırakıldı. Bunların kanı Netanyahu denilen gözü dönmüş birisinin elindedir. Amerikası, Avrupası, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi adeta oyuncak olmuş durumda. On binlerce kadın öldü, kadın hakları kuruluşlarının gıkı dahi çıkmadı. 175 gazeteci öldü, uluslararası medyanın umurunda değil. Gezi olaylarında bir ay boyunca Taksim’de kamp kuranların hiçbirini Filistin’de ve Lübnan’da göremedik, göremiyoruz" dedi.
19.10.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bakan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.