Yol Verme Kavgası

Yol Verme Kavgası

Son dakika yol verme kavgası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yol verme kavgası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yol verme kavgası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yol Verme Kavgası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yol verme kavgası gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 yol verme kavgası haberi bulunmuştur. Tüm yol verme kavgası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ataşehir’de yol verme tartışması kavgaya dönüştü
Ataşehir’de yol verme tartışması kavgaya dönüştü Ataşehir’de, iki sürücü arasında yol verme nedeniyle çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Çevredeki vatandaşlar tarafları ayırmaya çalışırken o anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
21.03.2024 Gündem
Yumruklu yol verme kavgası kamerada:! '10 kişi bir adama mı giriyorsunuz'
Yumruklu yol verme kavgası kamerada:! '10 kişi bir adama mı giriyorsunuz' Kasımpaşa’da biKasımpaşa’da biri taksici iki sürücü arasında trafikte yol verme yüzünden tartışma çıktı. Küfürleşme üzerine aracından inen taksiciye diğer sürücü yumruklar savurdu. Taksicinin de karşılık vermesiyle çıkan kavgayı vatandaşlar güçlükle ayırdı. Yaşananlar kameralara anbean yansırken bir kadının, “Adama 10 kişi mi bir adama giriyorsunuz” diye tepki gösterdi.ri taksici iki sürücü arasında trafikte yol verme yüzünden tartışma çıktı. Küfürleşme üzerine aracından inen taksiciye diğer sürücü yumruklar savurdu. Taksicinin de karşılık vermesiyle çıkan kavgayı vatandaşlar güçlükle ayırdı. Yaşananlar kameralara anbean yansırken bir kadının, “Adama 10 kişi mi bir adama giriyorsunuz” diye tepki gösterdi.
28.01.2024 Vatan TV
İstanbul’da trafikte yumruklu yol verme kavgası
İstanbul’da trafikte yumruklu yol verme kavgası Kağıthane’de kargo aracı şoförü ile otomobil sürücüsü arasında trafik yol verme nedeniyle kavga çıktı. Yol ortasında duran sürücüler birbirine yumruk atarak saldırdı. Yaşananlar hem güvenlik hem de cep telefonu kamerasına yansıdı.
10.06.2023 Gündem
Güngören'de trafikte yol verme kavgası! Sürücü bıçaklandı
Güngören'de trafikte yol verme kavgası! Sürücü bıçaklandı Güngören’de iddiaya göre, trafikte bir sürücü ile motokurye arasında 'yol verme' nedeniyle kavga çıktı. Kuryenin arkadaşlarının da katıldığı kavgada darbedilen otomobil sürücüsü bıçaklandı. O anlar kameraya yansıdı.
19.01.2023 Yaşam
Ümraniye'de esnafa ateş edip, silahını düşürünce canından oldu
Ümraniye'de esnafa ateş edip, silahını düşürünce canından oldu Ümraniye'de, iki sürücü arasında sanayi sitesi önünde yol kavgası yaşandı. Kavga eden iki sürücüye sanayi sitesi esnafı müdahale etmek istedi. Sürücünün biri olay yerinden ayrılırken diğeri bu sefer esnafla kavga etti.
16.01.2023 Yaşam
Sancaktepe'de trafikte yol verme kavgası
Sancaktepe'de trafikte yol verme kavgası Sancaktepe'de taksi şoförü ile otomobil sürücüsü arasında yol verme nedeniyle çıkan yumruklu kavga cep telefonu kamerasına yansıdı.
6.01.2023 Gündem
Tuzla'da çatı yangını: Bina tahliye edildi
Tuzla'da çatı yangını: Bina tahliye edildi Tuzla'da 4 katlı bir binanın çatı kısmında yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede sardığı çatı alev alev yandı. Binada bulunan vatandaşlar tahliye edildi.
15.11.2022 Yaşam
Otoparkta sopalı yol verme kavgası! Yaralılar var
Otoparkta sopalı yol verme kavgası! Yaralılar var Zeytinburnu'nda bir otoparkta yol verme nedeniyle iki grup arasında kavga çıktı. Taraflar sopalarla birbirlerine saldırırken, 3 kişi yaralandı. 
15.11.2022 Yaşam
Trafik kavgası: Peşinden koştu defalarca camı yumrukladı
Trafik kavgası: Peşinden koştu defalarca camı yumrukladı Kadıköy'de trafikte yol verme kavgası yaşayan iki sürücüden biri aracından inerek diğer aracın camını defalarca yumrukladı. Saldırıya uğrayan sürücü hızla gaza basarak uzaklaştı. O anlar kameraya yansıdı.
17.09.2022 Yaşam
Bıçak ve masatlı 'yol verme' kavgası! 3 kişi yaralandı
Bıçak ve masatlı 'yol verme' kavgası! 3 kişi yaralandı Aksaray’da iki grup arasında trafikte yol verme meselesi nedeniyle çıkan kavgada 2 kişi bıçakla, 1 kişi de masatla başından yaralandı. Polis, kaçan diğer gruptaki 2 kişinin yakalanması için çalışma başlattı. 
6.06.2022 Yaşam
Trafikte yumruk yumruğa yol verme kavgası
Trafikte yumruk yumruğa yol verme kavgası Bursa'da yol verme meselesi yüzünden tartışan iki sürücü trafik ışıklarında tekmeli yumruklu kavgaya tutuştu. O anlar başka bir vatandaş tarafından anbean kaydedildi.
15.04.2022 Haber
Kanlar içinde yerde kaldı! Yol verme kavgasında bıçaklanarak öldürüldü
Kanlar içinde yerde kaldı! Yol verme kavgasında bıçaklanarak öldürüldü Bolu'da temizlik işçisi Turgay Kayaalp (43), trafikte yol verme nedeniyle tartıştığı Mustafa Kemal Ç. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Otomobille kaçan Mustafa Kemal Ç., polis ekiplerince D-100 yolunda yakalandı.
15.10.2021 Gündem
Yol kavgası;  baltayla başına vurarak öldürdü
Yol kavgası; baltayla başına vurarak öldürdü Esenyurt'ta, yol verme nedeni ile iki sürücü arasında çıkan kavgada, kafasına balta ile darbe alan Ömer Ulupınar hayatını kaybetti.
10.09.2021 Yaşam
Trafik magandalarının baltalı yol verme kavgası!
Trafik magandalarının baltalı yol verme kavgası! Adana'da trafikte yol verme nedeniyle çıkan tartışmada baltayla saldıran sürücü çevredekiler tarafından etkisiz hale getirildi.
11.10.2020 Yaşam
Trafikte yol verme kavgasında önce tokat attı sonra dayak yedi
Trafikte yol verme kavgasında önce tokat attı sonra dayak yedi İstanbul Sarıyer'de trafikte yol verme tartışmasında bir kadına tokat atan adam sert kayaya çarptı. Eski tekvandocu olan kadın, adamı fena şekilde dövdü. Vatandaşların araya girmesiyle kavganın büyümesi önlendi. Olay anı bir vatandaşın cep telefonuna böyle yansıdı.
23.08.2020 Yaşam
Kadınların yol verme kavgası karakolda bitti
Kadınların yol verme kavgası karakolda bitti Çekmeköy'de iki kadın sürücü arasında yol verme yüzünden kavga çıktı. Diğer sürücü tarafından darp edilen kadın, karakola giderek şikayetçi oldu.
11.11.2019 Yaşam
Üsküdar’da lüks sitede silah sesleri: 1 yaralı
Üsküdar’da lüks sitede silah sesleri: 1 yaralı Üsküdar’da lüks bir sitede, bir kişi silahla vurularak yaralandı. Yaralanan kişinin eski milletvekili Gülseren Topuz ile ünlü doktor Erkan Topuz’un oğlu Berk Topuz olduğu öğrenildi.
8.10.2019 Yaşam
Sürücülerin yumruk yumruğa 'yol verme' kavgası!
Sürücülerin yumruk yumruğa 'yol verme' kavgası! Küçükçekmece'de trafikte tartışma yaşayan sürücüler yumruk yumruğa kavga etti. Yaşananlar cep telefonu kamerasına yansırken, bazı sürücülerin tarafları ayırmak yerine olayı izlemesi dikkat çekti.
8.07.2019 Yaşam
Sürücülerin yumruk yumruğa 'yol verme' kavgası kamerada
Sürücülerin yumruk yumruğa 'yol verme' kavgası kamerada Küçükçekmece'de trafikte tartışma yaşayan sürücüler yumruk yumruğa kavga etti. Yaşananlar cep telefonu kamerasına yansırken, bazı sürücülerin tarafları ayırmak yerine olayı izlemesi dikkat çekti.
8.07.2019 Yaşam
Gökhan Gencebay o anları anlattı
Gökhan Gencebay o anları anlattı Beşiktaş’ta yol verme kavgası sonucu bir taksici tarafından bıçaklanan ünlü sanatçı Orhan Gencebay’ın oğlu Gökhan Murat Emre Gencebay taburcu oldu. Hastane çıkışında konuşan Gencebay, “Bir takım münakaşa kavga oldu, ben fark etmedim ne zaman bıçaklandığımı. Islaklık hissedince kanı görünce anladım” dedi.
27.04.2019 Magazin
İstanbul'da otobüs şoförüne silahlı saldırı
İstanbul'da otobüs şoförüne silahlı saldırı İstanbul'da yol verme kavgası kanlı bitti. Aracını park etmeye çalışan otobüs şoförü ile yol verme yüzünden tartışan kişiler, şoförü ayağından vurarak kaçtı.
3.12.2018 Gündem
Sakarya'da yol verme kavgası: 2 yaralı
Sakarya'da yol verme kavgası: 2 yaralı Sakarya'nın Erenler ilçesinde, otomobil sürücüsü, yol verme nedeniyle kavga ettiği minibüs sürücüsü M.Ç. ve kavgayı ayırmaya çalışan A.Ş.'yi tabanca ile bacaklarından vurdu.
2.12.2018 Yaşam
Yol verme kavgası kanlı bitti!
Yol verme kavgası kanlı bitti! Adana’da trafikte yol verme kavgası sonucu 2 kişi silahla yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olay sırasında araçta bir bebeğin bulunması dikkat çekti.
8.11.2018 Yaşam
Kadınlar trafiği birbirine kattı
Kadınlar trafiği birbirine kattı Silivri'de yol verme kavgası yüzünden kadın sürücüler saç saç baş başa kavga etti. Kadınların trafikte kavga ettiği anlar cep telefonu kameralarınca kaydedilirken, trafikteki diğer sürücüler şaşkın bakışlar arasına kavgayı izledi.
18.07.2018 Yaşam
Yol verme kavgası kanlı bitti!
Yol verme kavgası kanlı bitti! Bursa'da yeni tuttukları eve eşyalarını taşıyan aile nakliye kamyonunu yol ortasından çekmeyince kavga çıktı. Yaklaşık 15 kişi evini taşıyan aileye saldırınca mahalle sakinleri birbirine girdi 2 kişi döner bıçağı ile yaralandı. Yaralanan şahısların yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.
10.07.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yol Verme Kavgası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yol verme kavgası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.