Yoklama

Yoklama

Son dakika yoklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yoklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yoklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yoklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yoklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 825 yoklama haberi bulunmuştur. Tüm yoklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gelir İdaresi'nden kiracılara önemli uyarı
Gelir İdaresi'nden kiracılara önemli uyarı Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) vergi kaybının önüne geçmek için kirada oturan vatandaşlara çağrıda bulundu. GİB, "Kira Bildirim Formu"nu doldurun dedi.
20.02.2024 Ekonomi
e okul yoklama ne zaman kapanacak 2024? Okullarda yoklama alınacak mı 2024, bu hafta yok yazılma var mı?
e okul yoklama ne zaman kapanacak 2024? Okullarda yoklama alınacak mı 2024, bu hafta yok yazılma var mı? Okulların kapanmasına az bir süre kaldı. MEB'e bağlı okullarda eğitim gören öğrenciler 19 Ocak'ta karne alacak. Okullarda son haftaya girilirken son hafta ders işlenip işlenmeyeceği ve yoklama alınıp alınmayacağı merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı açıklama yaptı. Peki, e okul yoklama ne zaman kapanacak 2024? Okullarda yoklama alınacak mı 2024, bu hafta yok yazılma var mı?
16.01.2024 Eğitim
17 Ocak yoklama alınacak mı? 17 Ocak okullarda yoklama alınır mı 2024, dersler işlenecek mi?
17 Ocak yoklama alınacak mı? 17 Ocak okullarda yoklama alınır mı 2024, dersler işlenecek mi? 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi sona ediyor. Öğrenciler "dönem sonu faaliyet haftası" kapsamında okullara gitmeye devam ediyor. Bu hafta boyunca okullarda ders işlenmeyecek ve öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri için çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Ancak öğrenciler yoklama alınıp alınmayacağını sorgulamaya devam ediyor. Peki, 17 Ocak yoklama alınacak mı? 17 Ocak okullarda yoklama alınır mı 2024, dersler işlenecek mi?
16.01.2024 Eğitim
Okullarda son hafta yoklaması alınır mı? Son hafta etkinliklerde yok yazılıyor mu?
Okullarda son hafta yoklaması alınır mı? Son hafta etkinliklerde yok yazılıyor mu? Okulların ara tatile girmesine kısa bir süre kaldı. Son haftada ders var mı sorusu da gündem oldu. Öğrenciler, okulların son haftası gidilmez yok yazılıyor mu sorusuna yanıt aramaya başladı. Ancak Milli Eğitim Bakanlığı son hafta hakkında açıklama yaptı. Peki okulların son haftası ders var mı? Okula gidilmezse yok yazılıyor mu?
14.01.2024 Gündem
Okullarda son hafta ders yapılmayacak mı? Son hafta yoklama alınır mı 2024, son hafta dersler iptal mi?
Okullarda son hafta ders yapılmayacak mı? Son hafta yoklama alınır mı 2024, son hafta dersler iptal mi? MEB okullarda son hafta ders yapılacak mı, son hafta okullarda yoklama alınır mı? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci döneminin son haftasında bir duyuru yaptı. Yeni karar, öğrencileri mutlu ederken, arama motorlarına yönelen öğrenciler son hafta ders işlenecek mi, sorusuna yanıt aramaya başladı.
13.01.2024 Eğitim
AK Parti'nin 'İstanbul' planı belli oldu! Sloganlar ortaya çıktı
AK Parti'nin 'İstanbul' planı belli oldu! Sloganlar ortaya çıktı AK Parti’de aday yoklamaları dün de Gaziantep, Ordu, Malatya ve Trabzon için devam etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aday tanıtımını ve seçim beyannamesini 15 Ocak’ta yapması bekleniyor. Erdoğan ocak sonuna doğru da meydanlara inecek.
22.12.2023 Gündem
10 Kasım okullar tatil mi, okullar 10 Kasım'da yarım gün mü? Cuma günü yoklama alınacak mı, ders işlenecek mi?
10 Kasım okullar tatil mi, okullar 10 Kasım'da yarım gün mü? Cuma günü yoklama alınacak mı, ders işlenecek mi? Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım’da tüm yurtta saygı ve sevgiyle anılırken Ulu Önder’in ölüm yıldönümünde resmi tatil olup olmadığı sorgulanıyor. Öğrenciler ve veliler arama motorlarına yönelerek 10 Kasım'da okullar tatil mi, okullar 10 Kasım Cuma yarım gün mi? 10 Kasım okul var mı, okullar 10 Kasım Cuma açık mı? Sorularının yanıtını araştırıyor.
6.11.2023 Gündem
81 ilde okul çevreleri ve servis araçlarına denetim! 113 kişi yakalandı
81 ilde okul çevreleri ve servis araçlarına denetim! 113 kişi yakalandı Türkiye genelinde okul çevreleri ve servis araçlarına yönelik denetimde çeşitli suçlardan aranan 113 kişi yakalandı, kayıp 6 çocuk bulundu.
12.09.2023 Yaşam
Lisede ilk hafta yoklama alınır mı? Devamsızlık 10 gün, yoklama var mı?
Lisede ilk hafta yoklama alınır mı? Devamsızlık 10 gün, yoklama var mı? Lisede ilk hafta yoklama alınır mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Okullar açıldı. Liseye geçenler ya da lisede devam eden öğrenciler için devamsızlık oldukça önemli. Bu yıl alınan kararla devamsızlık 10 gün oldu. Peki lisede ilk hafta yoklama alınır mı?
11.09.2023 Gündem
MSB duyurdu! Son bir haftada 53 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! Son bir haftada 53 terörist etkisiz hale getirildi Terör örgütüne operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son bir haftada 53 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
10.08.2023 Gündem
Bedelli askerlikte yeni dönem başladı! Vazgeçenler yeniden başvuramayacak
Bedelli askerlikte yeni dönem başladı! Vazgeçenler yeniden başvuramayacak Bedelli askerlikte yeni dönem resmen başladı. Milli Savunma Bakanlığı'nın Askeralma Yönetmeliği'nde değişikliğe gidildi. Bedelli askerlikle ilgili yeni bir düzenleme yapıldı. Buna göre bedelli hakkından vazgeçenler, yeniden başvuru yapamayacak.
7.08.2023 Gündem
Bedelli askerlikte yeni dönem!
Bedelli askerlikte yeni dönem! Milli Savunma Bakanlığı “Askeralma Yönetmeliği”nde değişikliğe gitti. Buna göre; kura sonrası vazgeçenlerin yeniden bedelli hakkı olmayacak
6.08.2023 Gündem
Esenyurt'ta dev operasyon: 86 kişi yakalandı
Esenyurt'ta dev operasyon: 86 kişi yakalandı Esenyurt'ta tekel bayisinde işlenen cinayet ve artan asayiş olayları sebebiyle İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından asayiş ve huzur denetimi yapıldı. Denetimler sırasında 16 silah ele geçirilirken, aranması olan 86 kişi yakalandı.
31.07.2023 Gündem
Askerlik yeri öğrenme (e devlet)! Askerlik yerleri açıklandı mı, askerlik yerleri saat kaçta açıklanacak? MSB PERTEM askerlik yerleri (ağustos celbi sınıflandırma sonuçları 2023) sorgulama
Askerlik yeri öğrenme (e devlet)! Askerlik yerleri açıklandı mı, askerlik yerleri saat kaçta açıklanacak? MSB PERTEM askerlik yerleri (ağustos celbi sınıflandırma sonuçları 2023) sorgulama 2023 Askerlik yerleri açıklandı mı, Ağustos celbi askerlik yerleri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü’nün takvimine göre yoklama, askerlik hizmet tercihi ile celp tercihlerini tamamlayan adayların seçim ve sınıflandırma sonuçları için bugüne işaret edildi. Askerlik yerini öğrenmek isteyenler e-devlet ekranı ile kontrol edebilecek. Peki, 2023 Ağustos celbi Askerlik yerleri belli oldu mu, askerlik yerleri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte, MSB seçim ve sınıflandırma sonucu sorgulama ekranı
28.07.2023 Gündem
TBMM olağanüstü toplandı
TBMM olağanüstü toplandı TBMM Genel Kurulu, CHP'nin çağrısı üzerine olağanüstü toplandı.
25.07.2023 Gündem
(Instagram yoklama kapatma) Instagram günlük yoklama nedir, nasıl kaldırılır? Instagram günlük yoklama kapatma-iptal etme!
(Instagram yoklama kapatma) Instagram günlük yoklama nedir, nasıl kaldırılır? Instagram günlük yoklama kapatma-iptal etme! Sosyal medya platformlarından biri olan Instagram kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Son çıkan Instagram sohbet yoklaması, sohbet gruplarında anlık fotoğraflar toplayabilmeyi sağlayan bu özellik bazı kullanıcılar tarafından sevilmedi. Sohbet yoklaması dilediğiniz zaman gönderebilir ve kaldırabileceğinden “Instagram yoklama kapatma” süreci araştırılıyor. Peki, Instagram günlük yoklama nasıl kaldırılır? İşte Instagram günlük yoklama kapatma…
14.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Okulun son haftası yoklama alınır mı, devamsızlık işlenir mi? Devamsızlık sınırı kaç gün?
Okulun son haftası yoklama alınır mı, devamsızlık işlenir mi? Devamsızlık sınırı kaç gün? 2022-2023 eğitim öğretim yılı 16 Haziran cuma günü sona erecek. Devamsızlık hakkını dolduran öğrenciler ise son hafta yoklama alınıp alınmayacağını sorgulamaya başladı. Devamsızlık sınırında olan öğrenciler “Okulun son haftası yoklama alınır mı, devamsızlık işlenir mi? Devamsızlık sınırı kaç gün?” sorularına yanıt arıyor.
13.06.2023 Eğitim
TBMM yeni vekilleri bekliyor
TBMM yeni vekilleri bekliyor Türkiye Büyük Millet Meclis’i 28. Dönem’de seçilecek milletvekillerini bekliyor.
13.05.2023 Gündem
İnşikak Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! İnşikak Suresi okumanın yararları ve faziletleri
İnşikak Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! İnşikak Suresi okumanın yararları ve faziletleri Mekke döneminde inmiştir. 25 âyettir. Sûre, adını birinci âyette geçen “inşakka” fiilinin mastarı olan “İnşikâk” kelimesinden almıştır. İnşikâk, yarılmak demektir. Bu sûrede de kıyametin kopması, onun ardından gerçekleşecek olan uhrevî hesap, insanların iman ve amellerine uygun olarak yargılanmaları, ceza veya ödül gibi konular etkili bir üslûpla anlatılmaktadır. Peki, İnşikak Suresi okumanın yararları nelerdir? İnşikak Suresi faziletleri ne? İşte İnşikak Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Mayıs ayı askerlik yerleri açıklandı! Askerlik yerleri sorgulama ekranı e-Devlet
Mayıs ayı askerlik yerleri açıklandı! Askerlik yerleri sorgulama ekranı e-Devlet Askerlik için tecillerini bozduracak olan er adayları, 2023 yılında askerlik celp yerlerinin ne zaman açıklanacağını merak ediyordu. Mart/nisan 2023 celp ve sevk dönemlerinin deprem nedeniyle ertelenmesinin ardından mayıs 2023 askerlik yerlerine gözler çevrilmişti. Merakla beklenen MSB askerlik yerleri açıklandı.
25.04.2023 Gündem
Bu fotoğrafta Fenerbahçe'de kalan tek yıldızdı! İrfan Can Kahveci'nin yerine 50 milyon euro'luk transfer
Bu fotoğrafta Fenerbahçe'de kalan tek yıldızdı! İrfan Can Kahveci'nin yerine 50 milyon euro'luk transfer Galatasaray'ın da transfer listesinde olmasına rağmen olaylı bir şekilde Fenerbahçe'ye imza atan ve bu sezon oynadığı futbolla sert eleştiriler alan İrfan Can Kahveci'nin yerine 50 milyon euro'luk yıldız bulundu. İngiltere'de özel hayatı sebebiyle büyük sorunlar yaşayan 21 yaşındaki oyuncu için Sarı Lacivertli yöneticilerin devreye girdiği belirtilirken, transferde Galatasaray'ın da yoklama yaptığı bildirildi.
30.03.2023 Fenerbahçe
İstanbul’da 'Huzur İstanbul Uygulaması'nda 164 asker kaçağı yakalandı
İstanbul’da 'Huzur İstanbul Uygulaması'nda 164 asker kaçağı yakalandı İstanbul’da polisin gerçekleştirdiği geniş çaplı çalışmalarda, “Askeri Ceza Kanunu”na muhalefet suçundan aranma kaydı bulun 164 kişi yakalandı. İl genelinde 162 bin 548 kişi Genel Bilgi Taramasına (GBT) tâbi tutulurken, yoklama kaçaklarının yanı sıra çeşitli suçlardan ‘aranan’ 558 şüpheli yakalandı, bu kişilerin 391’i gözaltına alındı.
25.03.2023 Gündem
e-Devlet'te yeni hizmet! Askerlik işlemleri online yapılacak
e-Devlet'te yeni hizmet! Askerlik işlemleri online yapılacak Milli Savunma Bakanlığı, askerlikle ilgili iş ve işlemlerin dijital ortamda tek nokta üzerinden yapılabilmesine imkan sağlayan 'Askerliğim' bütünleşik hizmetinin, e-Devlet'ten hizmete sunulduğunu duyurdu.
21.03.2023 Gündem
Minik Ayşe depremden 7 saat sonra canlı olarak kurtarıldı
Minik Ayşe depremden 7 saat sonra canlı olarak kurtarıldı Kahramanmaraş’ta enkaz altında kalan 5 yaşındaki çocuk, depremden 7 saat sonra canlı olarak kurtarıldı. Babasının elini bir an olsun bırakmayan minik Ayşe, kameralara yansıdı.
6.02.2023 Gündem
Bakan Akar: Deprem bölgesinde 3 askerimiz şehit oldu
Bakan Akar: Deprem bölgesinde 3 askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 'deprem bölgesinde 3 askerimiz şehit oldu. Yaralılarımız var, birliklerimizde yoklama alıyoruz' dedi.
6.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yoklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yoklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.