Bekçi Alımı

Bekçi Alımı

Son dakika bekçi alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bekçi alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bekçi alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bekçi Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bekçi alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 145 bekçi alımı haberi bulunmuştur. Tüm bekçi alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
BEKÇİ ALIMI: KPSS şartı yok, 18 yaş üstü herkes başvursun! Türkiye genelinde başvurular başladı
BEKÇİ ALIMI: KPSS şartı yok, 18 yaş üstü herkes başvursun! Türkiye genelinde başvurular başladı İş arayanların ilgiyle takip ettiği ilanların başında bekçi alımları geliyor. Özel sektörde inşaat bekçiliği ya da güvenlik alanında karıiyer yapmak isteyenler için büyük fırsat sunuyor. İŞKUR bu alanda ilerlemek isteyenlere kolaylık sunarak işveren ve işçi arasında köprü oluyor. KPSS şartı olmayan ve mülakatı da yapılmayan başvuru süreci adaylar için çok cazip.
27.03.2024 Çalışma Hayatı
İlkokul mezunlarına inşaat- işyeri bekçi alımı: İlanlar İŞKUR'da yayınlandı! KPSS şartı yok, 18-55 yaş arasına...
İlkokul mezunlarına inşaat- işyeri bekçi alımı: İlanlar İŞKUR'da yayınlandı! KPSS şartı yok, 18-55 yaş arasına... Son zamanlarda çokça aranan inşaat ve işyeri bekçiliği alımı İŞKUR'da başladı. Yayınlanan ilanlarda adayların ilkokul mezunu olması yeterli olduğu ifade edildi. Günlük olarak güncellenen ilanlarda birçok meslekten ilan var. İstihdam sağlama ve işsizliğe çözüm olmada İŞKUR ön ayak olmaya devam ediyor. KPSS şartsız ilanlarda 18-55 yaş aralığında adaylar bekçi alımları için başvuru yapabiliyor.
24.02.2024 Çalışma Hayatı
KPSS şartsız bekçi alım ilanı İŞKUR'da yayınlandı! En az lise mezunu koşulu var: Başvurular online yapılabiliyor
KPSS şartsız bekçi alım ilanı İŞKUR'da yayınlandı! En az lise mezunu koşulu var: Başvurular online yapılabiliyor KPSS şartı olmadan bekçi alım ilanına başvurmak isteyenler için ilan İŞKUR'da yayınlandı. Bekçi alımlarına dair bilgiler paylaşıldı. Özel sektörün de artan güvenlik ihtiyacı sonrası yapılan alımlarda en az lise mezuunu olma koşulu var. Başvuruların online yapıldığı bekçi alımları için son tarih de belirlendi.
5.02.2024 Gündem
Bekçilik yazılı sınavı nerede olacak? 2023 Bekçi alım sınavı kaç dakika sürüyor?
Bekçilik yazılı sınavı nerede olacak? 2023 Bekçi alım sınavı kaç dakika sürüyor? Bekçi alımı için yazılı sınavın ne zaman olacağı merak konusu olmaya devam ediyor. 2023 yılının birinci dönemi Çarşı ve Mahalle Bekçi alımı için Haziran ayında başvuru yapanlar yazılı sınava katılıyor olacak. Fiziki yeterlilik sınavını geçen adayların katılacağı 2023 bekçi alım sınavı ne zaman, nerede olacak?
25.07.2023 Gündem
Bekçilik sınav yerleri 2023 sorgulama: Bekçilik sınavı ne zaman 2023? Bekçi alımı sınav giriş yerleri açıklandı mı?
Bekçilik sınav yerleri 2023 sorgulama: Bekçilik sınavı ne zaman 2023? Bekçi alımı sınav giriş yerleri açıklandı mı? Bekçilik sınav yerleri ve tarihi açıklandı. Adaylar e-Devlet üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle birlikte, bekçilik sınavı giriş yerlerini sorgulayabilecek. İşte bekçi alımı sınav yerleri sorgulama ekranı…
6.06.2023 Personel Alımı
1250 bekçi alımı! 2023 bekçi alımı şartları neler, başvuru ücreti ne kadar, hangi iller için bekçi alımı yapılacak, ne zaman?
1250 bekçi alımı! 2023 bekçi alımı şartları neler, başvuru ücreti ne kadar, hangi iller için bekçi alımı yapılacak, ne zaman? 2023 bekçi alımı ilanı yayımlandı. Polis Akademisi Başkanlığı, 26 ilde istihdam edilmek üzere bin 250 çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapacak. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, adayların en az lise ve dengi okul mezunu olması ve 31 yaşından gün almamış olması şartı aranacak. Peki, Bekçi alımı şartları neler, başvuru ücreti ne kadar, bekçi alımı hangi illerde olacak? 1250 bekçi alımı 2023 nasıl yapılır?
20.01.2023 Personel Alımı
Bekçi alımı başvuru yap! Hangi illerde bekçi alımı yapılacak, bekçi alımı başvuru şartları neler, KPSS şartı var mı, askerlik şartı aranıyor mu?
Bekçi alımı başvuru yap! Hangi illerde bekçi alımı yapılacak, bekçi alımı başvuru şartları neler, KPSS şartı var mı, askerlik şartı aranıyor mu? 2023 bekçi alımı merakla bekleniyordu, Polis Akademisi Başkanlığı 26 ilde istihdam edilmek üzere 1250 çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan 2023/1. dönem çarşı ve mahalle bekçiliği giriş sınavı ilanına göre başvuru süreci başladı. Peki, Bekçi alımı başvuru şartları nelerdir, bekçi maaşı ne kadar? Çarşı mahalle bekçi alımı hangi illerde olacak 2023? İşte www.pa.edu.tr bekçi alımı başvuru e-devlet ekranı…
18.01.2023 Gündem
DSİ bekçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? DSİ bekçi alımı sonuç öğrenme!
DSİ bekçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? DSİ bekçi alımı sonuç öğrenme! DSİ, İŞKUR üzerinden bekçi alımı başvurularını almıştı. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar için kura çekilişi canlı yayınla yapıldı. Başvuru yapan ve başvurusu uygun bulunan adaylar arasında yapılan kura çekilişinin sonuçlarının açıklanıp açıklammadığı merak ediliyor. Peki, DSİ bekçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? DSİ bekçi alımı kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte DSİ bekçi alımı sonuç sorgulama ekranı!
10.08.2022 Personel Alımı
DSİ bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir?
DSİ bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir? DSİ bekçi alımı başvuru tarihleri ve şartlarına yönelik aramalar arttı. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ), 50 bekçi alımı yapılacağını duyurmasının ardından Resmi Gazete'de ilana dair detayları da yayımladı. Peki, DSİ 50 personel alımı başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? DSİ bekçi alımı şartları nelerdir?
25.07.2022 Personel Alımı
Devlet Su İşleri (DSİ) işçi alımı 2022! DSİ bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır? DSİ İŞKUR üzerinden sürekli işçi kadrosuna bekçi alacak!
Devlet Su İşleri (DSİ) işçi alımı 2022! DSİ bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır? DSİ İŞKUR üzerinden sürekli işçi kadrosuna bekçi alacak! Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) duyurdu! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere sürekli işçi kadrosuna bekçi alınacak. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Peki, DSİ bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır? DSİ işçi alımı başvuru şartları ne? DSİ personel alımı başvuru ekranı!
25.07.2022 Personel Alımı
Bekçilik sınavı ne zaman yapılacak, 2022/1. Dönem bekçilik sınavı giriş belgesi nasıl alınır? Bekçilik sınav yerleri sorgulama ekranı
Bekçilik sınavı ne zaman yapılacak, 2022/1. Dönem bekçilik sınavı giriş belgesi nasıl alınır? Bekçilik sınav yerleri sorgulama ekranı Bekçilik sınavı ne zaman yapılacak, bekçilik sınav giriş belgesi nasıl alınır? Bekçilik sınavının ne zaman yapılacağı, sınav giriş belgesinin nasıl ve nereden alındığı konusu araştırılmaya devam ediyor. 2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alımı kapsamında 23 Mayıs – 04 Haziran 2022 tarihleri arasında şahsen müracaatları alınan ve ön sağlık kontrollerini başarıyla geçen adaylar, sonraki aşama olarak yazılı sınava katılacaklar. Peki, bekçi alımı sınavı ne zaman? İşte sınav tarihi ve sınav belgesi sorgulama ekranı…
13.07.2022 Personel Alımı
Tarihçeli ikametgah belgesi nedir, nasıl alınır? Bekçi alımında en az bir yıl ikamet şartı gerekiyor!
Tarihçeli ikametgah belgesi nedir, nasıl alınır? Bekçi alımında en az bir yıl ikamet şartı gerekiyor! Tarihçeli ikametgah belgesi nasıl alınır? e-Devlet'in bünyesinde bulunan tarihçeli ikametgah belgesi aramaları bekçilik alımı sınav tarihlerinin belli olmasıyla sorgulanmaya başlandı.
19.05.2022 Uzmana Sor
2022 bekçilik sınavı ne zaman? 2022/1. Dönem sınav tarihileri, müracaat kabul ve ön sağlık kontrolü merkezleri belli oldu mu, sınavda yanlış doğruyu götürüyor mu?
2022 bekçilik sınavı ne zaman? 2022/1. Dönem sınav tarihileri, müracaat kabul ve ön sağlık kontrolü merkezleri belli oldu mu, sınavda yanlış doğruyu götürüyor mu? Bekçilik sınav tarihleri açıklandı. Polis Akademisi resmi sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, '2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavına katılacak adayların müracaat kabul ve ön sağlık kontrolü merkezleri ile sınav tarihleri açıklanmıştır.' İfadelerine yer verildi. Peki, Bekçilik sınavı ne zaman, bekçilik sınavı sorularında yanlış doğruyu götürüyor mu? 2022/1. Dönem sınav tarihileri, müracaat kabul ve ön sağlık kontrolü merkezleri…
19.05.2022 Personel Alımı
Bekçilik sınavı ne zaman? Bekçi alımı sınavı soru dağılımı belli oldu!
Bekçilik sınavı ne zaman? Bekçi alımı sınavı soru dağılımı belli oldu! Bekçi alımı 2022 başvuruları sona erdi. Adayların gözü bekçilik sınavına çevrilirken, adaylar için konu dağılımı paylaşıldı. Peki, Bekçilik sınavı ne zaman? Bekçi alımı sınavı nasıl olacak? İşte Bekçi alımı sınavı soru dağılımı!
15.05.2022 Personel Alımı
107 bin eleman alınacak! Net maaş 8 bin lira! İşsiz birçok kişiyi ilgilendiriyor
107 bin eleman alınacak! Net maaş 8 bin lira! İşsiz birçok kişiyi ilgilendiriyor İş arayan binlerce kişiyi ilgilendiriyor ilgilendiriyor! Net 8 bin lira maaşla 107 bin eleman aranıyor. İşsiz milyonları yakından ilgilendiriyor. İŞKUR’a, işverenlerden gelen eleman taleplerini incelediğimde de büyük çoğunluğunun ara eleman diye adlandırılan meslekler olduğu da görülüyor. Gazaltı kaynakçısı, torna tezgahı operatörü gibi imalat sanayinde en çok ihtiyaç duyulan, üniversitelerde okutulmayan, okutulsa da üzerinden şöyle geçilen ama asıl meslek liselerinde okutulan ve uzmanlaştırılan meslekler. İşte işverenler de bu işlere eleman arıyor. Durumu anlamak için hem uzmanlarla hem de sanayicilerle konuştum. İmalat sanayinde, ara eleman olarak aranan kişilere ödenen net maaş 7-8 bin liralardan başlıyor.
12.05.2022 Çalışma Hayatı
Bekçilik yazılı sınavı ne zaman 2022? EGM PA bekçi alımı sınavı ön sağlık kontrolü nasıl oluyor, bekçilik sınav ücreti nereye yatırılır?
Bekçilik yazılı sınavı ne zaman 2022? EGM PA bekçi alımı sınavı ön sağlık kontrolü nasıl oluyor, bekçilik sınav ücreti nereye yatırılır? Bekçi adayları, yazılı sınav tarihi ile ilgili aramaları artırdı. Bekçilik mesleğini yapmak isteyen vatandaşlar 28 Nisan-13 Mayıs tarihleri arasında ön başvurularını E-devlet üzerinden yapabilecek. Başvurularda, şartları sağlayan adaylar, ön sağlık kontrolü ve yazılı sınava girmeye hak kazanacak. Peki, Bekçilik yazılı sınavı ne zaman 2022, bekçi alımı sınavı ön sağlık kontrolü nasıl oluyor? Bekçilik sınav ücreti nereye yatırılır?
9.05.2022 Personel Alımı
Jandarma bekçi alımı 2022! Bekçi alımı başvuru kılavuzu yayınlandı! 2 bin 500 bekçi alımı başvuru şartları nelerdir, ücreti ne kadar?
Jandarma bekçi alımı 2022! Bekçi alımı başvuru kılavuzu yayınlandı! 2 bin 500 bekçi alımı başvuru şartları nelerdir, ücreti ne kadar? 4 Mart 2022 Resmi Gazete kararı kapsamında 3 bin bekçi alımı yapılacağı açıklanmıştı. 2 bin 500 bekçi alımı için ön başvurular alınmaya başlandı. Adaylar, 28 Nisan-13 Mayıs'ta "http://www.pa.edu.tr" adresinden e-Devlet şifresiyle giriş yaparak ön başvurularını gerçekleştirebilecek. Peki, 2 bin 500 bekçi alımı başvuru şartları nelerdir, ücreti ne kadar?
30.04.2022 Personel Alımı
Bekçi alımı 2022 başvuru yapma ekranı! Bekçi alımı başvuruları ne zaman, başladı mı? Bekçi alımı şartları nelerdir 2022?
Bekçi alımı 2022 başvuru yapma ekranı! Bekçi alımı başvuruları ne zaman, başladı mı? Bekçi alımı şartları nelerdir 2022? Bekçi alımı başvuru sürecine ilişkin detaylar sorgulanmaya devam ediyor. Türkiye genelinde 3 bin 250 mahalle bekçisi alımı yapılacağının açıklanmasıyla vatandaşların bekçi alımına ilişkin yaptıkları aramalar da arttı. Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı, yaptığı açıklamada 3 bin 250 erkek Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapacağını duyurdu. Peki, Bekçi alımı ne zaman, başladı mı? Bekçi alımı şartları neler, askerlik şartı kalktı mı? Bekçi alımı başvurusu nasıl ve nereden yapılır? İşte bekçi alımı başvuru ekranı…
29.04.2022 Personel Alımı
KPSS şartı yok, maaşları 8000 lirayı buluyor! 81 ilde başvurular başladı...
KPSS şartı yok, maaşları 8000 lirayı buluyor! 81 ilde başvurular başladı... Binlerce bekçi alımı yapılacak. KPSS şartı bulunmuyor, en az lise ve dengi okul mezunu olmak gerekiyor. 81 ile 3.250 erkek bekçi alımı yapılacak. Başvurular bugünden itibaren alınmaya başlandı. 2022 bekçi alımı şartları ve süreç tek tek açıklandı. 2022 yılı bekçi alımı için Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) yeni ilan ile duyurdu. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. İl il kontenjan sayısı da belli oldu. Sınavlar ise yazılı sınav, fiziki yeterlilik sınavı ve sözlü sınav şeklinde yapılacak. Söz konusu sınav sonuç listeleri Polis Akademisi Başkanlığı internet sayfasından ilan edilecek. Ön başvurular için son tarih 13 Mayıs. 2022 bekçi alımı ile ilgili tüm bilgiler...
29.04.2022 Personel Alımı
Bekçi alımı başvuru ekranı: Bekçi alımı yaş sınırı, boy kilo şartları nelerdir, 3250 bekçi alımı ne zaman? Bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır 2022?
Bekçi alımı başvuru ekranı: Bekçi alımı yaş sınırı, boy kilo şartları nelerdir, 3250 bekçi alımı ne zaman? Bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır 2022? Bekçilik başvuru süreci ile ilgili detaylar sorgulanıyor. Türkiye genelinde 3.250 bekçi alımı başladı. Başvuru şartlarını karşılayan adaylar Polis Akademisi resmi internet sitesi üzerinden E-Devlet şifresini kullanarak başvurularını gerçekleştiriyor. 13 Mayıs tarihine kadar devam edecek başvurunun ardından ön başvuru sonuçları açıklanacak, ardından da ön sağlık kontrolü, yazılı sınav, fiziki yeterlilik sınavı, sözlü sınav aşamaları ile bekçi alımı süreci tamamlayacak. Peki, 3250 bekçi alımı yaş sınırı boy kilo şartları nelerdir, bekçi alımı başvuru ücreti ne kadar? Bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır 2022? İşte Bekçi alımı başvuru ekranı…
28.04.2022 Personel Alımı
Bekçi alımı 2022 başvuru şartları belli oldu!  Polis Akademisi 3250 bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır, ne zaman?
Bekçi alımı 2022 başvuru şartları belli oldu! Polis Akademisi 3250 bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır, ne zaman? Bekçi alımı başvurusu başladı. Türkiye genelinde 3.250 bekçi alımı başvuru şartlarını karşılayan adaylar Polis Akademisi resmi internet sitesi üzerinden E-Devlet şifresini kullanarak başvurularını yapabilecek. Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı, 3 bin 250 erkek Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımına ilişkin alım ilanı yayımladı. Adaylar, 28 Nisan-13 Mayıs tarihleri arasında http://www.pa.edu.tr adresinden e-Devlet şifresi ile giriş yaparak ön başvurularını yapabilecekler. Polis Akademisi, ön sağlık kontrolü, yazılı sınav, fiziki yeterlilik sınavı, sözlü sınav aşamaları ile bekçi alımı sürecini tamamlayacak. Peki, Bekçi alımı başvuru 2022 ne zaman, nasıl yapılır? Bekçi alımı 2022 başvuru şartları nelerdir, başvuru formu aktif mi? İşte Polis Akademisi 3250 bekçi alımı başvuru şartları, kılavuzu ve kontenjanları…
27.04.2022 Personel Alımı
BAŞVURU YAP! Bekçi alımı 2022 başvuru şartları nelerdir, başvuru formu aktif mi? Polis Akademisi 3250 bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır, ne zaman?
BAŞVURU YAP! Bekçi alımı 2022 başvuru şartları nelerdir, başvuru formu aktif mi? Polis Akademisi 3250 bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır, ne zaman? Bekçi alımı başvurusu başladı. Türkiye genelinde 3.250 bekçi alımı başvuru şartlarını karşılayan adaylar Polis Akademisi resmi internet sitesi üzerinden E-Devlet şifresini kullanarak başvurularını yapabilecek. 13 Mayıs’a kadar devam edecek başvurunun ardından ön başvuru sonuçları Polis Akademisi tarafından açıklanacak. Polis Akademisi, ön sağlık kontrolü, yazılı sınav, fiziki yeterlilik sınavı, sözlü sınav aşamaları ile bekçi alımı sürecini tamamlayacak. Peki, Bekçi alımı başvuru 2022 ne zaman, nasıl yapılır? Bekçi alımı 2022 başvuru şartları nelerdir, başvuru formu aktif mi? İşte Polis Akademisi 3250 bekçi alımı başvuru şartları, kılavuzu ve kontenjanları…
27.04.2022 Personel Alımı
Polis Akademisi (PA) 81 ilde bekçi alımı yapacak! 3250 bekçi alımı ne zaman? Çarşı ve mahalle bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır?
Polis Akademisi (PA) 81 ilde bekçi alımı yapacak! 3250 bekçi alımı ne zaman? Çarşı ve mahalle bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi (PA) açıkladı! 3250 bekçi alımı yapılacak. 81 ilde bekçi alımı ile ilgili duyuru yayımlandı. Polis Akademisi’nden yapılan açıklamaya göre, Çarşı ve Mahalle Bekçisi olarak 81 İl Valiliğinde istihdam edilmek üzere en az lise ve dengi okul mezunu toplam 3.250 erkek Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapılacak. Peki, 3250 bekçi alımı ne zaman? Çarşı ve mahalle bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Bekçi alımı KPSS şartı var mı? Bekçi alımı yaş sınırı ne? İşte detaylar…
24.04.2022 Personel Alımı
Binlerce bekçi alınacak! 81 ilde harekete geçildi, işte bekçi olma şartları...
Binlerce bekçi alınacak! 81 ilde harekete geçildi, işte bekçi olma şartları... Polis Akademisi son dakika açıkladı. 81 ilde yeni ilan yayınlandı. Polis Akademisi sosyal medya hesabı üzerinden 3 bin 250 bekçi istihdam edileceğini açıkladı. İşte Bekçi alımı ne zaman, hangi tarihte yapılacak? 2022 Bekçilik koşulları belli oldu mu?
23.04.2022 Personel Alımı
Bekçi alımı ne zaman başlayacak 2022? Bekçi alımı 2022 başvuru formu erişime açıldı mı, EGM 3 bin bekçi alımı başvuruları başladı mı?
Bekçi alımı ne zaman başlayacak 2022? Bekçi alımı 2022 başvuru formu erişime açıldı mı, EGM 3 bin bekçi alımı başvuruları başladı mı? Bekçi alımı başvuru şartları ve başvurularının ne zaman başlayacağı merakla bekleniyor. Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığında görevlendirilecek 3 bin bekçi alımı ilanı geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Peki, Bekçi alımı 2022 başvuru formu erişime açıldı mı, EGM 3 bin bekçi alımı başvuruları başladı mı?
22.03.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Bekçi Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bekçi alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.