Gazete Vatan Logo

DSİ bekçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? DSİ bekçi alımı sonuç öğrenme!

DSİ, İŞKUR üzerinden bekçi alımı başvurularını almıştı. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar için kura çekilişi canlı yayınla yapıldı. Başvuru yapan ve başvurusu uygun bulunan adaylar arasında yapılan kura çekilişinin sonuçlarının açıklanıp açıklammadığı merak ediliyor. Peki, DSİ bekçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? DSİ bekçi alımı kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte DSİ bekçi alımı sonuç sorgulama ekranı!

DSİ bekçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? DSİ bekçi alımı sonuç öğrenme!

Devlet Su İşleri (DSİ) bekçi alımı için İŞKUR üzerinen başvuruları aldı. Başvurusu kabul edilen adayların kura çekilişi yapıldı. DSİ bekçi alımı kura sonuçları sorgulanıyor. Peki, DSİ bekçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? DSİ bekçi alımı kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte DSİ bekçi alımı sonuç sorgulama ekranı!

DSİ BEKÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Noter huzurundaki kura çekimi; 09.08.2022 tarihinde saat 10:00 da Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Konferans Salonunda yapıldı. Kura çekimi DSİ Genel Müdürlüğünün resmi youtube kanalı üzerinden canlı yayınlandı. Kura çekimi sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü internet adresinde (www.dsi.gov.tr) ilan edilecek.

DSİ BEKÇİ ALIMI SONUÇ SORGULAMA EKRANI!