Dsi

Dsi

Son dakika dsi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dsi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dsi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dsi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dsi gelişmeleri de dahil olmak üzere 501 dsi haberi bulunmuştur. Tüm dsi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da tarımda maksimum verimlilik için tasarruflu sulama projeleri hayata geçiriliyor
Adana'da tarımda maksimum verimlilik için tasarruflu sulama projeleri hayata geçiriliyor Adana’nın Ceyhan ilçesinde hayata geçirilmekte olan Tarla İçi Kapalı (Borulu) Drenaj ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Projeleri çerçevesinde çalışmalar devam ediyor.
12.04.2024 Adana
Adana'da gerçekleşen ve planlanan projeler konuşuldu
Adana'da gerçekleşen ve planlanan projeler konuşuldu Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Devlet Su İşleri (DSİ) 6. Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek gerçekleştirilen çalışmalar ve planlanan projelerle ilgili bilgi aldı.
1.02.2024 Adana
Eşi ve 5 çocuğunun öldüğü otomobili 'gelin arabası' yapıp, 5 ay sonra evlenmişti; tutuklandı
Eşi ve 5 çocuğunun öldüğü otomobili 'gelin arabası' yapıp, 5 ay sonra evlenmişti; tutuklandı Şanlıurfa'da, 8 ay önce otomobilin sulama kanalına uçması sonucu eşi ve 5 çocuğunun boğulduğu kaza sonrası gözaltına alınıp serbest bırakılan ve eşinin ailesinin 'cinayet' iddiaları üzerine tekrar gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen sürücü Hasan Çetin (38), üçüncü kez çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hasan Çetin'in kaza yaptığı otomobili 'gelin arabası' olarak kullanıp, olaydan 5 ay sonra evlendiği İslim Çetin ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
5.01.2024 Gündem
Değeri 20 kat arttı! İstanbul'dan Balıkesir ve Eskişehir'e gidip satın alanlar var...
Değeri 20 kat arttı! İstanbul'dan Balıkesir ve Eskişehir'e gidip satın alanlar var... Yoğun talep üzerine fiyatları 10 ila 20 kat artan arsalar yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Yoğun ilgiden dolayı fiyatlarda 10 kata varan artışlar var. İstanbul'un civar illeri tercih edilirken arsa almak için Balıkesir'e hatta Eskişehir'e gidenler bile var.
26.12.2023 Ekonomi
Kanalda cesedi bulunan liseli Fevzettin'in intihar ettiği ortaya çıktı
Kanalda cesedi bulunan liseli Fevzettin'in intihar ettiği ortaya çıktı Şanlıurfa’da, kayıp olarak aranırken dün sulama kanalında cesedi bulunan lise öğrencisi Fevzettin Ay’ın (15) intihar ettiği anlaşıldı. Kanal kenarında bulunan cep telefonunda yapılan incelemede Ay’ın intihar edeceğini söyleyerek helallik istediği ses kaydı ortaya çıktı.
21.09.2023 Yaşam
Kırklareli'deki selde hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi
Kırklareli'deki selde hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi Kırklareli' de sel felaketinde kayıp olan 2 kişiden 1' inin cansız bedenine ulaşıldı. Ölü sayısı 5' e yükselirken, kayıp 1 kişiyi arama çalışması sürüyor.
6.09.2023 Gündem
(DSİ işçi alımı kura çekimi canlı yayın) DSİ kura ne zaman, DSİ işçi alımı kura çekimi saat kaçta, nereden izlenir? İŞKUR DSİ 819 işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
(DSİ işçi alımı kura çekimi canlı yayın) DSİ kura ne zaman, DSİ işçi alımı kura çekimi saat kaçta, nereden izlenir? İŞKUR DSİ 819 işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? DSİ işçi alımı kuralarının ne zaman yapılacağı sorgulanmaya başlandı. Devlet Su İşleri İŞKUR üzerinden 819 sürekli işçi alımı yapacak. Kura yeri ve saatine ilişkin bilgiler, alımı yapacak DSİ bölge müdürlüğünün internet sitesinden duyurulacak. Bununla ilgili olarak adayların adreslerine yazılı bildirim (tebligat) yapılmayacak. Peki, DSİ işçi alımı kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? İşte, DSİ kura sonucu sorgulama ekranı ile DSİ işçi alımı kura çekimi canlı yayın...
23.10.2023 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kendinden olmayana tahammülü göstermeyen Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti. Bu bunların demokrasiden ne aldığını da gösteriyor. İlk başvurdukları yöntem linç kampanyası. Bunu 14 Mayıs'tan sonra depremzedelere de yaptılar." dedi.
26.05.2023 Gündem
DSİ'den Batman Çayı uyarısı!
DSİ'den Batman Çayı uyarısı! Batman Çayı'nda 25 kişinin mahsur kalmasının ardından Devlet Su İşleri (DSİ) 103'üncü Şube Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada, enerji üretimi nedeniyle gün içinde suyun seviyesinin azalıp arttığı, bu nedenle suda oluşan adacıklara gidilmemesi gerektiği belirtildi.
21.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2. tur için mesajı verdi: Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2. tur için mesajı verdi: Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında açıklamalarda bulundu. Muhalefetin seçim gecesi 'kazandık' açıklamasına tepki gösteren Erdoğan, "Bal gibi önde olduğumuzu biliyorlardı. Kendi seçmenlerini aldatmaktan utanmıyorlar" dedi. Erdoğan, "Tüm seçmenleri sandıklara birinci turda olduğu gibi gitmesi en büyük tavsiyemdir. Atılacak başlık da onların bu sandıkları önemsemesiyle 'Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa.'" diye konuştu.
16.05.2023 Gündem
Boğulma vakalarına karşı uyarı! 'Tehlikeli ve yasak'
Boğulma vakalarına karşı uyarı! 'Tehlikeli ve yasak' Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önlemek maksadıyla DSİ 10. Bölge Müdürlüğünce uyarılarda bulunuldu.
15.05.2023 Yaşam
DSİ Genel Müdürlüğü'ne Mehmet Akif Balta atandı
DSİ Genel Müdürlüğü'ne Mehmet Akif Balta atandı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre; Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğüne Mehmet Akif Balta atandı.
13.05.2023 Gündem
Şanlıurfa'da otomobil sulama kanalına uçtu; baba kurtuldu, anne ve 5 çocuğu kayıp
Şanlıurfa'da otomobil sulama kanalına uçtu; baba kurtuldu, anne ve 5 çocuğu kayıp Şanlıurfa'da, içerisinde 7 kişilik ailenin bulunduğu otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yaklaşık 7 metre derinliğindeki sulama kanalına uçtu. Otomobilin sürücüsü baba kendi imkanlarıyla kurtulurken; anne ve 5 çocuğu ise akıntıya kapılarak, kayboldu.
6.05.2023 Yaşam
Düğün sevinci faciaya dönüştü! 2 ölü, 1 yaralı, 1 kayıp
Düğün sevinci faciaya dönüştü! 2 ölü, 1 yaralı, 1 kayıp Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde düğüne giderken sulama kanalına devrilen otomobildeki 2 kişi boğularak hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralı olarak kurtuldu. Kayıp 1 kişiyi arama çalışması devam ediyor.
6.05.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrolü müjdesi: Uygun şartlarda vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrolü müjdesi: Uygun şartlarda vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van Beşyol Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Konuşmasında Millet İttifakı'na eleştiren Erdoğan, "Bu masa müzakere masası olmaktan çıkalı çok oldu. Direksiyonda Kılıçdaroğlu görünüyor ama onun görevi mutfakta video çekmek, kalp yapmak." dedi. Öte yandan Erdoğan, Gabar'da bulunan petrolün vatandaşa uygun fiyatla verileceğini duyurdu.
5.05.2023 Gündem
DSİ 908 sürekli işçi alımı son başvuru tarihi ne zaman? İŞKUR DSİ 908 işçi alımı başvuru nereden, nasıl yapılır?
DSİ 908 sürekli işçi alımı son başvuru tarihi ne zaman? İŞKUR DSİ 908 işçi alımı başvuru nereden, nasıl yapılır? DSİ 908 sürekli işçi alımı için başvurular nereden yapılır sorusunun yanıtı merak ediliyor. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanla birlikte işçi alımı için adaylar sınava girmeyecek. Peki İŞKUR DSİ sürekli işçi alımı başvuru tarihi ne zaman? DSİ 908 sürekli işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?
18.04.2023 Ekonomi
DSİ 908 sürekli işçi alımı 2023! DSİ sürekli işçi alımı başvuru şartları nelerdir, 908 sürekli işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Hangi kadrolara alım yapılacak?
DSİ 908 sürekli işçi alımı 2023! DSİ sürekli işçi alımı başvuru şartları nelerdir, 908 sürekli işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Hangi kadrolara alım yapılacak? Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 908 sürekli işçi alacak. İşe alınacak sürekli işçiler, 3 Mayıs'ta noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecek. Kura yeri ve saatine ilişkin bilgiler, alımı yapacak DSİ bölge müdürlüğünün internet sitesinden duyurulacak. Bununla ilgili olarak adayların adreslerine yazılı bildirim (tebligat) yapılmayacak. Peki, DSİ sürekli işçi alımı başvuru şartları nelerdir, 908 sürekli işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Hangi kadrolara alım yapılacak? İşte DSİ 908 sürekli işçi alımı 2023…
17.04.2023 Personel Alımı
DSİ işçi alımı başvuru 2023 ne zaman ve nasıl yapılır? DSİ işçi alımı başvurusu yap ekranı açıldı mı, DSİ 1727 işçi alımı başvuru şartları neler?
DSİ işçi alımı başvuru 2023 ne zaman ve nasıl yapılır? DSİ işçi alımı başvurusu yap ekranı açıldı mı, DSİ 1727 işçi alımı başvuru şartları neler? TARIM ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Devlet Su İşleri'nde (DSİ) istihdam edilmek üzere 1727 sürekli işçi alımı yapılacağını açıkladı. Devlet Su İşleri (DSİ) bünyesinde istihdam edilecek 1727 işçi alımı yapılacağının Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından açıklanmasıyla işçi alımlarının hangi aylarda yapılacağı da belli oldu. Peki, DSİ işçi alımı başvuruları ne zaman yapılacak? DSİ 1727 işçi alımı 2023 başvuru şartları nelerdir, DSİ iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?
11.04.2023 Personel Alımı
Sel felaketini yaşayan Bozkurt yeniden inşa edildi: Yapı stokunun yüzde 50’si yenilendi
Sel felaketini yaşayan Bozkurt yeniden inşa edildi: Yapı stokunun yüzde 50’si yenilendi Batı Karadeniz'de 2021 yılında yaşanan sel felaketinde en ağır hasarı gören Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapı stokunun yaklaşık yüzde 50’si yenilenendi. 649 konut, 123 iş yeri, sanayi sitesi ve altyapısı yeniden inşa edilen Bozkurt'taki çalışmalarla ilgili bilgi veren Kaymakam Murat Atıcı, "Neredeyse yok olmuş bir ilçeyi yeni baştan, devletin gücüyle, AFAD’ımızla, Çevre Şehircilik Bakanlığı’mızla inşa ettik" dedi.
15.03.2023 Gündem
Türkiye depremlerle sarsılırken inşaat mühendislerinden internette 'kiralık-satılık diploma' ilanı
Türkiye depremlerle sarsılırken inşaat mühendislerinden internette 'kiralık-satılık diploma' ilanı Asrın felaketi 11 ile ağır hasar verirken depreme dirençli kentler ve yapılar oluşturulması bilinciyle farkındalığın arttığı süreçte, inşaat mühendislerinin internet ortamında 'kiralık-satılık diploma' ilanları dikkat çekti. İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Başkanı Mehmet Soner Akdoğan, "Meslek etiği bilincinde olmayan üyelerimiz diplomalarını yapı denetim firmalarında, gitmedikleri şantiyelerde ya da kamu ihalesi işi yapan firmalarda kiralıyor. Karşılığında belli ücret alıyor" dedi.
9.03.2023 Gündem
Bakan Kurum: Bir yıl içerisinde ülkemize 2 milyon yeni, sağlam ve güvenli konut kazandırmış olacağız
Bakan Kurum: Bir yıl içerisinde ülkemize 2 milyon yeni, sağlam ve güvenli konut kazandırmış olacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli Toplantısı’nda yaptığı sunumda, “Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut yapım seferberliği kapsamında 405 bin afet konutunun yapımını başlattık. Bu kapsamda 83 bin köy evini de illerimizdeki tespitler çerçevesinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu çalışmaları büyük bir hassasiyetle; sahadaki zemin etüt ekiplerimizce hocalarımızla eş güdüm içinde onların görüşleriyle birlikte yapıyoruz… Toplam 1 milyon 582 bin binada tespit yapıldı. Bu çerçevede 4 milyon 859 bin bağımsız bölüm incelendi ve bu bağımsız bölümlerden 214 bin 577 tanesinin acil yıkılacak, ağır hasarlı veya yıkık olduğunun tespitini yaptık. Deprem bölgesinde yıkılan binaların yüzde 96.69’unun, 1999 öncesi yapılan yapılar olduğunu görüyoruz… Yaklaşık 1 milyon yeni konutun yapımı ve 1 milyon konut amaçlı arsa tahsislerimizi de hesap ettiğinizde son 1 yıl içerisinde ülkemize 2 milyon yeni, sağlam ve güvenli konut kazandırmış olacağız… İstanbul’da bugüne kadar 695 bin konutun dönüşümünü sağladık. 93 bin konutun dönüşümün fiilen sahada devam ediyor…” şeklinde konuştu.  
4.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aydın'dan bir kez daha meydan okuyorum. Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vurmaya başaramayacaksınız. Milletimizin kazanımlarını elinden almayı başaramayacaksınız. 2023 hedeflerine engel olamadığınız gibi Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçmeyi de başaramayacaksınız" dedi.
4.02.2023 Gündem
DSİ sınav sonuçları açıklandı mı? 1273 Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları SORGULAMA EKRANI
DSİ sınav sonuçları açıklandı mı? 1273 Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları SORGULAMA EKRANI DSİ personel alımı sonuçları için yapılan aramalar arttı. 23 Ocak'ta sona eren başvuruların ardından gözler sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi. Şubat ayının gelmesiyle 2023 DSİ 1273 personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? Sorularına yanıt arayanların sayısı da arttı. İşte Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları sorgulama ekranı…
31.01.2023 Personel Alımı
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2023! Tarım ve Orman Bakanlığı 6 bin personel alımı ne zaman yapılacak, başvuru tarihi ve şartları nelerdir?
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2023! Tarım ve Orman Bakanlığı 6 bin personel alımı ne zaman yapılacak, başvuru tarihi ve şartları nelerdir? Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere 6 biye yakın personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı 6 bin personel alımı ne zaman yapılacak, başvuru tarihi ve şartları nelerdir? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2023…
9.01.2023 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni dönemin adı Türkiye Yüzyılı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni dönemin adı Türkiye Yüzyılı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kumluca'da açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Karşımızda kendimiz ve evlatlarımız için geleceğimize umutla bakabileceğimiz bir Türkiye tablosu olduğuna inanıyorum. İnşallah yeni dönemin adına da Türkiye Yüzyılı diyoruz. Kumluca Türkiye Yüzyılı'nın evelallah önemli bir adımı olacak, Finike, Manavgat öyle olacak. 19 ilçesiyle Antalya öyle olacak." diye konuştu.
7.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dsi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dsi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.