Yerleşim Yeri

Yerleşim Yeri

Son dakika yerleşim yeri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yerleşim yeri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yerleşim yeri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yerleşim Yeri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yerleşim yeri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.418 yerleşim yeri haberi bulunmuştur. Tüm yerleşim yeri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ege Denizi'nde 4.5 büyüklüğünde deprem
Ege Denizi'nde 4.5 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Ege Denizinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
13.04.2024 Gündem
Göle, eksi 28,4 ile Türkiye'nin en soğuk yerleşim yeri oldu
Göle, eksi 28,4 ile Türkiye'nin en soğuk yerleşim yeri oldu Ardahan'ın 2 bin 30 rakımlı Göle ilçesi dün gece eksi 28,4 dereceyle Türkiye'nin en soğuk yerleşim birimi oldu.
16.01.2024 Gündem
Seçmen listeleri askıya çıkıyor
Seçmen listeleri askıya çıkıyor 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için seçim takviminin belli olmasının ardından seçmen listeleri 4 Ocak itibariyla askıya çıkarılacak. Vatandaşlar listelerin askıdan kalkacağı 17 Ocak Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar itiraz edebilecek.
3.01.2024 Gündem
“Teknoloji bağımlılarında böbrek taşı riski daha yüksek”
“Teknoloji bağımlılarında böbrek taşı riski daha yüksek” Böbrek taşı oluşumunda cinsiyetin, genetik faktörlerin, yaşam tarzının ve diyetin başlıca etkenler olduğuna dikkat çeken Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Selçuk Şahin, “Taş hastalığı erkeklerde daha sıktır. Ancak son yıllarda beslenme alışkanlığının değişmesi nedeniyle kadınlarda ve çocuklarda da hastalık artmıştır. Sedanter hayat yaşayanlar, yatalak hastalar ve teknoloji bağımlılığı nedeniyle az hareket edenlerde daha sık görülmektedir. Obezite de taş hastalığı riskini artırmaktadır” dedi.
3.01.2024 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyonla mücadele mesajı: Sözümüze bir kez daha sadık kaldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyonla mücadele mesajı: Sözümüze bir kez daha sadık kaldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda Muhtarlar Toplantısı'nda açıklamalarda bulunarak, "Buradan İçişleri Bakanımıza talimat veriyorum; muhtarlıklarımızın günümüz şartlarına göre yeniden yapılandırılası çalışmalarını gündeme alın. Vatandaşlarımızın, muhtarlarımızın, belediye başkanlarımızın, kaymakamlarımızın, valililerimizin görüşlerini alarak çalışmayı süratle hayata geçirelim. Meclis tatile girmeden, yetişmezse önümüzdeki yasama yılında çözüme kavuşturalım." dedi. Asgari ücret ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Yeni asgari ücretle çalışanları enflasyona ezdirmeme sözümüze bir kez daha sadık kaldık. Yeni asgari ücretin işverenlere, çalışanlara ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
28.12.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: 100 milyon metrekare yeşil alan için proje başlattık
Bakan Özhaseki: 100 milyon metrekare yeşil alan için proje başlattık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 100 milyon metrekare yeşil alan ve millet bahçesi yapılması için zamanında bakanlığımızda proje başlattık. Şu anda 213'ü tamamlandı, 280'den fazlası da devam ediyor” dedi.
25.12.2023 Ekonomi
Yurt içi seçmen listeleri 4 Ocak'ta askıda olacak
Yurt içi seçmen listeleri 4 Ocak'ta askıda olacak Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), Yurt İçi Seçmen Kütüğü'nün güncelleştirilmesine ilişkin usul ve esasları belirleyen genelge Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.12.2023 Gündem
Bakan Koca’dan Gazze’den hasta transferi açıklaması
Bakan Koca’dan Gazze’den hasta transferi açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gazze’den şu ana kadar Türkiye’ye 114 hasta, 84 ise refakatçi getirildiği söyledi. Hasta transferiyle ilgili Türkiye, İsrail ve Mısır’dan oluşan 3’lü koordinasyon ekibinin çalıştığını belirten Bakan Koca, ekibin hasta transferi için çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti. Bölgede kurulacak sahra hastanesine yönelik ise Koca, “İlgili ekibimiz Gazze’de üç yerleşim yeri incelemişti. Üç yerleşim yerinin de altyapı açısında uygun olmadığını gördük. Dördüncü bir yerleşim yeri için yeniden fizibilite çalışmaları yapıldı. Refah Sınır Kapısı’na daha yakın olan dördüncü noktanın uygun olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.
7.12.2023 Gündem
İsrail - Hamas savaşında son dakika! İran Hamas'ın şartını dünyaya duyurdu
İsrail - Hamas savaşında son dakika! İran Hamas'ın şartını dünyaya duyurdu İsrail'in Gazze'ye saldırıları devam ederken kritik gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Gazze'deki can kaybı artarken ABD'den İsrail'de adeta soğuk duş etkisi yaratan bir haber geldi. Daha önce İsrail'e adeta sınırsız destek veren Biden'dan dikkat çeken bir Gazze uyarısı geldi. BM yaptığı açıklama ile Gazze'de temiz suyun tükendiğine dair uyarıda bulundu. İran ise rehineler ile ilgili flaş bir açıklamaya imza attı.
16.10.2023 Dünya
Norveç Bayrağı Anlamı Nedir? Norveç Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Norveç Bayrağı Anlamı Nedir? Norveç Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Avrupa kıtasında bulunan Norveç'in nüfusu 5,4 milyon olarak karşımıza çıkar. Başkenti Oslo olan ülkede resmi dil olarak Norveççe konuşulur.
12.09.2023 Eğitim
1 hektar kaç dönüm yapar, 1 hektar kaç km2’dir? 1500 hektar kaç dönüm, kaç metrekare?
1 hektar kaç dönüm yapar, 1 hektar kaç km2’dir? 1500 hektar kaç dönüm, kaç metrekare? 1 hektar kaç metrekare, 1500 hektar kaç dönüm? Çanakkale Damyeri'nde dün 11.39 saatinde çıkan orman yangını devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın yaptığı açıklamaya göre bölgedeki 9 yerleşim yeri tahliye edildi. Çıkan yangından toplamda bin 500 hektar zarar gördü. Peki, 1 hektar kaç dönüm yapar, 1 hektar kaç km2’dir? 1500 hektar kaç dönüm, kaç metrekare? 1500 hektar ne kadar?
23.08.2023 Gündem
51/2 C Trafik Cezası Kodu Nedir? 51/2 C Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
51/2 C Trafik Cezası Kodu Nedir? 51/2 C Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Son zamanlarda hem trafiğin sorunsuz akışı, hem de sürücülerin can güvenliği bakımından trafik cezalarında önemli bir artış görülüyor. Sürücülerin kendi kullandıkları araçlara göre belirli bir hız sınırları bulunur. Bu hız sınırlarının aşılması durumunda ise, belirlenmiş trafik kurallarına göre cezası bulunur. 
8.08.2023 Gündem
Rusya, Donetsk bölgesinde yerleşim yerlerini vurdu: 7 ölü, 67 yaralı
Rusya, Donetsk bölgesinde yerleşim yerlerini vurdu: 7 ölü, 67 yaralı Rusya, Donetsk bölgesinde düzenlediği saldırıda yerleşim yerlerini hedef aldı. Saldırıda 7 kişinin hayatını kaybettiği, 67 kişinin de yaralandığı duyuruldu.
8.08.2023 Dünya
Herkes sıcaktan kavrulurken o ilçe en serin günlerini yaşadı!
Herkes sıcaktan kavrulurken o ilçe en serin günlerini yaşadı! Dünyayı etkisi altına alan sıcaklıklar bir ilçeye uğramadı. Herkes sıcaktan kavrulurken, Tokat'ın Artova ilçesi Türkiye'nin en düşük hava sıcaklığına sahip yerleşim yeri oldu.
27.07.2023 Yaşam
Üç ilden yangın haberleri art arda geldi! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı son durumu açıkladı
Üç ilden yangın haberleri art arda geldi! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı son durumu açıkladı Muğla'nın Milas ilçesinde makilikte çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle hızla ilerleyerek ormana ulaştı. İzmir'in Urla ilçesinde makilikte yangın çıktı. Saat 13.30 sıralarında çıkan yangın 15.30 sıralarında kontrol altına alındı. Balıkesir'de, Milas'ta ve Köyceğiz'de de yangın çıktı. Muğla'nın Milas ilçesinde makilikte çıkıp ormana sıçrayan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle 7 saatte kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, bölgede havadan inceleme yaptı. İncelemelerin ardından Bakan Yumaklı, açıklamalarda bulundu.
14.07.2023 Gündem
Adres değişikliği ile ilgili milyonları ilgilendiren karar! 'Taşındım' bahanesi bitti
Adres değişikliği ile ilgili milyonları ilgilendiren karar! 'Taşındım' bahanesi bitti Bazı davaların yıllarca sürmesine sebep olan taraflara ulaşılamaması ile alakalı Yargıtay'dan emsal nitelikte bir karar çıktı. Yüksek Mahkeme; adresini değiştiren tarafın bunu bildirmediği ve adres kayıt sisteminde yerleşim yeri adresi de tespit edilemediği takdirde, tebliğ olunacak evrakın bir nüshasının eski adrese ait binanın kapısına asılmasının yeterli olduğuna hükmetti. Kararda; bu tür durumlarda evrakın asılma tarihinin tebliğ tarihi sayılacağına dikkat çekildi.
25.06.2023 Yaşam
Türkiye'den İsrail'in saldırılarına tepki
Türkiye'den İsrail'in saldırılarına tepki Dışişleri Bakanlığı, "İsrail güçlerinin Cenin şehrinde gerçekleştirdikleri baskında aralarında çocukların da bulunduğu 3 Filistinlinin hayatını kaybetmesini şiddetle kınıyoruz" açıklamasını yaptı.
19.06.2023 Gündem
Emine Erdoğan, Bakü’de İçerişehir’i ziyaret etti
Emine Erdoğan, Bakü’de İçerişehir’i ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in eşi Mihriban Aliyeva ile Azerbaycan’ın başkenti Bakü’nün tarihi çekirdeği İçerişehir’i ziyaret etti.
13.06.2023 Gündem
Dünyanın en tehlikeli yanardağı harekete geçti! Alarm kırmızıya yükseltildi
Dünyanın en tehlikeli yanardağı harekete geçti! Alarm kırmızıya yükseltildi Dünyanın en aktif yanardağlarından biri, 3 aylık aranın ardından tekrardan faal hale geldi. Yanardağdaki hareketlilik nedeniyle bölgede alarm seviyesi kırmızıya yükseltildi.
8.06.2023 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı şok eden gelişme! Nova Kakhovka barajı vuruldu...
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı şok eden gelişme! Nova Kakhovka barajı vuruldu... Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaşta kritik gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna’nın güneyinde, Herson yakınlarında bulunan Kakhovka Hidroelektrik Santrali’nde meydana gelen patlama sonucu baraj çöktü. Herson kentindeki Ukrayna vatandaşları olası su baskınlarına karşı uyarılırken, tehlike altındaki bölgelerde tahliye kararı verildi.
6.06.2023 Dünya
Ege Denizi'nde deprem
Ege Denizi'nde deprem Ege Denizi'nde Datça açıklarında 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
26.04.2023 Gündem
YSK'dan yeni seçmen kararı: 'Askı'da koruma
YSK'dan yeni seçmen kararı: 'Askı'da koruma Yüksek Seçim Kurulu (YSK), hakkında koruma kararı verilen kadın seçmenler için 14 Mayıs seçimleri öncesi kritik bir karara imza attı.
8.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hükümet programımızın ilk maddesi kentsel dönüşüm olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hükümet programımızın ilk maddesi kentsel dönüşüm olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'ın İskenderun ilçesinde deprem konutları ve yeni devlet hastaneleri temel atma törenine katıldı. Erdoğan, "Bize düşen asıl görev can kaybı yaşanan 11 ilimizi ve özellikle en büyük yıkıma ve acıya maruz kalan Hatay'ı bir an önce ayağa kaldırmaktır. Ancak bu şekilde insanlarımızın yeniden hayata tutunmalarını, umutlarını yeşertmelerini, geleceklerine güvenle bakmalarını sağlayabiliriz" dedi.
24.03.2023 Gündem
Nüfus Müdürlüğü'nden adres beyanı açıklaması
Nüfus Müdürlüğü'nden adres beyanı açıklaması Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, vatandaşların adres beyanı yapabilmeleri için nüfus müdürlüklerinin 17 Mart saat 23:59’a kadar açık bulundurulacağını duyurdu.
18.03.2023 Gündem
Nüfus Müdürlükleri adres bayanı için 17 Mart gece yarısına kadar açık bulunacak
Nüfus Müdürlükleri adres bayanı için 17 Mart gece yarısına kadar açık bulunacak Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, vatandaşların adres beyanı yapabilmeleri için nüfus müdürlüklerinin 17 Mart saat 23:59’a kadar açık bulundurulacağını duyurdu.
17.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yerleşim Yeri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yerleşim yeri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.