Yer Değişikliği

Yer Değişikliği

Son dakika yer değişikliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yer değişikliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yer değişikliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yer Değişikliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yer değişikliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.183 yer değişikliği haberi bulunmuştur. Tüm yer değişikliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadıköy'de Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı
Kadıköy'de Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı Sarı-lacivertli kulübün efsane futbolcuların heykelleri, yer değişikliği kararı sonrasında sökülerek depoya kaldırıldı.
14.04.2024 Fenerbahçe
Tuz, şeker, pişirme teknikleri! Uzman isimden sağlıklı beslenme uyarısı
Tuz, şeker, pişirme teknikleri! Uzman isimden sağlıklı beslenme uyarısı Diyetisyen Yağmur İlayda Taş, her yaş aralığındaki bireylerin sağlıklı beslenme alışkanlığı edinmesi gerektiğini belirterek, “rafine şeker tüketilmemeli ve günlük tuz alımına dikkat edilmeli. Sağlıklı pişirme teknikleri tercih edilmeli” dedi.
4.03.2024 Adana
Yönetici atama takvimi 2024! Yeniden yönetici görevlendirme 2024 ne zaman?
Yönetici atama takvimi 2024! Yeniden yönetici görevlendirme 2024 ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her yıl belirlenen yönetici atama takvimi atama yönetmeliğinin açıklanmasının ardından sorgulanamaya başlandı. Yönetici atama takvimi ile birlikte öğretmen atama ve yer değiştirme takvimi de belli oluyor.
1.03.2024 Çalışma Hayatı
MEB resmen duyurdu! Mazerete bağlı yer değiştirme başvuru tarihleri belli oldu
MEB resmen duyurdu! Mazerete bağlı yer değiştirme başvuru tarihleri belli oldu Millî Eğitim Bakanlığınca kadrolu öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazereti ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değişikliği başvuruları, 2-8 Ocak 2024 tarihleri arasında alınacak, atamalar ise 18 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.
27.12.2023 Gündem
2024 Yılı Öğretmenlerin Alan Değişikliğine Bağlı Yer Değişikliği atama sonuçları açıklandı
2024 Yılı Öğretmenlerin Alan Değişikliğine Bağlı Yer Değişikliği atama sonuçları açıklandı 2024 Yılı Öğretmenlerin Alan Değişikliğine Bağlı Yer Değişikliği Atama Sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet sitesinden açıklandı.
26.12.2023 Eğitim
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak?
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin alan değişikliği hakkında başvuru yapabileceğini ve bu doğrultuda atamaların yapılacağını açıkladı. Öğretmenler2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Sorularına yanıt aranırken öğretmen alan değişikliği şartları ve kontenjanları ile ilgili de araştırmalarına hız verdi.
7.12.2023 Çalışma Hayatı
İl emri verilecek mi 2023? MEB öğretmenlere il emri ne zaman, 2023 il emri olur mu? MEB Eş durumu il ilçe emri 2023
İl emri verilecek mi 2023? MEB öğretmenlere il emri ne zaman, 2023 il emri olur mu? MEB Eş durumu il ilçe emri 2023 Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları ile ikinci yer değiştirme takvimi açıklandı. Mazereti bulunanların il içi ve iller arası yer değiştirme sonuçları MEBBİS ve e-Devlet üzerinden öğrenilebilecek. Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in geçtiğimiz günlerde öğretmenlere ikinci bir yer değiştirme hakkı daha tanıyacaklarına dair müjde vermişti. Peki, İl emri verilecek mi 2023 Ağustos? MEB il emri ne zaman belli olacak, 2023 Ağustos öğretmenlere il emri verilecek mi? Eş durumu il emri 2023…
23.08.2023 Memur
2023 yılı mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları ||| İl içi mazerete bağlı yer değiştirme 2023 sonuçları açıklandı mı? Öğretmen mazeret tayini 2023 sonuçları...
2023 yılı mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları ||| İl içi mazerete bağlı yer değiştirme 2023 sonuçları açıklandı mı? Öğretmen mazeret tayini 2023 sonuçları... Milli Eğitim Bakanlığınca, öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvuru sonuçları açıklanırken il içi ve iller arası ikinci yer değiştirme takvimi de yayımlandı. İşte MEB mazeret atama 2023 sonuçları…
22.08.2023 Memur
2. il dışı olacak mı 2023? İl dışı 2. kez yapılacak mı, 2. il dışı tayin olur mu, ikinci il dışı ne zaman?
2. il dışı olacak mı 2023? İl dışı 2. kez yapılacak mı, 2. il dışı tayin olur mu, ikinci il dışı ne zaman? Millî Eğitim Bakanlığı tarafından il içi isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri 20 Temmuz, iller arası isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri ise 4 Ağustos'ta tamamlandı. Mazerete bağlı yer değişikliği devam ederken Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den beklenen açıklama geldi. Peki, 2. il dışı olacak mı 2023? İl dışı 2. kez yapılacak mı, 2. il dışı tayin olur mu, il dışı tayinler ne zaman?
18.08.2023 Çalışma Hayatı
Öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı yer değişikliği sonuçları açıklandı
Öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı yer değişikliği sonuçları açıklandı Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kadrolu öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı yer değiştirme sonuçları açıklandı.
3.08.2023 Gündem
3 bin 423 hakim ve savcının görev yeri değişti
3 bin 423 hakim ve savcının görev yeri değişti Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi'nin 3 bin 423 hakim ve savcıyı kapsayan Adli ve Yargı Kararnamesi yayımlandı. Aralarında 20 ilin Cumhuriyet başsavcısının da yer aldığı 3 bin 36 adli ve 387 idari hakim ve savcının görev yerleri değişti.
18.07.2023 Gündem
(İl içi tayin başvurusu ve ihtiyaç listesi) MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır? Öğretmen il içi atama ve yer değiştirme takvimi
(İl içi tayin başvurusu ve ihtiyaç listesi) MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır? Öğretmen il içi atama ve yer değiştirme takvimi Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenler için yer değiştirme takvimini yayınladı. 46 kentte il içi öğretmen listesi branş ve kontenjanları belli olurken İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından yayınlanan liste araştırılmaya başlandı. Milli Eğitim Müdürlükleri, ihtiyaç bulunan alan ve kontejanların yazılı olduğu listeleri yayımlanmasıyla “MEB öğretmen ihtiyaç listesi 2023 nasıl sorgulanır, MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır?” sorularına yanıt aranıyor. İşte MEB il içi tayin 2023 ihtiyaç listesi ile MEBBİS öğretmen girişi ve İl içi öğretmen ihtiyaç listesi 2023, branş, kontenjanlar…
13.07.2023 Memur
Bakan Tekin'den  atama ve yer değişikliği açıklaması
Bakan Tekin'den atama ve yer değişikliği açıklaması Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, atama ve yer değişikliği takvimini yayınladıklarını belirterek deprem bölgesinde yer değişikliği yapmak isteyenlere takvimde öncelik verdiklerini açıkladı.
4.07.2023 Eğitim
Depremzede öğretmenlere tayin hakkı! Başvurular başlıyor
Depremzede öğretmenlere tayin hakkı! Başvurular başlıyor Milli Eğitim Bakanlığı, deprem bölgesindeki öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı tayin başvurularının 5 Temmuz’da yapılabileceğini açıkladı.
3.07.2023 Gündem
MEB yer değiştirme takvimi yayınlandı!
MEB yer değiştirme takvimi yayınlandı! Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), öğretmenlerin il içi ve iller arası isteğe bağlı yer değişikliği ile mazerete bağlı atama takvimi yayımlandı.
14.06.2023 Memur
MEB tayin takvimi açıklandı mı, öğretmen il içi ve dışı tayin 2023 ne zaman? Öğretmen tayin takvimi 2023!
MEB tayin takvimi açıklandı mı, öğretmen il içi ve dışı tayin 2023 ne zaman? Öğretmen tayin takvimi 2023! MEB il içi ve dışı tayin 2023 ne zaman, öğretmen tayin takvimi açıklandı mı? MEB tayin takvimi 2023 ile ilgili aramalar Yeni Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in ilk duyurusunu atama bekleyen öğretmenler için yapmasının ardından yoğunluk kazandı. Peki, öğretmen il içi ve dışı tayin 2023 ne zaman? MEB tayin takvimi açıklandı mı?
13.06.2023 Memur
Göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına Bakan Akar'dan yanıt
Göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına Bakan Akar'dan yanıt Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CNN Türk'te Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Gazeteci Zafer Şahin'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Akar göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına yanıt verdi. "Biz sadece teröristleri hedef alıyoruz" diyen Bakan Akar, "Türkler ve Kürtler kardeştir. Fitne ve fesatla aramızı bozmaya çalışmasınlar" dedi.
23.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hürjet açıklaması: Türkiye Yüzyılı'na armağan olsun
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hürjet açıklaması: Türkiye Yüzyılı'na armağan olsun Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tarafından yerli ve milli imkanlarla geliştirilen Türkiye’nin ilk jet motorlu eğitim ve hafif taarruz uçağı Hürjet, ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu.
25.04.2023 Gündem
Bakan Koca: 12 bin 700 atama yapılacak
Bakan Koca: 12 bin 700 atama yapılacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Maraş, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa için 71 ilden isteğe bağlı yer değişikliği kurası ile 12 bin 700 atama yapılacak" dedi.
10.03.2023 Gündem
MEB'den flaş karar! Öğretmenlere yer değişikliği hakkı tanındı
MEB'den flaş karar! Öğretmenlere yer değişikliği hakkı tanındı Milli Eğitim Bakanlığı, deprem nedeniyle OHAL ilan edilen illerde görev yapan öğretmen ve bakanlık personeline yer değişikliği hakkı tanındığını duyurdu.
24.02.2023 Eğitim
MTA raporu yayınlandı! Yollar, raylar, duvarlar, tarlalar yer değiştirmiş
MTA raporu yayınlandı! Yollar, raylar, duvarlar, tarlalar yer değiştirmiş Maden Teknik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü ekiplerinin 10 ili etkileyen deprem bölgesinde yaptığı saha incelemelerinde yollarda, bahçe duvarlarında, tarlalarda, tren yollarında fay kırıkları nedeniyle oluşan kayma ve yer değişiklikleri fotoğraflarla tespit edildi.
13.02.2023 Gündem
Sözleşmeliye kadro Meclis’e ne zaman gelecek? Sözleşmeliye kadro ne zaman Meclis’te, yürürlüğe gireceği tarih açıklandı mı?
Sözleşmeliye kadro Meclis’e ne zaman gelecek? Sözleşmeliye kadro ne zaman Meclis’te, yürürlüğe gireceği tarih açıklandı mı? Sözleşmeliye kadro konusu gündemdeki yerini koruyor. Bakan Bilgin tarafından TBMM'ye sunulan kanun teklifinin ne zaman yasallaşacağı bekliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Memur-SEN'in ortak çalışmaları ile yürütülen süreç Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla tamamlanacak. Kabine toplantısında gündeme gelecek olan sözleşmeliye kadro şartları neler, ne zaman verilecek, hangi tarihte yürürlüğe girecek? Sorularının yanıtı araştırılıyor.
9.01.2023 Memur
Sözleşmeliye kadro müjdesinde detaylar ortaya çıktı! Harcırah, tazminat ve yükselme...
Sözleşmeliye kadro müjdesinde detaylar ortaya çıktı! Harcırah, tazminat ve yükselme... Binlerce sözleşmeli personele, kadro müjdesi. 500 bin sözleşmeliye kadrolu memuriyette detaylar ortaya çıkmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı bir şölende ayrıntılar açıklanacak. Kademe, derece ilerleme ve kurumlar arası yer değişikliği hakkına sahip olunacak. İşte kadroya geçen sözleşmeli personellerin yeni hakları...
3.01.2023 Çalışma Hayatı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı en az lise mezunu personel alacak! İşte başvuru şartları!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı en az lise mezunu personel alacak! İşte başvuru şartları! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 145 sözleşmeli personel alacak. İlan Resmi Gazete’de ve Kariyer Kapısı kamu iş ilanları sayfasından yayınlandı. İlana göre, mühendis, şehir plancısı, mimar, diyetisyen, kütüphaneci, tekniker, teknisyen, büro personeli, destek personeli ile koruma ve güvenlik personeli alınacak. Başvurular 5 Aralık’ta başlıyor. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları ne? İşte kadro dağılımı ve Kariyer Kapısı başvuru ekranı!
4.12.2022 Personel Alımı
Sözleşmeli memura kadro ne zaman verilecek? Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor, sözleşmeli personelin kadroya geçme şartları nelerdir?
Sözleşmeli memura kadro ne zaman verilecek? Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor, sözleşmeli personelin kadroya geçme şartları nelerdir? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bakanlığının 2023 bütçesinin sunumunu yaptı. Sözleşmeli memurlara kadronun ne zaman çıkacağını da paylaştı. Peki, Sözleşmeli memura kadro ne zaman verilecek? Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor, sözleşmeli personelin kadroya geçme şartları nelerdir?
11.11.2022 Çalışan Hakları

Benzer Haber Etiketleri

Yer Değişikliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yer değişikliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.