Yeni Poz

Yeni Poz

Son dakika yeni poz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni poz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni poz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Poz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni poz gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.329 yeni poz haberi bulunmuştur. Tüm yeni poz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğuma sayılı gün kaldı, Cemre Kemer’den yeni poz! İkinci kez anne olacak
Doğuma sayılı gün kaldı, Cemre Kemer’den yeni poz! İkinci kez anne olacak Hepsi grubunun üyelerinden Cemre Kemer, Aralık 2020'de sekiz yıldır birlikte olduğu reklamcı Emir Medina ile ikinci çocuklarını bekliyor.
22.03.2024 Magazin
Yasemin Şefkatli'den yeni poz geldi!
Yasemin Şefkatli'den yeni poz geldi! İkiz bebek bekleyen İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, karnı burnunda pozlarını paylaştı. Çiftin ikiz çocuklarına babalarının isimlerini vereceği öğrenilmişti.
26.11.2023 Magazin
Güllü 90 kilo verdi! Son haline beğeni yağdı
Güllü 90 kilo verdi! Son haline beğeni yağdı Türk fantezi müziği ses sanatçısı Güllü, son zamanlarda verdiği kilolarla adından sıkça söz ettiriyor. Geçirdiği mide küçültme ameliyatı ile 70 kilo birden veren ünlü şarkıcı yeni klibi için 20 kilo daha vermişti. Verdiği kilolar sonrası imajını da yenileyen Güllü'den yeni poz geldi.
16.10.2023 Magazin
Seray Sever'den ikiz kızlarıyla yeni poz
Seray Sever'den ikiz kızlarıyla yeni poz 2018 yılında kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile evlenen sunucu Seray Sever (50), 19 Nisan 2022 tarihinde ikiz kızları Sofia ve Alya'yı kucağına almış ve ilk kez anne olma mutluluğunu yaşamıştı. Sever, bir buçuk yaşındaki ikizleri Sofia ve Alya ile poz verdi.
12.09.2023 Magazin
“Sadece dolgu yaptırdım” demişti, göğsünü büyüttüğünü itiraf etti! Kylie Jenner'dan yeni poz
“Sadece dolgu yaptırdım” demişti, göğsünü büyüttüğünü itiraf etti! Kylie Jenner'dan yeni poz Estetik yaptırmadığını söyleyerek kafaları karıştıran Kylie Jenner ardından göğüs büyütme ameliyatı olduğunu itiraf etmiş ve duyduğu pişmanlığı dile getirmişti. Jenner doğum günü tatilinde çekilen pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Jenner'ın paylaştığı fotoğraflara beğeni yağdı.
14.08.2023 Magazin
Ümit Erdim'den minik kızı Ela ile yeni poz!
Ümit Erdim'den minik kızı Ela ile yeni poz! Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden olan oyuncu Ümit Erdim, 22 Eylül 2022'de dünyaya gelen minik kızı Ela ile yeni bir karesini takipçileriyle paylaştı.
27.05.2023 Magazin
Acun Ilıcalı cevabıyla muhabiri şaşırttı! 'Sadece bu maç için mi?'
Acun Ilıcalı cevabıyla muhabiri şaşırttı! 'Sadece bu maç için mi?' TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, Şampiyonlar Ligi ve NBA maçları arasında mekik dokudu. Ilıcalı, NBA maçı öncesi ise Miami yerel televizyona röportaj verdi. Ilıcalı'nın cevabı karşısında muhabir şaşkına döndü. İşte detaylar...
18.05.2023 Magazin
Acun Ilıcalı'dan sevgilisi Çağla Altunkaya ile yeni poz!
Acun Ilıcalı'dan sevgilisi Çağla Altunkaya ile yeni poz! Yaklaşık 3 yıldır Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşayan 4 kız babası Acun Ilıcalı sevgilisiyle maçtan maça koşuyor. Ünlü isim, son olarak sosyal medya hesabından sevgilisi ile paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettirdi.
18.05.2023 Magazin
Taner Ölmez'den kızıyla yeni poz! Annesiyle benzerliği dikkat çekti
Taner Ölmez'den kızıyla yeni poz! Annesiyle benzerliği dikkat çekti Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Taner Ölmez, Ece Çeşmioğlu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Zeynep ile yeni fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. İkilinin pozlarına beğeni yağarken, Zeynep'in annesiyle olan benzerliği gözlerden kaçmadı.
12.05.2023 Magazin
İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den yeni poz! 'En doğal çift'
İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den yeni poz! 'En doğal çift' Survivor 2021 yarışmasının şampiyonu İsmail Balaban, yarışmadaki arkadaşı İlayda Şeker ile yarışma sonrası aşk yaşamayı başlamıştı. Kısa süre önce gösterişli bir düğünle evlenen çiftin son pozları hayranlarını mest etti. İlayda Şeker ve İsmail Balaban'a yorum yağdı.
11.04.2023 Magazin
Merve Özbey'den aile pozu!
Merve Özbey'den aile pozu! Şimdilerde ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Merve Özbey, yaklaşık üç ay uzak kaldığı sahnelere 24 Ekim'de geri dönmüştü. Konserleri dışında tüm vaktini çocuklarına ayıran ünlü şarkıcı, iş insanı eşi Kenan Koçak'ın yaş gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutlarken, aile fotoğrafı ile binlerce beğeni ve çok sayıda yorum aldı.
30.10.2022 Magazin
Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu golf oynamaya gitti! Yeni poz
Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu golf oynamaya gitti! Yeni poz Hülya Avşar, 2005 yılında boşandığı eski eşi ve kızı Zehra'nın babası Kaya Çilingiroğlu ile sık sık bir araya gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda 59'uncu yaş kutlamasında da ailesi ve Çilingiroğlu ile birlikte olan Avşar kızı, eski eşiyle golf oynamaya gitti. Birlikte keyifli vakit geçiren ikili, verdikleri pozu da sosyal medya üzerinden paylaştı.
24.10.2022 Magazin
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinden yeni paylaşım!
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinden yeni paylaşım! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç iki yıllık beraberliklerini ağustos ayında evlilikle taçlandırmışlardı. Ünlü çift sık sık sosyal medya hesaplarından mutluluk paylaşımlarında bulunuyor. Özdemir ve Koç çiftinden yeni kare geldi.
29.09.2022 Magazin
Ecem Çırpan, Lider Şahin'i paylaştı! "En iyi arkadaşım olduğun için teşekkür ederim"
Ecem Çırpan, Lider Şahin'i paylaştı! "En iyi arkadaşım olduğun için teşekkür ederim" Mutlu ilişkilerini sürdüren Ecem Çırpan ve Lider Şahin çiftinden yeni poz geldi. Çırpan, müzisyen sevgilisiyle verdiği pozu Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. 37 yaşındaki Şahin de Çırpan'ın paylaşımına kayıtsız kalamadı.
26.09.2022 Magazin
Seray Sever'den kızı Sofia ile yeni poz!
Seray Sever'den kızı Sofia ile yeni poz! Geçtiğimiz nisan ayında ikiz kızları Sofia ve Alya'yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Seray Sever, şimdilerde tüm vaktini ikizleriyle geçiriyor. Bakıcı tutmayıp kızlarına kendisi bakan ünlü sunucu, zaman zaman çocuklarıyla keyifli anlarını takipçileriyle de paylaşıyor. Eşi ve çocuklarıyla Bodrum'daki evinde olan Sever, son olarak Sofia ile çekilen fotoğrafını yayınladı.
4.08.2022 Magazin
Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinden yeni poz!
Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinden yeni poz! 2019 yılında yönetmen ve oyuncu Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor. Zaman zaman oğlu ve eşini de paylaşan ünlü oyuncu, Atay ile çektiği fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sundu.
19.06.2022 Magazin
Cemre Kemer'den eşi ve bebeğiyle yeni poz!
Cemre Kemer'den eşi ve bebeğiyle yeni poz! Bir dönemin çok konuşulan Hepsi grubunun üyelerinden Cemre Kemer, Aralık 2020'de Emir Medina ile nikah masasına oturmuş, geçtiğimiz temmuz ayında kızı Karla'yı kucağına almıştı. İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ve vaktinin büyük bir bölümünü kızıyla geçiren Kemer, eşi ve bebeğiyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.
30.05.2022 Magazin
Burak Deniz ve Didem Soydan'dan yeni poz!
Burak Deniz ve Didem Soydan'dan yeni poz! Aşklarına kaldıkları yerden devam eden Didem Soydan ve Burak Deniz'den mutluluk pozu geldi.
26.04.2022 Magazin
Alp Navruz sevgilisi Ayça Ayşin Turan'la pozunu paylaştı!
Alp Navruz sevgilisi Ayça Ayşin Turan'la pozunu paylaştı! Oyuncu Alp Navruz’un 'Ada Masalı' dizisindeki partneri Ayça Ayşin Turan ile aşkı tam gaz devam ediyor. Yakışıklı oyuncu sevgilisiyle birlikte verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı. İkilinin bu paylaşımı adeta sosyal medyayı salladı.
24.04.2022 Magazin
Canan Tınaz: Faruk Tınaz hayatını bir doktor ihmalinden kaybetmiştir!
Canan Tınaz: Faruk Tınaz hayatını bir doktor ihmalinden kaybetmiştir! Canan Tınaz, hayatını kaybeden müzisyen eşi Faruk Tınaz’ın doktor ihmali nedeniyle öldüğünü iddia etti.
22.04.2022 Magazin
Alişan'dan çocukları ve yeğenleriyle yeni poz!
Alişan'dan çocukları ve yeğenleriyle yeni poz! Alişan, geçtiğimiz aylarda kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs sebebiyle kaybetmişti. Kardeş acısıyla zor günler geçiren Alişan, sık sık çocukları ve yeğenleriyle zaman geçiriyor. Ünlü şarkıcı, son olarak sosyal medya hesabından oğlu, kızı ve yeğenleriyle pozunu yayınladı.
22.04.2022 Magazin
Hande Soral'dan karnı burnunda yeni poz! Bensu Soral kayıtsız kalamadı ve...
Hande Soral'dan karnı burnunda yeni poz! Bensu Soral kayıtsız kalamadı ve... Geçtiğimiz sezon 'Bir Zamanlar Çukurova'da 'Ümit' karakterine hayat veren Hande Soral, şimdilerde bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimlerin başında yer alan oyuncu, son olarak yeşil elbisesiyle çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Büyüyen karnı dikkat çeken Soral'ın pozuna kardeşi Bensu Soral da kayıtsız kalamadı.
21.04.2022 Magazin
Sinem Kobal'dan yeni poz geldi! 8 aylık hamile olan Kobal'a yorum yağdı...
Sinem Kobal'dan yeni poz geldi! 8 aylık hamile olan Kobal'a yorum yağdı... İkinci bebeğine 8 aylık hamile olan Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal Instagram hesabından fotoğrafını paylaştı. Kobal'ı görenler, "Bu ne güzellik" demeden geçmedi. Türkiye'nin gözde çifti Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, ikinci çocukları için artık günleri sayıyor. Kızları Lalin'e kardeş geleceğini ve yine bir kızları olacağınıı duyuran ünlü çift, çocuğunu gözlerden uzak büyütmeyi tercih edenlerden...
30.03.2022 Magazin
Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'tan yeni poz!
Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'tan yeni poz! 3 yıl önce nikah masasına oturan ve son dönemde boşanacakları konuşuşan Ebru Şallı ve Uğur Akkuş birlikte Dubai’ye gitti. Şallı, bindikleri özel uçakta verdikleri pozu takipçileriyle paylaştı.
28.03.2022 Magazin
Emre Karayel oğluyla poz verdi! 'Dinlemeyi bileceksin'
Emre Karayel oğluyla poz verdi! 'Dinlemeyi bileceksin' Son olarak 'Son Yaz' dizisinde rol alan Emre Karayel, geçtiğimiz ay kucağına aldığı oğlu Can'la verdiği pozu Instagram'dan yayınladı. 49 yaşındaki Karayel'in paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.
1.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Poz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni poz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.