Gazete Vatan Logo
Magazin Acun Ilıcalı cevabıyla muhabiri şaşırttı! 'Sadece bu maç için mi?'

Acun Ilıcalı cevabıyla muhabiri şaşırttı! 'Sadece bu maç için mi?'

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, Şampiyonlar Ligi ve NBA maçları arasında mekik dokudu. Ilıcalı, NBA maçı öncesi ise Miami yerel televizyona röportaj verdi. Ilıcalı'nın cevabı karşısında muhabir şaşkına döndü. İşte detaylar...

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın spor tutkusu alkış aldı. NBA'de Miami Heat'in sezon boyunca maçlarını takip eden Ilıcalı, Doğu Konferansı yarı finalini yerinden takip ederken yerel televizyon muhabirine yakalandı. Milliyet'ten Serkan Özen'in haberine göre; Öte yandan Acun Ilıcalı, Manchester'daki Şampiyonlar Ligi yarı finalini takip etmeyi ihmal etmedi.

MİAMİ FİNALE YÜKSELDİ

Miami Heat, Doğu Konferansı yarı final serisi 6'ncı maçında New York Knicks'i ağırladı. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmayı 96-92 kazanan Heat, seride durumu 4-2'ye getirerek adını Doğu Konferansı finaline yazdırdı. Miami Heat'te Jimmy Butler, 24 sayı 8 ribaund ile karşılaşmayı tamamlarken, Knicks'te ise Jalen Brunson'ın 41 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.

ILICALI MİAMİ YEREL TELEVİZYONUNDA: SADECE BU MAÇ İÇİN Mİ?

Acun Ilıcalı dev mücadeleyi yerinden takip ederken maç öncesinde deyim yerindeyse Miami yerel televizyonun radarına takıldı. WPLG Local 10 kanalına röportaj veren Ilıcalı 'Sadece bu maç için Türkiye'den Miami'ye geldim' dedi. Kendisini tanımayan muhabir ise bu duruma çok şaşırdı ve 'Sadece bu maç için mi?' diye sordu. Ilıcalı'nın röportaj verdiği sırada sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya da yanında yer aldı.

Haberin Devamı

Mücadeleyi saha kenarından izleyen Ilıcalı, Miami Heat yıldızı Bam Adebayo'nun smacını paylaşmayı ihmal etmedi

BU SEFER LONDRA'DA

Acun Ilıcalı'nın spor organzisyonunda bir sonraki durağı ise Manchester City - Real Madrid rövanş mücadelesi oldu. İstanbul Atatürk Olimpiya Stadyumu'nda oynanacak final için sahaya çıkan iki takımı Ilıcalı, tribünden takip etti. Ilıcalı dev mücadeleyi yakın arkadaşı Esat Yontuç ile beraber takip etti.