Çağla Altunkaya

Çağla Altunkaya

Son dakika çağla altunkaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çağla altunkaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çağla altunkaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çağla Altunkaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çağla altunkaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 çağla altunkaya haberi bulunmuştur. Tüm çağla altunkaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağla Altunkaya'nın spor şıklığı
Çağla Altunkaya'nın spor şıklığı 'MasterChef Türkiye' ve 'Survivor' gibi çok izlenen yarışmaların yapımcısı olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın genç sevgilisi Çağla Altunkaya, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
20.11.2023 Magazin
Acun Ilıcalı sevgilisi Çağla Altunkaya ve kızı Melisa'nın eğlenceli pozlarını paylaştı!
Acun Ilıcalı sevgilisi Çağla Altunkaya ve kızı Melisa'nın eğlenceli pozlarını paylaştı! Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya için sürpriz bir doğum günü kutlaması organize eden ve sevgilisine evlilik teklifi ettiği konuşulan Acun Ilıcalı, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ünlü isim, sevgilisinin ve kızı Melisa'nın eğlenceli karelerini takipçileriyle paylaştı.
18.07.2023 Magazin
Acun Ilıcalı'nın kızı Yasemin Ilıcalı'nın doğum günü kombininin fiyatı dudak uçuklattı!
Acun Ilıcalı'nın kızı Yasemin Ilıcalı'nın doğum günü kombininin fiyatı dudak uçuklattı! Çağla Altunkaya'ya evlilik teklifi yaptığı iddialarıyla gündeme gelen Acun Ilıcalı, 16'ncı yaşına giren kızı Yasemin'in doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı duygusal bir mesajla kutlamıştı. 16 yaşındaki Yasemin'in doğum günü kombininin fiyatı dudak uçuklattı.
10.07.2023 Magazin
Acun Ilıcalı evlilik teklifi etmişti! Çağla Altunkaya'nın tektaşı dikkat çekti
Acun Ilıcalı evlilik teklifi etmişti! Çağla Altunkaya'nın tektaşı dikkat çekti Sevgilisi Acun Ilıcalı'dan evlilik teklifi aldığı ve 'evet' cevabı verdiği iddiasıyla magazin gündeminde olan Ayça Çağla Altunkaya, önceki gün yakın arkadaşı ile birlikte alışveriş merkezinde görüntülendi. Altunkaya, doğallığıyla dikkat çekti.
6.07.2023 Magazin
Acun Ilıcalı'dan müjdeli haber! Sevgilisi Çağla Altunkaya'ya sürpriz evlilik teklifi
Acun Ilıcalı'dan müjdeli haber! Sevgilisi Çağla Altunkaya'ya sürpriz evlilik teklifi Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın doğum gününü sürpriz bir partiyle kutlamıştı. Son olarak sürpriz partinin çifte bir kutlama olduğu öğrenildi. Acun Ilıcalı'nın, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'ya evlilik teklifi ettiği ortaya çıktı.
5.07.2023 Magazin
Acun Ilıcalı sevgilisi Çağla Altunkaya ve kızı Melisa'yla poz verdi!
Acun Ilıcalı sevgilisi Çağla Altunkaya ve kızı Melisa'yla poz verdi! Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın doğum gününü kutladı. Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile evliliğinden dünyaya gelen Melisa ile sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'yı da paylaştı. Ilıcalı'nın mutluluk pozuna beğeni yağdı.
4.07.2023 Magazin
Acun Ilıcalı şaşırttı! Ayça Çağla Altunkaya'ya sürpriz kutlama
Acun Ilıcalı şaşırttı! Ayça Çağla Altunkaya'ya sürpriz kutlama Acun lıcalı, Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan sonra Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlamıştı. Acun Ilıcalı, sevgilisine sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı. Ilıcalı'dan romantik pozlar da gecikmedi.
3.07.2023 Magazin
Acun Ilıcalı ve sevgilisi Çağla Altunkaya ile Çeşme'de! İrlanda yolcusu
Acun Ilıcalı ve sevgilisi Çağla Altunkaya ile Çeşme'de! İrlanda yolcusu Çeşme tatilinde sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile görüntülenen Acun Ilıcalı, yeni aldığı Premier Ligi ekibi Shelbourne FC'nin kulüp toplantısına katılmak üzere İrlanda’ya gideceğini söyledi.
27.06.2023 Magazin
Acun Ilıcalı cevabıyla muhabiri şaşırttı! 'Sadece bu maç için mi?'
Acun Ilıcalı cevabıyla muhabiri şaşırttı! 'Sadece bu maç için mi?' TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, Şampiyonlar Ligi ve NBA maçları arasında mekik dokudu. Ilıcalı, NBA maçı öncesi ise Miami yerel televizyona röportaj verdi. Ilıcalı'nın cevabı karşısında muhabir şaşkına döndü. İşte detaylar...
18.05.2023 Magazin
Acun Ilıcalı'dan sevgilisi Çağla Altunkaya ile yeni poz!
Acun Ilıcalı'dan sevgilisi Çağla Altunkaya ile yeni poz! Yaklaşık 3 yıldır Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşayan 4 kız babası Acun Ilıcalı sevgilisiyle maçtan maça koşuyor. Ünlü isim, son olarak sosyal medya hesabından sevgilisi ile paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettirdi.
18.05.2023 Magazin
Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya Bebek'te! Ilıcalı'ya sevgi seli
Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya Bebek'te! Ilıcalı'ya sevgi seli TV8'in sahibi olan Acun Ilıcalı, çok izlenen yarışma formatları nedeniyle oldukça yoğun bir tempoda çalışıyor. Geçtiğimiz yıl İngiliz futbol kulübü Hull City'yi de satın alınca bu yoğunluğu bir kat daha artan başarılı yapımcı, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile üç günlüğüne İstanbul'a geldi. 'Survivor 2023' çekimlerinin yapıldığı Dominik'ten gelen Ilıcalı'yı görenler fotoğraf sırasına girdi.
3.05.2023 Magazin
Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ güzelliği ile dikkat çekti!
Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ güzelliği ile dikkat çekti! TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın hamilelik iddialarıyla gündeme gelmişti. Ilıcalı, bu haberleri kesin bir dille yalanlamıştı. 3 kez evlenen Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ, güzelliğiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. En büyük kızı Banu Ilıcalı'nın annesi olan Seda Başbuğ, güzelliğiyle görenleri şaşırttı.
15.03.2023 Magazin
Survivor ile ünlenen Anıl Tetik'ten şaşırtan karar!
Survivor ile ünlenen Anıl Tetik'ten şaşırtan karar! Survivor yarışmasıyla tanıdığımız Anıl Tetik, yarışma bittikten sonra oyunculuğa adım atmıştı. Son olarak Kanal D'nin sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş'te yer alan Tetik, geçtiğimiz gün bir arkadaşıyla birlikte Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ünlü isim, ayaküstü gazetecilerin sorularını cevaplayarak, oyunculuğu bıraktığını açıkladı.
9.03.2023 Magazin
Zuhal Olcay’ın kızı Ceren Olcay sessiz sedasız boşandı!
Zuhal Olcay’ın kızı Ceren Olcay sessiz sedasız boşandı! Zuhal Olcay’ın eski eşi Zafer Olcay’la evliliğinden olan kızı Ceren Olcay, 2018 yılında evlendiği Habil Özden ile sessiz sedasız boşandı.
9.03.2023 Magazin
Oyuncu Deniz Çakır evlilik kararı aldı!
Oyuncu Deniz Çakır evlilik kararı aldı! Ünlü oyuncu Deniz Çakır'dan müjdeli haber geldi. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü oyuncunun, uzun süredir birlikte olduğu Bilgehan Baykal ile evlilik kararı aldığı konuşuluyor.
9.03.2023 Magazin
Acun Ilıcalı sevgilisi Çağla Altunkaya'nın hamilelik iddialarına yanıt verdi!
Acun Ilıcalı sevgilisi Çağla Altunkaya'nın hamilelik iddialarına yanıt verdi! Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan kısa bir süre sonra Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başladı. Yaklaşık 3 yıldır birlikte olan Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya ile ilgili şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Çıkan haberlerde Çağla Altunkaya'nın hamile olduğu iddia edildi. Acun Ilıcalı bu iddialara yanıt verdi.
9.03.2023 Magazin
Acun Ilıcalı'nın yılbaşı hazırlığı! Kızına yılbaşı ağacı aldı
Acun Ilıcalı'nın yılbaşı hazırlığı! Kızına yılbaşı ağacı aldı Şimdilerde yapımcısı olduğu fenomen yarışma 'MasterChef Türkiye' ile gündemde olan, TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, önceki gün dokuz yaşındaki kızı Melisa ve sevgilisi Çağla Altunkaya ile Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Üç ismin de neşelerinin bir hayli yerinde olduğu gözlendi.
9.12.2022 Magazin
Acun Ilıcalı'dan sevgilisi Çağla Altunkaya'ya romantik kutlama!
Acun Ilıcalı'dan sevgilisi Çağla Altunkaya'ya romantik kutlama! Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın doğum gününü Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte çekilmiş karesine yer veren Acun Ilıcalı "Çok şey yazarım ama yüzüne söylemek en güzeli." sözleriyle yaptığı paylaşımı beğeni topladı. Masadaki kırmızı gül ise dikkatlerden kaçmadı.
3.07.2022 Magazin
Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya düğünde! "Çağla Acun'u değiştirmiş"
Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya düğünde! "Çağla Acun'u değiştirmiş" Galatasara'yın futbolcusu Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan, Katre Yırtıcı ile geçtiğimiz akşam dünya evine girdi. Okan Turan ve Katre Yırtıcı'nın düğününe sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile katılan Acun Ilıcalı'nın tarzı sosyal medyada gündem oldu. Acun Ilıcalı'nın düğünde takım giydiğini görenler "Çağla Acun'u değiştirmiş" yorumları yaptı.
19.06.2022 Magazin
Acun Ilıcalı: Satın aldığım spor kulübünü bıraktım, size geldim!
Acun Ilıcalı: Satın aldığım spor kulübünü bıraktım, size geldim! Her sene sivil toplum kuruluşlarına yönelik farkındalık sağlamak ve destek olmak amacıyla gerçekleştirilen İstanbul Kültür Üniversitesi Kariyer Kulübü tarafından düzenlenen '4. Kariyer Onursal Ödül Töreni', 4 Mart Cuma akşamı sahiplerini buldu. 'Yılın Başarılı İş Adamı' ödülüne layık görülen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, sahnede dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Acun Ilıcalı, sahneye çıkarak, “Öğrencilerden aldığım ödül benim için en önemlisi çok kıymet veriyorum çünkü satın aldığım spor kulübünün (Hull City) maçı vardı. Biletimi yaktım buraya geldim çünkü daha önemlisiniz" açıklamasını yaptı.
6.03.2022 Magazin
Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken paylaşım! Sevgilisiyle...
Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken paylaşım! Sevgilisiyle... 'Survivor' ve 'MasterChef Türkiye 2021' yarışması ile adından söz ettiren ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, iki yıldır birlikte olduğu Çağla Altunkaya'nın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
20.08.2021 Magazin
Acun Ilıcalı'dan nafaka açıklaması!
Acun Ilıcalı'dan nafaka açıklaması! Acun Ilıcalı Hürriyet'te verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı,eski eşi Şeyma Subaşı'nın artık nafaka almadığını söyledi.
20.07.2021 Magazin
Acun Ilıcalı sevgilisiyle pozlarını paylaştı, ilk beğeni Şeyma'dan geldi!
Acun Ilıcalı sevgilisiyle pozlarını paylaştı, ilk beğeni Şeyma'dan geldi! Instagram paylaşımlarıyla magazin gündemini sallayan Ilıcalı'nın sevgilisi Çağla Altunkaya'lı pozuna eski eşi Şeyma Subaşı'ndan beğeni geldi.
2.06.2021 Magazin
Acun Ilıcalı deprem bölgesindeki çocuklarla film izledi!
Acun Ilıcalı deprem bölgesindeki çocuklarla film izledi! Acun Ilıcalı, sevgilisi Çağla Ayça Altunkaya ve karikatürist Varol Yaşaroğlu ile Hatay'da depremzede çocuklarla bir araya gelip, 'Kral Şakir: Mikrop Avcıları' animasyon filmini izledi.
3.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çağla Altunkaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çağla altunkaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.