Yeni Özellik

Yeni Özellik

Son dakika yeni özellik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni özellik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni özellik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Özellik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni özellik gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.940 yeni özellik haberi bulunmuştur. Tüm yeni özellik haberleri aşağıda listelenmiştir.
İddaacılar Misli’de buluşuyor, maçların keyfi “Canlı Sohbet”te çıkıyor! Misli’ye özel…
İddaacılar Misli’de buluşuyor, maçların keyfi “Canlı Sohbet”te çıkıyor! Misli’ye özel… Milli ara sonrasında özlenen ligler, bugün birbirinden heyecanlı maçlarla geri dönüyor. Premier Lig, La Liga, Serie A, Bundesliga ve Ligue 1 başta olmak üzere birçok ligdeki maçlar “Şampiyon Oran” farkı ile daha yüksek oranlarla Misli’de yer alıyor. Yüzlerce maç Misli’ye sadece üye olunarak ücretsiz canlı izlenebiliyor. Ayrıca Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliğiyle üyeler, maçlar oynanırken bir araya gelerek kazançlarına kazanç katıyor. İşte detaylar…
30.03.2024 İddaa
WhatsApp'tan yeni özellik geldi: Artık sohbet kilitleme sayesinde gizli konuşma yapılabilecek!
WhatsApp'tan yeni özellik geldi: Artık sohbet kilitleme sayesinde gizli konuşma yapılabilecek! WhatsApp'ın en yeni özelliği, sohbetlerinizi kilitleme olanağı sunuyor. Peki, sohbet kilitleme ne işe yarar ve nasıl kullanılır? İşte, sizin için sohbet kilitleme özelliğinin kullanımına dair detaylar!
17.03.2024 Gündem
Spotify şarkı falı nasıl bakılır? Spotify şarkı falı ücretli mi, Spotify falı özelliği nasıl açılır?
Spotify şarkı falı nasıl bakılır? Spotify şarkı falı ücretli mi, Spotify falı özelliği nasıl açılır? Spotify Şarkı Falı ( Song Psychic) özelliği kullanıma sunuldu. Yeni özellik, kullanıcıların soru sormalarına ve müzik biçiminde yanıtlar almalarına olanak tanıyor.
2.03.2024 Gündem
Instagram takipte neden dönemi: Takip isteği yetmez, nedenini de belirtmek zorunlu olacak!
Instagram takipte neden dönemi: Takip isteği yetmez, nedenini de belirtmek zorunlu olacak! Instagram'da yeni özellik sosyal medyada damga vurdu. Yeni özellikle kullanıcılar takip isteği atarken bunun nedenini de belirtmek zorunda olacak.
21.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Google harekete geçti! Bildirim gönderecek
Google harekete geçti! Bildirim gönderecek Hiç kendinizi Google'da arattınız ve eski sosyal medya görselleri, kullanıcı adları ve internetin derinliklerinde toz tutmuş kalıntılar karşısında şaşkınlığa uğradınız mı? Belki sonuçlar eski bir ev ya da iş adresi veya hatta telefon numarası gibi biraz daha spesifik olabilir. Hiç kimse kişisel iletişim bilgilerinin bilgisi dışında çevrimiçi olarak görünmesini istemez; neyse ki Google artık bu konuda kullanıcılarına yardımcı olacak.
1.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Popüler uygulama boyut atladı: Binlercesi artık bedava
Popüler uygulama boyut atladı: Binlercesi artık bedava Spotify sesli kitap dünyasına iddialı bir giriş yaparak Premium abonelerine 150 binden fazla kitaba erişim ve ayda 15 saat dinleme imkanı sunuyor.
6.10.2023 Bilim ve Teknoloji
iPhone 15 modellerinde bulunan 8 yeni özellik! Apple iOS 17 tanıtıldı
iPhone 15 modellerinde bulunan 8 yeni özellik! Apple iOS 17 tanıtıldı Iphone 15 modeli geçtiğimiz ay tanıtıldı. Bu modellerle birlikte yeni işletim sistemi iOS 17'de tanıtıldı. Peki iPhone 15 modelleriyle birlikte ne gibi yeni özellikler geldi? İşte 8 maddede iPhone 15 modellerinde bulunan yeni özellikler.
5.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Instagram'dan yeni özellik! Artık bunu yapmak mümkün
Instagram'dan yeni özellik! Artık bunu yapmak mümkün Instagram'da bir hikaye paylaştınız ve birini etiketlemeyi unuttunuz ve bunu yarım saat sonra mı fark ettiniz? Artık hikayeyi silip garip bir duruma düşmenize gerek yok! Unuttuğunuz kişiyi sonradan da etiketleyebilirsiniz. Hem de çok basit bir biçimde...
10.07.2023 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'tan yeni gizlilik özellikleri: Şimdi ‘Bilinmeyen kişiler’ düşünsün
WhatsApp'tan yeni gizlilik özellikleri: Şimdi ‘Bilinmeyen kişiler’ düşünsün Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp “Bilinmeyen Kullanıcıları Sessize Alma ve Gizlilik Ayarı Kontrolü” özelliklerini duyurdu.
21.06.2023 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a devrim niteliğinde yeni özellik!
WhatsApp'a devrim niteliğinde yeni özellik! Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, mesajların gönderildikten sonra 15 dakikaya kadar düzenlenebilmesine izin vereceğini açıkladı.
23.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Togg'a yeni özellik geliyor! Dünyada bir ilk, Togg CEO'su Karakaş duyurdu
Togg'a yeni özellik geliyor! Dünyada bir ilk, Togg CEO'su Karakaş duyurdu Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, dünyada türünün ilk örneği olan akıllı cihaza entegre dijital varlık cüzdanının içinde akıllı cihaz pasaportu ile batarya pasaportunun da yer alacağını duyurdu. Togg’un, sürdürülebilirlik odaklı blok zinciri üzerine inşa ettiği bu yenilikçi çözüm, kullanıcıların cihazın servis geçmişinden bakım bilgileri ve değişim süreçlerine her türlü bilgiye anında ulaşmasına imkan tanıyor.
5.05.2023 Ekonomi
TikTok kullanıcıları dikkat! Yeni özellik devreye giriyor
TikTok kullanıcıları dikkat! Yeni özellik devreye giriyor Kötü günleri geride bıraktık, şimdi sırada daha kötü günler var...
18.03.2023 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'tan yeni özellik: Newsletter
WhatsApp'tan yeni özellik: Newsletter WhatsApp, platformu kullanıcılar için daha kullanışlı hâle getirmek amacıyla yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Anlık mesajlaşma uygulaması ‘Newsletter’ yani haber bülteni adında yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.
1.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Sürünerek girip enkazın altındaki ineğini besliyor
Sürünerek girip enkazın altındaki ineğini besliyor Adıyaman’da ineği enkaz altında sıkışan ve çıkamayan kadın, sürünerek girdiği enkazın altındaki ineğini besliyor.
16.02.2023 Gündem
e-Nabız'da yeni özellik: 'Fotoğrafla arama' ekranı açıldı
e-Nabız'da yeni özellik: 'Fotoğrafla arama' ekranı açıldı Depremde yaralanan yakınlarının hangi hastanede tedavi gördüğünü bulamayan vatandaşlar için e-Nabız'da 'fotoğrafla arama' ekranı açıldı.
16.02.2023 Gündem
Deprem bölgesinde tüm icra takipleri durduruldu
Deprem bölgesinde tüm icra takipleri durduruldu Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler sonrası alına bölgesel OHAL kararıyla ekonominin işlemesiyle amacıyla şirketler koruma altında alındı. OHAL kapsamında tüm icra takipleri durdurulurken 6 Şubat-6 Nisan 2023 tarihleri arasında icradan yapılacak satışlar da gerçekleşmeyecek.
15.02.2023 Gündem
Twitter'a üç yeni özellik geliyor!
Twitter'a üç yeni özellik geliyor! Elon Musk, Twitter için önümüzdeki günlerde gelecek üç yeni özelliği duyurdu.
10.01.2023 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp yeni özelliğini kullanıma sundu: Artık karar vermek çok daha kolay!
WhatsApp yeni özelliğini kullanıma sundu: Artık karar vermek çok daha kolay! Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma ve haberleşme uygulaması WhatsApp yeni özelliğini sosyal medyadan duyurdu.
17.11.2022 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp güncellemesi kabusları oldu! Kullanıcılar ikiye bölündü... 'Aldatmalar ve kavgalar artacak'
WhatsApp güncellemesi kabusları oldu! Kullanıcılar ikiye bölündü... 'Aldatmalar ve kavgalar artacak' WhatsApp, birkaç gün önce çevrimiçi olma özelliğini gizleyen yeni bir güncelleme yayınladı. Buna göre karşı taraf istemezseniz sizi 'online' göremeyecek. Bu özellik sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bazı kullanıcılar durumdan memnun ancak bazıları için ise güncelleme tam anlamıyla 'kabus'...
7.11.2022 Yaşam
Sosyal medya devi Instagram'a 405 milyon euroluk ceza şoku!
Sosyal medya devi Instagram'a 405 milyon euroluk ceza şoku! Sosyal medya platformu Instagram, çocukların mahremiyetini ihlal ettiği gerekçesiyle 405 milyon euro para cezasına çarptırıldı.
5.09.2022 Dünya
Twitter Circle nedir? Twitter Circle ile paylaşım nasıl yapılır? Twitter’da yeni özellik devreye alındı!
Twitter Circle nedir? Twitter Circle ile paylaşım nasıl yapılır? Twitter’da yeni özellik devreye alındı! Twitter Circle devreye aldı! Twitter, tıpkı Instagram gibi paylaşıma izin veren yeni özelliği Circle’ı tanıttı. Twitter Circle ile paylaşımlar belli bir gruba yönelik yapılabilecek. Peki, Circle ne demek? Twitter Circle nedir? Twitter Circle ile paylaşım nasıl yapılır? Twitter Circle nasıl kullanılır? Twitter Circle paylaşım yapmak için bilmeniz gerekenler…
31.08.2022 Bilim ve Teknoloji
57. ATAK helikopteri envantere girdi!
57. ATAK helikopteri envantere girdi! Milli Savunma Bakanlığı, 57. ATAK helikopterinin Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın envanterine girdiğini duyurdu. Bir ilk olma özelliği taşıyan helikopterdeki detayı MSB paylaştı.
21.07.2022 Gündem
Facebook’tan gerçek isim politikasında değişiklik! Facebook çoklu profil özelliği geliyor!
Facebook’tan gerçek isim politikasında değişiklik! Facebook çoklu profil özelliği geliyor! Facebook’tan yeni özellik! Gerçek isim politikasında değişikliğe gidiyor. Çoklu profil özelliği geliyor! Facebook’ta tek hesaba bağlı farklı profiller oluşturulabilecek. Peki, Facebook çoklu profil özelliği nedir? Facebook’ta tek hesaba bağlı kaç profil oluşturabilecek? İşte Facebook’un yeni özelliği!
15.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Facebook'a yeni özellik geliyor! Şu an test aşamasında, ana hesaba bağlı olarak...
Facebook'a yeni özellik geliyor! Şu an test aşamasında, ana hesaba bağlı olarak... Sosyal medya platformu Facebook, kullanıcıların, tek hesaba bağlı 5 kadar profil oluşturabilmesi özelliğini test ediyor.
15.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Evi olan ve ev almayı planlayan herkesi ilgilendiriyor! ikiye katlandı,
Evi olan ve ev almayı planlayan herkesi ilgilendiriyor! ikiye katlandı, Evi olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Ödeme miktarı iki katına çıkarıldı. 100 metrekare için 300 bin TL ödeme yapılacak. Limitler yükseltilirken vatandaşlara iki seçenek sunulacak. DASK’ın tarihinde bir ilk yaşanıyor. Yeni düzenleme ile metrekare başına sağlanan teminat rakamı iki katına çıkıyor. Böylece 100 metrekare bir ev için teminat 150 binden 300 bine çıkmış olacak.
22.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Özellik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni özellik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.