Gazete Vatan Logo

WhatsApp'tan yeni gizlilik özellikleri: Şimdi ‘Bilinmeyen kişiler’ düşünsün

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp “Bilinmeyen Kullanıcıları Sessize Alma ve Gizlilik Ayarı Kontrolü” özelliklerini duyurdu.

WhatsApp'tan yeni gizlilik özellikleri: Şimdi ‘Bilinmeyen kişiler’ düşünsün

Bilinmeyen Kullanıcıları Sessize Alma gelen aramalarınız üzerinde size daha fazla gizlilik ve kontrol sunmak için tasarlanmış. Daha fazla koruma için spam, dolandırıcılık girişimleri ve bilinmeyen kişilerden gelen aramaları otomatik olarak filtrelemeye yardımcı oluyor.

Şirket tarafından yapılan açıklamada “Herkesin WhatsApp'taki koruma seçeneklerini bildiğinden emin olmak amacıyla Gizlilik Ayarı Kontrolü özelliğini kullanıma sunuyoruz” denildi ve şöyle devam edildi:

“İnsanların iletişim kurmak için güvenli bir yere ihtiyaç duyduğunuz için gizli iletişimlerinizin güvenliğinin sağlanması büyük önem taşıyor. Bunun neden bu kadar önemli olduğunu anlatmamıza yardımcı olması için bu mesajı dünya çapında yeni yollarla insanlara ulaştırıyoruz. Bu haftadan itibaren, arkadaşlarının ve sevdiklerinin rahatça konuşabilecekleri güvenli bir alanları olduğunu bilmeleri için insanları özel mesaj yoluyla birbirleriyle güvenli şekilde iletişim kurmaya teşvik ediyoruz.”

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ