Özellik

Özellik

Son dakika özellik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özellik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özellik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özellik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özellik gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.474 özellik haberi bulunmuştur. Tüm özellik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Düzensiz beslenme kanser riskini artırıyor! Kanser oluşumunda ne yediğiniz değil nasıl yediğiniz etkiliyor...
Düzensiz beslenme kanser riskini artırıyor! Kanser oluşumunda ne yediğiniz değil nasıl yediğiniz etkiliyor... Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, çağın hastalığı kanser riskini düşürmek için sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekerek balık, üzüm ve kurubaklagiller gibi besinlerin sıklıkla tüketilmesini tavsiye etti.
20.04.2024 Adana
İddaacılar Misli’de buluşuyor, maçların keyfi “Canlı Sohbet”te çıkıyor! Misli’ye özel…
İddaacılar Misli’de buluşuyor, maçların keyfi “Canlı Sohbet”te çıkıyor! Misli’ye özel… Milli ara sonrasında özlenen ligler, bugün birbirinden heyecanlı maçlarla geri dönüyor. Premier Lig, La Liga, Serie A, Bundesliga ve Ligue 1 başta olmak üzere birçok ligdeki maçlar “Şampiyon Oran” farkı ile daha yüksek oranlarla Misli’de yer alıyor. Yüzlerce maç Misli’ye sadece üye olunarak ücretsiz canlı izlenebiliyor. Ayrıca Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliğiyle üyeler, maçlar oynanırken bir araya gelerek kazançlarına kazanç katıyor. İşte detaylar…
30.03.2024 İddaa
Togg'a güncelleme geldi! İşte yeni özellikler
Togg'a güncelleme geldi! İşte yeni özellikler Yerli otomobil Togg, T10X'e 1.4.0 ismi verilen yeni bir güncelleme geldiğini açıkladı. Yeni güncelleme, yüz tanımayla oturum açmadan Trumore üzerinden araçla ilgili temel bilgilere ulaşmaya kadar birçok yenilik getirildiği öğrenildi. İşte detaylar...
30.03.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'de ayrılık! İsmail Kartal'ın prensi olacaktı, kavga sonrası Krunic'e güle güle!
Fenerbahçe'de ayrılık! İsmail Kartal'ın prensi olacaktı, kavga sonrası Krunic'e güle güle! Fenerbahçe'de ayrılık resmen belli oldu. Rade Krunic'in macerası sarı lacivertli ekipte artık bitti. Fenerbahçe'ye özellik İsmail Kartal'ın isteğiyle büyük umutlarla gelen yıldız futbolcu, takıma veda etti. İşte detaylar...
20.03.2024 Fenerbahçe
Kardeşe zekat verilir mi? Evli kız kardeşe zekat, fitre verilir mi?
Kardeşe zekat verilir mi? Evli kız kardeşe zekat, fitre verilir mi? Ramazan ayının önemli meselesi zekat ve fitre, 2024 yılında da müslümanların gündemindeki yerini aldı. Zengin müslümanların mallarının bir kısmını fakirlere vermesi anlmaına gelen zekat, hem veren de hem de alanda bazı özellik ve şartlar oluşması lazım gelir. Peki kardeşe zekat verilir mi? Evli kız kardeşe fitre verilir mi?
18.03.2024 Gündem
WhatsApp'tan yeni özellik geldi: Artık sohbet kilitleme sayesinde gizli konuşma yapılabilecek!
WhatsApp'tan yeni özellik geldi: Artık sohbet kilitleme sayesinde gizli konuşma yapılabilecek! WhatsApp'ın en yeni özelliği, sohbetlerinizi kilitleme olanağı sunuyor. Peki, sohbet kilitleme ne işe yarar ve nasıl kullanılır? İşte, sizin için sohbet kilitleme özelliğinin kullanımına dair detaylar!
17.03.2024 Gündem
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
Şans Topu, Büyük İkramiyesiyle Yüzünü Güldürecek!
Şans Topu, Büyük İkramiyesiyle Yüzünü Güldürecek! Şans Topu, Türkiye'nin en sevilen şans oyunlarından biri olmaya devam ediyor. Her hafta düzenlenen çekilişleriyle milyonlarca kişiyi sevindiren Şans Topu, şimdi de büyük ikramiyesiyle talihlilerini bekliyor.
12.03.2024 Advertorial
Spotify şarkı falı nasıl bakılır? Spotify şarkı falı ücretli mi, Spotify falı özelliği nasıl açılır?
Spotify şarkı falı nasıl bakılır? Spotify şarkı falı ücretli mi, Spotify falı özelliği nasıl açılır? Spotify Şarkı Falı ( Song Psychic) özelliği kullanıma sunuldu. Yeni özellik, kullanıcıların soru sormalarına ve müzik biçiminde yanıtlar almalarına olanak tanıyor.
2.03.2024 Gündem
Dünya Nadir Hastalıklar günü 2024! Nadir Hastalıklar Günü nedir? Türkiye'de kaç kişide nadir hastalık var?
Dünya Nadir Hastalıklar günü 2024! Nadir Hastalıklar Günü nedir? Türkiye'de kaç kişide nadir hastalık var?  Nadir hastalıklar günü nedir? Nadir hastalıklar dünya genelinde yalnızca nüfusun %5'ini etkilese de, bu hastalıkların etkisi ve önemi oldukça büyüktür. Nadir hastalıklar genellikle genetik, kronik ve hayatı tehdit edici olabilir.
29.02.2024 Gündem
WhatsApp'ta iki farklı hesap nasıl açılır? Tek telefonda 2 WhatsApp hesabı kullanımı
WhatsApp'ta iki farklı hesap nasıl açılır? Tek telefonda 2 WhatsApp hesabı kullanımı WhatsApp'a yakın zamanda iş hesabı ve kişisel hesabını farklı telefonlarda kullanmak zorunda kalan kullanıcıları rahatlatacak bir özellik geliyor. Aynı telefondan 2 farklı WhatsApp hesabına giriş sağlayabilecek. Peki WhatsApp'ta iki farklı hesap nasıl açılır?
25.02.2024 Gündem
Ankara'da tarihi gün! Milli Muharip Uçak Kaan'dan ilk uçuş
Ankara'da tarihi gün! Milli Muharip Uçak Kaan'dan ilk uçuş 'KAAN' bugün sabah saatlerinde gökyüzüyle buluştu. Milli Muharip uçak ilk uçuşunu başarıyla tamamladı. Genelkurmay Eski İstihbarat Başkanı Korgeneral İsmail Hakkı Pekin "KAAN seri üretime geçtikten sonra Türk Hava Kuvvetleri, İsrail dahil bölgedeki en güçlü hava kuvvetleri haline gelecek" dedi. Pekin, KAAN'ın bazı özelliklerinin İsrail ve ABD'nin elindeki F-35'ten daha üstün olduğunu belirtti.
21.02.2024 Gündem
Soğuk Ve Sıcak Renkler Hangileridir? Sıcak Ve Soğuk Renklerin Özellikleri...
Soğuk Ve Sıcak Renkler Hangileridir? Sıcak Ve Soğuk Renklerin Özellikleri... Renklerin insan üzerinde olan etkisi kanıtlanmış ve yok sayılamazdır. Bu nedenle dekor, giyim gibi insanların gözüne hitap eden alanlarda renk seçimine dikkat etmek önemlidir. Renk seçimi ayrıca sıcak ve soğuk renkler olarak iki gruba ayrılır. Sıcak renklerin özellikleri ve etkisi farklıyken soğuk renklerinde etkisi farklı özellikleri ayrıdır. İnsan psikolojisine doğrudan etkisi olan renkler tercih edilirken sıcak ve soğuk renklerin özellikleri göz önüne alınarak tercih edilmelidir.
15.02.2024 Yaşam
WhatsApp'ta artık bu da var: Dolandırıcılara karşı etkili... Ekran kilidini açmadan engelleme özelliği geldi! Nasıl yapılır?
WhatsApp'ta artık bu da var: Dolandırıcılara karşı etkili... Ekran kilidini açmadan engelleme özelliği geldi! Nasıl yapılır? WhatsApp yeni özelliğiyle ekran kilidini açmadan engelleme getirdi. Peki, nasıl açmadan spam olan mesajlar engellenir? İşte, sizin için yeni özelliğe dair detaylar!
11.02.2024 Gündem
Orhan Asena Eserleri Nelerdir? Orhan Asena Eserlerinin Özellikleri...
Orhan Asena Eserleri Nelerdir? Orhan Asena Eserlerinin Özellikleri... Orhan Asena, Türk Tiyatro tarihinin en önemli kalemidir. Tarihi konularda eserlere imza vererek Türk Tiyatrosunun Shakespeare’i olarak tanımıştır. Küçük yaşlardan itibaren şiir ve öyküler yazan Asena Lise döneminde Tiyatro eserleri yazmaya başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunudur.
10.02.2024 Yaşam
Taksilerde yeni dönem başladı! 'Çok talep alıyoruz '
Taksilerde yeni dönem başladı! 'Çok talep alıyoruz ' Taksici Oğuz Erge'nin soğukta üşümesin diye aracına aldığı Delil Aysal tarafından öldürülmesinin ardından taksi şoförleri, araçlara kurşun geçirmez kabin zorunluluğu getirilmesini istiyor. Kabin üreticisi Ahmet Arslanoğlu, " Son zamanlarda yaşanan gasplar nedeniyle çok talep alıyoruz" dedi.  İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanvekili Veli Yurt, "Kurşun geçirmez kabinler konusunda yetkililerle görüşmelerimiz başladı" dedi. Bazı taksi şoförleri taksilerine kabin yaptırmaya başlarken, taksici Gülden Bilge, "Şu anda mevcut olan kabinlerin daha sağlam, sağlıklı, güvenli olmasını tercih ederim" diye konuştu.
8.02.2024 Gündem
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek Manisa iş dünyası ile bir araya geldi
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek Manisa iş dünyası ile bir araya geldi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Manisa iş dünyası ile bir araya geldi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Salonunda gerçekleşen toplantıda Bakan Şimşek izlenen mali politikaları Manisa iş dünyası ile paylaşırken, iş dünyasının talep ve sorunlarını da dinledi. Ana hedeflerinin fiyat istikrarı olduğunu kaydeden Bakan Şimşek haziran ayıyla birlikte enflasyonda düşüş yaşayacaklarını da sözlerine ekledi.
7.02.2024 Ekonomi
Necef Taşı Özellikleri Nelerdir? Necef Taşının En Bilinen Faydaları...
Necef Taşı Özellikleri Nelerdir? Necef Taşının En Bilinen Faydaları... Necef taşı kuvars grubundaki taşların daha şeffaf hali olarak karşımıza çıkar. Parlak bir görünüme sahip olan necef taşı farklı renklerde olabildiği gibi renksiz de olabilmektedir.
2.02.2024 Yaşam
Realizm Nedir, Özellikleri Nelerdir? Realizmin Temsilcileri Kimlerdir?
Realizm Nedir, Özellikleri Nelerdir? Realizmin Temsilcileri Kimlerdir? Realizm aynı zamanda gerçeklik olarak bilinir. 19. yüzyılın ortalarında Fransa'da ortaya çıkmış olan realizm, aynı zamanda romantizm klasizme karşı bir tepki olarak doğmuştur. Yani hem klasizm hem de romantizme karşı bir başkaldırı olarak ifade edilmektedir.
1.02.2024 Gündem
Pasif Gelir Nedir, Ne İşe Yarar? Pasif Gelir Nasıl Kazanılır?
Pasif Gelir Nedir, Ne İşe Yarar? Pasif Gelir Nasıl Kazanılır? Az bir zaman harcayarak ya da neredeyse hiç zaman harcamadan elde edilen kazanç pasif gelir olarak ifade edilmektedir. Bu durum aktif kazancın yerine pek fazla emek harcamadan farklı yönler üzerinden elde edilen kazancı ifade eder. Hem tam zamanlı gelir olarak hem de ek gelir kapsamında ele alınarak sağlanır. Bu doğrultuda insanların en değerli kaynağı olan zamanı çok değerli kullanarak, buna uygun en küçük zaman diliminde kazanç elde etmektir. O yüzden önemli bir yere sahip kazanç türleri içerisinde yer aldığını ifade etmek mümkün.
1.02.2024 Gündem
Parnasizm Nedir, Özellikleri Nelerdir? Parnasizm Temsilcileri Kimlerdir?
Parnasizm Nedir, Özellikleri Nelerdir? Parnasizm Temsilcileri Kimlerdir? Parnasizm 19. yüzyılda edebiyat alanında kendini göstermiş ve etkili olmuş bir akımdır. Fransa'da ortaya çıkmıştır ve adını ilk kez 1860 senesinde ortaya çıkmış olan Modern Parnas dergisinden almıştır. 
1.02.2024 Gündem
Oguş Ne Demek, Özellikleri Nelerdir? Tarihte Ve Türklerde Oguş Hangi Anlamlarda Kullanılır?
Oguş Ne Demek, Özellikleri Nelerdir? Tarihte Ve Türklerde Oguş Hangi Anlamlarda Kullanılır? İslamiyet öncesi Türk Devletlerinde birçok farklı kelime bulunmaktadır. Bu kelimeler özellikle simgeledikleri yapı doğrultusunda önemli bir yere sahiptir. Özellikle söz konusu aile ve boy olduğu zaman daha da önemli hale geliyor. Bu kelimelerden biri olan oguş sözcüğü ise oymak şeklinde ifade edilmektedir. Bu doğrultuda farklı Türk devletlerinde sınıflandırma yapılır. Örneğin urug finali anlamına gelir, boy kabile, budun millet ve il ise devlet şeklinde sınıflandırılır. Bundan sonra ise gelen oguş kelimesi oymak şeklinde öne çıkar.
1.02.2024 Gündem
Homeostazi Nedir? Kaç Tip Homeostazi Bulunur, Özellikleri Nelerdir?
Homeostazi Nedir? Kaç Tip Homeostazi Bulunur, Özellikleri Nelerdir? Çevresinde meydana gelen olumsuzluklar karşısında hücrenin kendisini dengelemesi hemostazı olarak ifade edilir. Daha doğrusu kendi dengesini koruma çabası olarak hücrenin koruma yapısı olduğunu ifade etmek mümkün. Aynı zamanda diğer koşullar kapsamında iç dengenin aktif olarak düzelmesi şeklinde ön plana çıkar. Özellikle ilk steriliteyi sürdürebilmek amaçlı çevre koşullarına duyarlı olan hücreler, buna etkin bir şekilde uyum sağlar.
29.01.2024 Sağlık
Aşırı kırmızı et tüketimi kanser riskini arttırıyor
Aşırı kırmızı et tüketimi kanser riskini arttırıyor Aşırı kırmızı et tüketiminin kolon, rektum ve prostat kanseri riskini artırdığını dile getiren Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Nilüfer Avcı, kanser riskini azaltmak için sağlıklı bir hayat tarzı benimsemenin çok önemli olduğunu söyledi.
28.01.2024 Yaşam
1 Şubat hangi burç? Şubat ayı burçlarının yükseleni ve özellikleri
1 Şubat hangi burç? Şubat ayı burçlarının yükseleni ve özellikleri Güneşin gökyüzündeki pozisyonuna göre belirlenen burçlar sembolik bir anlam ifade eder. Burç, bireyin doğum anında hangi burca denk geldiği ile ortaya çıkar. 1 Şubat hangi burç? Şubat ayında yer alan burçların yükseleni ve özellikleri de merak konusu olmaya devam ediyor. İşte 1 Şubat burç özellikleri, burç yorumu ile ilgili bilgiler...
28.01.2024 Astroloji

Benzer Haber Etiketleri

Özellik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özellik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.