Yeni Mahalle

Yeni Mahalle

Son dakika yeni mahalle haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni mahalle ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni mahalle haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Mahalle

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni mahalle gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.139 yeni mahalle haberi bulunmuştur. Tüm yeni mahalle haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hilvan'da seçimler yenilenecek!
Hilvan'da seçimler yenilenecek! Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde, 31 Mart Yerel Seçimlerini DEM Parti kazandı, AK Parti'nin 15 sandığa itirazda bulundu. İtiraz dilekçesinde bazı sandıkların bulunduğu alanın basılıp, oy çuvalları ve seçim tutanakların yakıldığı belirtilerek seçimlerin yenilenmesi istendiği belirtildi.
2.04.2024 Gündem
Seçim kutlamaları sırasında parti binasının balkonu çöktü
Seçim kutlamaları sırasında parti binasının balkonu çöktü Denizli’nin Tavas ilçesinde kesin olmayan seçim sonuçlarının kutlandığı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe binasındaki balkonun çökmesi sonucu çok sayıda partili yaralandı.
31.03.2024 Gündem
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar Antalya'da dün akşam etkili olan sağanak yağış yaşamı felç ederken, denizden karaya ulaşan 2 ayrı hortum Demre, Kumluca, Finike ve Manavgat ilçelerinde ortalığı savaş alanına çevirdi. Seralar, tarım alanları, iş yerleri ve binalarda zarara neden olan hortumda 6 kişi yaralandı. Hortum, örtüaltı tarımın merkezi Kumluca'da 1000 dönüm serayı yerle bir etti. Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, "Üreticilerimizin bir kısmının sigortası vardı ama olmayanlar da var. Hortum 12 kilometre boyunca 70- 80 metrelik genişlikte zarar vererek geçti" dedi.
6.03.2024 Gündem
Tamirciden 2 araç çalan hırsızlar başka bir iş yerinde soyguna devam etti! Şok eden olay
Tamirciden 2 araç çalan hırsızlar başka bir iş yerinde soyguna devam etti! Şok eden olay Adana’da oto tamirciden 2 araç çalıp daha sonra başka bir iş yerine giderek çelik kasa ve kamyonet çalan hırsızlar yakalandı.
29.02.2024 Adana
Okul çıkışında öğretmenin otomobille çarptığı çöp konteyneri, 4 öğrenciyle 1 veliyi yaraladı
Okul çıkışında öğretmenin otomobille çarptığı çöp konteyneri, 4 öğrenciyle 1 veliyi yaraladı Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde okul çıkışında öğretmenin kullandığı otomobilin çarptığı tekerlekli çöp konteyneri, hareketlenip 4 öğrenci ile 1 veliye çarptı. Yaralanan 5 kişi, hastanede tedaviye alındı.
12.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefet her gün yeni bir skandal üretiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefet her gün yeni bir skandal üretiyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Adıyaman İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı açıklamada, "Adıyaman, 6'lı masa denen proje yapının ve Cumhurbaşkanı adaylarının yalan ve bühtan siyasetine fırsat vermedi" dedi. Erdoğan, "14-28 Mayıs seçimlerinin üzerinden 8 ay geçti ama CHP ve eski ortakları arasındaki kavganın, gürültünün arkası hiç kesilmedi. Her gün yeni bir skandala uyanıyor, özellikle CHP'li vatandaşlarımızın umutlarını kıran bir Bizans oyununa şahit oluyoruz" diye konuştu.
8.02.2024 Gündem
Mardin'de kar maskeli soyguncular, kuyumcuyu vurdu
Mardin'de kar maskeli soyguncular, kuyumcuyu vurdu Mardin'de kuyumcuya girip, soygun girişiminde bulunan 3 kişi, kendilerine engel olmak isteyen iş yeri sahibi Sezai Aslan'ı tabancayla vurdu. Kar maskeli 3 şüpheli kaçarken, yaralı hasteneye kaldırıldı.
10.01.2024 Gündem
Otobüste cüzdan çalan şüpheli yakalandı
Otobüste cüzdan çalan şüpheli yakalandı Bursa'nın İnegöl ilçesinde, halk otobüsünde cüzdan çalan 12 yaşındaki şüpheli yakalandı.
24.12.2023 Gündem
Kaldırımda yürürken dehşeti yaşadı! Kan donduran anlar kamerada
Kaldırımda yürürken dehşeti yaşadı! Kan donduran anlar kamerada Siirt'te, kaldırımda yürürken husumetlisinin bıçakla saldırdığı Doğan Ö. (39), yaralandı. Doğan Ö.'ye, ilk müdahaleyi olay yerinden geçen doktor müdahale etti. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
22.11.2023 Gündem
Darp edilip bıçaklanmıştı, kendisini öldürmeye çalışan doktor sevgilisinden şikayetçi olmadı! İfadesi şok etti
Darp edilip bıçaklanmıştı, kendisini öldürmeye çalışan doktor sevgilisinden şikayetçi olmadı! İfadesi şok etti Elazığ’da kız arkadaşını 2 saat boyunca darp edip 5 yerinden bıçaklayan doktora 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi. Daha önce hastane odasında verdiği röportaj ile gündeme gelen Dilan Tali, şikayetinden vazgeçtiğini beyan ederken, cumhuriyet savcısı mahkeme tarafından verilen karara itiraz etti.
6.10.2023 Yaşam
Kardemir işçi alımı kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Kardemir işçi alımı sonuçları: Kardemir kura çekimi sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?
Kardemir işçi alımı kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Kardemir işçi alımı sonuçları: Kardemir kura çekimi sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? Kardemir işçi alımı kura sonuçları, Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), işçi kadrosunda istihdam edilmek üzere başvuru yapan adaylar tarafından sorgulanıyor. 600 işçiden 300'ünün işe başlama sürecine ilişkin internet sitesi üzerinden açıklama yapılmıştı. 300 kişi için kura çekildi. Peki, Kardemir işçi alımı sonuçları açıklandı mı, Kardemir işçi alımı kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır? İşte Kardemir kura çekimi sonuçları ile ilgili merak edilenler…
14.08.2023 Personel Alımı
Alt komşularını boksör arkadaşını dövdürdü!
Alt komşularını boksör arkadaşını dövdürdü! Nevşehir’de bir kişi; tartıştığı üst kat komşusunu ve kızını boksörlük yaptığı iddia edilen arkadaşıyla birlikte darp ederken, olayın perde arkası da şaşkınlık yarattı.
8.08.2023 Yaşam
Veliefendi Hipodromu kundakçısının kimliği şoke etti! Derenin içinde bu halde yakalandı
Veliefendi Hipodromu kundakçısının kimliği şoke etti! Derenin içinde bu halde yakalandı Veliefendi Hipodromu çevresindeki yangınların kundaklama sonucu çıktığı belirlendi. Polis, güvenlik kamerasından yola çıkarak S.D.'yi gözaltına aldı. S.D.'nin seyis olarak çalışmaktayken 1 yıl önce işten çıkarıldı belirtildi.
5.08.2023 Gündem
Fark edilen hırsız, kaçarken çaldıklarını düşürdü!
Fark edilen hırsız, kaçarken çaldıklarını düşürdü! Elazığ’da ev sahibinin fark ettiği hırsız, kaçtığı sırada çaldıklarını düşürdü. Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
28.07.2023 Yaşam
Gizemli yangının nedeni ortaya çıktı! 60 dönüm tarım arazisi kül olmuştu
Gizemli yangının nedeni ortaya çıktı! 60 dönüm tarım arazisi kül olmuştu Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde 60 dönüm tarım arazisini küle çeviren sır yangının nedeni ortaya çıktı. Tepebaşı İlçe Tarım Müdürü Zeki Sert, "Başımıza gelmiş bir şey değildi. İlk defa karşılaştık” dedi.
12.07.2023 Yaşam
Bir ilde yağmur nedeniyle okullar tatil edildi
Bir ilde yağmur nedeniyle okullar tatil edildi Samsun'da olumsuz hava şartları nedeniyle bazı ilçelerde eğitim-öğretime bir gün ara verildi.
5.06.2023 Gündem
Silivri'de 6 katlı binada yangın: Mahsur kaldılar, 2 kişi hastaneye kaldırıldı
Silivri'de 6 katlı binada yangın: Mahsur kaldılar, 2 kişi hastaneye kaldırıldı Silivri'de 6 katlı binanın 3. katında yangın çıktı. Yangın sırasında binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından tahliye edilirken, dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı.
28.05.2023 Yaşam
Elazığ'da pompalı tüfekle parkta 2 kişiyi vuran şüpheli yakalandı
Elazığ'da pompalı tüfekle parkta 2 kişiyi vuran şüpheli yakalandı Elazığ’da parkta pompalı tüfekle ateş edip, husumetlisi A.K.(23) ile bankta oturan A.Ş.G.’yi (35) yaralayan E.A. (19), polis tarafından yakalandı. Yaralı A.Ş.G. tedavisinin ardından taburcu edilirken, A.K.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
22.05.2023 Gündem
Yargıtay, 'takdir indirimi' yapılmadığı için Canan'ın katilinin cezasını bozdu
Yargıtay, 'takdir indirimi' yapılmadığı için Canan'ın katilinin cezasını bozdu Yargıtay Manisa'da gönül ilişkisi yaşadığı iddia edilen Canan Çeviren'i (42) öldüren Ferhat İnne'ye (45) verilen müebbet hapis cezasını bozdu. Kararda; sanığın olaydan sonra sağlık ve kolluk güçlerini araması, kişiliği, sabıkasız geçmişi, sosyal ilişkileri ve yargılama sürecindeki olumlu davranışları nedeniyle 'takdir indirimi' yapılmaması gerekçe gösterildi.
11.05.2023 Gündem
Baba ile kızı evde çıkan yangında öldü
Baba ile kızı evde çıkan yangında öldü Balıkesir'in Havran ilçesinde, evlerinde çıkan yangında Mustafa Özdemir (61) ile kızı Sude Nur Özdemir (16) öldü, dumandan etkilenen eşi Nurten Özdemir (57) ise hastaneye kaldırıldı.
10.05.2023 Yaşam
Komşuların evde baygın bulduğu Adanur öldü! Eşi itiraf etti
Komşuların evde baygın bulduğu Adanur öldü! Eşi itiraf etti Aydın’ın Nazilli ilçesinde, evinde komşuları tarafından darbedilmiş olarak baygın halde bulunan Adanur Arslan (24), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis merkezine gidip, eşini darbettiğini söyleyen Muhammed Arslan, (26) gözaltına alındı.
5.05.2023 Yaşam
Sokak köpeklerinin saldırdığı 4 yaşındaki çocuk ölümden döndü
Sokak köpeklerinin saldırdığı 4 yaşındaki çocuk ölümden döndü Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde oyun oynadığı sırada sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki çocuk, yaralandı. Bir köpeğin sırtını ısırdığı çocuk, ağabeyi tarafından kurtarıldı.
19.04.2023 Yaşam
Basınçlı suyun ulaştığı binada faciayı korkuluklar önlemiş
Basınçlı suyun ulaştığı binada faciayı korkuluklar önlemiş Trabzon'da sahil yolunu göle döndüren, 15 daire, 2 iş yeri ve 5 araca hasar veren ana isale hattındaki patlamaya ilişkin incelemede, 3 milyon TL'lik hasar tespit edildi. Basınçlı suyun ulaştığı 8 katlı apartmanın hasar gören çatı katı balkon duvarının düşmesini de demir korkulukların önlediği ortaya çıktı.
30.03.2023 Yaşam
Edirne'de 1363 TOKİ konutunun hak sahipleri belli oldu
Edirne'de 1363 TOKİ konutunun hak sahipleri belli oldu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında, Edirne'de yapılacak 1363 konutun kura çekimleri tamamlandı.
11.03.2023 Ekonomi
30 kişinin öldüğü Hasoğlu İnşaat davasında 4 kişi tutuklandı
30 kişinin öldüğü Hasoğlu İnşaat davasında 4 kişi tutuklandı Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki yıkıcı depremde çöken ve 30 kişinin hayatını kaybettiği Hasoğlu İnşaat binasıyla ilgili olarak gözaltına alınan 5 kişiden 4’ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
22.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Mahalle ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni mahalle haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.