Yeni Hamle

Yeni Hamle

Son dakika yeni hamle haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni hamle ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni hamle haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Hamle

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni hamle gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.155 yeni hamle haberi bulunmuştur. Tüm yeni hamle haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor'da Bakasetas'ın yerine sürpriz isim!
Trabzonspor'da Bakasetas'ın yerine sürpriz isim! Trabzonspor'da olası Anastasios Bakasetas ayrılığı sonrası alternatif transfer belirlendi.
31.12.2023 Şampiy10
Araç alacaklar dikkat! Bayilerden yeni hamle geldi, hemen satın alın
Araç alacaklar dikkat! Bayilerden yeni hamle geldi, hemen satın alın Araç alacak herkesi yakından ilgilendiriyor. Yeni yılın başlamasına sayılı günler kaldı. Araç piyasasında düşüşler devam ediyor. Hatta bazı otomobil firmaları kampanya miktarlarını bile artırmış durumda. Peki sıfır ve ikinci el araç fiyatları daha da düşer mi? İşte detaylar...
29.12.2023 Ekonomi
Kiracılar dikkat! Mülk sahibi iade etmek zorunda, sadece talep edenler geri alabiliyor
Kiracılar dikkat! Mülk sahibi iade etmek zorunda, sadece talep edenler geri alabiliyor Kiralarda görülen fahiş artış ile birlikte ev sahibi - kiracı aradınsa yaşanan anlaşmazlıklar da arttı. Pek çok ev sahibi mevcut kiracısını çıkarmanın yollarını ararken bütçesine uygun ev bulmakta zorlanan kiracılar mülk sahiplerinden gelen talepleri kabul etmek zorunda kalıyor. Kimi ev sahipleri SSK dökümü isterken kimileri de kiracının kredi notunu görmek istiyor. Bu talepleri yerine getirenler ise; bir yıllık peşin kira ya da yasal sınırların üzerinde depozito ödemesi ile karşı karşıya kalıyor. Peki ev sahiplerinin gerçekten bunları talep etme hakkı var mı? Bu gibi taleplerle karşılaşan kiracılar ne yapmalı? İşte kiracıların en çok merak ettiği soruların yanıtları...
13.11.2023 Ekonomi
Araba ve ev fiyatlarına darbe üstüne darbe! Fiyatlar düşecek, kurallara uymayan araba ve ev satıcılarına ceza yağacak
Araba ve ev fiyatlarına darbe üstüne darbe! Fiyatlar düşecek, kurallara uymayan araba ve ev satıcılarına ceza yağacak Gayrimenkul ve ikinci el araç ilanlarıyla ilgili yapılan düzenlemeyle kimlik doğrulama zorunluluğu yürürlüğe girdi. Fiyat istikrarına katkı sağlaması amaçlanan düzenlemeyle ilgili İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, "1 Kasım itibari ile yürürlüğe girdi. Sahte ilan, yanıltıcı ilan, kayıt dışı emlakçılık yapan kişilerin sahibiyim diye verdiği ilanlar hepsi şu an da silinmeye başladı. Son 2 günde binlerce ilan sitelerden kaldırıldı" dedi. Öte yandan araba fiyatlarında dibi gösterecek yeni hamle geldi. Araç piyasasındaki güncel değişimler ve fiyat trendleri hakkında bilgi arayan vatandaşlar için İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel'den önemli açıklamalar geldi. Peki 2023 yılında araç fiyatları ne olacak? İkinci el ve sıfır otomobillerde fiyatlar düşer mi, yoksa stabil mi kalacak?
3.11.2023 Ekonomi
İstanbul'un bazı bölgelerinde trafikte yoğunluk yaşanıyor
İstanbul'un bazı bölgelerinde trafikte yoğunluk yaşanıyor İstanbul'da Meteoroloji'nin uyarılarının ardından bölgesel etkili olan yağmur trafik yoğunluğuna neden oldu. Bazı noktalarda trafik durma noktasına gelirken kentteki trafik yoğunluğu yüzde 90'lara çıktı.
2.11.2023 Gündem
Araba fiyatları dibi gördü! Otomobile olan talep ısındı, satışlar rekor kırdı
Araba fiyatları dibi gördü! Otomobile olan talep ısındı, satışlar rekor kırdı Araba alacak milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Araba fiyatlarındaki düşüş sürüyor. Otomotiv sektöründe fiyatlar düşüp kampanyalar devam ederken satışlarda Ekim ayı rekoru geldi. 2023 yılı Ocak-Ekim döneminde otomobil ve hafif ticari araç pazarı yüzde 63.7 oranında arttı. Açıklanan verilerle birlikte otomobile olan talebin soğumadığı aksine daha da ısındığı ortaya çıktı.
2.11.2023 Otomobil
Toyota'dan büyük geri çağırma! Uyarı yapıldı
Toyota'dan büyük geri çağırma! Uyarı yapıldı Toyota, ABD'deki RAV4 modelinin 1.9 milyon adedini servislere geri çağırdı.
2.11.2023 Otomobil
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında sürpriz gelişme! Fiyatları dibe çekecek yeni hamle yapıldı
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında sürpriz gelişme! Fiyatları dibe çekecek yeni hamle yapıldı Araba fiyatlarında dibi gösterecek yeni hamle geldi. Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti. Araç piyasasındaki güncel değişimler ve fiyat trendleri hakkında bilgi arayan vatandaşlar için İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel'den önemli açıklamalar geldi. İkinci el ve sıfır araç fiyatlarındaki son durumu değerlendiren Ertemel, piyasadaki değişimleri ve otomobil almayı düşünen tüketiciler için faydalı olabilecek bilgileri paylaştı. Peki 2023 yılında araç fiyatları ne olacak? İkinci el ve sıfır otomobillerde fiyatlar düşer mi, yoksa stabil mi kalacak?
2.11.2023 Ekonomi
Bankada parası olan milyonları ilgilendiriyor! Merkez Bankası'ndan yeni hamle
Bankada parası olan milyonları ilgilendiriyor! Merkez Bankası'ndan yeni hamle Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası zorunlu karşılıklarda değişiklik yaptı. Merkez, Kur Korumalı Mevduat için zorunlu karşılık oranını yükseltirken döviz mevduatları için de ilave zorunlu karşılık oluşturdu.
2.11.2023 Ekonomi
Yüzde 25 zam sınırına uymayan ev sahibine kötü haber! Tazminat kararı verildi
Yüzde 25 zam sınırına uymayan ev sahibine kötü haber! Tazminat kararı verildi İzmir 4'üncü İcra Hukuk Mahkemesi, kiracısına yasal zam oranı yüzde 25'in üzerinde kira artışı yapan ev sahibinin 'kötü niyet' tazminatı ödemesine hükmetti.
30.10.2023 Ekonomi
'Akvaryum taşı' dedi gerçek bambaşka çıktı! Turistlerin oyunu ortaya çıktı
'Akvaryum taşı' dedi gerçek bambaşka çıktı! Turistlerin oyunu ortaya çıktı Belçikalı turist çift, ülkelerine dönüşte Antalya Havalimanı’nda çantalarında bulunan ve “Akvaryuma koymak için topladık” dedikleri taş parçaları nedeniyle gözaltına alındı. Adli kontrolle serbest bırakılan Belçikalı çifte yurtdışı yasağı getirildi. Olay, Belçika medyasında mağduriyet gibi yansıtıldı ve Türkiye aleyhine bir kampanyaya dönüştü. Oysa ki Antalya Müzesi uzmanları taşların Roma Dönemi’nden kalma olduğunu tespit etti. O taşlar müzede korumaya alındı.
29.09.2023 Yaşam
Boşanma isteğine sessiz kalan koca kusurlu sayıldı
Boşanma isteğine sessiz kalan koca kusurlu sayıldı Adana’da bir boşanma davasında evlilikten pişman olan ve evi terk eden kadın ağır kusurlu bulundu. Yargıtay ise erkeği, eşinin eylemlerine karşı sessiz kaldığı için yarı yarıya kusurlu buldu.
29.09.2023 Gündem
Yastık altı altın için yeni hamle! TBMM'ye sunulacak
Yastık altı altın için yeni hamle! TBMM'ye sunulacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında Beştepe'de gerçekleştirilen finans zirvesinde, yastık altı altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla atılacak yeni adımlar başta olmak üzere 6 önemli mesaj verildi. Önümüzdeki dönemde TL enstrümanlar çeşitlendirilecek ve yatırımcı için cazip hale getirilecek. Yatırımcıların finansman imkânları artırılacak, Dijital Türk Lirası Projesi hızlandırılacak, Katılım Finans Çerçeve Kanunu hazırlanacak, Aile ve Gençlik Bankası yasa teklifi Meclis'e sunulacak.
29.09.2023 Ekonomi
Şırnak'ta freni boşalan pikap kaza yaptı: 7 yaralı
Şırnak'ta freni boşalan pikap kaza yaptı: 7 yaralı Şırnak-Cizre Karayolu üzerinde bulunan üniversite kavşağında iki aracın karıştığı kazada 7 kişi yaralandı.
18.09.2023 Yaşam
Müşterilerden para isteyip üzerlerine tiner döktü!
Müşterilerden para isteyip üzerlerine tiner döktü! Beşiktaş'ta midyecide oturan müşterilerden para alamayan bir kişi, kendisine müdahale eden çalışanların üzerine tiner döküp kaçtı. Yaralananın olmadığı olayda yaşananlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
18.09.2023 Yaşam
İnşaat alanında korkunç olay! Feci şekilde can verdi
İnşaat alanında korkunç olay! Feci şekilde can verdi Arnavutköy’de sanayi sitesindeki inşaat alanında çalışmalar sırasında vinç devrildi. Vinç operatörü hayatını kaybetti. Polis ekipleri, vinç operatörünün ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.
18.09.2023 Yaşam
Ev fiyatlarını dibe çekecek yeni hamle geldi! Hükümet düğmeye bastı
Ev fiyatlarını dibe çekecek yeni hamle geldi! Hükümet düğmeye bastı Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Hükümetten ev fiyatlarını dibe çekecek yeni hamle geldi. Hükümet özellikle İstanbul, İzmir ve Ankara gibi Büyükşehirlerdeki konut problemini çözmek için harekete geçti. Hazine arazileri imara açılacak. İşte ev sahibi olmak isteyen milyonları ilgilendirecek dikkat çeken hamle...
18.09.2023 Ekonomi
Fırsatçı ev sahiplerinden 'pes' dedirten yöntem! 'Mutlaka şikayet edin'
Fırsatçı ev sahiplerinden 'pes' dedirten yöntem! 'Mutlaka şikayet edin' Kira fiyatları adeta uçtu. Ev sahipleri de mevcut kiracıları çıkarıp daha yüksek kira bedeli almak için birçok yol deniyor. Bunlardan en sık karşılaşılanı ihtiyaç sebebi ile tahliye. Ancak kiracı olumsuz yanıt verince sonuç kiracıyı tehdide kadar gidiyor; hatta daha da fazlası... Kiracının kişisel haklarının ihlal edildiği noktada, hukuki süreç başlıyor. Uzman isim kiracıların maruz kaldığı bu gibi durumlarda yapması gerekenleri açıkladı.
11.09.2023 Gündem
Ev sahibinin başına gelmeyen kalmadı! Satış için tapu fotoğrafını gönderince ortaya çıktı
Ev sahibinin başına gelmeyen kalmadı! Satış için tapu fotoğrafını gönderince ortaya çıktı Antalya'da yaşayan Emine Sapmaz (43), dairesinin satış işlemi için tapu fotoğrafını gönderdiği kiracısı Oğuz A.'nın, evi bir başkasına kiraladığını öğrendi. İmzasının taklit edilip kendisinin yurt dışındaymış gibi gösterildiğini belirten Sapmaz, evde gizli bir bölmedeki altın ve paralarının da çalındığını iddia etti.
6.09.2023 Yaşam
iPhone ULTRA geliyor! Apple'dan yeni hamle...
iPhone ULTRA geliyor! Apple'dan yeni hamle... Apple'ın merakla beklenen Eylül etkinliğine artık sadece bir hafta kaldı. Etkinlikte firmanın iPhone 15 serisi cihazları tanıtılacak.
6.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Konut kredisi kararı: Sınırlama getirildi, oranlar değişti! 'Satılık ev fiyatları düşecek'
Konut kredisi kararı: Sınırlama getirildi, oranlar değişti! 'Satılık ev fiyatları düşecek' BDDK, ikinci evini alacak olanlara yönelik kredi kısıtlaması getirdi. Tüketiciler, ikinci konut alımında eskiye göre yüzde 75 daha az kredi kullanabilecek. Söz konusu kısıtlama ilk ev alımında uygulanmayacak. Peki BDDK'nın konut kredi kararı nasıl yankı bulacak? Sektör temsilcileri değerlendirdi.
29.08.2023 Ekonomi
Kiracılar dikkat: Geçersiz sayılıyor! Ev sahibinden para iadesi talep edebilirsiniz
Kiracılar dikkat: Geçersiz sayılıyor! Ev sahibinden para iadesi talep edebilirsiniz Kiralarda görülen fahiş artış ile birlikte ev sahibi - kiracı aradınsa yaşanan anlaşmazlıklar da arttı. Pek çok ev sahibi mevcut kiracısını çıkarmanın yollarını ararken bütçesine uygun ev bulmakta zorlanan kiracılar mülk sahiplerinden gelen talepleri kabul etmek zorunda kalıyor. Kimi ev sahipleri SSK dökümü isterken kimileri de kiracının kredi notunu görmek istiyor. Bu talepleri yerine getirenler ise; bir yıllık peşin kira ya da yasal sınırların üzerinde depozito ödemesi ile karşı karşıya kalıyor. Peki ev sahiplerinin gerçekten bunları talep etme hakkı var mı? Bu gibi taleplerle karşılaşan kiracılar ne yapmalı? İşte kiracıların en çok merak ettiği soruların yanıtları...
23.08.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
48 maçta 16 gol 7 asist! Fabrizio Romano Beşiktaş'ın Norveçli orta sahasını duyurdu
48 maçta 16 gol 7 asist! Fabrizio Romano Beşiktaş'ın Norveçli orta sahasını duyurdu İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Beşiktaş, Lech Poznan forması giyen Norveçli orta saha Kristoffer Velde ile masaya oturdu.
5.07.2023 Beşiktaş
Aile dizisinde İlyas Koruzade gerçeği öğrendi! Aslan Soykan'dan Yağmur için yeni hamle geldi
Aile dizisinde İlyas Koruzade gerçeği öğrendi! Aslan Soykan'dan Yağmur için yeni hamle geldi Aile 10 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Musa Uzunlar'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında İlyas Koruzade gözünü Yağmur'a dikti. Yağmur, "Sanki her şeyi biliyormuş gibi bakıyor bana" diyerek dört döndü. Hülya Soykan ise Devin'e, "Sadık Hidayet ile seanslarını nasıl geçiyor ya da Cihan Soykan mı demeliyim" diyerek mesajı verdi.
9.05.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Hamle ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni hamle haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.