Yenge

Yenge

Son dakika yenge haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yenge ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yenge haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yenge

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yenge gelişmeleri de dahil olmak üzere 414 yenge haberi bulunmuştur. Tüm yenge haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçil Erzan hakim karşısında sitem etti!:Yenge doğruyu söyle
Seçil Erzan hakim karşısında sitem etti!:Yenge doğruyu söyle Spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı davada tutuklu sanık olarak dinlenen Seçil Erzan,Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'ndaki İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde duruşmaya çıktı. Erzan duruşmada darbedildiğini görmediğini söyleyen yengesine, "Yenge doğruyu söyle" dedi.
8.03.2024 Gündem
‘Milli yenge’ lakaplı ünlü şarkıcı Türk sevgilisinden ayrılıp yeni aşka yelken açtı
‘Milli yenge’ lakaplı ünlü şarkıcı Türk sevgilisinden ayrılıp yeni aşka yelken açtı Gerçek adı Ashley Nicolette Frangipane olan ABD’li şarkıcı Halsey, daha gencecik yaşta, söylediği şarkıları sosyal medya platformlarına yükleyerek ve bu şarkıları milyonlarca kişiye ulaştırarak adını duyurmaya başlamıştı. 40 yaşındaki senarist Alev Aydın ile bir çocuğu olan Halsey yeni bir aşka yelken açtı.
27.10.2023 Magazin
Esra Dermancıoğlu 19 yaşındaki halini paylaştı! 35 yıl önceki Esra çok beğenildi
Esra Dermancıoğlu 19 yaşındaki halini paylaştı! 35 yıl önceki Esra çok beğenildi 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde canlandırdığı 'Mukaddes Yenge' karakteri ile çıkış yakalayan Esra Dermancıoğlu, yıllar önce çekilen fotoğraflarını yayınladı.
17.10.2023 Magazin
Wanda Nara'nın bornozlu paylaşımına yorum yağmuru! Dekolte abartılı bulundu: 'Icardi'ye saygımdan bakmadım'
Wanda Nara'nın bornozlu paylaşımına yorum yağmuru! Dekolte abartılı bulundu: 'Icardi'ye saygımdan bakmadım' Galatasaray'da forma giyen Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara cesur pozlarına hız kesmeden devam ediyor. Sosyal medyadaki iddialı paylaşımlarına Wanda bu kez bornozlu pozunu ekledi. Kozmetik markasının çekimleri için hazırlanırken çektiği bornozlu pozlarını yayınlayan Nara'ya, takipçilerinden yorum yağdı. Bir sosyal medya kullanıcısı "Icardi'ye saygımdan bakmadım" derken bir başkası "Yenge bu ne yenge" yorumunda bulundu.
26.08.2023 Magazin
Düğün gecesi arkadaşları damada 'işkence' yaptı, gelin izledi
Düğün gecesi arkadaşları damada 'işkence' yaptı, gelin izledi Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde 'damat işkencesi' geleneği kapsamında, düğün sonrası arkadaşlarının evden çıkardığı damada, eşarp ve etek giydirilerek dudaklarına ruj sürüldü. Yerdeki çöpler süpürtülerek, oyun oynatılan damada, menemen yaptırılıp, sırtına yumruklar vurularak eve gönderildi. Damada yapılanları gelin de izledi.
2.07.2023 Yaşam
Esra Dermancıoğlu 'ben uyandım' notuyla paylaştı!
Esra Dermancıoğlu 'ben uyandım' notuyla paylaştı! 'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisinde canlandırdığı ‘Mukaddes Yenge’ rolüyle ünlenen daha sonra farklı projelerde yer alan Esra Dermancıoğlu sosyal medya sayfasından takipçileriyle sık sık etkileşim kuruyor. Dermancıoğlu, son olarak pijamalı ev haliyle takipçilerinin karşısına çıktı.
23.06.2023 Magazin
'Muhtar mı Oldun Kezban Yenge’ türküsünün mimarı Durmuş Yıldırım hayatını kaybetti
'Muhtar mı Oldun Kezban Yenge’ türküsünün mimarı Durmuş Yıldırım hayatını kaybetti Türkü severlerin usta sanatçı Hayri Dev’in yanında üç telli çalan adam olarak tanıdığı ve Denizli’nin Çameli ilçesinde yaşayan saz ustası Durmuş Yıldırım, 96 yaşında hayatını kaybetti.
20.05.2023 Magazin
Yengesine 'anne' diyordu, korkunç son! Komşular sese koştu
Yengesine 'anne' diyordu, korkunç son! Komşular sese koştu Adana'nın Ceyhan ilçesinde, 2 çocuk annesini öldüren katil yeğen yakalanıp çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili detay ortaya çıktı.
17.05.2023 Yaşam
Yengesini öldüren sanığa indirimli 24 yıl hapis
Yengesini öldüren sanığa indirimli 24 yıl hapis Zonguldak'ta, yengesi Nurten Demirbağ'ı (43) tabancayla defalarca ateş ederek öldüren Namık Demirbağ'a (58) 'kadına karşı kasten öldürme' suçundan haksız tahrik indirimiyle 24 yıl hapis cezası verildi.
20.01.2023 Gündem
Abisinin evini bastı! Yengesini, arkadaşını öldürdü, gerçek ortaya çıktı
Abisinin evini bastı! Yengesini, arkadaşını öldürdü, gerçek ortaya çıktı Gece yarısı korkunç olay. Abisinin evine baskın yapan kardeş dehşet saçtı. Başakşehir’de abisinin evini basan şahıs, hamile yengesini silahla vurarak öldürdü. Hırsını alamayan kardeş sonra tartıştığı arkadaşını da öldürdü. İşte haberin detayları...
11.01.2023 Yaşam
Sinan Sardoğan tutuklandı mı, gözaltına alınan Sinan itiraf etti mi? Müge Anlı Sinan Sardoğan olayı nedir, Arife Gökçe bulundu mu?
Sinan Sardoğan tutuklandı mı, gözaltına alınan Sinan itiraf etti mi? Müge Anlı Sinan Sardoğan olayı nedir, Arife Gökçe bulundu mu? Müge Anlı Sinan olayı nedir, Sinan itiraf etti mi, Müge Anlı Arife Gökçe bulundu mu? Sorularına aranan yanıtı programı izleyen vatandaşlar tarafından aranıyor. Müge Anlı'da aranan Arife Gökçe olayında şüpheli olan Sinan Sardoğan’ın Arife Gökçe’ye attığı cinsel içerikli mesajların ortaya çıkmasının ardından kayıp kadının kardeşi Hamide Gökçe'ye de mesajlar gönderdiği orta çıktı. Öte yandan Müge Anlı ise Sinan'ın ses kaydını yayınladı. Ses kaydını dileyenler şoke oldu. Hakkında 23 adli işlem olan baş şüpheli Sinan Sardoğan, küçük bir çocuğa cinsel taciz iddiasıyla polis ekiplerince gözaltına alındı.  İşte Müge Anlı Sinan Sardoğan olayının detayları…
7.01.2023 Gündem
Müge Anlı Sinan olayı nedir, Sinan Sardoğan kimdir? Müge Anlı’da aranan kayıp Arife Gökçe bulundu mu?
Müge Anlı Sinan olayı nedir, Sinan Sardoğan kimdir? Müge Anlı’da aranan kayıp Arife Gökçe bulundu mu? Müge Anlı Sinan olayı nedir, Müge Anlı Arife Gökçe bulundu mu? Hafta içi her gün ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir Arife Gökçe olayı araştırılıyor. Evinde tavuk pişirirken kayıplara karışan Arife Gökçe için arama çalışmaları devam ederken Gökçe’nin köylüsü Sinan'ın yaşlı kadına cinsel tacizde bulunduğu ortaya çıktı.
6.01.2023 Televizyon
Eşiyle ilişki yaşayanın yengesini yaraladı
Eşiyle ilişki yaşayanın yengesini yaraladı Diyarbakır'da M.Ş.D., eşiyle ilişki yaşadığını iddia ettiği U.G. isimli erkeğin yengesi G.A.'yı (21), tabancayla ateş ederek boynundan yaraladı. Hastaneye kaldırılan kadının hayati tehlikesi bulunurken, M.Ş.D.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
4.12.2022 Yaşam
Yengesinin evine gidip tartıştı, sonra bıçakladı! Kendini de 3'üncü kattan attı
Yengesinin evine gidip tartıştı, sonra bıçakladı! Kendini de 3'üncü kattan attı Bolu'da, 23 yaşındaki Kerem Seçkin, tartıştığı 29 yaşındaki yengesi Gizem Özçelik'i bıçakladı. Ardından 3'üncü kattan atlayarak ağır yaralandı.
29.11.2022 Yaşam
Ece Erken: Birçok insan ifadesini değiştirdi ama, ben bir kadın olarak bu davanın arkasındayım
Ece Erken: Birçok insan ifadesini değiştirdi ama, ben bir kadın olarak bu davanın arkasındayım Ece Erken, öldürülen eşi Beşiktaş'ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun davasına katılmak için Bakırköy Adalet Sarayı'na geldi. Beşiktaş'ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayet davasında ifade veren eşi Ece Erken, "Fatih Sipahi bir arkadaşımı aradı ve 'Ece ile görüşmem lazım ona çok önemli bir bilgi vereceğim. Hayatının bilgisini vereceğim' dedi. Benimle konuştuğundaysa, bu olayın kasıtlı, planlı yapıldığını söyledi. Bana 'Bu insanlar Şafağı Cunda'da görünce, gidip silah temin ettiler sonra da öldürdüler' dedi. Ben de bu konuşma üzerine organize şubeden komiseri aradım. Bu konuşmaya Seren Serengil de şahittir" ifadelerini kullandı. Erken, "Burada herkes çok kibar, çok efendi. Sanki benim eşim öldürülmemiş, yerlerde sürüklenmemiş gibi davranılıyor. Benim kocam öldü, ben eksiğim, ben kırmızı reçeteli ilaçlarla ayakta duruyorum, uyuyamıyorum." dedi.
7.11.2022 Gündem
Devrim Özkan ve Lucas Torreira aşk mı yaşıyor? Oyuncudan açıklama!
Devrim Özkan ve Lucas Torreira aşk mı yaşıyor? Oyuncudan açıklama! Galatasaray forması giyen Mauro Icardi, Lucas Torreira ve oyuncu Devrim Özkan'ın birlikte çekildikleri fotoğraf sosyal medyada gündem olmuştu. Paylaşımda; Özkan ile Icardi'nin birbirlerinin parmaklarını tuttukları görülürken, güzel oyuncunun yeni bir aşka yelken açtığı ileri sürülmüştü. Galatasaray taraftarları tarafından 'yenge' lakabı takılan Özkan, önceki gün katıldığı bir galada "Torreira ile aşk" iddialarına yanıt verdi.
3.11.2022 Magazin
Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli? Başak Gümülcinelioğlu ve Çınar Çıtanak nikah masasına oturuyor!
Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli? Başak Gümülcinelioğlu ve Çınar Çıtanak nikah masasına oturuyor! Başak Gümülcinelioğlu Çınar Çıtanak ile bugün dünyevine giriyor. Peki, Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.10.2022 Magazin
Yengesini öldüren 14 yaşındaki cinayet şüphelisi yakalandı
Yengesini öldüren 14 yaşındaki cinayet şüphelisi yakalandı Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, yengesi Ülkü Akın'ı (60) av tüfeğiyle vurarak öldürüp kaçan 14 yaşındaki S.A., Çan ilçesinde yakalandı. Jandarmadaki ifadesinde yengesini kazayla öldürdüğünü söyleyen S.A., adliyeye sevk edildi.
22.08.2022 Yaşam
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin en yakın şahidi konuştu! Mahkeme salonu buz kesti
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin en yakın şahidi konuştu! Mahkeme salonu buz kesti Bakırköy'de 27 Ocak'ta Beşiktaş'ın eski yöneticisi, Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davanın ikinci gününde, olay günü Mahmutyazıcıoğlu'nun yanında olan şoförü Murat Bilmez, "Olay öncesinde 'Ece yenge Şafak Ağabeyi aradı. Şafak Ağabey de '10-15 dakikaya kalkarız' demişti. Olay esnasında da Kadir elini Şafak Ağabeyinin omzuna attı. Şafak Ağabeyi de küfürlü bir şekilde sanıkları kovdu. Kadir o esnada Şafak Ağabeye sıktı" dedi. Duruşmada Celal Mahmutyazıcıoğlu'nun avukatı Murat Akyüzoğlu ise, "Maktul aynı zamanda benim yeğenimdir. Karşı taraf soruşturmanın doğru yürütülmediğini söylüyor. Benim yeğenim yerlerde sürüklenerek katledildi. Bütün dünya bunu izledi" diye konuştu. Mahkeme duruşmayı yarına erteledi.
17.08.2022 Gündem
Beylikdüzü’nde taciz şüphelilerine pusu kurup dövdüler
Beylikdüzü’nde taciz şüphelilerine pusu kurup dövdüler Beylikdüzü’nde minibüste başlayan taciz tartışması minibüsten inince de devam etti. Kadınlara karşı argo kelime kullandıkları iddia edilen 2 kişi, ertesi gün aynı yerde kadının yakınları tarafından tekme tokat dövüldü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
31.07.2022 Yaşam
Pakize Suda’nın hastalığı ne? Pakize Suda’nın sağlık durumu nasıl? Pakize Suda kimdir?
Pakize Suda’nın hastalığı ne? Pakize Suda’nın sağlık durumu nasıl? Pakize Suda kimdir? Oyuncu, yazar Pakize Suda’dan ücüzü haber geldi. Demansla mücadele eden ünlü isim, özel bir bakımevinde tedavi altına alındı. Pakize Suda’nın son durumu merak edilirken, hastalığı ile ilgili bilgiler de araştırılıyor. Peki, Pakize Suda’nın hastalığı ne? Pakize Suda’nın sağlık durumu nasıl? Pakize Suda kimdir, kaç yaşında? İşte Pakize Suda’nın son durumu ve hakkında merak edilenler…
24.05.2022 Ünlüler Dünyası
Yengesinin ağzını bantlayıp bayıltana kadar dövdü, sonra da... Komşular çığlıklarına koştu!
Yengesinin ağzını bantlayıp bayıltana kadar dövdü, sonra da... Komşular çığlıklarına koştu! Iğdır'da misafirliğe geldiği amcasının eşi Simizer Avşar'ın (75) elini ve ağzını koli bandı ile bantlayıp sopa ile bayıltana kadar dövüp evdeki altın bilezikleri alarak kaçan Cantürk Avşar (35), gittiği Ankara’da yakalanıp, tutuklandı.
7.04.2022 Yaşam
Faruk Fatih Özer en yakınlarını da dolandırmış! Thodex vurgununda flaş detaylar
Faruk Fatih Özer en yakınlarını da dolandırmış! Thodex vurgununda flaş detaylar Thodex dolandırıcılığında son dakika! THODEX markası altında kripto para dolandırıcılığına ait tamamlanan soruşturmada kritik şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı. Şirketin firari kurucusu Faruk Fatih Özer'in kardeşi Serap Özer, ağabeyinin kendisine, "İşler yolunda değil. Ya ortak bulacağım ya da şirketi satacağım" dediğini aktardı. Faruk Fatih Özer'in ağabeyi şüpheli Güven Özer ise kardeşinin şirketin yarısını belki de tamamını vereceğini söyledi.
4.04.2022 Yaşam
"Yengeme neden kötü davranıyorsun" diyerek kardeşini vurdu
"Yengeme neden kötü davranıyorsun" diyerek kardeşini vurdu AVCILAR'da iddiaya göre yengesine kötü davranmakla suçlayan bir kişi, kardeşini silahla vurdu. Soner Gündoğdu(52) bacağından yaralanırken, saldırıyı gerçekleştiren Metiner Gündoğdu(57) gözaltına alındı.
3.04.2022 Yaşam
Avcılar'da "yengeme neden kötü davranıyorsun" diyerek kardeşini vurdu
Avcılar'da "yengeme neden kötü davranıyorsun" diyerek kardeşini vurdu Avcılar'da iddiaya göre yengesine kötü davranmakla suçlayan bir kişi, kardeşini silahla vurdu. Soner Gündoğdu(52) bacağından yaralanırken, saldırıyı gerçekleştiren Metiner Gündoğdu(57) gözaltına alındı.
3.04.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yenge ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yenge haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.