Yemek Tarifi

Yemek Tarifi

Son dakika yemek tarifi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yemek tarifi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yemek tarifi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yemek Tarifi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yemek tarifi gelişmeleri de dahil olmak üzere 492 yemek tarifi haberi bulunmuştur. Tüm yemek tarifi haberleri aşağıda listelenmiştir.
MasterChef Cemre Uyanık yemek tarifi paylaşınca tepki çekti!
MasterChef Cemre Uyanık yemek tarifi paylaşınca tepki çekti! Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki yıkıcı depremler sonrası MasterChef yarışmacılarını büyük kısmı afet bölgelerinde yemek yaptı. Yarışmacılar içinde öne çıkan isimlerden MasterChef Cemre Uyanık depremden günler sonra yemek tarifi paylaşınca tepki çekti.
5.03.2023 Magazin
Tuba Ünsal'dan Taha Duymaz paylaşımı geldi!
Tuba Ünsal'dan Taha Duymaz paylaşımı geldi! Hatay'da yaşayan Taha Duymaz, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depreminde ailesiyle enkaz altında kaldı. Yemek tarifi videolarıyla tanınan Duymaz'dan acı haber geldi. Oyuncu Tuba Ünsal, Taha'nın vefat haberinin ardından duygusal bir paylaşımda bulundu.
18.02.2023 Magazin
Bu Börek diğerlerinden çok farklı! Hem çıtır çıtır hem de tatlı! Laz Böreği nasıl yapılır?
Bu Börek diğerlerinden çok farklı! Hem çıtır çıtır hem de tatlı! Laz Böreği nasıl yapılır? Klasik börek tariflerini unutun! Laz böreği hem çıtır hem de tatlı oluyor. Kanal D yarışması Gelinim Mutfakta da yapılan Laz böreği nasıl yapılır merak ediliyor. İşte enfes muhallebisi ile damaklarda eşsiz tat bırakan Laz böreği tarifi...
17.01.2023 Gündem
Eski bir yemek kitabı onu milyoner yaptı! Daha 4 yaşında kendi işini kurdu, şimdi o içecek sayesinde paraya para demiyor...
Eski bir yemek kitabı onu milyoner yaptı! Daha 4 yaşında kendi işini kurdu, şimdi o içecek sayesinde paraya para demiyor... Eski bir yemek kitabı onun hayatını değiştirdi! Şu an 17 yaşında olan Teksaslı bir genç kız, 4 yaşındayken büyük büyükannesinden eski püskü bir yemek tarifi kitabı alarak, kendi limonatasını yapmaya başladı. 11 yaşına geldiğinde ise milyoner oldu. ABD'li marka, bu içeceği stoklamak için ona yüklü bir miktarda para ödedi. Genç kız, başarılarını anlatan bir kitap bile yazdı. Para kazandıkça yatırım yapmaya devam etti. Peki o limonatayı diğerlerinden farklı kılan şey neydi? İşte Mikaila Ulmer’in akılalmaz ve hayranlık uyandırıcı başarı öyküsü...
20.06.2022 Ekonomi
Tas Kebabı Tarifi: Evde tas kebabı nasıl yapılır?
Tas Kebabı Tarifi: Evde tas kebabı nasıl yapılır? Türk Mutfağı’nın geleneksel ve pek çok kişinin de severek yaptığı yemeklerin başında tas kebabı geliyor. İyi bir tas kebabı malzemeleri ve yapılırken dikkat edilecek küçük ayrıntılara bağlıdır. Harika tadıyla ünlü, doyurucu ve lezzetli aynı zamanda iftar sofrasında sunumuyla dikkat çekecek bir yemek arıyorsanız tas kebabı tam siz göre. Peki, Tas kebabına neler konur? Yumuşak tas kebabı nasıl yapılır? Evde tas kebabı nasıl yapılır? İftara ne yapsam diyor, ana yemek tarifi arıyorsanız işte nefis tas kebabı tarifi ve yapılışı!
16.04.2022 Ramazan
Pikan Cevizi kilosu ne kadar? Pikan Cevizi nedir, faydaları nelerdir, nerede yetişir?
Pikan Cevizi kilosu ne kadar? Pikan Cevizi nedir, faydaları nelerdir, nerede yetişir? Yasemin Özilhan, sosyal medya hesabından pikan cevizi kullanarak yemek tarifi verince, gündeme geldi. Oyuncunun kullandığı cevizin 1 kilosunun bir alışveriş sitesinde 760 TL olduğunu gören takipçiler sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Peki, Pikan cevizi nedir, faydaları nelerdir, nasıl yetişir? Pikan cevizinin kilosu ne kadar?
5.01.2022 Gündem
Google beklenen listeyi açıkladı! Sonuçlar şaşırttı, en çok aratılan tariflerde bu sene...
Google beklenen listeyi açıkladı! Sonuçlar şaşırttı, en çok aratılan tariflerde bu sene... 2021'in bitmesine sayılı günler kala en çok merak edilen isteler açıklanıyor. Türkiye'de tarifi merak edilen yemekler değişti. Özellikle yemek programlarının yemek kültürü üzerindeki etkisi ortaya çıktı. Peki bu yıl en çok hangi yemekleri yapmak istedik? Türkiye'de 2021 yılında en çok aratılan yemekler, adeta tüm dünya mutfağını Anadolu mutfağıyla bir araya getirmenin bir resmini taşıyor. İşte merak edilen o liste...
27.12.2021 Yaşam
Bakan Gül: Gerekçeli karar hakkı adil yargılamanın en önemli boyutu
Bakan Gül: Gerekçeli karar hakkı adil yargılamanın en önemli boyutu Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Gerekçeli karar hakkı adil yargılanma hakkının en önemli boyutunu oluşturmaktadır. Nitekim hem Anayasa Mahkemesi (AYM) hem Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde (AİHM) en fazla ihlale konu olduğumuz husus gerekçeli kararlar sebebiyledir" dedi.
3.06.2021 Siyaset
'4 günlük sokağa çıkma yasağında internet kullanımı 4 kat arttı'
'4 günlük sokağa çıkma yasağında internet kullanımı 4 kat arttı' Sosyal medya uzmanı Prof. Dr. Levent Eraslan, corona virüs tedbirleri kapsamında geçen hafta uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağında internet kullanımının 4 kat arttığını söyledi. Eraslan, "Erkekler, WhatsApp gruplarında çok ilginç bir şekilde yaptıkları yemekleri paylaştı. Kadınlar, e-alışveriş sitelerinde ve sohbet sitelerinde çok yoğun performans sergileyip, dizi seyrettiler. Gençler, özellikle eğlence araçlarını çok sık kullandılar" dedi.
1.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Pırtımpırt Yemeği nasıl yapılır? Pırtımpırt malzemeleri nelerdir?
Pırtımpırt Yemeği nasıl yapılır? Pırtımpırt malzemeleri nelerdir? Pırtımpırt Yemeği nasıl yapılır? sorusu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasından sonra artış yaşadı. Kayseri Develi ilçesine ait olan Pırtımpırt yemeği, kirtimburt olarak da bilinir. Asma yapraklarıyla yapılan Pırtımpırt yemeği nasıl yapılır? İşte Pırtımpırt yemeğinin tarifi…
22.01.2020 Gündem
Volovan nedir? Volovan nasıl yapılır?
Volovan nedir? Volovan nasıl yapılır? Görünüşüyle gözlere, tadıyla damaklara hitap eden yağlı hamur olarak bilinen milföy hamurundan yapılan Volovan nedir, nasıl yapılır?
28.09.2019 Yaşam
Emine Erdoğan: Bizim nazarımızda Afrika ve Türkiye iki dosttur
Emine Erdoğan: Bizim nazarımızda Afrika ve Türkiye iki dosttur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Afrika Günü, bizler için iki ülke arasındaki dostluk duygularını pekiştiren  projelerin gerçekleştirilmesinde, anlamlı bir araç haline geldi. Afrika Evi'nden  sonra şimdi de kültürel diyaloğumuza büyük katkılar sağlayacağına inandığım bir  kitabın tanıtımı için bir aradayız. Büyük emeklerle hazırlanan Afrika Yemek  Kitabı'nı sizlerle paylaşıyoruz." dedi.
23.05.2019 Siyaset
‘Tabldot’un tadı kaçtı
‘Tabldot’un tadı kaçtı Kamuya yemek veren firmalar, yaptıkları 3 yıllık anlaşma gereği, maliyetleri artsa da zam yapamadı. Şu an sektör zararına çalışıyor. Şartnamedeki yemek tarifi değişmez, fiyat revizyonu yapılmaz ya da anlaşmalar feshedilmezse zincirleme iflaslar kapıda
5.10.2018 Ekonomi
Anthony Bourdain’in Mutfak Sırları! Bu kitabı okumadan yemek yemeyin!
Anthony Bourdain’in Mutfak Sırları! Bu kitabı okumadan yemek yemeyin! Rock’n’roll tadında yazılan ve insana hayata dair birçok şeyi anlatan Anthony Bourdain’in Mutfak Sırları kitabı, ölümünden önce kitaba el yazısıyla yaptığı küçük eklemeleri, yorumları da içeren özel edisyonu Domingo etiketiyle raflardaki yerini aldı.
3.08.2018 Arşiv
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 02 Haziran Cumartesi
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 02 Haziran Cumartesi 02 Haziran Cumartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı renkli ve keyifli çocuk programının tekrarı ile ekranların karşısına çıkacak. Komedi dolu kesitler sunan program ile sabahınızı çok daha renkli bir atmosfere bürüyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:45’de “Yeni Gelin” adlı dizinin yeni bölümü başlayacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken heyecan ve aksiyon dolu bir akşama kendinizi hazırlayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
2.06.2018 Gündem
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce, Trabzon'da konuştu
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce, Trabzon'da konuştu CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Bizim insanları yeniden köyüne döndürmemiz lazım. Yeniden köyüne döndürmenin yolu, tarımı desteklemektir, hayvancılığı desteklemektir. Bunu birlikte başaracağız." dedi.
29.05.2018 Siyaset
Amazon'dan aldılar, özel sohbetlerini kaydedip arkadaşlarına yolladı
Amazon'dan aldılar, özel sohbetlerini kaydedip arkadaşlarına yolladı Amazon'un yapay zeka ile çalışan sesli komut hoparlörü Alexa, ABD'li çiftin kendi aralarındaki sohbetini kaydedip cep telefonundan bir arkadaşlarına yollayınca büyük bir tartışma başladı.
25.05.2018 Dünya
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Mayıs Çarşamba
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Mayıs Çarşamba 23 Mayıs Çarşamba gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah saatlerinde ilk olarak 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı programın tekrar bölümü ile başlayacak. Programı izlerken hem miniklerin eğlence dolu kesitlerine hem de yarışmacıların heyecanlı anlarına tanıklık edebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:30’da “Güldür Güldür Show” adlı komedi dolu yayın sizlerle oluyor. Küçükten büyüğe herkesin severek seyrettiği programdan eğlenceli ve keyifli skeçlerle karşılaşabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
23.05.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var?
TV8 yayın akışında bugün neler var? 20 Mayıs Pazar gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah saat 06:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence dolu programın tekrar bölümü ile başlıyor. Eğlencenin kesintisiz devam ettiği bu renkli program ile güzel bir pazar sabahına başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı ada yaşantısını anlatan renkli program ekranlar karşısına çıkıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
20.05.2018 Gündem
Anneden tarif almak mazide kaldı
Anneden tarif almak mazide kaldı Milenyum gençliği bir acayip. Sosyal medyada yemek fotoğrafı paylaşmaya bayılsalar da pişirmesini bilmiyorlar. Peki, annelerimizin o meşhur mutfakları birkaç nesle kaybolur mu? Şimdi en büyük endişelerden biri de bu.
13.04.2018 Arşiv
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 02 Nisan Pazartesi
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 02 Nisan Pazartesi 02 Nisan Pazartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli ve keyif dolu çocuk programı ile ekranları karşısındaki yerini alıyor. Sabaha ilk uyananlardansanız, Evrim Akın’ın sunduğu bu eğlence dolu yarışma programını sakın izlemeyi unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çukur” adlı dizinin heyecan dolu yepyeni bölümü ile yine tüm nefesler tutulacak. Tüm hayranlarını ekranları başına çeken diziyi, sevdiklerinizle birlikte keyif içinde izleyerek mükemmel bir akşam yaşayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
2.04.2018 Gündem
Sıra dışı format! Gözlerini bağlayıp...
Sıra dışı format! Gözlerini bağlayıp... Eski manken Deniz Akkaya, Lifetime TV'de yayınlanacak olan Elimin Lezzeti adlı programla ekranlara dönüyor. Akkaya gözlerini bağlayıp yemeklerin tadına bakacak.
16.03.2018 Magazin
"Cem Yılmaz kadar iyiyim!"
"Cem Yılmaz kadar iyiyim!" Tanser Yılmaztürk’ün sunduğu fenomen Talkshow programı Kahve Sohbetleri’ nin yeni konuğu ‘Eyvallahım Var’ kitabı ile çok konuşulan Yunus Günce oldu.
7.03.2018 Magazin
Mevsimin en cool sebzesi pırasa
Mevsimin en cool sebzesi pırasa Türkiye pırasanın cenneti. Ve ocak ortasından şubat sonuna kadar da pırasa yemenin tam zamanı. Çünkü 0 ile 10 derece arasında pırasanın en lezzetlisi yetişiyor.
26.01.2018 Arşiv
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 22 Kasım Çarşamba
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 22 Kasım Çarşamba 22 Kasım Çarşamba günü Show TV, 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli çocuk programının tekrar bölümü ile yayın akışına geçiyor. Minik afacanların bilmiş soruları karşısında şaşkınlık geçen yarışmacılar hem komik dakikalar geçiriyor hem de kıyasıya mücadele veriyor. Ekranları karşısında seyreden seyirciler ise eğlence dolu vakit geçirmenin keyfini sürdürüyor. Sabaha erken uyanıyorsanız ve yeni bölümünü seyretmediyseniz mutlaka izleyin. Akşam kuşağında ise “Güldür Güldür Show” adlı eğlenceli programın yeni bölümü ekranlara yansıyor. Eğlencenin kıran kırana devam ettiği programı izlerken kahkahalı saatler geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yemek Tarifi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yemek tarifi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.