Yeğeni

Yeğeni

Son dakika yeğeni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeğeni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeğeni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeğeni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeğeni gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.630 yeğeni haberi bulunmuştur. Tüm yeğeni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oyuncu Kaan Taşaner, Seray Dura ile görüntülendi!
Oyuncu Kaan Taşaner, Seray Dura ile görüntülendi! Oyuncu Kaan Taşaner, şovmen Cem Özer'in eşi Pınar Dura'nın yeğeni Seray Dura ile Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi. Yaklaşık 3,5 yıldır birlikte olan ünlü çiftten Taşaner, tatil planları sorulunca dikkat çeken bir karşılık verdi.
10.04.2024 Magazin
Bolu Gerede'de AK Partili Mustafa Allar, yeğenini 73 oy farkla geçerek başkan oldu! Dikkat çeken gelişme
Bolu Gerede'de AK Partili Mustafa Allar, yeğenini 73 oy farkla geçerek başkan oldu! Dikkat çeken gelişme Bolu'nun Gerede ilçesinde 2 dönemdir AK Parti’den belediye başkanı olan Mustafa Allar, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin resmi olmayan sonuçlara göre, Büyük Birlik Partisi’nden aday olan yeğeni Akif Allar’dan 73 oy fazla alarak 3'üncü kez belediye başkanı seçildi.
1.04.2024 Gündem
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a 4 yıl hapis cezası!
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a 4 yıl hapis cezası! Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş ile yeğeni Emre Akkuş, bir alışverişte karşılıksız çek verdikleri iddiasıyla yargılandıkları davada hapis ve para cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Magazin
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı Fatih'te iddiaya göre telefon kılıfı iadesi nedeniyle esnaf ile kadın arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada darbedilen kadın yere düştü. Olay sonrası polis, bir kişiyi gözaltına aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından "gereği yapıldı" diyerek açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Gündem
Yargı'nın Ertuğrul'u Naşit Özcan: Evlendiğimizde gülüyorduk, ayrılırken de gülüyoruz
Yargı'nın Ertuğrul'u Naşit Özcan: Evlendiğimizde gülüyorduk, ayrılırken de gülüyoruz Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı 'Yargı' dizisine başsavcı Ertuğrul rolüyle dahil olan Naşit Özcan boşandı. Ünlü oyuncu boşanma haberini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu
24.03.2024 Magazin
Cenk Eren'in acı günü! 'Dayısının koca yüreklisi huzur içinde uyu'
Cenk Eren'in acı günü! 'Dayısının koca yüreklisi huzur içinde uyu' Şarkıcı Cenk Eren'in yeğeni Ecem Ebru Alkış, bir süredir mücadele ettiği kansere yenilerek, 34 yaşında hayatını kaybetti.
24.02.2024 Magazin
Cinsel saldırı ve darp iftirası 6 ay sonra ortaya çıktı
Cinsel saldırı ve darp iftirası 6 ay sonra ortaya çıktı Denizli'de Özbekistan uyruklu Zulkhunur K. (39) Ramazan Akbay’dan şiddet gördüğü gerekçesi ile dini nikahtan 2 gün sonra evden yalın ayak kaçıp, polise başvurdu. Olay sonrası tutuklanan Akbay (59), Zulkhunur K.’daki darp izlerinin eski olduğunun ortaya çıkması ile tahliye edildi.
18.02.2024 Gündem
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kuzenini öldürmekten tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı. Kuzeninin olaydan kısa süre önce yengesi ile yeğenini darp ettiğini ve ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını söyleyen sanık, "Şikayet sonrasında serbest bırakılmasından cesaret alarak olay tarihinde elinde kürekle bulunduğumuz eve gelmiş ve bu olaylar meydana gelmiştir. O gün ya Beyza, ya ben, ya da Işık ölecekti. Kendimi ve ailemi korudum. İstemeyerek de olsa bir canın ölümüne vesile olduğum için pişmanım. Biz kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz, üzgünüm" dedi.
15.02.2024 Gündem
Erkan Özerman hayatını kaybetti
Erkan Özerman hayatını kaybetti Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti.
13.02.2024 Magazin
Best Model Türkiye'nin kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti
Best Model Türkiye'nin kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman hayatını kaybetti. Ünlü organizatör, bir süredir hastanede kanser tedavisi görüyordu.
13.02.2024 Magazin
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyenleri daha ilk bölümünde ‘ters köşe’ yapmaya hazırlanan Senden Önce için nefesler tutuldu. Bu akşam 20.00’de Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan dizi, iki kadın ve tuzağa çekilmeye çalışılan bir adamın tutkulu öyküsünü anlatacak.
13.02.2024 Magazin
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (11), çöp ev haline gelen dairede kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliyesine tepki gösterip, itiraz eden anne Yasemin A. (50), oğlunun yaşadığı ağır işkenceleri anlattığını belirterek, "Ağzını koli bandıyla bantlayıp, ellerini arkadan bağlayarak, soğukta balkondaki sandalyeye oturtup kafasından 5 litre su dökmüşler. Kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar. Saçlarını çekerek koparıp, üzerine idrar atmışlar. Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı" dedi.
8.02.2024 Gündem
Bursa'da dehşet evi! Arkadaşını tabancayla vurdu, sevgilisine 8 kurşun sıktı
Bursa'da dehşet evi! Arkadaşını tabancayla vurdu, sevgilisine 8 kurşun sıktı Bursa'da, eve çağırdığı arkadaşı Recep Özaslan'ı (47) tabancayla vurarak öldürüp, onunda ilişkisi olduğunu öne sürdüğü kendi sevgilisi Fatma O.’yu (43) da vurarak yaraladıktan sonra 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulunan İlyas Sarıkaya (49), 6 suçtan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 50 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, 'cinayet' ve 'yaralama'yı kabul ederken, diğerlerini ise reddetti. Duruşmada ifade veren Fatma O., “Kendisine hamile olduğumu bildirince acıyıp beni öldürmekten vazgeçti. Recep'in cesedini, çarşafa ve strece sardı. Yaralı haldeyken, tuvaletimi altıma yapıp kanlar içinde kaldığım dönemde bana günlerce cinsel saldırıda bulundu” dedi.
7.02.2024 Gündem
Soğuk cüzdan nedir? Soğuk cüzdan nasıl kullanılır?
Soğuk cüzdan nedir? Soğuk cüzdan nasıl kullanılır? Dünyanın ilk şehir tokeni olan İzmir Token'i halka arz eden Barış Turgut'la yaptığı protokol sonucu 15 milyonluk yatırım yaparak gündeme gelen Ocakçı Holding'de iddiaya göre; holdingin sahibi Sedat Ocakçı'nın yeğeni siber güvenlik uzmanı Salih Han, kuruma ait 2,5 milyar liralık soğuk cüzdanla Dubai'ye kaçtı. Söz konusu haberlerin ardından soğuk cüzdan ile ilgili aramalar arttı.
7.02.2024 Ekonomi
Yüksek kar vaadiyle vurgun iddiası! Holding patronu dahil 30 kişiye operasyon
Yüksek kar vaadiyle vurgun iddiası! Holding patronu dahil 30 kişiye operasyon İzmir'de yüksek kar vaadiyle nitelikli dolandırıcılık suçundan haklarında gözaltı kararı verilen holding sahibi Sedat Ocakçı'nın (34) da aralarında bulunduğu 30 kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Ocakçı'ya ait holding ve diğer işletmelerde polis ekiplerince arama yapılıyor.
7.02.2024 Gündem
Yüzüklerin Efendisi Filmleri İzleme Sırası… Yüzüklerin Efendisi Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Yüzüklerin Efendisi Filmleri İzleme Sırası… Yüzüklerin Efendisi Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? En başarılı film serileri denildiğinde çoğu kişinin aklına Yüzüklerin Efendisi gelir. Oyunu, dizisi, kitabı ve filmi olan bu yapım muhteşem sahneleri ile akıllara kazınmıştır. Filmin elde ettiği başarı dünya çapında oldukça önemli bir konumda yer alıyor. Özellikle gişe hasılatı yönünden tatmin edici sonuçlar ortaya koymuştur. 2001 yılında vizyondaki yerini alan Yüzüklerin Efendisi, seri şekilde devam etmiştir. 
5.02.2024 Gündem
Yeğenini çöp evde alıkoyan teyze, 18 ay sonra tahliye edildi
Yeğenini çöp evde alıkoyan teyze, 18 ay sonra tahliye edildi Bursa'da, kaçırıldığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (12), çöp ev haline gelen dairede kilitli odada alıkoyduğu suçlamasıyla tutuklanan Kamuran Pınar A. (46), 18 ay sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tahliye kararına gerekçe olarak, 'Sanığın üzerine atılı suçun vasfının lehine değişme ihtimali' gösterilirken, duruşma 10 Mayıs'a ertelendi.
2.02.2024 Gündem
Bakan Kacır: Meclise Uzay Kanunu götürmek istiyoruz
Bakan Kacır: Meclise Uzay Kanunu götürmek istiyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Meclise uzay kanunu götürmek istiyoruz” dedi.
24.01.2024 Ekonomi
Avcılar'da emekli öğretmenin cansız bedeni çöp evinde bulundu
Avcılar'da emekli öğretmenin cansız bedeni çöp evinde bulundu Avcılar'da kendisinden 5 gün boyunca haber alınamayan emekli matematik öğretmeni Hasan Ergin'in (82) çöp evindeki elbise yığınının altında cesedi bulundu.
23.01.2024 Gündem
Bakan Kacır, Türk astronotun ailesiyle görüştü: Yeni bir döneme geçiyoruz
Bakan Kacır, Türk astronotun ailesiyle görüştü: Yeni bir döneme geçiyoruz Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğuna başlamasına saatler kaldı. Bu gece saat 01.11'de gerçekleşecek fırlatma, İstanbul ve Ankara’daki meydanlardan ve bilim merkezlerinden takip edilebilecek. Öte yandan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Florida'da 18 Ocak'ta saat 01.11'de gerçekleşecek fırlatma törenini takip etmek üzere Amerika'da bulunan Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın ailesiyle bir araya geldi.
17.01.2024 Gündem
Hande Erçel'in yeğeni Mavi zili çaldı! Güzel haberi anne Gamze Erçel duyurdu
Hande Erçel'in yeğeni Mavi zili çaldı! Güzel haberi anne Gamze Erçel duyurdu Gamze Erçel ve Caner Yıldırım’ın kızı Mavi, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.
1.01.2024 Magazin
Rekor büyük ikramiye 400 milyon TL! Milli Piyango biletlerinin yüzde 75’i şimdiden satıldı
Rekor büyük ikramiye 400 milyon TL! Milli Piyango biletlerinin yüzde 75’i şimdiden satıldı Milli Piyango’nun özel yılbaşı çekilişi için geri sayım sürüyor. Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 400 milyon lira, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin lira olacak.
25.12.2023 Ekonomi
Milli Piyango biletlerinin yüzde 75’i satıldı
Milli Piyango biletlerinin yüzde 75’i satıldı Büyük ikramiyenin 400 milyon lira olarak belirlendiği Milli Piyango’nun yılbaşı biletleri, İstanbul’da da yoğun ilgi görüyor. Toplamda biletlerin yaklaşık yüzde 75’inin satıldığını belirten İstanbul Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Yazıcı, “Satışlar bu yıl çok iyi gidiyor. Hatta geçen seneye göre ilgi daha da arttı. Müşterilerimizin biletlerini bir an önce alması lazım. Çünkü son haftalarda biletler bitmek üzere” dedi.
24.12.2023 Gündem
Yeğenin ölümüne neden olmuştu, aldığı cezanın gerkçesi açıklandı
Yeğenin ölümüne neden olmuştu, aldığı cezanın gerkçesi açıklandı Kullandığı cipin altında kalan yeğeni Kutsal Hazar Eymen Kara'nın (8) ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanıp, 1 yıl 8 ay hapis cezası alan Zerrin Akça (42) hakkında gerekçeli karar açıklandı. Kararda Akça'nın, Eymen'in kapıyı açtığını görmesine rağmen kapıyı kapatarak yola devam ettiği ve sağ dikiz aynasından kapı koluna tutunarak bir müddet koşan çocuğu görmesine rağmen ciple ilerlediği yer aldı. Kararda ayrıca Akça'nın her ne kadar çocuğun ölümünü istemese de gerekli dikkat ve özeni göstermeyerek 'bilinçli taksirle ölüme neden olma' suçunu işlediğine kanaat getirildi.
21.12.2023 Gündem
20 yıl önce kardeşini öldürmüştü, kan parası için amca oğlunu da katletti
20 yıl önce kardeşini öldürmüştü, kan parası için amca oğlunu da katletti Korkunç olay Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde yaşandı. Arazi tartışmasında Salim Kaydaş'ın tabancayla vurarak öldürdüğü amcasının oğlu Mecit Kaydaş (53) defnedilmek üzere Manisa’ya götürülürken, ağır yaralanan yeğeni Kerem Kaydaş’ın (35) tedavisi devam ediyor. Salim Kaydaş'ın yakalanması için çalışmalar sürerken, katil zanlısının 20 yıl önce Mecit Kaydaş'ın kardeşi Nurettin Kaydaş’ı öldürdüğü, ailesinin Mecit Kaydaş'a kan parası olarak verdiği araziyi geri istediği, buna olumsuz cevap alınca cinayeti işlediği belirlendi.
16.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeğeni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeğeni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.