Yds3

Yds3

Son dakika yds/3 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yds/3 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yds/3 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yds3

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yds3 gelişmeleri de dahil olmak üzere 78 yds3 haberi bulunmuştur. Tüm yds3 haberleri aşağıda listelenmiştir.
YDS 3 sınav sonuçları açıklandı
YDS 3 sınav sonuçları açıklandı YDS 3 sınav sonuçları açıklandı. 1 Aralık’ta İngilizce diline gerçekleştirilen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına dair değerlendirme tamamlandı. ÖSYM, YDS 3 sınav sonuçlarının açıklandığı duyurdu.
11.12.2019 Eğitim
YDS/3 geç başvurusu bugün yapılıyor? YDS/3 sınavı ne zaman?
YDS/3 geç başvurusu bugün yapılıyor? YDS/3 sınavı ne zaman? YDS/3 başvurularını yapamayanlar için ikinci bir şans olan YDS/3 geç başvurusu bugün yapılıyor. Peki binlerce kişinin merakla beklediği YDS/3 sınavı hangi tarihte düzenlenecek? İşte merak edilen detaylar...
24.10.2018 Gündem
YDS/3 geç başvurusu ne zaman alınacak? YDS/3 geç başvuru tarihi
YDS/3 geç başvurusu ne zaman alınacak? YDS/3 geç başvuru tarihi Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı'nın 3. sü ve bu yıl için sonuncusu olan YDS/3 sınavı için başvurular geçtiğimiz günlerde alınmıştı. Binlerce adayı yakından ilgilendiren sınav için ÖSYM tarafından geç başvuru alınacağı duyuruldu. Peki YDS/3 geç başvurusu ne zaman alınacak?
23.10.2018 Gündem
YDS/3 geç başvurusu ne zaman yapılacak?
YDS/3 geç başvurusu ne zaman yapılacak? YDS/3 başvuruları 2-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti. Bu süre içerisinde YDS başvurularını yapamayan adaylar için yeni bir şans tanındı. Peki YDS/3 geç başvuruları hangi tarihte yapılacak?
22.10.2018 Gündem
YDS/3 geç başvurusu ne zaman?
YDS/3 geç başvurusu ne zaman? YDS başvuru işlemleri 2-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti. Şimdi ise YDS/3 geç başvurularının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Peki heyecanla beklenen YDS/3 sınavı ne zaman yapılacak? İşte tüm ayrıntılar...
18.10.2018 Gündem
YDS/3 başvuruları için bugün son gün!
YDS/3 başvuruları için bugün son gün! YDS/3 başvurusu 2 Ekim'de başladı ve bugün sona erecek. Peki YDS/3 başvuruları nereden ve nasıl yapılıyor? YDS/3 sınavı ne zaman? İşte adaylar tarafından merak edilen tüm soruların yanıtları...
10.10.2018 Gündem
YDS sonbahar dönemi sonuçları bugün açıklanacak! YDS/3 başvurusu...
YDS sonbahar dönemi sonuçları bugün açıklanacak! YDS/3 başvurusu... YDS sonbahar dönemi sonuçlarının bugün açıklanması bekleniyor. 9 Eylül tarihinde gerçekleşen YDS sınavından sonra adaylar heyecanlı bekleyişe başladı. Diğer yandan YDS/3 başvuruları da yapılmaya devam ediyor.
4.10.2018 Gündem
YDS başvurusu nasıl yapılır? 2018 ÖSYM-YDS/3
YDS başvurusu nasıl yapılır? 2018 ÖSYM-YDS/3 YDS başvuru işlemleri dün itibariyle başladı ve 10 Ekim'e kadar sürecek. Peki YDS/3 başvuruları nereden ve nasıl yapılıyor? YDS sınavı hangi tarihte yapılacak? İşte adayların merak ettiğim tüm soruların yanıtları....
3.10.2018 Gündem
YDS/3 başvuruları bugün itibariyle alınmaya başladı!
YDS/3 başvuruları bugün itibariyle alınmaya başladı! YDS/3 başvurularının başlayacağı tarih merakla bekleniyordu. ÖSYM, Twitter hesabından resmi açıklama yaptı. YDS/3 başvuruları bugün itibariyle yapılacak, peki ne zaman sona erecek? YDS/3 başvuruları nasıl yapılıyor?
2.10.2018 Gündem
ÖSYM Başkanı Ersoy: Tüm Türkiye’ye e-Sınav’ı yayacağız
ÖSYM Başkanı Ersoy: Tüm Türkiye’ye e-Sınav’ı yayacağız ÖLÇME, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, şu an Türkiye’nin 4 bölgesinde e-Sınav yapılabildiğini belirterek, "Hedefimiz şu anda 4 bölgede olan bu sınavları inşallah Türkiye'nin tüm bölgelerinde yapmak ve sınav kapasitemizi öncelikle 10 bin aday şeklinde oluşturmak. Bundan da nihai hedefimiz kağıt tabanlı sınavdan bilgisayar tabanlı sınava geçmek. Tüm Türkiye’ye bu e-Sınav’ı yayacağız" dedi.
9.09.2023 Gündem
Öğrencilere aylık 20 bin TL destek! YÖK resmen açıkladı
Öğrencilere aylık 20 bin TL destek! YÖK resmen açıkladı Yükseköğretim Kurulu'nca (YÖK) araştırma görevlisi konumundaki 100 doktora öğrencisine, 'Temel Bilimlerde Genç Beyinler Projesi' kapsamında tez konuları hakkında yurt dışında araştırma yapmaları için kişi başı aylık 20 bin TL'ye kadar destek verilecek.
23.03.2023 Eğitim
Konya Büyükşehir Belediyesi KPSS’den en az 75 puanla 144 memur alacak! İşte başvuru şartları!
Konya Büyükşehir Belediyesi KPSS’den en az 75 puanla 144 memur alacak! İşte başvuru şartları! Konya Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Mühendis, memur ve tekniker kadrolarında personel alımı yapılacak. Başvurular 19 – 23 Aralık tarihlerinde şahsen yapılacak. Başvuru şartları ve sınav tarihi belli oldu. Peki, Konya Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Konya Büyükşehir Belediyesi personel alımı şartları!
16.11.2022 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! KPSS’den en az 70 puanla personel alınacak!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! KPSS’den en az 70 puanla personel alınacak! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, merkez teşkilatındaki kadrolara atama yapılmak üzere sözlü sınavla Aile ve Sosyal Hizmetler Uzman Yardımcısı alınacak. Başvurular, 18 Kasım’da sona erecek. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı şartları ne? İşte personel alımı ilanı ve detayları…
3.11.2022 Personel Alımı
YDS başvurusu nasıl yapılır? YDS sınav ücreti ne kadar, ödemeler nereden yapılır? YDS sınav tarihi ve başvuru detayları!
YDS başvurusu nasıl yapılır? YDS sınav ücreti ne kadar, ödemeler nereden yapılır? YDS sınav tarihi ve başvuru detayları! ÖSYM duyurdu! YDS başvuruları başladı. Almanca, Arapça, Fransızca, İngilizce ve Rusça dillerinden uygulanacak YDS için başvuru süreci ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, YDS başvurusu nasıl yapılır? YDS sınav ücreti ne kadar, ödemeler nereden yapılır? YDS’ye kimler girebilir? İşte YDS başvuru kılavuzu detayları…
6.09.2022 Eğitim
Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu personel alacak!
Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu personel alacak! Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu personel alımı ilanı Resmi Gazete’te yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, kuruma, mühendis, tekniker, teknisyen, veri hazırlama ve kontrol işletmeni ile avukat alınacak. Peki, Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
3.09.2022 Personel Alımı
Bakanlık 6 ilde 130 sözleşmeli personel alacak! Kentsel dönüşüm müdürlüklerinde istihdam edilecek!
Bakanlık 6 ilde 130 sözleşmeli personel alacak! Kentsel dönüşüm müdürlüklerinde istihdam edilecek! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 130 personel alacak! Yayımlanan ilana göre, Bakanlık, Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Uygulamalarında görevlendirilmek üzere başta mühendis olmak üzere çok sayıda personel alacak. Peki, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı şartları!
14.08.2022 Personel Alımı
Personel alımı 2022! Dışişleri Bakanlığı 210 personel alacak! İşte Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
Personel alımı 2022! Dışişleri Bakanlığı 210 personel alacak! İşte Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları! Dışişleri Bakanlığı duyurdu! Memur ve sözleşmeli personel alınacak. Dışişleri Bakanlığı’na 75 aday meslek memuru, 75 konsolosluk ihtisas memuru ve 60 sözleşmeli personel alacak. Peki, Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Dışişleri Bakanlığı memur alımı başvuru şartları!
10.07.2022 Personel Alımı
YDS bu hafta sonu yapılacak! ÖSYM, YDS ile ilgili açıklama yaptı!
YDS bu hafta sonu yapılacak! ÖSYM, YDS ile ilgili açıklama yaptı! ÖSYM’den bu hafta sonu yapıacak Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) ile ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada, YDS’ye girecek adaylara sınav saati ve kimlik uyarısı yapılırken, 2022-YDS/1 Sınavı İçin sınav günü açık tutulacak il/ilçe nüfus müdürlüklerinin listesi de paylaşıldı. Peki, YDS sınav giriş belgesi nasıl alınır? YDS sınavı ne zaman? YDS saat kaçta başlayıp kaçta bitecek? YDS’de kaç soru sorulacak? İşte YDS ile ilgili merak edilenler ve ÖSYM tarafından yapılan açıklama…
7.04.2022 Eğitim
Ticaret Bakanlığı sınavla 80 personel alacak! İşte ticaret uzman yardımcısı alımı başvuru şartları!
Ticaret Bakanlığı sınavla 80 personel alacak! İşte ticaret uzman yardımcısı alımı başvuru şartları! Ticaret Bakanlığı duyurdu! Sınavla ticaret uzman yardımcısı alıcak. İlan kamu personeli alım ilanlarında yayınlandı. İlana göre, Ticaret Bakanlığında Genel İdare Hizmetleri Sınıfından giriş sınavı ile merkez kadrolarına ticaret uzman yardımcısı alınacak. Peki, Ticaret Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Ticaret Bakanlığı ticaret uzman yardımcısı alımı başvuru şartları!
1.04.2022 Personel Alımı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı duyurdu! KPSS puanı ile sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Bakanlığın Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere, programcı ve çözümleyici alınacak. Peki, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
28.03.2022 Personel Alımı
ÖSYM duyurdu! e-YDS 2022/3 İngilizce sınavı başvuruları alınmaya başlandı!
ÖSYM duyurdu! e-YDS 2022/3 İngilizce sınavı başvuruları alınmaya başlandı! ÖSYM duyurdu! e-YDS 2022/3 İngilizce sınavı başvuruları başladı. 19 Mart’ta Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana'da yapılacak e-YDS 2022/3 İngilizce sınavı başvurular ÖSYM’nin aday işlemleri sisteminden yapılacak. Peki, YDS başvurusu nasıl yapılır? e-YDS 2022 başvuru şartları ne? e-YDS 2022 başvuru ekranı!
23.02.2022 Eğitim
Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı! 758 sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı!
Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı! 758 sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı! Kültür Bakanlığı tarafından 758 sözleşmeli personel alımı alacak. Kültür Bakanlığı son başvuru tarihi 5 Kasım’da sona erecek. Bakanlığımız taşra teşkilatında, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında istihdam edilmek ve 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara göre çalıştırılmak üzere personel alımı olacak. İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı...
26.10.2021 Personel Alımı
Diyanet 200 din görevlisi alımı yapacak! Yurtdışı sözleşmeli din görevlisi sınavı başvurusu nasıl yapılır?
Diyanet 200 din görevlisi alımı yapacak! Yurtdışı sözleşmeli din görevlisi sınavı başvurusu nasıl yapılır? Diyanet, yurtdışına 200 din görevlisi gönderecek. Yurtdışındaki vatandaş, soydaş ve dindaşlarımızın kültürel bağlarının korunması, güçlendirilmesi, dini konularda aydınlatılması ile din hizmetleri ve din eğitimi faaliyetlerinin yürütülmesi amacıyla yurtdışında istihdam edilmek üzere sınavla sözleşmeli din görevlisi (kadın ve erkek) alınacaktır. İşte Yurtdışı sözleşmeli din görevlisi sınavı başvurusu detayları...
13.08.2021 Personel Alımı
Orman Genel Müdürlüğü atama şartları değişti! 3 yıla çıkarıldı!
Orman Genel Müdürlüğü atama şartları değişti! 3 yıla çıkarıldı! Orman Genel Müdürlüğü görevde yükselme ve unvan değişikliği yönetmeliğindeki değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. Yapılan değişikliğe göre, Orman Genel Müdürlüğü görevde yükselme sınavına tabi olarak atanacaklarda, ilan edilen kadro için bu şartı sağlayan personel bulunmaması durumu hariç, daha alt düzeydeki kadroların birinde olmak üzere hizmet birimlerinde aranan 6 ay şartı 3 yıla çıkarıldı. Ayrıca, Unvan değişikliği yoluyla atama yapılabilecek unvanlar arasına ise öğretmen, haberleşme teknisyeni ve rasatçı unvanları eklendi.
21.03.2021 Memur
Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) sürekli işçi alıyor!
Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) sürekli işçi alıyor! Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB), Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla sürekli işçi alımı yapacak. Sürekli işçi kadrolarına ilişkin ilan, İŞKUR internet sitesi üzerinden yayımlandı. Peki, TÜSEB işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? TÜSEB işçi alımı başvuru şartları...
5.01.2021 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Yds3 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yds3 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.