Yaz Okulu

Yaz Okulu

Son dakika yaz okulu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yaz okulu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yaz okulu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaz Okulu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaz okulu gelişmeleri de dahil olmak üzere 688 yaz okulu haberi bulunmuştur. Tüm yaz okulu haberleri aşağıda listelenmiştir.
AÖF bahar dönemi kayıt yenileme uzatıldı mı? AÖF kayıt yenileme tarihleri
AÖF bahar dönemi kayıt yenileme uzatıldı mı? AÖF kayıt yenileme tarihleri Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi kayıt yenileme sürecinin bitip bitmediği sorgulanıyor. 2023-2024 AÖF sınav takvimine göre ara sınav 23-24 Mart’ta yapılacak. Öğrenciler sınav için sayarken AÖF kayıt yenileme tarihleri 2024 sorgulaması deva ediyor. Peki, AÖF bahar dönemi kayıt yenileme uzatıldı mı, Açıköğretim kayıt yenileme nasıl yapılır 2024?
13.02.2024 Gündem
AÖF vizeler online mı, AÖF vize sınavları ne zaman? AÖF sınavları kaç dk, kaç saat sürüyor?
AÖF vizeler online mı, AÖF vize sınavları ne zaman? AÖF sınavları kaç dk, kaç saat sürüyor? AÖF güz dönemi vize sınavları başlıyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri (AÖF) 2023-2024 öğretim yılı güz ve bahar dönemi sınav takvimine göre AÖF vize sınavları bu hafta içerisinde yapılacak. Peki, AÖF vizeler online mı, AÖF vize sınavları ne zaman? AÖF sınavları kaç dk, kaç saat sürüyor?
8.12.2023 Eğitim
Selman Öğüt kimdir, kaç yaşında ve nereli? İstanbul Esenyurt Üniversitesi rektörüne atanan Prof. Dr. Selman Ögüt’ün biyografisi!
Selman Öğüt kimdir, kaç yaşında ve nereli? İstanbul Esenyurt Üniversitesi rektörüne atanan Prof. Dr. Selman Ögüt’ün biyografisi! İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Selman Öğüt atandı. Peki, İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Selman Öğüt kimdir, kaç yaşında, nereli? Selman Öğüt’ün babası kimdir?
1.12.2023 Gündem
ALES 3 ne zaman 2023, ALES 3 2023 başvuru ne zaman? ALES 3 başvuru tarihi ve ücreti 2023 belli oldu mu, ALES 3 başvuru ne zaman 2023?
ALES 3 ne zaman 2023, ALES 3 2023 başvuru ne zaman? ALES 3 başvuru tarihi ve ücreti 2023 belli oldu mu, ALES 3 başvuru ne zaman 2023? ALES 2 sınavı geride kalırken, gözler hem sonuç tarihine hem de ALES 3 başvuru tarihine çevrildi. Yılın ikinci ALES sınavı 20 Ağustos Pazar günü uygulandı. Yılda 3 kez düzenlenen ALES sınavını ilki nisan ayında, ikincisi ağustos ayında yapıldı. Peki, ALES 3 başvuru ne zaman, ALES 3 ne zaman? İşte ALES 3 başvuru tarihi ve ücreti 2023 ile ilgili merak edilenler…
24.08.2023 Eğitim
AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2023, Açıköğretim yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF yaz okulu sınav sonuçları kaç günde açıklanır?
AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2023, Açıköğretim yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF yaz okulu sınav sonuçları kaç günde açıklanır? AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, Açıköğretim yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavı 19 Ağustos tarihinde yüz yüze gerçekleşti. Öğrenciler 6 haftalık eğitimin ardından, sorumlu oldukları derslerin sınavına girdi. Sınavları geride bırakan AÖF öğrencileri AÖF yaz okulu sınav sonuçları için heyecanlı bekleyişe başladı. Peki, Açıköğretim yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı?
24.08.2023 Eğitim
AÖF yaz okulu sınavı ne zaman, AÖF yaz okulu sınavları online mı? Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu dersleri ne zaman başlıyor? AÖF yaz okulu sınav tarihi 2023
AÖF yaz okulu sınavı ne zaman, AÖF yaz okulu sınavları online mı? Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu dersleri ne zaman başlıyor? AÖF yaz okulu sınav tarihi 2023 AÖF yaz okulu sınav takvimi 2023 belli oldu. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu sınav tarihleri duyuruldu. Sınav takviminin açıklanmasıyla “AÖF yaz okulu sınavı ne zaman?” sorusu da yanıt buldu. Peki, AÖF yaz okulu sınavları online mı olacak? İşte AÖF yaz okulu sınav tarihi 2023 ve Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu sınav takvimi…
25.07.2023 Eğitim
İstanbul’da taksici dehşeti! Fazla para alamayınca öldüresiye dövdü
İstanbul’da taksici dehşeti! Fazla para alamayınca öldüresiye dövdü İstanbul Beyoğlu'nda bir taksi sürücüsü, para bozdurma meselesi nedeniyle tartıştığı yabancı kadın yolcuyu darbetti. İBB, kadını darbeden taksi şoförünün çalışma iznini iptal etti. Dehşet anları ise anbean görüntülendi.
22.07.2023 Yaşam
Üniversite öğrencisi milyonları ilgilendiren emsal yaz okulu kararı! 'Haksız şart teşkil etmez'
Üniversite öğrencisi milyonları ilgilendiren emsal yaz okulu kararı! 'Haksız şart teşkil etmez' Milyonlarca üniversite öğrencisini ilgilendiren son dakika gelişmesi! Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, mevcut eğitim döneminde başarısız olduğu için ücrete mukabil yaz okuluna giden üniversite öğrencileri ile ücreti tahsil eden üniversiteleri yakından ilgilendiren emsal bir karara imza attı. Mahkeme, aynı derslerin ücretsiz olarak bir sonraki dönem alttan alınması mümkünken ücretli olarak yaz okulu ile bedel tahsil edilmesi ile ilgili dikkat çeken bir karar açıkladı.
22.07.2023 Eğitim
AÖF yaz okulu kayıt 2023! AÖF yaz okulu kayıt ücreti ne kadar, AÖF yaz okulu ne zaman? Anadolu AÖF yaz okulu kayıt tarihleri ne? AÖF yaz okulu kayıt ekranı
AÖF yaz okulu kayıt 2023! AÖF yaz okulu kayıt ücreti ne kadar, AÖF yaz okulu ne zaman? Anadolu AÖF yaz okulu kayıt tarihleri ne? AÖF yaz okulu kayıt ekranı Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde öğrencileri final sonuçlarının açıklanmasının ardından yaz okulu sürecine dair araştırmalarını hızlandırdı. 3 Temmuz itibarıyla AÖF yaz okulu kayıtları başladı. Peki, AÖF yaz okulu kayıt ücreti ne kadar, AÖF yaz okulu kayıt yenileme nasıl yapılır, AÖF yaz okulu kayıt 2023 online mı olacak, AÖF yaz okulunda kaç ders alınır?
4.07.2023 Eğitim
Üniversitelerde seçmeli ders fırsatçıları! Soru başına 100 lira, öneme göre fiyat artıyor
Üniversitelerde seçmeli ders fırsatçıları! Soru başına 100 lira, öneme göre fiyat artıyor Üniversitelerde para karşılığında sınavlara başkasının yerine girenler ve tez hazırlayanlardan sonra şimdi de yaz okulu ders seçimlerini ücret karşılığı satanlar çıktı. İhtiyacı olmadığı halde dersleri seçen öğrenciler, aldıkları bu dersleri para karşılığında diğer öğrencilere satıyor. Dersin önemine göre 2.000 TL’ye varan miktarlarda ücret talep ediyorlar.
23.06.2023 Eğitim
AÖF yaz okulu online mı 2023? AÖF yaz okulu kayıt tarihi ve sınav ücreti: AÖF yaz okulu sınavları online mı olacak 2023?
AÖF yaz okulu online mı 2023? AÖF yaz okulu kayıt tarihi ve sınav ücreti: AÖF yaz okulu sınavları online mı olacak 2023? AÖF yaz okulu sınavları online mı olacak 2023, AÖF yaz okulu kayıt tarihi 2023 ne? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu kayıt tarihleri için araştırmalar hızlandı. Bahar dönemi sona erdi, final sınavlarının bitmesiyle adaylar "AÖF yaz okulu sınavı online mı, ne zaman, kayıt tarihi ne?" sorularına yanı aranıyor. İşte, 2023 AÖF yaz okulu sınav tarihi…
20.06.2023 Eğitim
(Komek.org.tr kayıt 2023 başvuru ekranı) Komek yaz kayıtları ne zaman, yaz kursları ne zaman başlıyor ve bitiyor? Konya KOMEK kayıt 2023 başvurusu...
(Komek.org.tr kayıt 2023 başvuru ekranı) Komek yaz kayıtları ne zaman, yaz kursları ne zaman başlıyor ve bitiyor? Konya KOMEK kayıt 2023 başvurusu... KOMEK yaz okulu kayıt 2023 sürecine dair araştırmalar hızlandı. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruya göre Genç KOMEK Yaz Okulu kayıtları başladı. Kayıtlarla birlikte KOMEK yaz okulu kayıt ekranı girişleri yoğunluk kazandı. Peki, KOMEK yaz okulu kayıtları nasıl yapılır, Genç Komek yaz okulu kayıt şartları nelerdir? İşte Komek.org.tr Konya kayıt 2023 başvuru ekranı ve diğer detaylar…
6.06.2023 Eğitim
Bakan Özer: 1 Ağustos-1 Eylül arasında destekleme ve yetiştirme kursları verilecek
Bakan Özer: 1 Ağustos-1 Eylül arasında destekleme ve yetiştirme kursları verilecek Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, afet bölgesindeki 11 ilde öncelikli olmak üzere, 2022-2023 eğitim öğretim yılının 2'nci döneminde oluşan öğrenme kayıplarının giderilmesi için 1 Ağustos-1 Eylül arasında yaz okullarında destekleme ve yetiştirme kursları düzenleneceğini açıkladı.
9.05.2023 Eğitim
Yaz okullarına ilişkin detaylar belli oldu! Bakan Özer açıkladı
Yaz okullarına ilişkin detaylar belli oldu! Bakan Özer açıkladı Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yaz aylarında öğrenme kayıplarının giderilmesi amacıyla 1 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında destekleme ve yetiştirme kurslarının düzenleneceğini söyleyerek yaz okullarına ilişkin detayları açıkladı.
9.05.2023 Eğitim
Bakan Özer, Yüksek Düzeyli Eğitim Bakanları Toplantısı'nda mevkidaşlarına hitap etti
Bakan Özer, Yüksek Düzeyli Eğitim Bakanları Toplantısı'nda mevkidaşlarına hitap etti Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Birleşmiş Milletler (BM) 77’nci Genel Kurulu ‘Eğitimin Dönüştürülmesi Zirvesi’ kapsamında düzenlenen, Yüksek Düzeyli Eğitim Bakanları Toplantısı'nda konuştu.
18.09.2022 Eğitim
MEB’den öğretmen atamaları ile ilgili son dakika açıklaması! Baka Özer tarih verip duyurdu
MEB’den öğretmen atamaları ile ilgili son dakika açıklaması! Baka Özer tarih verip duyurdu MEB’den öğretmen atamaları ile ilgili son dakika açıklaması! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer duyurdu, 12 Eylül tarihinde başlıyor. Bakan Özer, “Yaklaşık 136 milyon 2. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrencilerin bir dönem boyunca ihtiyaç duyabilecekleri tüm yardımcı kaynaklar okullara gönderildi” dedi. Atamalar ile ilgili de açıklama yapan Bakan Özer, “Mutlaka yeni öğretmen istihdamı olacaktır. Ataması yapılan öğretmenlerimiz 12 Eylül'de görev başı yapacak" ifadelerini kullandı.
5.09.2022 Eğitim
Gözler 2022 AÖF yaz okulu sınav sonuçlarına çevrildi! Yaz okulu sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli mi, sonuçları ne zaman açıklanacak?
Gözler 2022 AÖF yaz okulu sınav sonuçlarına çevrildi! Yaz okulu sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli mi, sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF yaz okulu sınavı sonuçları merakla bekleniyor. Öğrenciler sonuçların ne zaman açıklanacağını sorguluyor. Peki, AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, hangi tarihte açıklanacak? AÖF yaz okulu sınav sonuçları sorgulama ekranı…
17.08.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan bir ilk! Yoğun ilgi görüyor, Türkiye genelinde yüz binlerce öğrenci...
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan bir ilk! Yoğun ilgi görüyor, Türkiye genelinde yüz binlerce öğrenci... Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) bu yaz ilk kez öğrencilere yönelik açtığı yaz okulları yoğun ilgi görüyor. 4 Temmuz'da başlayan eğitimler kapsamında, matematik ve İngilizce yaz okullarına Türkiye genelinde toplam 27 bin 860 kursta 741 bin 835 öğrenci kayıt oldu. Öğrenciler haftada 12 saat, 4 hafta sonunda 48 saat olacak şekilde eğitim alıyorlar.
15.08.2022 Eğitim
Bakan Özer: Türkiye'nin eğitim gündeminden bağış olayını düşürelim
Bakan Özer: Türkiye'nin eğitim gündeminden bağış olayını düşürelim Uşak'ta 'Köy Yaşam Merkezi'nin açılışına katılan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bakanlık olarak tüm okulların ihtiyaçlarını karşılayabilecek durumda olduklarını belirtti. Özer, "Türkiye'nin eğitim gündeminden şu bağış olayını düşürelim artık" dedi. Öte yandan Bakan Özer, "En son kurmuş olduğumuz Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 0.12'yle aldı öğrenciyi. Mesleki eğitim de toparlanmaya başladı. Öğretmenler ne kadar güçlüyse eğitim sistemi ve toplum da o kadar güçlü" diye konuştu.
9.08.2022 Eğitim
AÖF yaz okulu sınavı ne zaman? 2022 AÖF yaz okulu sınav giriş belgesi yayınlandı mı?
AÖF yaz okulu sınavı ne zaman? 2022 AÖF yaz okulu sınav giriş belgesi yayınlandı mı? AÖF yaz okulu sınav tarihleri adaylar tarafından merak ediliyor. AÖF yaz okulu sınavına katılacak öğrenciler AÖF yaz okulu sınavı ne zaman yapılacağını ve AÖF yaz okulu sınav giriş belgesinin yayınlanıp yayınlanmadığını araştırıyor. Peki, AÖF yaz okulu sınavı ne zaman? 2022 AÖF yaz okulu sınav giriş belgesi yayınlandı mı? İşte 2022 AÖF yaz okulu sınav giriş yerleri sorgulama ekranı!
9.08.2022 Eğitim
AÖF yaz okulu sınavı ne zaman, sınav tarihleri açıklandı mı? 2022 AÖF yaz okulu nasıl olacak, yüz yüze mi, kaç soru sorulacak?
AÖF yaz okulu sınavı ne zaman, sınav tarihleri açıklandı mı? 2022 AÖF yaz okulu nasıl olacak, yüz yüze mi, kaç soru sorulacak? AÖF yaz okulu sınav tarihine ilişkin aramalar ağustos ayına girilmesiyle arttı. Tek sınav üzerinden yapılan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavında her ders için 20 soru sorulur. Sınav süresi ise 30 dakikadır. Geçme notu 35'tir. Sınav sisteminde 4 yanlış bir doğru uygulaması devam etmektedir. Peki, AÖF yaz okulu sınav tarihleri açıklandı mı? 2022 AÖF yaz okulu sınavları ne zaman, saat kaçta? AÖF yaz okulu sınavı yüz yüze mi yapılacak?
1.08.2022 Eğitim
AÖF yaz okulu sınavı ne zaman? AÖF yaz okulu sınavı yüz yüze mi?
AÖF yaz okulu sınavı ne zaman? AÖF yaz okulu sınavı yüz yüze mi? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavları öğrenciler tarafından araştırılıyor. Sınava kısa bir süre kala AÖF yaz okulu sınav tarihi, nasıl yapılacağı kaç soru sorulacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, AÖF yaz okulu sınavı ne zaman? AÖF yaz okulu sınavı yüz yüze mi? ? AÖF yaz okulu sınavına kimler girebilir? AÖF yaz okulu sınavı kaç soru, kaç dakika? İşte detaylar…
31.07.2022 Eğitim
En zor iki bölümü bir arada bitirdi dünya peşinden koştu
En zor iki bölümü bir arada bitirdi dünya peşinden koştu Malatyalı değirmenci bir baba ile ev hanımı annenin ilk çocuğu olan İbrahim Ethem Hamamcı (24) Fen Lisesi'nden mezun oldu, 2016'da LYS Türkiye birincisi olarak üniversiteyi kazandı. Uluslararası tıp bölümünü seçen Hamamcı, aynı anda bilgisayar mühendisliği de okuyarak çift anadal yaptı ve okulu Medipol Üniversitesi'nde bir ilke imza attı. Bilgisayar mühendisliğinden mezun olan Hamamcı, tıp fakültesi 6'ncı sınıfta olmasına rağmen Yale, Pensilvanya Üniversitesi gibi dünyanın en saygın üniversitelerinden burslu doktora kabulü aldı. Ama o, tercihini İsviçre'den yana kullandı ve şimdi en büyük hedefi, sağlıkta yapay zeka üzerine çalışarak doktor meslektaşlarının üzerindeki yoğun hasta yükünü biraz olsun hafifletmek.
24.07.2022 Yaşam
MEB son dakika duyurdu! 4,5,6,7,8,9,10 ve 11. sınıflar için geçerli, bugünden itibaren...
MEB son dakika duyurdu! 4,5,6,7,8,9,10 ve 11. sınıflar için geçerli, bugünden itibaren... Milli Eğitim Bakanlığı öğrerciler için harekete geçti. MEB tarafından resmi açıklama yapıldı. 4. sınıftan 11. sınıfa kadar tüm öğrencileri kapsıyor. Yaz tatili ile birlikte milyonlarca öğrenci beklemeye başlamıştı. Bakanlıktan yapılan açıklamada bugünden itibaren öğrencilerin kullanımına açıldığı duyuruldu. Matematik ve İngilizce öğretiminde eğlenceli ve günlük yaşamla ilişkili etkinlikler içeren yeni yaklaşımların kullanıldığı, yaz okulu programına uygun matematik ve İngilizce yaz okulu dergileri hazırlandı. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yaz okulu dergilerinin tüm öğrenci, öğretmen ve velilerin yararlanması için bugün yardimcikaynaklar.meb.gov.tr adresinde elektronik ortamda da erişime açıldığını bildirdi.
4.07.2022 Eğitim
Çocukların yaz tatilini verimli geçirmeleri için öneriler!
Çocukların yaz tatilini verimli geçirmeleri için öneriler! Eğitimci Can Uysal, çocukların yaz tatilini eğlenceli ve verimli geçirebilmeleri için çocuklar ve anne babalara önemli tavsiyelerde bulundu.

Yaz tatili oldukça uzun bir periyot, bu nedenle tatili doğru değerlendirmek çok kıymetli. Bu periyotta anne babalara tavsiyem; çocuklara mümkün olduğu kadar sevdikleri konularda, hobileriyle eşleşen kitaplar almaları. Bu kitaplar çocukları hem geliştirecek hem de yaz sürecinde entelektüel sermayelerine yaz boyunca ciddi anlamda katkıda bulunacak. Yaz okulları bu noktada ayrı bir alternatif olabilir. Yabancı dil konusunda kendilerini geliştirmeleri ve aynı zamanda spor ve sanatla da bunu desteklemeleri oldukça mümkündür. Çevrenizde bulunan yaz okulu ve yaz kamplarını iyi bir şekilde araştırmanızı tavsiye ederiz. Bir diğer önemli unsur da, çocuklarımızın sokaklarda ve doğada vakit geçirebilmesidir. Eğer imkan varsa mutlaka doğada kaliteli zamanı çocuğunuzla birlikte geçirmenizi tavsiye ederiz. Akran iletişimi; doğada ve kamplarda sizlerle beraber, farklı ailelerle beraber oluşturulan sosyolojik ortamlar evlatlarımızın gelişimine ciddi katkı sağlamaktadır. Bir sonraki eğitim yılı, yaz aylarındaki performansıyla çok ilgilidir.
28.06.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Yaz Okulu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaz okulu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.