Yasaklandı

Yasaklandı

Son dakika yasaklandı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yasaklandı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yasaklandı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasaklandı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasaklandı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.961 yasaklandı haberi bulunmuştur. Tüm yasaklandı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mevsimlik işçilerle ilgili yeni karar! Sınır getirildi, artık yasaklandı
Mevsimlik işçilerle ilgili yeni karar! Sınır getirildi, artık yasaklandı Mevsimlik tarım işçileri ile ailelerinin çalışma ve yaşam koşullarını düzenleyen cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre işçiler için şehirler arası yolculuktan barınmaya kadar birçok önemli karara imza atıldı. İşte detaylar...
27.04.2024 Çalışma Hayatı
Fenerbahçe'de sabırlar taştı! 'Tahammülümüz yok' deyip resti çekti: Takıma artık yasaklandı
Fenerbahçe'de sabırlar taştı! 'Tahammülümüz yok' deyip resti çekti: Takıma artık yasaklandı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sivasspor beraberliğiyle lider Galatasaray’ın dört puan gerisine düşen Fenerbahçe’de futbolcular aralarında yaptığı konuşmalarda kendilerini de eleştirdi. İki yıldız isim 'artık tahammülümüz yok' diyerek resti çekti. İşte detaylar...
26.04.2024 Fenerbahçe
Threads neden yasaklandı, Türkiye’de neden kapanıyor?
Threads neden yasaklandı, Türkiye’de neden kapanıyor? Threads, Rekabet Kurulu’nun ‘kişisel veriler’ üzerine verdiği karar gereği faaliyetlerini 29 Nisan’dan sonra durduracak.
16.04.2024 Yaşam
İstanbul'da bayram dönüşü tedbirleri başladı! 24 saat boyunca yasaklandı
İstanbul'da bayram dönüşü tedbirleri başladı! 24 saat boyunca yasaklandı İstanbul'da Ramazan Bayramı tatili dönüşü nedeniyle trafikte yoğunluk oluşmasını engellemek amacıyla İçişleri Bakanlığı'nca açıklanan ve 24 saat sürecek bazı tedbirlerin uygulanmasına başlandı.
14.04.2024 Gündem
Bayramda araçların geçişi yasaklandı!
Bayramda araçların geçişi yasaklandı! Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde Ramazan Bayramı süresince kamyon, TIR, iş makinesi, 33 kişi ve üzeri kapasiteli otobüs ile 19 ila 32 kişilik midibüslerin geçişi yasaklandığı açıklandı.
5.04.2024 Gündem
ABD Başkanı Biden’dan Rusya’ya 500 yeni yaptırım
ABD Başkanı Biden’dan Rusya’ya 500 yeni yaptırım ABD Başkanı Joe Biden, Rusya’ya yönelik 500 yeni yaptırım uyguladıklarını ve yaklaşık 100 kuruluşa ihracat kısıtlaması getirdiklerini duyurdu.
24.02.2024 Dünya
Cep telefonları kamusal alanda yasaklandı! Fransa'da akıllı telefonlara karşı ilk referandum...
Cep telefonları kamusal alanda yasaklandı! Fransa'da akıllı telefonlara karşı ilk referandum... Akıllı telefonlar hayatımızın ayrılmaz bir parçası oldu. Fransa'nın küçük kasabası Seine-Port'ta yapılan oylamayla kamusal alanlarda cep telefonu kullanımı yasaklandı. Bu adım, Batı Avrupa ülkesi için bir ilk anlamına geliyor.
12.02.2024 Dünya
Limon sosu yasaklandı mı? Limon sosu ile limon suyu arasındaki fark nedir, limon sosu neden yasaklandı? Resmi Gazete limon sosu kararı
Limon sosu yasaklandı mı? Limon sosu ile limon suyu arasındaki fark nedir, limon sosu neden yasaklandı? Resmi Gazete limon sosu kararı Geçen yıl ‘eser’ miktarda nar olan ya da bazen hiç olmayan nar ekşisi görünümlü sosların yurtiçi piyasaya arzı yasaklanmıştı. Tarım Bakanlığı bu kez limon suyu izlenimi veren limon aromalı soslar için harekete geçti. Peki, Limon sosu yasaklandı mı, neden yasaklandı?
2.02.2024 Yaşam
MSB duyurdu: Harekat ve operasyon bölgelerinde telefon kullanımı yasaklandı
MSB duyurdu: Harekat ve operasyon bölgelerinde telefon kullanımı yasaklandı Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre harekat ve operasyon bölgelerinde akıllı ve kameralı telefon kullanımı yasaklandı. Öte yandan bedelli askerlik tutarının, daha önce yapılan düzenleme ile memur maaş katsayısındaki artış oranına sabitlendiği ve miktar konusundaki belirsizliğin ortadan kaldırıldığı hatırlatıldı.
11.01.2024 Gündem
Balıkçıların ağına takılan mayın imha edildi
Balıkçıların ağına takılan mayın imha edildi Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, balıkçıların ağına takılıp karaya çıkartılan mayın, fünyeyle patlatılıp, imha edildi.
6.01.2024 Gündem
Hac iptal mi, hacca gitmek yasaklandı mı? Suudi Arabistan’da Türklere hac yasaklandı mı?
Hac iptal mi, hacca gitmek yasaklandı mı? Suudi Arabistan’da Türklere hac yasaklandı mı? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak Süper Kupa mücadelesi ertelendi. Kulüpler Atatürk tişörtü ve pankart taleplerinin karşılanmaması nedeniyle sahaya çıkmama kararı alarak Türkiye'ye döndü. TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe ortak açıklama yayınlarken, yaşanan süreçle ilgili Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden de bir açıklama geldi. Söz konusu olayın etkileri devam ederken sosyal medyada Suudi yetkililerinin Türklerin hacca gitmesine yönelik yasak kararı aldıkları yayılmaya başladı. Söz konusu paylaşımlarından ardından vatandaşlar “Hac iptal mi oldu, hacca gitmek yasaklandı mı? Suuidi Arabistan’da Türklere hac yasaklandı mı?” sorularına yanıt aramaya başladı. İşte detaylar…
30.12.2023 Gündem
Ticaret Bakanlığı harekete geçti: Yeni yılda fahiş fiyatın önüne geçecek
Ticaret Bakanlığı harekete geçti: Yeni yılda fahiş fiyatın önüne geçecek Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat artışlarının önüne geçmek, tüketici mağduriyetlerini engellemek, üretici-tedarikçi ve perakende işletmeler arasındaki ticari faaliyetleri ve iç piyasayı düzenlemek amacı ile bir dizi düzenlemeyi yeni yılda yürürlüğe koyacak, bazılarının da yürürlük süresini uzatacak.
30.12.2023 Ekonomi
Meral Akşener, 'Bu bir savaş ilanı' dedi, açık açık meydan okudu
Meral Akşener, 'Bu bir savaş ilanı' dedi, açık açık meydan okudu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı sert sözlerle eleştirdi. Akşener, "Saraçhane'ye ikinci kere gittim. Ve bugün sövenler o gün rahmetli anama kadar götürdüler işi. N'aptım boyumu eğdim, kazanalım diye ağzımı açmadım, millet bu arkadaşları istiyor diye o masaya götürdüm. O masadan kovuldum. Ve ikisi de korktu, kabul etmedi. Ben değil, milletin istediğini kabul etmediler" ifadelerini kullandı.
19.12.2023 Gündem
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri döndü
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri döndü Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekilmeye başladı. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
12.12.2023 Ekonomi
Sağanak ve fırtına vurdu! Okullar tatil edildi, cezaevi boşaltıldı, yasak kararı geldi
Sağanak ve fırtına vurdu! Okullar tatil edildi, cezaevi boşaltıldı, yasak kararı geldi Zonguldak'ta da fırtına nedeniyle gemi ve 12 mürettebatından haber alınamazken kentte bir cezaevinin boşaltıldığı açıklandı.
19.11.2023 Gündem
Yasak kararı! Dereler taşma noktasına geldi
Yasak kararı! Dereler taşma noktasına geldi Zonguldak’ta etkili olan sağanak yağış nedeniyle dereler taşma noktasına gelince vatandaşların dere kenarlarına araç park etmeleri yasaklandı.
19.11.2023 Gündem
Araba alımında en cazip dönem geldi! Araba fiyatlarında sürpriz gelişme
Araba alımında en cazip dönem geldi! Araba fiyatlarında sürpriz gelişme Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. İnternet sitelerinde gerçeği yansıtmayan, fiyat şişirmeleri ve aldatmacaları içeren ilanlar yoluyla araç satışı artık yasaklandı. Peki bu durum araç fiyatlarını nasıl etkiledi?
6.11.2023 Ekonomi
Bunu yapan ev sahibi 1 milyon ceza ödeyecek
Bunu yapan ev sahibi 1 milyon ceza ödeyecek İzin belgesi almadan turizm amaçlı kiralanan konutları kiraya verenlere, kiralama yapılan her bir konut için 100 bin lira idari para cezası uygulanacak ve izin belgesi alarak faaliyette bulunabilmesi için 15 gün süre verilecek. Verilen 15 günlük süre sonunda izin belgesi alınmaksızın turizm amaçlı kiralama faaliyetine devam edenlere 500 bin lira idari para cezası uygulanacak ve izin belgesi alarak faaliyette bulunabilmesi için bir kez daha 15 gün süre verilecek. Bu süre sonunda bu durum devam ederse 1 milyon lira ceza kesilecek.
3.11.2023 Ekonomi
Kanlı para oyunu nasıl oynanır, kanlı para oyunu nedir? Kanlı Para oyununu kim buldu?
Kanlı para oyunu nasıl oynanır, kanlı para oyunu nedir? Kanlı Para oyununu kim buldu? Öğrenciler arasında hızla popülerlik kazanan, veliler tarafından araştırılan kanlı para oyunu, ciddi yaralanmalara yol açan bir oyun türü olarak dikkat çekiyor. Bu oyunun nasıl oynandığı ve zararları ve diğer ayrıntıları sorgulanıyor. Peki, Kanlı para oyunu nedir? Kanlı para oyunu nasıl oynanır, tehlikeli mi, zararlar ne, kanlı para oyununu kim buldu? Kanlı para oyunu yasaklandı mı?
25.10.2023 Gündem
Okullarda tehlikeli oyun! 'Kanlı Para' birçok hastalığa davet çıkarıyor
Okullarda tehlikeli oyun! 'Kanlı Para' birçok hastalığa davet çıkarıyor ‘Kanlı Para’ adlı oyun okullarda giderek yayılıyor. Şiddet içeren oyun yasaklansa da öğrenciler gizlice ellerinden kan akana kadar oynuyor. Uzmanlar oyunun bulaşıcı hastalıklara ve kalıcı hasarlara yol açabileceği uyarısında bulunuyor.
22.10.2023 Yaşam
UEFA kararını verdi! İsrail'de yasaklandı
UEFA kararını verdi! İsrail'de yasaklandı UEFA İcra Komitesi, bir sonraki duyuruya kadar İsrail'de hiçbir UEFA maçının oynanmamasına karar verdi.
19.10.2023 Futbol
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi İsrail Gazze'de sivilleri katletmeye devam ederken hastaneye bomba yağdırması dünyayı ayağa kaldırdı. Abluka altındaki Gazze’de Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı. insanlık dışı saldırı nedeniyle en az 500 kişi hayatını kaybetti. İsrail tarafından konu ile ilgili itiraf gibi bir paylaşım gelirken, ABD'li vekiller ateşkes çağrısında bulundu.
18.10.2023 Dünya
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekildi. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
16.10.2023 Ekonomi
Eskişehir'de, dilencilere para vermek yasaklandı! Dikkat çeken karar
Eskişehir'de, dilencilere para vermek yasaklandı! Dikkat çeken karar Eskişehir Valiliği, çocuklar ve engelli bireylerden kağıt mendil, yara bandı, çiçek, su ve benzeri ürünlerin satın alınmasının, dilencilik yapan kişilere, dilendirilen çocuk veya engellilere para verilmesinin yasaklandığını açıkladı.
12.10.2023 Yaşam
Pipetlerde büyük tehlike! Bazı ülkelerde satışı yasaklandı
Pipetlerde büyük tehlike! Bazı ülkelerde satışı yasaklandı Yeni bir araştırmaya göre ekolojik olarak nitelendirilen kâğıt pipetlerde bulunan kimyasallar, çevre ve insan sağlığını olumsuz etkiliyor.
4.10.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Yasaklandı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasaklandı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.