Yaş Sınırı

Yaş Sınırı

Son dakika yaş sınırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yaş sınırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yaş sınırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaş Sınırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaş sınırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.474 yaş sınırı haberi bulunmuştur. Tüm yaş sınırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çalışanlar dikkat! SGK, Bağ-Kurluları kapsıyor, yaş sınırı var
Çalışanlar dikkat! SGK, Bağ-Kurluları kapsıyor, yaş sınırı var Milyonları yakından ilgilendiriyor. Emekli olamayan, emeklilik yaşı geçen, geçmişte kısa bir dönem sigortalı olup da bir daha çalışmayan, işyerini kapatanlar; primlerini almanın şartlarını merak ediyor. Sosyal güvenlik sistemi bu kişilere toplu prim iadesi alma hakkı tanıyor, ancak bunun da şartları var. İşte, o şartlar...
11.04.2024 Çalışma Hayatı
31. dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman? 31. dönem POMEM başvuru şartları açıklandı mı, yaş sınırı var mı, POMEM 31. dönem kontenjan dağılımı belli mi?
31. dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman? 31. dönem POMEM başvuru şartları açıklandı mı, yaş sınırı var mı, POMEM 31. dönem kontenjan dağılımı belli mi? 31. Dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman, 2024 yeni polis alımı başvuruları başladı mı? Polis olmak isteyenler polis alımı ile ilgili aramalarını arttırdı. 31. Dönem POMEM başvurularının ne zaman başlayacağını sorgulayan adaylar Polis Akademisi duyuru sayfasını sık sık ziyaret ediyor. En son 29. ve 30. Dönem Pomem Eğitimine Silahaltında Bulunması Nedeniyle Kayıt Yaptıramayan Adaylar için duyuru yayımlandı. İşte 31. dönem POMEM başvuru tarihi 2024 ile ilgili ayrıntılar…
1.03.2024 Çalışma Hayatı
THY personel alımı başvuruları bugün sona eriyor! Yaş sınırı ve lisans detayı belli oldu
THY personel alımı başvuruları bugün sona eriyor! Yaş sınırı ve lisans detayı belli oldu İş arayanlar ya da kariyerini Türk Hava yollarında sürdürmek isteyenleri doğrudan ilgilendiriyor. THY iş başvuru süreci bugün sona eriyor. Başvurular internet üzerinden alınırken yaş sınırı ve üniversite detayı dikkat çekiyor. THY personel alımı kapsamında alınacak adaylar 6 aşamadan geçerek kurum bünyesine girecek. Türk Hava Yolları konu ile ilgili resmi sosyal medya hesabından hatırlatma yaptı.
27.02.2024 Çalışma Hayatı
THY personel alımı 2024 | THY personel alımı ne zaman 2024, THY 5 bin personel alımı yaş sınırı var mı?
THY personel alımı 2024 | THY personel alımı ne zaman 2024, THY 5 bin personel alımı yaş sınırı var mı? THY İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, 2024'te yaklaşık 5 bin kişiyi işe almayı hedeflediklerini duyurdu. Peki, THY personel alımı ne zaman 2024, THY 5 bin personel alımı yaş sınırı var mı?
20.02.2024 Çalışma Hayatı
150 bin evlilik kredisi şartları: yaş sınırı var mı? Evlilik kredisine kimler başvurabilir, 150 bin evlilik kredisine nasıl başvurulur? Gençlere evlilik kredisi ne zaman verilecek?
150 bin evlilik kredisi şartları: yaş sınırı var mı? Evlilik kredisine kimler başvurabilir, 150 bin evlilik kredisine nasıl başvurulur? Gençlere evlilik kredisi ne zaman verilecek? Faizsiz 150 bin TL kredi başvuruları için tarih ve şartları belli oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu için başvuru tarihini ve şartlarını duyurdu. Başvurunun onaylanmasının ardından gençlere 48 ay vadeli 2 yıl geri ödemesiz toplamda 150 bin lira faizsiz kredi verilecek. Peki, faizsiz evlilik kredisi başvuruları başladı mı, 150 bin evlilik kredisi şartları neler, 150 bin evlilik kredisi başvurusunda yaş sınırı var mı? evlilik kredisi başvuruları ne zaman başlıyor?
10.02.2024 Ekonomi
Aile ve Gençlik Fonu başvuru şartları neler, yaş sınırı var mı? Aile ve Gençlik Fonu başvurusu nasıl yapılır, e devlet Aile ve Gençlik fonu başvuru ne zaman?
Aile ve Gençlik Fonu başvuru şartları neler, yaş sınırı var mı? Aile ve Gençlik Fonu başvurusu nasıl yapılır, e devlet Aile ve Gençlik fonu başvuru ne zaman? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Üniversitesi Spor Salonu'nda Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Peki, Aile ve Gençlik Fonu başvuru şartları açıklandı mı, Aile ve Gençlik Fonu başvurusu nasıl yapılır? E devlet başvuru ekranı var mı?
9.02.2024 Ekonomi
Gratis kart kalktı mı 2024? Gratis’te indirim artık yok mu,  kalktı mı, Gratis kart geri gelecek mi?
Gratis kart kalktı mı 2024? Gratis’te indirim artık yok mu,  kalktı mı, Gratis kart geri gelecek mi? Gratis kart kalktı mı, geri gelecek mi? Sorularına peşi sıra yanıt aranıyor. Kozmetik alışveriş meraklılarının sıkça tercih ettiği Gratis kartın kaldırıldığı haberlerin ardından Gratis kart ile ilgili aramalar arttı.
23.01.2024 Gündem
3391 kilometre filmi kaç saat? 3391 kilometre filminde yaş sınırı var mı, 3391 kilometre sinema bileti kaç TL?
3391 kilometre filmi kaç saat? 3391 kilometre filminde yaş sınırı var mı, 3391 kilometre sinema bileti kaç TL? 3391 Kilometre, Beyza Alkoç'un aynı isimli romanından uyarlanan, 2024 yılında vizyona giren filmin detaylarına ilişkin araştırmalar devam ediyor. İzmir, sosyal medya üzerinden tanıştığı Ege ile sohbet ettikçe birbirlerinin hayatlarına dokunduklarını fark eder. Birbirlerini görmeden, duymadan gece gündüz konuşan İzmir ve Ege, aralarındaki mesafelere rağmen aşkın imkansız olmadığını keşfederler. Peki, 3391 kilometre filmi kaç saat? 3391 kilometre filminde yaş sınırı var mı, 3391 kilometre sinema bileti kaç TL?
20.01.2024 Kültür Sanat
3391 kilometre filmi bilet fiyatları ne kadar? 3391 kilometre hangi şehirlerde vizyona girecek, 3391 kilometre filmi yaş sınırı var mı?
3391 kilometre filmi bilet fiyatları ne kadar? 3391 kilometre hangi şehirlerde vizyona girecek, 3391 kilometre filmi yaş sınırı var mı? Birbirlerinden kilometrelerce uzakta olmalarına rağmen, sevginin güçlü bağını hissedebilen iki gencin hikayesini konu alan 3391 kilometre filmi 12 Ocak’ta vizyona girecek. Peki, 3391 kilometre filmi hangi şehirde, hangi sinemalarda vizyona girecek? 3391 kilometre bilet fiyatı ne kadar, öğrenci bilet fiyatı kaç TL?
10.01.2024 Kültür Sanat
THY yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023! Yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023 şartları nelerdir, yaş sınırı kaç? Yetiştirilmek üzere 2. pilot aday adayı ilanı
THY yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023! Yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023 şartları nelerdir, yaş sınırı kaç? Yetiştirilmek üzere 2. pilot aday adayı ilanı Türk Hava Yolları (THY), resmi internet sitesi üzerinden yetiştirilmek üzere II. Pilot adayları aradığını duyurdu. Peki, Yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023 şartları nelerdir? İşte Yetiştirilmek üzere 2. pilot aday adayı ilanı…
5.12.2023 Personel Alımı
Sedan atağa geçiyor, yeni yılda sıçrama yapmaya hazırlanıyor
Sedan atağa geçiyor, yeni yılda sıçrama yapmaya hazırlanıyor Pazar payları yüzde 27’ye düşen sedan otomobiller önümüzdeki yıl yeniden sıçrama yapabilir. Passat’ın varisi olan elektrikli sedan modeli ID.7’yi, 2024’ün üçüncü çeyreğinde getirmeyi planladıklarını belirten VW Binek Araç Genel Müdürü Gino Bottaro, “ID.7’yi yüzde 10 ÖTV diliminde getirmek için çalışıyoruz. Başarılı olursak sedan pazarını tekrar yukarı çıkartacak kadar yüksek adetlerde satarız” dedi. Geçen yıl üretimi biten Passat Sedan, dünyada en çok Türkiye’de satılıyordu.
20.11.2023 Otomobil
BES'te yeni model! Tamamen değişiyor, tüm ödemeler devletten, yaş sınırı bulunuyor
BES'te yeni model! Tamamen değişiyor, tüm ödemeler devletten, yaş sınırı bulunuyor Bireysel Emeklilik Sistemi ile ilgili dikkat çeken değişiklikler yapılıyor. Bunlardan en önemlilerinden biri de gençleri sisteme dahil etmek oldu. BES'te yeni model devreye alınacak. Milyonlarca gencin tüm ödemeleri devlet tarafından yapılacak. Detaylar netleşti. İşte BES'te yeni modelin şifreleri...
20.11.2023 Ekonomi
TTK işçi alımı 2023 ne zaman, TTK işçi alımı başladı mı? TTK 2000 işçi alımı şartları 2023: Yaş sınırı ve askerlik şartı var mı? TTK işçi alımı başvuru tarihi…
TTK işçi alımı 2023 ne zaman, TTK işçi alımı başladı mı? TTK 2000 işçi alımı şartları 2023: Yaş sınırı ve askerlik şartı var mı? TTK işçi alımı başvuru tarihi… TTK işçi alımı başvuruları için aramalar arttı. TTK Türkiye Taşkömürü Kurumu kurum bünyesinde çalıştırılmak üzere 2 bin işçi alımı yapacak. İşçi alımı duyurusu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar tarafından yapıldı. Peki, TTK işçi alımı başvuruları ne zaman, TTK işçi alımı başvuru şartları neler, yaş sınırı ve askerlik şartı var mı?
5.10.2023 Personel Alımı
GREEN CARD BAŞVURU EKRANI (DVPROGRAM.STATE.GOV) Green Card başvuru şartları nelerdir, yaş sınırı ve pasaport şartı var mı? Green Card başvurusu (nereden) nasıl yapılır?
GREEN CARD BAŞVURU EKRANI (DVPROGRAM.STATE.GOV) Green Card başvuru şartları nelerdir, yaş sınırı ve pasaport şartı var mı? Green Card başvurusu (nereden) nasıl yapılır? Green Card başvuru süreci 4 Ekim 2023 başladı, 7 Kasım 2023’ kadar devam edecek. Green Card başvurusu DV Lottery sitesi üzerinden ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Green Card başvuru şartları arasında son 5 yıl içerisinde uzmanlık ve deneyim gerektiren bir işte en az 2 yıl çalışmış olmalı zorunluluğu da bulunuyor. Green Card başvuru tarihleri başlayınca, Green Card başvurusu nasıl yapılır? dvprogram state gov Green Card başvuru şartları nelerdir? Sorularına da yanıt aranmaya başlandı. İşte Green Card başvuru sitesi ve tarihleri…
5.10.2023 Gündem
Ehliyet yaşı (ehliyet alma yaşı) 2023 | Ehliyet yaşı düştü mü, M, A1 ve B1 ehliyet alma yaşı değişti mi? Ehliyet yaşı kaç oldu, 16’ya mı düştü, kaça düştü?
Ehliyet yaşı (ehliyet alma yaşı) 2023 | Ehliyet yaşı düştü mü, M, A1 ve B1 ehliyet alma yaşı değişti mi? Ehliyet yaşı kaç oldu, 16’ya mı düştü, kaça düştü? Ehliyet alma yaş sınırı düşürülüyor, haberlerinin ardından ehliyet alma yaşı için yapılan aramalar da yoğunlaştı. Ehliyet almak isteyenler için önemli bir gelişme yaşandı. Resmi Gazete'de yayımlanan yeni yönetmelikle, ehliyette yaş sınırlarında önemli değişiklikler yapıldı. Böylece ehliyet alacaklar için yaş sınırı düşürüldü. Peki, M, A1 ve B1 ehliyet alma yaşı değişti mi, Ehliyet yaşı kaç oldu, ehliyet alma yaşı 16 mı? İşte ehliyet yaşı ile ilgili merak edilenler…
27.09.2023 Gündem
Evlilik kredisi ne zaman verilecek? Kimler evlilik kredisi başvurusu yapabilecek, evlilik kredisi şartları nelerdir, yaş sınırı var mı? Faizsiz evlilik kredisi başvuruları başladı mı?
Evlilik kredisi ne zaman verilecek? Kimler evlilik kredisi başvurusu yapabilecek, evlilik kredisi şartları nelerdir, yaş sınırı var mı? Faizsiz evlilik kredisi başvuruları başladı mı? Evlilik kredisinin ne zaman verileceği, faizsiz evlilik kredisi başvurularının başlayıp başlamadığı yeni evlenecek çiftler tarafından sorgulanıyor. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından, yeni evleneceklere 150 bin TL faizsiz kredi verileceği duyuruldu ve ayrıntıları paylaşıldı. Evlenecek gençlerin desteklenmesi projemizle ilgili çalışmayı tamamladık. Önümüzdeki günlerde Aile ve Gençlik Bankası'na dair kanun teklifini Meclis'imizin takdirine sunacağız. Devlet gelirlerinin belli bir kısmını buraya aktaracağız. Gençlere faizsiz kredi imkanı sunacağız. Bu uygulamayı pilot bölge olarak deprem bölgesinde başlatacağız. Peki, Evlilik kredisi ne zaman verilecek? Kimler evlilik kredisi başvurusu yapabilecek, evlilik kredisi şartları nelerdir, yaş sınırı var mı? Faizsiz evlilik kredisi başvuruları başladı mı?
27.09.2023 Ekonomi
Sultangazi'de 'kimyasal' paniği
Sultangazi'de 'kimyasal' paniği  Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde boş alana kaçak hafriyatın yanı sıra koku saçan atık bırakıldı. Kokudan rahatsız olan çevre sakinleri, kimyasal madde şüphesiyle ihbarda bulundu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı ekipler, çevreye koku yayan atıktan numune alarak inceleme yaptı. Çevre sakinlerinden Yaşar Çınar, "Suyun fokurdadığını gördük ve çekirdek attık. Çekirdek paramparça oldu. Kimyasal olduğunu anlayarak uzaklaştık" dedi.
26.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aliyev zirvesi dünyada ses getirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aliyev zirvesi dünyada ses getirdi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın dün Nahçıvan'a gerçekleştirdiği ziyaret dünya basını tarafından yakından takip edildi. Azeri medyası Erdoğan'ın ülkelerine verdiği desteğe vurgu yaparken, Alman medyası ziyaretin 'sembolik bir önemi' olduğunu yazdı. Yunan medyası ise Türkiye'nin Kafkasya'da daha güçlü olduğuna dikkat çekti.
26.09.2023 Gündem
Malatya'da 3,7 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 3,7 büyüklüğünde deprem AFAD'ın verilerine göre saat 08.32'de Malatya'nın Pütürge ilçesinde 3,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
26.09.2023 Gündem
Ehliyette yeni dönem başlıyor! Yaş sınırı olmayacak
Ehliyette yeni dönem başlıyor! Yaş sınırı olmayacak Ehliyetlerle ilgili flaş gelişme. B sınıfı ehliyete sahip kişilerin 125 cc ve 11 KW’yı geçmeyen hafif güçteki motosikletleri kullanabilmesi amacı ile başlatılan çalışmada sona yaklaşıldı.
26.09.2023 Gündem
Öğrencilere vergisiz telefon şartları nelerdir, yaş sınırı var mı? Öğrencilere vergisiz telefon ne zaman yürürlüğe girecek, öğrencilere vergisiz telefon hangileri?
Öğrencilere vergisiz telefon şartları nelerdir, yaş sınırı var mı? Öğrencilere vergisiz telefon ne zaman yürürlüğe girecek, öğrencilere vergisiz telefon hangileri? Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı, son günlerin en çok merak edilen konularından biri haline geldi. Eylül ayının başında düzenlenen son Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde, bu konuyla ilgili gelecek toplantıda daha fazla bilgi verileceği açıklanmıştı. Gözler kabine toplantısına çevrilirken, Öğrencilere vergisiz telefon ne zaman yürürlüğe girecek, öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar şartları nelerdir? Öğrencilere vergisiz telefon fiyatları ne kadar? Sorularına da yanıt aranıyor.
25.09.2023 Ekonomi
Öğrencilere vergisiz telefon şartları nelerdir, vergisiz telefon ne zaman yürürlüğe girecek 2023? Öğrencilere vergisiz telefon şartları: Yaş sınırı var, açıköğretim öğrencilerine verilecek mi?
Öğrencilere vergisiz telefon şartları nelerdir, vergisiz telefon ne zaman yürürlüğe girecek 2023? Öğrencilere vergisiz telefon şartları: Yaş sınırı var, açıköğretim öğrencilerine verilecek mi? Vergisiz telefon Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim vaatlerinden biri olarak gündemdeki yerini aldı. Düzenleme yürürlüğe girdiğinde öğrenciler cep telefonu ve bilgisayar satın alımlarında vergiden muaf tutulacak. Ayrıca her ay ücretsiz 10 GB internet sağlanacak. 2023 Genel Seçimleri öncesinde müjdesini verdiği kampanyada talimat verildi. Peki, vergisiz telefon şartları neler, hangi telefonlarda var? Öğrencilere vergisiz telefon ne zaman verilecek 2023? Vergisiz telefon yasası (alma) ne zaman yürürlüğe girecek?
22.08.2023 Ekonomi
PMYO başvuruları | Polis Meslek Yüksekokulu başvuru şartları nelerdir? Polislik başvurusu nasıl yapılır? E devlet PMYO başvuru yap
PMYO başvuruları | Polis Meslek Yüksekokulu başvuru şartları nelerdir? Polislik başvurusu nasıl yapılır? E devlet PMYO başvuru yap Polis Meslek Yüksekokullarına 2.500 öğrenci alımı için Resmi Gazete'de ilan yayınlandı. Polis olmak için başvuru yapacak adaylar Polis Meslek Yüksekokullarına 2.500 öğrenci alımı gerekli başvuru şartlarını, taban puanlarını ve polis alımı başvuru tarihine yönelik araştırmalarını hızlandırdı. Peki, PMYO başvuru 2023 ne zaman? Polis alımı PMYO başvuru şartları nelerdir, yaş sınırı var mı, TYT puanı isteniyor mu? İşte 2500 polis alımı PMYO 2023 kılavuzu ve taban puanları ile ilgili merak edilenler…
1.08.2023 Çalışma Hayatı
Barbie filmi kaç yaş üstü? Barbie konusu nedir, oyuncular kimler, Barbie filmi kaç saat sürüyor?
Barbie filmi kaç yaş üstü? Barbie konusu nedir, oyuncular kimler, Barbie filmi kaç saat sürüyor? Barbie, vizyona girdi. Başrollerini Margot Robbie ve Ryan Gosling'in paylaştığı Barbie'nin çekimleri 2022 yılında başlamıştı. Peki, Barbie filmi kaç yaş üstü? Barbie konusu nedir, oyuncular kimler, Barbie filmi kaç saat sürüyor?
21.07.2023 Kültür Sanat
Oppenheimer konusu ve oyuncuları! Oppenheimer filmi kaç saat, Oppenheimer filminde yaş sınırı var mı? Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer hakkında merak edilenler
Oppenheimer konusu ve oyuncuları! Oppenheimer filmi kaç saat, Oppenheimer filminde yaş sınırı var mı? Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer hakkında merak edilenler Oppenheimer yaş sınırı ve konusu, filmin vizyona girmesiyle gündeme geldi. Yönetmen Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer’in Başrollerini Cillian Murphy ile Emily Blunt üstlendi. 1970 Londra doğumlu yönetmen Christopher Nolan’ın yeni biyografik filmi Oppenheimer 100 milyon dolar gibi ciddi bir bütçeyle çekildi. Film, tüm dünya ile aynı gün Türkiye'de de vizyona girdi. Peki, Oppenheimer konusu ne, gerçek mi, Türkiye’de Oppenheimer yaş sınırı var mı? Oppenheimer olayı nedir, Oppenheimer filmi kaç saat, vizyonda mı, hangi platformda?
21.07.2023 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Yaş Sınırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaş sınırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.