Yarasa

Yarasa

Son dakika yarasa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yarasa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yarasa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yarasa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yarasa gelişmeleri de dahil olmak üzere 268 yarasa haberi bulunmuştur. Tüm yarasa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi Çanakkale'de çıkan yangına müdahale sürüyor. 21 saattir devam eden orman yangınını, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, helikopterle havadan incelerken son durumu açıkladı.
23.08.2023 Gündem
Uzaylılar bize mesaj mı gönderiyor? O gördüğümüz bir işaret fişeği olabilir!
Uzaylılar bize mesaj mı gönderiyor? O gördüğümüz bir işaret fişeği olabilir! Dünyanın dört bir yanındaki bilim insanları teleskoplarını Büyük Ayı takımyıldızına çevirerek geçen ay orada keşfedilen bir süpernovayı inceledi.
19.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Falda Yarasa Görmek Ne Demek? Kahve Falında Yarasa Nasıl Yorumlanır?
Falda Yarasa Görmek Ne Demek? Kahve Falında Yarasa Nasıl Yorumlanır? Fallar bizlere hayatımızdaki bazı konular hakkında bilgiler vermektedir. Bunlardan birisi de falda yarasa sembolünün görülmesidir. Yarasa falda hayırlı bir şekilde yorumlanmaktadır. Falda yarasa çıkması fal sahibine faydalı olacak biri ile tanışmaya işaret etmektedir. Bununla beraber falda yarasa yorumu fal yorumcuları tarafından farklı şekillerde de yorumlanabilir.
13.06.2023 Gündem
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor?
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor? AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN Türk'te yayınlanan ve moderatörlüğünü Fulya Kalfa'nın yaptığı CNN Türk Masası programında gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. "Batı'nın 14 Mayıs ilgisinin sebebi çok açık" diyen Yıldırım "Onlara göre 14 Mayıs köprüden önce son çıkış. Erdoğan düşerse biz Ortadoğu'yu, Balkanları, Kafkasya'yı, Afrika'yı tekrar kuşatırız dolayısıyla da Türkiye bizim güdümümüze girer ve buradaki menfaatlerimize zarar gelmez. Batı bizim içişlerimize neden karışıyor? Kim bunlara o hakkı veriyor? Avucunu yalasınlar" ifadelerini kullandı.
6.05.2023 Gündem
Çocukların ağlama sesine uyandılar! Odaya giren çifti şoke eden görüntü
Çocukların ağlama sesine uyandılar! Odaya giren çifti şoke eden görüntü Iğdır'da çocuklarının ağlama sesine uyanan aile, odaya girdiklerinde karşılaştıkları manzara ile şok oldu. Eve giren yarasa, küçük iki çocuğun kulağını ısırdı.
14.03.2023 Yaşam
Kuduz hastalığı nedir, nasıl bulaşır, belirtileri nelerdir? İnsandan insana bulaşır mı, kuduz tedavisi var mı?
Kuduz hastalığı nedir, nasıl bulaşır, belirtileri nelerdir? İnsandan insana bulaşır mı, kuduz tedavisi var mı? Bitlis'te köpek ısırması sonrası kuduz şüphesiyle hastaneye kaldırılan iki çocuktan birinde virüse rastlandı. Çocukta hırçın davranışlar olduğunu söyleyen Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi Prof Dr. Cengiz, tanının kesinleştiğini söyledi. Peki, kuduz hastalığı nedir, belirtileri nelerdir, insandan insana bulaşır mı? Kuduz tedavisi var mı?
3.11.2022 Sağlık
Sitede yaşayanların 'yarasa' çaresizliği! Her yere pislediler
Sitede yaşayanların 'yarasa' çaresizliği! Her yere pislediler Antalya'da, falezlere yakın noktadaki sitede çok sayıda binanın duvar, pencere ve balkonları ile park halindeki otomobilleri dışkısıyla kirleten yarasalar, apartmandakileri tüm önlemlerine rağmen çaresiz bıraktı. Ağaçların dallarında çok sayıda yarasanın toplandığını belirten site yöneticisi Ahmet Erdem, "Ağaçların meyvesini yiyor, uçarken de binaları pisletiyorlar" dedi.
8.10.2022 Yaşam
Kilosu 150 liradan satılıyor! Süper meyve olarak geçiyor
Kilosu 150 liradan satılıyor! Süper meyve olarak geçiyor Kilosu 150 liradan satılıyor. Isparta’da organik solucan ve yarasa gübresiyle yetiştirilen aronya meyvesi fidanları ile yaklaşık 65 ilde bahçe kurulumu yapılıyor. 4-5 yaşlarında tam verimliliğine oturan aronya fidanlarından bir dönümde 1 buçuk ile 3 ton arasında meyve alınabiliyor. Toptan olarak kilosu 50 ile 75 TL arasında satılan aronyanın perakende fiyatları ise 100 ile 150 TL arasında değişiyor.
25.09.2022 Ekonomi
ÖÇK bölgesi ilan edilen İzmir-Karaburun’daki çalışmalar titizlikle ve özveriyle devam ediyor
ÖÇK bölgesi ilan edilen İzmir-Karaburun’daki çalışmalar titizlikle ve özveriyle devam ediyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, tabiat varlıklarının korunmasına yönelik çalışmalarını büyük özveriyle, yoğun ve aralıksız sürdürüyor. Bakanlığın Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından “Özel Çevre Koruma Bölgesi” ilan edilen İzmir-Karaburun yarımadasındaki kıyı bölgelerde insan ve doğa dengesinin sürdürülebilir olması, doğal, kültürel, tarihi, eğitsel ve estetik değerlerin koruma altına alınarak gelecek nesillere aktarılması amacıyla yürütülen ‘Biyoçeşitlilik Araştırma Projesi’nde artık sona yaklaşılıyor. 
7.07.2022 Gündem
Kediden insana bulaştı! Kabusu resmen açıkladılar, ilk kez görüldü
Kediden insana bulaştı! Kabusu resmen açıkladılar, ilk kez görüldü Dünyayı tedirgin eden açıklama geldi. Koronavirüs kabusuyla ilgili son dakika gelişmesi. Tayland’da ilk kez bir kediden insana Covid-19 bulaştığı tespit edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
19.06.2022 Dünya
Evde otururken karşısında gördü, şok oldu! Ne olduğunu anlayamayınca hemen telefona sarıldı
Evde otururken karşısında gördü, şok oldu! Ne olduğunu anlayamayınca hemen telefona sarıldı İstanbul Avcılar'da oturan kişi, evinde bir kanatlının uçtuğunu gördü ancak ne olduğunu anlayamadı. Paniğe kapılan adam hemen telefona sarıldı ve itfaiyeyi aradı. Eve giren kanatlının yarasa olduğu ortaya çıktı.
23.03.2022 Yaşam
Profil estetiği nedir?
Profil estetiği nedir? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, profil estetiği hakkında merak edilenleri anlattı.
21.03.2022 Sağlık
N harfi ile hayvan isimleri - N ile başlayan hayvanlar...
N harfi ile hayvan isimleri - N ile başlayan hayvanlar... N Harfi ile başlayan ve üç kelime ile ifade edilen hayvan isimleri sık duyulmayan fakat kendini hatırlatan isim türlerindendir. N ile başlayan ve üç kelimeli olan birden fazla hayvan ismi bulunur.
21.02.2022 Gündem
E harfi ile hayvan isimleri - E ile başlayan hayvanlar...
E harfi ile hayvan isimleri - E ile başlayan hayvanlar... E harfli hayvan adlarını tanımlamada karada yaşayanlar, denizde yaşayanlar ve kanatlılar olmak üzere gruplandırmak gerekmektedir.
18.02.2022 Gündem
Opera sanatçısı Atifet Usmanbaş yaşamını yitirdi
Opera sanatçısı Atifet Usmanbaş yaşamını yitirdi Opera sanatçısı Atifet Usmanbaş 99 yaşında hayatını kaybetti. Atifet Usmanbaş için 5 Şubat Cumartesi günü saat 11.00'de Kadıköy Süreyya Operası'nda tören düzenlenecek.
3.02.2022 Kültür Sanat
New York Times dünyaya duyurdu! Aylar sonra kimliği ortaya çıktı: İşte koronavirüse yakalanan ilk kişi...
New York Times dünyaya duyurdu! Aylar sonra kimliği ortaya çıktı: İşte koronavirüse yakalanan ilk kişi... Koronavirüs (Kovid-19) salgını son iki yıldır tüm dünyayı etkisi altına aldı. 5 milyondan fazla hayata mal olan Kovid-19 ile ilgili 'kayıp halka' bulundu. İşte dünyanın gündemine birinci sıradan giren ezber bozan koronavirüs raporu...
19.11.2021 Corona Virüsü
DSÖ, koronavirüsün kökeninin araştırılması için danışma grubu kurdu
DSÖ, koronavirüsün kökeninin araştırılması için danışma grubu kurdu Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), dünyada yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) patojenlerinin kökenini saptamak için uzmanlardan oluşan danışma grubu kurduğunu duyurdu.
13.10.2021 Dünya
Tedirgin eden açıklama: Yeryüzünden tamamen yok oldu
Tedirgin eden açıklama: Yeryüzünden tamamen yok oldu ABD'de, ülkenin değişik bölgelerinde yaşayan 23 canlı türünün soyunun tükendiği bildirildi.
29.09.2021 Dünya
Fatih Erbakan’dan Afganistan açıklaması: ABD'nin elini sürdüğü her nokta perişan oluyor
Fatih Erbakan’dan Afganistan açıklaması: ABD'nin elini sürdüğü her nokta perişan oluyor Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Afganistan olayının adeta bir laboratuvar deneyi gibi olduğunu belirterek "ABD'nin bozuk zihniyetleri, çarpık hak anlayışı yüzünden, niyetleri bozuk olduğundan dolayı ellerini sürdükleri her nokta perişan oluyor. Müdahil ettikleri ve oldukları her olay daha da büyük bir kaos haline dönüşüyor, hal alıyor" dedi.
28.08.2021 Siyaset
Işık kirliliği nedeniyle böcekler yok oluyor
Işık kirliliği nedeniyle böcekler yok oluyor Bilim insanları, son yıllarda ışık kirliliğinin böceklerin görünürlüğünde "endişe verici" düşüşlere yol açtığını tespit etti.
26.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Prof. Dr. Ceyhan'dan '3'üncü doz' açıklaması
Prof. Dr. Ceyhan'dan '3'üncü doz' açıklaması Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, 2 doz Sinovac aşısı olan ve hala virüs ile temas halinde bulunan sağlık çalışanları dışında genel halka 3'üncü doz aşı uygulanması konusunda yeterli veri bulunmadığını, bunun aşıya pazar arama girişimi olduğunu söyledi. Ceyhan, sağlık çalışanlarına 3'üncü doz için ise Biontech aşısını önerdi.
21.06.2021 Gündem
Bilim insanları yarasalarda 24 yeni korona tipi keşfetti
Bilim insanları yarasalarda 24 yeni korona tipi keşfetti Çinli bilim insanları, yarasalarda yeni tip koronavirüse yol açan yapıda 24 yeni koronavirüs tipi keşfetti.
11.06.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Yarasa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yarasa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.